0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: Adiana w 16 Maja 2008, 14:11Muszę Cię uprzedzić Madziu, wbrew wszelkim opiniom, to ustawienie nie trwa zbyt długo - trzeba poprawiać im sterowniki regularnie, bo sie wysypują z czasem wiem wiem ciagle upgrade trzeba instalowac... takie to typy sa
Muszę Cię uprzedzić Madziu, wbrew wszelkim opiniom, to ustawienie nie trwa zbyt długo - trzeba poprawiać im sterowniki regularnie, bo sie wysypują z czasem
Cytat: zuza142000 w 16 Maja 2008, 14:12Cytat: Adiana w 16 Maja 2008, 14:11Muszę Cię uprzedzić Madziu, wbrew wszelkim opiniom, to ustawienie nie trwa zbyt długo - trzeba poprawiać im sterowniki regularnie, bo sie wysypują z czasem wiem wiem ciagle upgrade trzeba instalowac... takie to typy sa Takie windowsy dosłownie...działają do czasu napotkania drobnego problemu i obracają go w wielki ERROR lub sie zawieszają kompletnie
wiem wiem ciagle upgrade trzeba instalowac... takie to typy sa
A czym Ty kochana instalujesz - bo moja kumpela wałkiem i ponoć dłużej działa
można spróbować patelnią rozgrzaną - na ciepło lepiej działa
Cytat: mardewka w 16 Maja 2008, 14:38Miałam na myśli dobrze sprawujące się "sprzęty drewniane" aaaaaaaaa
Miałam na myśli dobrze sprawujące się "sprzęty drewniane"
A ja mam dopiero 8 miesięcy stażu... a co będzie później??? hehehehe
Cytat: ricardo w 16 Maja 2008, 14:49A ja mam dopiero 8 miesięcy stażu... a co będzie później??? heheheheWspółczuję Twemu ślubnemu
Dziewczyny - skoro już poruszamy temat minimalizmu kobiecej części w haśle "koleżanki"to sie tak skromnie zapytam, czy nie zechciałybyście potowarzyszyć mi na moim ostatnim wieczorze w stanie wolnym ?
Na 16 idę do rozy83, może bramę zrobię i weselną dostanę .
Cytat: Edzia w 16 Maja 2008, 22:50Na 16 idę do rozy83, może bramę zrobię i weselną dostanę .Zrobimy bramę i będziemy miały zaopatrzenie na panieński