0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Witaj BETI co tam w Mateuszkowym Świecie słychać Przesyłam moc całusków dla Mateuszka PS. Prześlij jakąś nową fotke Mateuszka to otrzymasz nowe serduszko albo wyspę szczęścia
Beti powiedz podjerzewasz alergie na mleko rozumiem zze na bebilon tak?powiedz jak często Mati dostej bebilon?i w jakiej ilosci?
Wczoraj Mati zwracał cały czas.Tzn nie wiedziałam,czy on zwraca,czy mu się tak cały czas ulewa.Normalnie co chwilka mu się ulewało.więc zadryniłam do pediatry zeby przyjechał.Obejrzał malego i stwierdził,że albo przez gazy,które mu się zbierają i tak wypychają ten pokarm,albo rozwija się jakaś infekcja wirusowa Zalecił mu luminalum i juz na szczęscie tak nie zwraca,chociaż ten luminal to na uspokojenie jest ale najważniejsze,że już tak nie ulewa.tylko nadal ma te wzdęcia i problemy z robieniem kupki.Mam tą wodę gripe water ale nie wiem,czy mogę mu podać i czy to coś pomoże.
Acha i jeszcze jedno pytanko.Jutro Mati kończy 6 tygodni więc rozumiem,że już w przyszłym tygodniu powinnam iśc z nim na szczepienia?Lepiej wziąc skojarzoną szczepionkę?Czym w ogóle to się różni od tych zwykłych?No i zastanawiam się nad rotawirusem i pneumokokami.Elcik pisała,że lepiej nie szczepić na rotawirusa więc już sama nie wiem.A na pneumokoki to od kiedy się szczepi dziecko? [/color]
Witaj Beti całuski dla Mateuszka PS. I jak programik dotarł i zainstalowany
Całuski dla Mateuszka PS miałaś się odezwać
PS. a podobają się