Autor Wątek: 09.08.2008zakładając sobie obrączki na palec przysięgniemy sobie miłość wieczną  (Przeczytany 81430 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
hihi, no będziemy, będziemy :D

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
i po spotkanku, Ewcia dzięki za miłe towarzystwo  :-* :-* fajnie było się spotkać i pogadać  ;) dziewczyny jakie pyszne lody żeśmy jadły pychotka mnamciu mniam  ;D ;D ;D a poza delektowaniem się przy pomocy Ewci i w sumie za jej namową kupiłam podwiązkę  :hopsa: ale zdjęcie będzie po niedzieli, ponieważ nie mam u siebie aparatu tylko jest u Sebcia spotkanko trzeba powtórzyć, ale już z naszymi panami  :) buziaczki  :-* :-* :-* :-*
« Ostatnia zmiana: 29 Marca 2008, 20:40 wysłana przez Aguś-sc »
odliczam do 09.08.2008 zapraszam

"Miłości trzeba się uczyć - uczyć wciąż na nowo i bez końca"

Offline evelaz

• Chuck Norris
hihi,ja też Ci dziękuję za spotkanko :) było bardzo milusio i lody..... pychotka :D a na pewno się umówimy w czwóreczkę :)

A podwiązkę masz świetną :D :D

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
Aguś co u Was?

Takie mi pytanko przyszło do główki - czy wybraliście utwór na pierwszy taniec?

Buziole  :przytul: :przytul: :przytul:

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
Spotkanie za spotkaniem i takie owocne, super

I pochwal się podwiązką  ;)

Offline roza_83
  • zapaleniec
No właśnie czemu Evelaz widziałą podwiązke,a My nie  :-\
Aguś nie dobra Ty,dawaj fotki podwiązki  :Szczerbaty:  :Tuptup: :Tuptup: :Tuptup:

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
witam Was, ale dziś dzień zabiegany jak wchodzę na forum to ino na chwilę, ale myślę, że już pobędę dłużej  :)

Aguś co u Was?

Takie mi pytanko przyszło do główki - czy wybraliście utwór na pierwszy taniec?

Buziole  :przytul: :przytul: :przytul:

a dziękuję no właśnie dziś a w zasadzie niedawno wróciłam z kościółka byłam w kancelarii o zaświadzczenia na nauki przedmałżeńskie  :hopsa: bo chcemy zrobić w kwietniu i mieć już spokój tak samo poradnie chcemy załatwić, ale musimy tam jeszcze zadzwonić.

utwór na pierwszy taniec mamy wybrany będzie to KANCELARIA - ZABIORĘ CIĘ - jak usłyszałam tę piosnkę to od razu mnie zachwyciła jest pięknaaaa a i dla rodziców też wybraliśmy, ponieważ nie chcemy "wspaniałych rodziców mam" bo u nas to tak troche nie bardzo taki tekst i zamiast tego będzie co innego he he, ale teraz nie podam bo mam tę piosenkę w folderze, który jest ukryty a nie umiem go przywrócić  :-\

I pochwal się podwiązką  ;)

Madziu Ewelka dlatego widziała podwiązkę bo ona mnie w zasadzie namówiła żeby kupić bo była razem ze mną a zdjęcia będą w środę bądź w czwartek bo wtedy będę miała aparat  :skacza: także jeszcze z 2, 3 dni cierpliwości  ;)

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
To czekamy na zdjęcia :) :) :) :) :)

Offline roza_83
  • zapaleniec
No to ja myśle że będą te fotki bo ja tu czekam  ;) ;D

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
Aguś a możesz sobie jakoś ścieżkę tej piosenki wyświetlić :?: Kurde na odległość nie bardzo umiem pomóc, ale może da radę cosik pokombinować :?:

A ta piosenka kancelarii prześliczna jest jak ją pierwszy raz usłyszałam to oczywiście strumienie łez mi leciały.

