No to może rzeczywiście opiszę swoje wrażenia
DO-RE-MIX - na nich jesteśmy najbardziej zdecydowani, niesamowicie miły kontakt z jednym i drugim panem z zespołu, wokale naprawdę super, repertuar rozbudowany, wszystko do dogadania i do zapisania w umowie a propo pierwszego tańca, zabaw itd. Tylko właśnie z żywych instrumentów saksofon plus akordeon a tak to podkłady i to mnie najbardziej boli przy cenie 3 tys zł.
SILVER BAND - pani bardzo miła ale ten zespół odpadł ponieważ boimy się ich, nie chcemy zabaw za wiele a pani zaczęła opowiadać o śmiesznym zakładaniu gumiaków czy bieganiu pana młodego z mopem...dla nas to porażka, nie cierpimy wręcz żadnych zabaw, chcemy krótkie oczepiny, taniec za grosik , ewentualnie dwa konkursy dla gości które sami zaakceptujemy, poza to w mailu pani napisała "nie wyobrażam sobie wesele bez disco polo i biesiady" i mnie to zraziło bo np. ja sobie mogę wyobrażać a to ja jestem klientem. Aha i jeszcze wokal Pana nam się nie podoba!
DYNAMIT - miły kontakt z Panią, troszkę chyba mniej elastyczni jeśli chodzi o dobór repertuaru i nie bawią ludzi pani sama stwierdziła cytuję "wesele to nie festyn" hmmm, poza tym wokal pana też nam niestety do gustu nie przypadł no ale zobaczymy
AZET - wszystko ok, żywe instrumenty, bardzo miły pan, pani młoda po szkole, śpiewa plus skrzypce, ale chyba taka muzyka bardziej disco polo, bo tak słyszeliśmy na weselu głównie choć pan mówi że gra wszystko, do zastanowienia (drugi po do-re-mix)
Został nam zespół do przesłuchania
Kames-band z Poznania
Hokus pokus (ale nie znam jeszcze ceny)
jakiś z Wałcza, dzisiaj się okaże
i znalazłam dwa zespoły w Pile, ale sama już nie wiem
Savio ze szczecina są wolni ale drodzy z a 3 osoby chcą 3500 no i pewnie dojazd do tego
Mówią nam że liczy się wokal a nie podkład...co wy o tym sądzicie?
I jak robicie z dekoracjami? Same?Firmy? jaki budżet trzeba na to mieć?