Buuu........ mialam klotnie z PM o kwestie finansowo-weselne. Wypomnial mi ze najpierw chcielismy oszczedzic tam gdzie sie da a ja teraz wymyslam drozsze rzeczy (w kontekscie np. zespolu i dekoracji koscielnych, a ostatnio tez zaproszen) i tak sie zasmucilam ze az sie poryczalam przy naszej rozmowie na Skype. A moj Ukochany, na dzwiek wysmarkiwania przeze mnie nosa, zapytal czy mi zimno

Tak, nie ma to jak miec wyczucie

Ale mu nawrzucalam i chyba jest w koncu dobrze. Nie chce mi sie wchodzic w szczegoly ale wole miec pieciu facetow ktorych slyszalam nagrania a moi rodzice na zywo, niz dwoch kolegow Wojtka ktorych nawet na probie nie slyszalam

co do dekoracji tez na niego nakrzyczalam ze przeciez nawet sie nie dowiedzielismy o ceny u tej dziewczyny ktora chcemy zatrudnic, wiec co sie dziwi ze ogladam rozne dekoracje a nie tylko najskromniejsze jak nawet nie wiem ile kosztuja !!!

A co do zaproszen tez sie obrazilam i powiedzialam ze w takim razie albo kupujemy gotowe za 1zl ze sklepu, albo robie je sama bez jego pomocy (jak wczesniej prychal ze nie bedzie sie w to babral) i bedzie tanio.
Dzis laskawie stwierdzil ze mi troche pomoze.

Asia39 witam witam w skromnych mych progach
Roza nooo swiatelka najfajniejsze

tylko dlatego ich chcialam! hihi
Amadaa, dziekowac

Ten motor to Suzuki Savage. Jak zobaczylam moja siostre na tym to mi szczena do podlogi opadla. Przeciez to moje male dzieciatko jeszcze, w liceum ciagle, a tu na takim wielgachnym czyms... ale jak usiadlam to az milo

W sam raz dla kobietki. Super wywazony, wygodny, odpowiednie odleglosci do kierownicy i wygodnie w nogach. Mniam... az mi sie zachcialo prawa jazdy na motor...
...ale drugiej corki motorowki juz by moja Mamka nie przezyla