Jeśli chodzi o hotel Julian, to szłyszałam pozytywne opinie, a raczej brak negatywnych opinii, od jednej osoby, która miala tam wesele, lecz jest jedno ALE:
jest to członek jednego ze szczecińskich zespołów muzycznych, zatem cała obsluga, szefostwo itp, znali go, jako, ze grał tam na weselech.

A wiadomo,trudno oszukać osobę, którą się zna, i z którą zapewne prędzej czy później by się spotkali...
więc moze dlatego oni mieli wszystko w prządku...
co do WSPOMNIENIA..
ja odradzam... przed moim weselem bylam w tym lokalu, ale wnętrze, jak i lokalizacja mnie dobiły..
Jest kilka argumentów, które dyskwalifikowały ten lokal:
1) zlokalizowany w samym centrum i to tak, ze nie ma jak podjechac, gdzie zaparkować, w nocy kręcą się różne typy
2) 2 oddzielne sale -osobna do jedzenia, osobna do tańczenia- i to jest główny powód, bo co to za przyjemnosc siedziec i nie widziec, jak ktos się bawi, lub tańczyc i nie widziec, co podają do stołu..
3) sala ze stolami tragiczna pod względem ustawienia stołów... 2 długie stoły stoją równolegle względem siebie, ale odległości między nimi jest dpsyc mała, nie ma zbyt duzej możliwości ruchu...
4) no i to dosyc nachalne proponowanie ich niby sprawdzonego zespołu... oczywiście, mówią, ze można miec swój zespół, ale jakos tak niechętnie i widac, ze nie byliby z tego zadowoleni..
5) a no i w sumie nie ma jakiegos miejsca dla palaczy, tzn jest koło łazienek, ale co to za przyjemnosc dla kogos kto nie pali przechodzic w dymie, a i palacze nie wiedzą,co sie dzieje na sali przeznaczonej do jedzenia,, no, moga palacze wychodzic na dwór... tylko to chyba nie jest najlepszy pomysł..
Takze ja by, proponowała lokale, które byly jakos bardziej polecane, typu Hotel Nord, Restauracja Vivaldi (jak dla mnie super

), Rondo, ktoś tez polecał Marinę... no trochę tego jest... trzeba poszukac