Autor Wątek: Moja studnióweczka rozpoczęta....  (Przeczytany 155385 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline milady84

• entuzjasta
  • *Ja i Ty to My*
  • data ślubu: 24.05.2008
Odp: Moja studnióweczka rozpoczęta....
« Odpowiedź #1230 dnia: 27 Kwietnia 2008, 20:00 »
zdecydowanie fryzurka nr.1 ;D

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008
« Odpowiedź #1231 dnia: 27 Kwietnia 2008, 21:53 »
Pisałam już wczesniej, że mi sie ta pierwsza fryzurka podoba. Tak więc nr 1!!!

Offline mardewka

• maniak
  • Master of Puppets
  • data ślubu: 05.07.2008
« Odpowiedź #1232 dnia: 28 Kwietnia 2008, 07:34 »
Też popieram fryzurę nr 1 ;D
Ta na modelce jakoś mi się nie podoba... taka grzeczna jest 8)

Offline Edzia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1233 dnia: 28 Kwietnia 2008, 08:43 »
Ale musiałam stron nadrobić ::)

Mi się podoba fryzura nr 1 i 2, będą pasować.
Kwiaty rzeczywiście drogie, najlepiej porównaj z ceną z kwiaciarni.

Jak bedziesz sie wybierała na tobruk, to daj znać. Możemy razem poszperać :) Ja mam blisko ale nigdy mi się nie chce samej iść ::)

Offline panna_niedopisana
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.06.2012
« Odpowiedź #1234 dnia: 28 Kwietnia 2008, 09:00 »
:o :o :o :o :o dla ciebie w sukni!!!!!!!!   :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: brak mi słów

Zgadzam się całkowicie :) Mi najbardziej przypadła do gustu pierwsza fryzurka, ale jeśli wolisz takie ciut bardziej "roztrzepane" to trójka jest świetna - minus koraliki ;)

Gabiś
  • Gość
« Odpowiedź #1235 dnia: 28 Kwietnia 2008, 09:31 »
W sukni wyglądasz bosko!!! Super:) A fryzurka  - nr1!!!

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
« Odpowiedź #1236 dnia: 28 Kwietnia 2008, 09:35 »
Buziaki poniedziałkowe  :-*

jeśli chodzi o fryzurę to zdecydowanie 1  ;D

iedy będziesz się zabierała za dokończenie kuli ??

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.06.2008
« Odpowiedź #1237 dnia: 28 Kwietnia 2008, 09:42 »
Dziewczyny ! Wasze odpowiedzi miały być zgodne a ja tu widzę lekką rozbieżność  8)

ASIA39 dziękuje za komplemenciochy - lubię lubię ;D

agu-s była taka rozmowa o zespołach i jedna zaczęła opowiadać o swoim, który miała na dwóch weselach u siebie w rodzinie,

sugerując go autorce tematu. Ta zaś nie wierzyła w ich jakość, bo skład spory a cena niska. No i sie zrobiło, laska zaraz zaczęła

fochy strzelać, że ona nie kłamie itd, potem stwierdziła, że jak sie jej coś nie podoba, to po co sie odzywa w ogóle ???

Ja myślałam, że na forum to mamy sobie zadawać pytania i rozwiewać wszelakie wątpliwości...

A na koniec napisała jej, że jest śmieszna, bo nie wierzy w jakość tego zespołu...i w ogóle jesteśmy najmądrzejsze a ona

musiała być pijana skoro nie słyszała wad zespołu ;D Ogólnie chodziło o namiary na zespół, który gra live a ta wciskała

muzyków grających z podkładu i czasami to miałam wrażenie, że krypciochę szerzy  ???

Gdy jej delikatnie zwróciłam uwagę na te jej odzywki, to mało mnie nie zjadła... ;D No ale dość, widać ma jakieś problemy emocjonalne

i nie umie sie inaczej wypowiadać niż drwiąc z tych, którzy jej nie popierają...

mardewko - no ona jak dla mnie to tylko z pozoru taka grzeczna się wydawała, ale to głównie rozpuszczone włoski, więc dla mnie odpadają.

Edzia - nie ma sprawy, możemy się umówić na poszperanie. Byłam w sobotę, ale z małym a on ciągle gdzieś uciekał, bo nudno i

grzebał w, niekoniecznie, nietłukących sie rzeczach, więc nie mogłam się w pełni oddać urokom zagłębiania w Tobrucki towar  >:(

Zuz - Mi chodziły po głowie te dwie właśnie, 1 i 3 ale tak jak piszesz, bez koralików ;)

No i nie wiem, chyba muszę sie do fryzjera w końcu wybrać i podpytać co na tych moich strąkach da się zrobić ???

