Autor Wątek: Agatka liczy dni do 26.07.2008  (Przeczytany 61474 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline agatonek

• zapaleniec
  • data ślubu: 26.07.2008
Odp: Agatka liczy dni do 26.07.2008
« Odpowiedź #1200 dnia: 21 Lipca 2008, 10:22 »
Kkotku oczywiście, że się nie obrażę. Powiem więcej: jest mi z tego powodu bardzo miło :)

Czarodziejko stanik jest z firmy Panache. Ale u nas chyba ta firma jest średnio dostępna. Ja zamawiałam z Anglii przez neta...

Ostatnie kilka dni było u mnie bardzo intensywnych..

Egzamin sprzed tygodnia zaliczony na 4. Uff, kamień spadł mi z serca, bo trochę się obawiałam :)

W piątek uczyłam się do późna na sobotni egzamin. Rano wstałam trochę niewyspana, pobiegłam do cukierni po tort i zamówic ciasta na kołocz. Potem do Katowic na egzamin.
Egzamin poszedł mi myślę nie najgorzej  :) Wracając wstąpiłam na zakupy i do mamy po sałatkę. Potem do domu. Musiałam ogarnąc mieszkanie. Po intensywnym sprzątaniu pod prysznic i akurat jak wyszłam do przyjechała siostra.
W dwie godziny później zeszła się reszta dziewczyn na wieczorek :) Było baardzo miło, fajnie i wesoło. Postaram się dzisiaj zrobic fotki prezentów.

Niestety następnego dnia obudziłam się koło 7 z potwornym bólem głowy. Tak mnie cmiło, że aż miałam mroczki przed oczami. Piękny migrenowy ból głowy. Wzięłam dwie tabletki i wpełzłam z powrotem do łóżka. Tak do końca to przeszło mi dopiero wieczorem. Przez cały dzień, przy zwiększonym ciśnieniu krwi w głowie (przy  kichaniu, schylaniu się, itp) tak mi pulsowała prawa częśc, że coś okropnego.. O 12 jakoś się zwlekłam, pojechałam do teściów, gdzie mój narzeczony dochodził do siebie po wieczorze kawalerskim  ;) Zjedliśmy obiad, ponaklejaliśmy trochę nalepek na wódkę weselną, potem na chwilę do Przemka bratanicy bo miała urodziny, potem spotkac się z DJem, a potem na naszą salę dogadac szczegóły.

Ostatecznie stanęło na tym, że będziemy tańczyc do piosenki Electrical Storm U2. Można powiedziec, że jest to "nasza" piosenka. Parę dni temu zastanawialiśmy się, co w końcu wybrac na pierwszy taniec. Puściłam ten kawałek i po prostu łzy zaczęły mi same płynąc, poryczałam się jak głupia - nie wiem czym to wytłumaczyc. Potem się śmiałam i płakałam równocześnie, ogarnęło mnie takie wzruszenie jak chyba jeszcze nigdy. Aż się boję, co to będzie za 5 dni, żebym tylko była w stanie wypowiedziec słowa przysięgi  :)

Pozostaje nam jeszcze dogadac szczegóły z kamerzystą i organistą. Dokończyc wizytówki, naklejki na wódkę, prezenty dla gości..

Nie mogę uwierzyc, że to już tak niedługo!

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
« Odpowiedź #1201 dnia: 21 Lipca 2008, 18:43 »
zaczął się najintensywniejszy tydzień w Twoim życiu  :)
trzymam kciuki aby wszystko przebiegło po Twojej myśli  :D

Offline agatonek

• zapaleniec
« Odpowiedź #1202 dnia: 23 Lipca 2008, 15:03 »
Eh dziewczyny, ostatnio mnie trochę przygasiło  :(

Wczoraj miałam niezbyt przyjemną sytuację, z własnej głupoty... aż wstyd pisać  :( I niestety mój błąd trochę nas szarpnie po kieszeni  :'(

Poza tym stresowałam się od poniedziałku, że nie zdążę w pracy zrobić tego, co muszę oddać do urlopu (czyli do dzisiaj). Ale chyba się udało.

Narzeczonemu w niedzielę wyskoczyła pod nosem wielgachna opryszczka. W poniedziałek cudem udało mu się umówić do dermatologa, dostał sto tysięcy maści, toników i tabletek. Mam nadzieję, że to cholerstwo zlezie do soboty.

Przez to wszystko radość ze ślubu trochę mi opadła... W zasadzie jeszcze do mnie nie dociera, że to po - pojutrze  ::)

Mamy jeszcze do zrobienia oprawę do księgi gości, resztę naklejek na wódkę, prezenty dla gości... Przećwiczyć pierwszy taniec.
Jutro od rana jazda po całym Śląsku z kołoczem, manicure, odbiór sukienki.

