Autor Wątek: Ewunia - niedzielna córunia Liliann i Krzysia - mała Smoczyca w czepku urodzona.  (Przeczytany 363460 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
Odp: Ewunia - niedzielna córunia Liliann i Krzysia - mała Smoczyca w czepku urodzona.
« Odpowiedź #2070 dnia: 31 Października 2008, 11:40 »
Lila to chyba wszystkie mamy przechodzily po porodzie- ja do dzis na I. sie wydzieram, ze nie mam w czym chodzic, a on mi zawsze na to "tak tylko paczki co dzien przychodza"  :P Daj sobie troszke czasu, zobaczysz po zimie przyjdzie wiosna i bedziesz sie czula duzo lepiej i zakupy tez sobie zrobisz :D

Offline Ninka
  • Chuck Norris
Odp: Ewunia - niedzielna córunia Liliann i Krzysia - mała Smoczyca w czepku urodzona.
« Odpowiedź #2071 dnia: 31 Października 2008, 12:02 »
A ja tego problemu nie czuję. W Shoppingu to ja spec jestem, tylko dziecię nie zawsze na przymierzanie pozwala, a z dziadkami to ja jakoś średnio chętnie ją zostawiam... mimo, że ma jak u pana Boga za Piecem. Już się zatem boję, co to będzie, jak ją zacznę zostawiać, a sama śmignę na zakupy. Drżyjcie sklepy ;D

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
« Odpowiedź #2072 dnia: 31 Października 2008, 12:08 »
Już się zatem boję, co to będzie, jak ją zacznę zostawiać, a sama śmignę na zakupy. Drżyjcie sklepy ;D

Widzisz lila takie powinnas miec nastawienie  ;D ;D ;D

Zazdroszcze ci Ninka swoja droga, ja mam dosc ograniczony dostep do swiata sklepow, bo w moim miasteczku 6 lumpkow i 5 sklepow. Wszedzie daleko, a Irek humor na zakupowa wyprawe ma raz na 3 mce  ::) ::) ::) Ale zaczelam praktykowac z kolezanka sposob- mezowie zostaja z dziecmi a my mamy day out  ;D

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2073 dnia: 31 Października 2008, 12:24 »
Liluś, życzę udanego shoppingu.
Ostatnio przy okazji sprzątania szafy wyp... połowę ciuchów sprzed ciąży. Już teraz na nie mogłam patrzeć. I to będzie świeta prawda jak niebawem powiem, że nie mam w czym chodzić ;) Mam nadzieję na styczniowych przecenach zaszaleć.
Czy ciebie przed porodem noga bolała? dobrze kojarzę?
"Wstać rano, zrobić przedziałek i odpieprzyć się od siebie. Czyli nie mówić sobie: muszę to, tamto, owo. Ja zapisuję rano, co mam zrobić. A chwilę potem skreślam połowę"

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2074 dnia: 31 Października 2008, 16:08 »
cikawe jak tam zakupowy szał ciał !

Cos mi sie wydaje, ze Ewa to szybciuch no na nóżki pójdzie. córka mojej kolezanki też taka predka była i chodzic sama zaczeła majac nieweile ponad 9 miesięcy.

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23 kwietnia 2005 r.
« Odpowiedź #2075 dnia: 31 Października 2008, 16:37 »
słuchaj siostrzeniec mojego męza zaczął chodzić jak miał 7 miesiecy sam
był najmniejszym na osiedlu dzieckiem, ktore chodzi
"Dwie rzeczy są nieskończone:Wszechświat i głupota ludzka, chociaż przy tym pierwszym nie upierałbym się" A.Einstein

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #2076 dnia: 31 Października 2008, 21:32 »
jak zacznie chodzić na pewno Wam napiszę.... ;D ;D ;D

a co do ruchliwosci to dwa dni temu osłupiałam.
Zostawiłam córę w łożeczku głową do okna, czyli normalnie tak jak zwykle. Właczyłam jej karuzelkę i poszłam sobie do kuchni.
Wracam za kilkanaście minut a ta leży odwrócona dokładnie o 180 stopni - nogami do okna...
chciałabym zobaczyć jak ona się przekręciła...