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
hmmmm no właśnie Kasiu chodzi o to, że nie da się ścieżki tej piosnki wyświetlić bo ona jest zapisana na folderze, który jest ukryty i ja go wogóle nie widzę, moje Kochanie mi przywróci ten folder ale to w środę, ta piosenka była wklejona kiedyś przez kogoś w wątku zniecierpliwionych 2008, ale wątpię żebym ją tam znalazła bo tempo tam jest nieziemskie, ale dziękuję Ci za dobre chęci  :przytul: :przytul: :przytul:

a wiecie co zapomniałam Wam opisać jaka ja jestem "zdolna" (głupota ludzka nie zna granic  :nie:) otóż wczoraj była przepięknaaaa pogoda i z Sebusiem stwierdziliśmy, że szkoda siedzieć w domu więc wybraliśmy się na sosinkę to jest nad wodę, ale zanim się wybraliśmy to wsiadając do samochodu  :auto: poparzyłam się zapalniczką samochodową  :glupek:, wyciągnęłam ją i ścisnęłam w dłoni a dokładniej przy kciuku, jejciuuuu co za ból  :mdleje:, myślałam że już po mnie  :pogrzeb:, tak zaczęło śmierdzieć  :Nie_powiem:, że bleeee tak mnie piekło a od środka mnie rozrywało. Sebastian poszedł  :tupot: do sklepu po tabletki przeciwbólowe a ja do domu przemyć to letnią wodą i posmarować maścią na poparzenia, na szczęście była taka w domu, ale co z tego jak wogóle tego dotknąć nie mogłam  :Placz_1: i stwierdziliśmy, że trzeba jechać  :kierowca: na pogotowie, kiedy dojechaliśmy stwierdziliśmy , że może najpierw pójdziemy do apteki, tylko fajnie, że oboje mieliśmy przy sobie grosze  :-\ więc "po zakupie", ale dalej piekło, lecz już mniej więc powiedziałam, że jedziemy  :kierowca: na sosinę, tam nad wodą był chłód to nawet bólu nie czułam a potem trochę przeszło dziś na szczęście już jest wszystko oki i nic nie boli ale maścią oczywiście narazie dalej smaruję, no powiedzcie same nie głupota  :bredzisz:

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
"Blondynka"  :mdleje: :szczeka: :urwanie_glowy: :glupek: :glowa_w_mur:

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
myszko właśnie o to chodzi, że nie jestem blondynką, nie obrażając blondynki  :-* :-* :-* :-*

Kochane poświęciłam się, przeszukałam w wątku zniecierpliwionych 2008 tej piosenki dla rodziców i mam mam mam mam  i to nawet z wrzutą ;D http://www.wrzuta.pl/audio/cRKyXXe4NF/dzieki_wam i już odrazu mówię, że śpiewa to "Mały chór wielkich serc" muzyka i słowa o. Piotr Kleszcz franciszkanin

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Wiem, że nie jesteś, dlatego blondynka była w "" cudzysłowiu :)

Offline roza_83
  • zapaleniec
Aguś to teraz wiesz że palców się nie pcha tam gdzie nie trzeba  :P
Piosenka jest piękna  :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony:

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
myszko to dzięki, że dałaś w cudzysłowiu a jakbym była, to co byłoby bez " hi hi hi hi

a wiecie co jest najlepsze, że ja nie palę  :cegly:, tylko chciałam pomóc mojemu Sebciowi, bo chciał podpiąć ładowarkę od tel i jakoś mi się kurde zapomniało, że to zapalniczka i zrobiłam sobie ziaziu  :-\ ale dobrze, że dziś nic nie boli

Madziu wiem, że ta piosenka jest piękna idzie się wzruszyć... zdecydowaliśmy się na nią bo właśnie jest piękna, a poza tym w naszej sytuacji tym bardziej pasuje ta niż "Wspaniałych rodziców mam"

Offline evelaz

• Chuck Norris
cudną wybraliście piosenkę!!!! jej, aż znowu sobie ją włączę i posłucham :) mam w sobie piękną prawdę... ah ;D

dobrze,ze nic sobie gorszego nie zrobiłaś....  :przytul: 

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
wiesz Ewelinko właśnie dokładnie myślę tak jak Ty, że ta piosenka ma w sobie prawdę i jest taka magiczna jak dla mnie, mam tylko nadzieję, że nasza wokalistka nie będzie miała problemu z zaśpiewaniem jej, ale myslę, że da radę bo głos ma i wyciągać jak trzeba też umie, ale to się okaże, gdzieś w czerwcu jak będziemy dzwonić do pana z zespołu