Jeszcze dwa posty ;)

Gabiś - chciałabym być taka szczuplutka jak Ty  8)

vonka - chyba muszę się wstrzymać do maja - nowy okres rozliczeniowy na karcie decyduje o reszcie zakupów  8)

Offline Natulinek

• entuzjasta
  • Na zawsze razem !
  • data ślubu: 28.06.2008
« Odpowiedź #1238 dnia: 28 Kwietnia 2008, 09:47 »
Adiana.... aż z ciekawości poszłam zajrzeć do tego wątku... i nie wiem co się dzieje ale..... agresja wisi w powietrzu....

Szczerze to nie rozumiem skąd taka wściekłość w tej dziewczynie....?

No ale nie ważne....

.... czekamy na kule..... Adiana nie obijaj się :D

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1239 dnia: 28 Kwietnia 2008, 09:50 »
Może ma profity od załatwionych umów ;D

No niestety, muszę czekać do maja, bo mam zakaz wydawania kasy na razie - ciężki miesiąc był a dwa następne jeszcze cięższe będą  >:(

Offline agu-s

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1240 dnia: 28 Kwietnia 2008, 09:56 »
też zajrzałam do tego wątku, no cóż....widać dziewczyna ma problem z samą sobą ;D

Offline Natulinek

• entuzjasta
  • Na zawsze razem !
  • data ślubu: 28.06.2008
« Odpowiedź #1241 dnia: 28 Kwietnia 2008, 10:49 »
Adiana... no to jeszcze tylko 3 dni :P hahahaha i MAJ

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1242 dnia: 28 Kwietnia 2008, 11:28 »
Oj tak, zaraz maj...aż się go boję.

1 maja - wiadomo, majówka - trzeba się gdzieś wybrać ze znajomymi,
3 maja - urodzinki mojego PMa ;D
10-11 maja - wyjazd do Wisełki z klasą mojego PMa;
13 maja - mój pierwszy żel na paznokcie ;);
15 maja - drugie spotkanie w poradni,
17 maja - chrzest mojego dziecka - ugościć rodziców chrzestnych,
18 maja - komunia dziecka - ugościć najbliższa rodzinę i chrzestnych,
19 maja - wizyta w urzędzie pracy - jestem zarejestrowana jako bezrobotna,

I trochę wolnego do końca...ale pewnie coś tam wskoczy. W międzyczasie, każdy wtorek i czwartek jeździmy z małym na aikido

na drugi koniec Sz-na, w każdy wtorek lecimy zaraz po zajęciach na Przecław w tempie ekspresowym, bo przygotowania do komunii

i co wtorek po 20:00 spotkania z księdzem ;D Żyć nie umierać, powoli opadam  z sił. A jeszcze odrabianie lekcji itd.

Wydawać by się mogło,że jak sie nie pracuje, to sie nic nie robi...a w zasadzie to ja muszę trzymać terminów, umawiać na kolejne,

pilnować listy spraw do załatwienia, zajmować sie małym, odrabiać lekcje z nim, słuchać tego co wyczynia w szkole, być na ich zawołanie,

gotowac spagetti - bo tylko to lubi mały, plus kilka innych dań z kuchni włoskiej  8), gotować obiady dla Pm i mnie...naszczęście tu się

zgadzamy, sprzątać, prac, prasować itd - ale to akurat tez znacie ;)

Ładnie wyglądać i sie uśmiechać, gdy PM wraca zmęczony z roboty. Czasami brakuje mi sił - troszkę sie Wam wyżaliłam....

A jeszcze udawać, że nic nie wiem - dowiedziałam sie, że moja przyszła teściowa jest na mnie zła, bo nie pozwoliłam jej zaprosić swoich gości...

i że ona nie jest nadal pewna, czy zaprosiliśmy teściów jej córki, no szlag by to.

Przecież dostała liste gości do zredagowania, zaraz gdy tylko powstawała, sama coś dodała i potem jeszcze dokładała, cały czas z

nią to konsultowałam. A tych teściów, to jeszcze prosilismy ją, czy by z nami nie pojechała do nich z zaproszeniem, bo nam

głupio - nigdy tam nie byliśmy i zaproponowała, żeby dać im zaproszenie poprzez jej córkę...więc dobrze wie, że są zaproszeni  >:(

No i sie teraz dowiaduję, że chodzi na mnie wkurzona i mi d*** obrabia a ja tego oficjalnie nie wiem, więc nawet nie mogę nic wyjaśnić.

