Rybko, ja też bym była za tym, aby tę szafkę zostawić tylko zrobić ją białą, bo tak jakoś czarna mi średnieo pasuje p-rzy tej dużej białej zabudowei, jakos tak wyrwana z kontekstu... ja wiem, ze górne szafki są czarne, ale ta jedna by lepiej wyglądała biała, oczywiście to moje zdanie, ale moze warto porosić,z eby druknąć projekt z tą szafką ale białą, może a nuż Ci się bardziej spodoba i ptrzekonasz się do niej, bo szafek w kuchni nigdy dość

Robota z druknięcięm i zmianą koloru jednej szafki to niemal 2 kliknięcia, więc się opłaca

Możesz mi napisać co robisz, ze udaje Ci się znaleźć ekipę i ją zatrzymać

Moze ja za mało chcę płacić 200 zł za 8 godz...
Mamy nagranych kilka ekip, ale co rusz dzwonią, ze znaleźli sobie coś większego, zostały mi jeszcze 3 na które czekam i jak one odpadną, to będę musiała sobie nową bazę danych zrobić... (oczywiście interesują mnie ekipy, które zaczną robić od tego tygodnia, bo takich co wejdą w grudniu lub styczniu to jest na pęczki...)
dziubasku kochany, dzieki za wsparcie

I cioeszę się, ze jesteś zadowolona z Mężusia, wklej koniecznie foteczki

Marta, cieszę się,z e zadowolona jesteś z projektanki i ze będziesz miała pralnio-suszarnię, ale przy takich hektarach, to ja przekonana byłam,z e będzie

i czekam na foteczki

Elu, mi się podoba takie rozwiązanie, jest żywe, ale zrobione ze smakiem, może rzeczywiście ciut za ostra ta tapeta, nie dlatego,z e są w niej zcerwone pasy, bo to akurat świetnie, super pasuje do innych czerwonych elementów, ale ja bym odwróciła proporcje, tzn "ostry" wzór zrobiłabym w srodku, a te 2 delikatniejsze pasy po środku, lub , jesli byś chciała asymetrycznie to "ostry" - "stonowany" - stonowany"