Szoping udany - mam buty, żakiet, spodnie i bluzkę, cienie do powiek i kredkę pod kolor nowej garderoby - czyli na chrzest jestem ubrana...

Z szafy w trakcie ciąży poleciały ciuchy, czuję, że teraz też polecą...już mam parę ofiar na oku....
a mnie w ogóle ciągnie do nowej kolorystyki, kurde...no nosi mnie....
Połowę wypi.... i sobie dokupię nowe...i bezczelnie zrobię to z konta kochanego mężusia; mam w dupie demokrację - cos mi się za to, że byłam dzielnym inkubatorem należy...
Gdyby nie ja i moje siły witalne, to byt fajnej córki nie miał....

Dziadki egzamin zdały, widzę, że wyrabiają sobie renomę w moich oczach...

Elisabeth
dokładnie od 37 tygodnia do dnia rozwiązania miałam potworną rwę kulszową z ucisku....przeszła po porodzie...

"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #2077 dnia: 31 Października 2008, 22:02 »
hej Lila.widze ze sily witalne w pelni ;D ;D ;D noooo i Ewka rosnie...ani sie obejrzymy a córy sie beda bawic w osobnych pokojach a my jako te nawiedzone mamy doszukiwac sie czasu który uciekl...
tak poza tematem-jest jak Ci pisalam z ta róznica ze Majka ma nie jeden a dwa zęby.
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline asiek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2004
« Odpowiedź #2078 dnia: 31 Października 2008, 23:23 »
super,że zakupy udane!!
a co do garberoby - szalej z kolorami!!
Ja ostatnio tez sporo u siebie pozmienialam i dobrze mi z tym  ;)

a co do ruchliwości Ewuni - to dopiero początek hehe.
pozdrawiam!

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
ha..znam z autopsji co to znaczy mieć ruchliwe dziecko!!
nelcia zaczęła chodzić gdymiała niecałe 10m-cy...i sama wiesz jak już tupta..więc życzę tego samego, a co!!

A tak w ogóle to straasznie długo Was nie widziałam!!!!!
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline sandrunia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.08.2007
No aż się nie mogę doczekać zobaczyć Cię w nowej garderobie :) szaleństwo jest świetne i trzeba sobie na nie pozwolić...a jak należy się nam.. :)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Anitko też za Wami tęsknimy....
jakbyś była w Szczecinie, to w poniedziałek po 12 (o 12 mam okulistę) jestem spacerowa....a jak nie to we wtorek....

Sandruniu właśnie przeglądam coś z allegro - śliczne bluzeczki - i biję się z myślami...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
nie bede ci pisa gdziemam szanowna demokraje....w kocu inkubator, pielęgnator i wychowawca w jednym zasługuje od czasu do czasu na małą przyjemnosc.  a jak mała /duza to juz zalezy od nastroju, okazji i zasobnosci portfela mążę. byleby starczyło do nastenej wypłaty.

ciesze sie ze zakupy udane. a pochwalisz sie czy do 10/11 listopada mamy czekać ???/

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
jak znam życie chyba poczekacie...
ale za to potem mogę fotki obiecac...

jakoś mnie nie rajcuje fotografowanie samych butów...chyba, że mnie zarajcuje....

a zakupu z allegro nie dokonam; niestety za dużo naczytałam się komantarzy, ze bluzeczki na obrazkach nie odpowiadają oryginałowi, który dociera do klienta...smutne to ehhhhh. Idę szukać dalej....
— Richard M. Devos

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
Qrcze terazNelcia śpi od 12 do ok.14..a na 15.30 jestem umówiona :(
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Witam….po przerwie…

Stwierdziłam, że mi Was brakuje…
Młoda zaczyna wyczyniać coraz to nowe harce, a ja nie mam się nawet z kim tymi nowinkami podzielić.

