Rybko kochana, proszę, jak tu zagościłaś to od razu jak jak nasz remontowy wąteczek się dynamicznie rozwija

A o fotki, lub chociaż linki do kafli i innych "bajerków" to baaaaaaaaardzo prooszę ja również

Jak już Ci napisałam tapeta czad w zestawieniu z tą ultraminimalistyczną zabudową kuchenną. Mi bardzo ale to bardzo się podoba i nawet moze bym się pokusiła o podobną wersję, mimo, ze ja ogólnie w stylu Mai miszkanko wykańczam, ale mój M by mnie zparotestował na amen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

On jest strasznym przecienikiem stylu minimalistycznego, a jeszcze w takim eklektycznym zestawineinu z tapetą to juz w ogóle

Zazdroszczę Ci bardzo radości z wykańczania, fAKT TO JEST NAJPRZYJEMNIEJSZA RZEACZ, ALE my niestety mamy mniej przyjemności, bo się z kasą musimy szczypać, a wiadomo jak kasa ogranicza, to się wszytko przedłuża i robi się mnóstwo problemów organizacyjno-zakupowych,z e tak okreslę, bo zamiast pojechac do jednego sklepu i kupić, to ja objezdzam całe miasto za bilet całodobowy, zeby wybrać jak najtaniej, a np czasami to różnice sięgają 50%, więc warto

, choć czasami dochopdzi do tego jeszcze czekanie na towar, mimo,z e w innych sklepach jest od reki ale ... o wiele droższy

Martulko moim skromnym zdaniem, jak najbardziej bedzie pasować, choć jakbyś jeszcze wkleiła zdjęcia mebli, , koszyków i planowanych relingów ( bo sa różne : super nowoczesne, lub rustyklane np w IKEI)