Mój PM się śmieje i mówi, żebym to darowała, ona zawsze musi pogadać, zwłaszcza teraz, bo na emeryturę poszła i się jej nudzi...

Pewnie by chciała pourządzać to wesele po swojemu. Nie chcę też go napuszczać na nią, bo jak on się za to weźmie, to znowu

będzie biedna - zawsze mnie bronił, aż czasami było mi głupio...Przepraszam, ale musiałam się wyżalić

Zostaje jeszcze załatwić resztę spraw...ten mój szaleniec chce zostawić kupno garnituru dla siebie na

czerwiec - bo wtedy bierze urlop...ja chyba tego nerwowo nie wytrzymam i go  :biczowanie: 8)

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1243 dnia: 28 Kwietnia 2008, 11:39 »
Madziu - bez przesady z tą biżuterią - ale fakt, zapomniałam o niej a dzisiaj jak sobie przypomniałam, to zauważyłam,

że nie mam wiadomości naszych (wymiary) - chyba skasowałam, albo same się skasowały - przedawnienie ???

Tak czy siak - biżu to dla mnie odskocznia - lubię sie do niej uciekać ;) A nazbierało mi się zamówień, muszę usiąść w końcu

i spisać wszystko co mi potrzebne ;D

Offline vonka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1244 dnia: 28 Kwietnia 2008, 11:47 »
kochana tulam Cie mocno  :przytul:

Chyba każdy z nas musi przejść takie chwile by móc na nowo później się cieszyć z drobnostek  ;)
Kochana i każda z nas ma jakiś okres w swoim życiu, że wszystko najchętniej by rzuciła i pojechała jak najdalej by nikt nie mógl nas znaleźć.
Teściowej zawsze cos nie będzie pasowało i musisz nauczyć sie z tym żyć bo jak nie to będzie Ci później ciężko.
Ja też mam teściową, która jest dla mnie miła i sypałaby róże pod nogi ale jak zniknę z horyzontu to... a szkoda mówić   :-\

Jak będziemy się trzymały razem to damy radę. Głowa do góry  :Daje_kwiatka:

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1245 dnia: 28 Kwietnia 2008, 12:16 »
Mało kiedy się zdarza, że młoda wygląda w sukni lepiej niż modelka. U Ciebie właśnie tak jest ;) A fryzurka nr 1 jest za grzeczna, choć ładna. Może jej troszkę pieprzu dodać, jakimiś wystającymi kosmykami zaadoptowanymi z nr 2 :?:

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
« Odpowiedź #1246 dnia: 28 Kwietnia 2008, 12:33 »
Adianko po to tu jestemy abyś mogła nam się wyżalać tule mocniutko  :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul:

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Gabiś
  • Gość
« Odpowiedź #1247 dnia: 28 Kwietnia 2008, 12:35 »
Przytulam mocno!!! Głowa do góry  :-* :-* :-*

Offline agu-s

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1248 dnia: 28 Kwietnia 2008, 12:38 »
Adiana przecież każdy musi się wyżalić, zawsze to lżej na duszy ;)

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1249 dnia: 28 Kwietnia 2008, 13:39 »
Dziewczyny - jesteście Kochane  :przytul: Od razu mi lepiej na duszy ;)

Ninko
- to dopiero komplement ;D Mówisz, że za grzeczna ? Kurcze, coś chyba w tym jest - trzeba będzie kombinować...

jednak muszę tą próbną zrobić a chciałam zaoszczędzić trochę kasy.

kochana tulam Cie mocno  :przytul:

Chyba każdy z nas musi przejść takie chwile by móc na nowo później się cieszyć z drobnostek  ;)
Kochana i każda z nas ma jakiś okres w swoim życiu, że wszystko najchętniej by rzuciła i pojechała jak najdalej by nikt nie mógl nas znaleźć.
Teściowej zawsze cos nie będzie pasowało i musisz nauczyć sie z tym żyć bo jak nie to będzie Ci później ciężko.
Ja też mam teściową, która jest dla mnie miła i sypałaby róże pod nogi ale jak zniknę z horyzontu to... a szkoda mówić   :-\

Jak będziemy się trzymały razem to damy radę. Głowa do góry  :Daje_kwiatka:

Oj bardzo bym chciała to walnąć w cholerę, wziąć ślub i wyjechać zamiast wydawać kasę na wesele...

Madziu - proponuje poszukać czegoś na wzór, to zawsze się coś dorobi i w czerni ;) Poproszę tylko te wymiary jeszcze raz,

bo mi pouciekały wiadomości  ???