Nie chcę żebyście myślały, że chwilowe zawieszenie serialu w odcinkach pt „Ewa i jej matka wariatka” miało miejsce z powodu forumowego trolla…W sklepie zwanym Real Life miało miejsce kilka innych ciężkich wagowo wydarzeń.
Czym to poskutkowało same widziałyście - troll to tylko tycia dostawka do całego zestawu.

I jeszcze słowo które należy się osobom, które do mnie napisały na priw.
Dziewczyny miło mi było niesamowicie kiedy otwierałam listy od Was…taka odrobina ciepła na skołatany łeb. Nie odpisałam części z Was, bo nie miałam i siły i czasu.
Nie mam żalu ani pretensji do osób które czytają i nie piszą….fajnie że jesteście. Rozumiem, że nie każdy ma potrzebę „wypisania się”…
Skoro jesteście to bądźcie…miło mi Was gościć, ale jeśli coś tam kiedyś naskrobiecie będzie mi dwakroć miło.

To tyle przynajmniej na chwilę obecną, co chciała Wam napisać matka z bolącą głową znad kubeczka herbaty z cytryną bez cukru.
I tu przy okazji odezwa do mam karmiących - po karmieniu nie latajcie w samym biustonoszu, załóżcie koszulkę szczególnie jak jest chłodny listopad…..bo będziecie tak podziębione jak ja dzisiaj.
— Richard M. Devos

Offline *Mimi*

• maniak
  • data ślubu: 07.07.07 :-)
jak fajnie że jesteś
buziaki  :-*

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
Ale fajnie:)

Offline KAHA

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Denique non omnes eadem mirantur amantque
  • data ślubu: 11.09.1999
SUPEROWO!!!! Witaj mamo i Ewo !!!

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
Super, czekałam na powrót Waszego wątku, chociaż mało się udzielam, to stale podczytuję ;)

Offline *Ewcia*
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 24.05.2008
Miło Was znowu "widzieć"  :przytul:

Offline beyonce

• uzależniony
  • Tylko w twoich dłoniach jestem jak melodia...
  • data ślubu: 18.08.2007
Ale supcio  ;D Bardzo sie cieszymy  :D

Offline kamyczek

• maniak
  • data ślubu: 28.12.2006
zdrówka Kochana! dużo zdrówka! :)
przyda się, żeby poukładać wszystko w Real Life

naprawdę cieszę się, że jesteście :)

ANCYMONEK :)

Offline agu-s

• Chuck Norris
Odp: Ewunia - niedzielna córunia Liliann i Krzysia - mała Smoczyca w czepku urod
« Odpowiedź #2093 dnia: 7 Listopada 2008, 15:50 »
bardzo się cieszę, że wróciłyście :D

życzę zdrówka ;)

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 7.07.2007
Super że w jesteście :D kuruj się kochana!
A nam jak Was brakowało....uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
« Ostatnia zmiana: 7 Listopada 2008, 15:53 wysłana przez Zaneta_81 »

Dzieci się nie wychowuje, dzieciom daje się przykład...

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
Lila, co za ulga....
"Wstać rano, zrobić przedziałek i odpieprzyć się od siebie. Czyli nie mówić sobie: muszę to, tamto, owo. Ja zapisuję rano, co mam zrobić. A chwilę potem skreślam połowę"

Offline Beacia

• uzależniony
  • data ślubu: 19. 07. 2008 r.
Cieszę się, że wróciłyście  :D
Brakowało mi bardzo Twojego wątku. mimo, że nie zawszę zostawiam po sobie ślad czytam regularnie ;D
Życzę zdrówka.

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
Ja również pozdrawiam - głównie z ukrycia :)

Offline ~monika~

• Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2006
Ja też się cieszę, że wróciłyście.
To pochwal się Lila, jakie to nowe umiejętności opanowała Ewunia.

Offline Wercia

• Chuck Norris
  • K & M- 10 lat minęło...:))
  • data ślubu: [
Cieszę się że wróciłaś  :-* brakowało tutaj i Ciebie i Ewuni  :-*
Zdrówka życzę  :-*