Offline evelaz

• Chuck Norris
no,a właśnie, jaki Wy zespół macie? bo jakoś nie pamiętam ... :drapanie:
a wokalistka,jak ją wcześniej usłyszy i mówisz, że ma głos, to nie będzie miała problemu z zaśpiewaniem jej.... ;)

Offline panna_niedopisana
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.06.2012
Aguś-sc, też mi się zdarzają głupie wypadki ;) Ale u mnie usprawiedliwione poniekąd, bo ja rzeczywiście jestem blondynką ;) Pozostaje pocieszenie, że do wesela się zagoi, prawda? :)

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
Ja jeszcze w ogóle nie myślałam o podziękowaniu dla rodziców. Zresztą przeraziłam się ile mam jeszcze rzeczy do załatwienia Lecę posłuchać piosenki

Offline amadaa

• forumowicz
  • data ślubu: 03.05.2008
aguś piosenki obydwie przepiekne. Ta dla rodziców ma piękne słowa - w sam raz na taką okazję  :)
Tylko, że jest strasznie wzruszająca - u nas wszyscy  by ryczeli  :P

no,a właśnie, jaki Wy zespół macie? bo jakoś nie pamiętam ... :drapanie:
To ja odpowiem za Agę - zespół Four in One (mamy ten sam  ;D)

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
panna_niedopisana na początek Cię witam  ;D ;D ;D a dalej to dzięki za pocieszenie, że nie tylko mnie zdarzają się głupie wypadki  ;)

Angela zgadza się, że ta piosenka na podziękowanie jest strasznie wzruszająca, ale nie wyobrażam sobie po przesłuchaniu jej, że będzie inna  ;D

Ewcia Angela już odpowiedziała za mnie jaki mamy zespół  ;)

a teraz Was pozostawię bo dziś mam zajęcia na uczelni, a tak mi się nie chce jechać  :-\ :-\ :-\

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
Uuu późno masz zajęcia, a dobrze, że opażenie dziś nie boli  :przytul:

Piosenki posłucham napewno jak podepnę głośniki  ;)

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
kochana uważaj na siebie i już nigdy nie dotykaj zapalniczki  ;D

Offline amadaa

• forumowicz
  • data ślubu: 03.05.2008
Dokładnie  ;)

Offline madziq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 26.04.2008
Dokładnie  ;)

:)  :frajer:

a pioseneczka jest śliczna

Offline chlebosia

• Mąż i żona to jedna dusza w dwóch ciałach...
  • Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
  • data ślubu: 16.08.2008
Piosenka jest śliczna. Jakby moja mama ją usłyszała to ryczałaby jak nie wiem. Muszę ją puścić mojemu PM-owi.

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Mnie się strasznie nie chce chodzić na uczelnie :(

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
dziś zaczął się kwiecień a to oznacza:
po 1 w niedzielę (06.04) są moje urodzinki  :skacza:
po 2 w kwietniu robimy nauki przedmałżeńskie (cieszę się z tego powodu, że bedzie już z głowy)  :hopsa:
po 3 w połowie kwietnia idę na ściągnięcie miary sukni (i to mnie najbardziej cieszy)  :skacza: :cancan:

Uuu późno masz zajęcia, a dobrze, że opażenie dziś nie boli  :przytul:

Piosenki posłucham napewno jak podepnę głośniki  ;)

Kasiu owszem późno, bo to jest system wieczorowy a poza tym zajęcia są raz lub dwa razy w tyg także na tyle dobrze, że nie ma więcej zajęć bo chyba bym zwariowała   :bredzisz: a piosenki posłuchaj koniecznie  ;)

myszko i mnie się nie chce chodzić na uczelnię ;) a powiedz mi jak tam idzie szukanie zespołu??  :)

:hahaha: iza tekst mnie rozbroił, ale masz rację  :oops: :oops: :oops:
« Ostatnia zmiana: 1 Kwietnia 2008, 21:09 wysłana przez Aguś-sc »