Offline agu-s

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1250 dnia: 28 Kwietnia 2008, 13:44 »
a myślałam, ze to tylko ja bym chciała zamiast wesela jakąś super podróż ;D ale Darek się uparł, ze on bez wesela sobie nie wyobraża...no jak baba normalnie ;)

Offline vonka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1251 dnia: 28 Kwietnia 2008, 14:06 »
A mój zamiast wesele chciał jechać w podróż do okoła świata.  Niby szalony pomysł ale  jakbyśmy się uparli to moglibyśmy z planów przenieść to do rzeczywistości.
Ale zawsze mi się marzył slub w białej sukience, tata z boku prowadzący mnie do ołtarza...   ::)

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
« Odpowiedź #1252 dnia: 28 Kwietnia 2008, 14:24 »
Zawsze jakies problemy....teściową sie nie przejmuj to przeciez wasze wesele! Juz chyba pisałam ,że w sukience wyglądasz bardzo ładnie. Musze przyznać ( już chyba wcześniej tez o tym pisałam  ;)) że suknia jest całkiem inna od wszystkich. Będzie fajnie, zobaczysz!! a teraz lecę poczytac o tej wymianie zdań na temat orkiestry ;D

Offline mardewka

• maniak
  • Master of Puppets
« Odpowiedź #1253 dnia: 28 Kwietnia 2008, 14:43 »
Adianko :przytul:

Lepiej się wyżalić niż dusić w sobie...

Masz dużo spraw na głowie, ja nie wiem jak bym sobie dała radę z jednoczesnym przygotowywaniem komunii, ślubu, wychowywaniem synka i wszytskimi innymi sprawami życia codziennego... Jesteś bardzo dzielną kobietką  :-*

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1254 dnia: 28 Kwietnia 2008, 16:59 »
Ja już się powyżalałam, teraz jestem zestresowana...

Dzwonili do mojego PM z hotelu, bo chcą się z nami spotkać a ja nie wiem o co chodzi - umówił nas na piątek dopiero  ???

Chyba mi zaraz nerwy puszczą...

I najważniejsze, zostało 47 dni :skacza:

Offline Edzia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1255 dnia: 28 Kwietnia 2008, 17:19 »
hmm aż sama jestem ciekawa co to może być :drapanie:

A tak poza tym, to Adiana ja Ciebie podziwiam, że dajesz radę sobie wszystko zorganizować. Ja jak nie pracowałam i byłam sama, to nie mogłam się z niczym wyrobić ::)
Dajesz radę dziewczyno :)

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #1256 dnia: 28 Kwietnia 2008, 17:26 »
Co za teściowa...  ::)

Offline JulkaJ.
  • entuzjasta
« Odpowiedź #1257 dnia: 28 Kwietnia 2008, 20:15 »
Dzwonili do mojego PM z hotelu, bo chcą się z nami spotkać a ja nie wiem o co chodzi - umówił nas na piątek dopiero  ???
Chyba mi zaraz nerwy puszczą...

To Adianko koniecznie daj znać, co z naszego Sensowego hoteliku chcą od Ciebie. A może po prostu dogadać jakieś szczególiki? Ech ciekawa jestem..

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1258 dnia: 29 Kwietnia 2008, 08:40 »
Dzięki dziewczynki ;)

Julka - już wiem - kazałam mojemu zadzwonić i zapytać o co chodzi, bo mu sie baba denerwuje ;D

Chcą dopełnić wszelkich formalności, zapewne chodzi o zaliczkę - już i tak przeciągnęliśmy, bo zależało nam, ażeby

obciążyć kartę na następny miesiąc. ale jak ich pytaliśmy czy możemy przedłużyć, bo nam wypadała pierwsza wpłata na 14 kwietnia,

to powiedzieli, że jak dla nich to możemy nawet całość wpłacić dopiero w ostatecznym terminie, czyli te dwa tygodnie przed weselem...

Więc jestem spokojna - niedługo - już sama nie wiem czy piątek czy poniedziałek - jedziemy z kasą i ostatecznymi pytaniami tam.

Pewnie, jeszcze pomarudzę im znowu o kolorze kwiatków w wazonikach - bo mam ustalony kolor.

Offline vonka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1259 dnia: 29 Kwietnia 2008, 08:46 »
Buziaki wtorkowe  :-* 

Pewnie, jeszcze pomarudzę im znowu o kolorze kwiatków w wazonikach - bo mam ustalony kolor.

Płacisz więc wymagasz  ;D