Z dobrych wieści: sesja z głowy, zdałam sobotni egzam na 5.
Na weekend zapowiadają powrót tropikalnych upałów.. Wszystko mi jedno: byle nie lało...

Offline Netula

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.10.2007
« Odpowiedź #1203 dnia: 23 Lipca 2008, 15:13 »
jak to zlecialo szybciutko:)
mniam mniam zjadla bym takiego kolocza:)
Jeju ak pomysle jak sama z tym koloczem ejzdzilam lezka w oku sie kreci

Offline kkotek
  • maniak
  • data ślubu: 13.09.2008
« Odpowiedź #1204 dnia: 23 Lipca 2008, 16:28 »
Agatko będzie dobrze  ;D Agatko będzie dobrze  ;D Agatko będzie dobrze  ;D Agatko będzie dobrze  ;D
Agatko będzie dobrze  ;D Agatko będzie dobrze  ;D Agatko będzie dobrze  ;D Agatko będzie dobrze  ;D

Kajetan  *† 31.12.2015 (15 tc)
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
« Odpowiedź #1205 dnia: 25 Lipca 2008, 14:13 »
To już jutro!
Powodzenia!

Offline kobietka
  • maniak
« Odpowiedź #1206 dnia: 25 Lipca 2008, 16:52 »
Dziewczyny, nawqet nie macie pojecia jak u nas leje deszcz, chyba normalnie masakryczne oberwanie chmury :(
ja prosze wszytskich o trzymanie kciuków!!
za zatrzymanie tej ulewy i by wyjrzało słonko, tak ja pieknie przygrzewało do samego południa!!

Agatko, to juz jutro!!
powodzenia no i do zobaczenia.
sis już oświadczyła, ze zdamy relację z urocztsosci, ale mam pytanie- czy możemy wstawic jutro wasze fotki na forum?? pytam, bo waidomo... ochrona wizerunku i danych osobowych ;)

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #1207 dnia: 25 Lipca 2008, 17:11 »
masakra jest u nas...... trzymam kciuki, by jutro był piękny dzień ! nikomu bym nie życzyła takiej pogody na wesele,jak jest dziś ....

Jutro WASZ wielki dzień , powodzenia :skacza:

Offline kobietka
  • maniak
« Odpowiedź #1208 dnia: 25 Lipca 2008, 17:19 »
za oknem mamy tak- zimno, ciemno, ponuro, jeszcze błyskawice i to :(

chcoaiż na pocieszenie i z nadzieją w sercu dodam, ze przed moim slubem też cały trydzien lało i było zimno a jak obudziłam sie w sobotę rano to było słoneczko i całkiem przyjemnie.... ;)
i ja chyba jutro na slub założę sandały, coby niebo odczarować!!

Gabiś
  • Gość
« Odpowiedź #1209 dnia: 25 Lipca 2008, 17:20 »
Agatko to już jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kochana zapowiadają ponad 30 stopni wiesz ????

Offline agatonek

• zapaleniec
« Odpowiedź #1210 dnia: 25 Lipca 2008, 20:18 »
Dziewczynki u nas ostatnie parę dni bardzo intensywne. Spaliśmy po 4 godziny na dobę, przez co jestem teraz masakrycznie zmęczona - przynajmniej nie będzie problemów z zaśnięciem.

Więcej opiszę w relacyjce, teraz proszę tylko o zaciśnięcie kciuków na pogodę. Dzisiaj było oberwanie chmury, leje, jest zimno i paskudnie. Zapowiadali od jutra upały, ale coś się chyba nie sprawdza..

No nic, w każdym razie ja jestem baaardzo szczęśliwa i nawet się nie denerwuję  :)

Dziewczynki moje kochane Miechowiczanki, fotki można wstawiać, pewnie  8)

Ściskam Was mocno i do napisania, chyba już w innym wątku  ;D

Offline kkotek
  • maniak
« Odpowiedź #1211 dnia: 25 Lipca 2008, 20:46 »
Ja do sandałkowatej sis dołączę w klapkach i będziemy czarowały pogodę :skacza:

Agatko jutro będzie piękna pogoda  ;D ;D

Miłego i spokojnego wieczoru Kochana :*
Do zobaczenia jutro  ;D ;D

Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline agatonek

• zapaleniec
« Odpowiedź #1212 dnia: 26 Lipca 2008, 06:40 »
Dziewczynki, to już dzisiaj.

Po tylu miesiącach, dniach oczekiwania wreszcie nadszedł nasz wielki dzień.

Noc minęła mi bardzo spokojnie, pogoda zapowiada się nie najgorzej  ;D

Jestem szczęśliwa  :)

Offline kkotek
  • maniak
« Odpowiedź #1213 dnia: 26 Lipca 2008, 09:00 »
Agatko to już za 3 godziny :skacza:

Za oknami słońce świeci, jest ciepło...................
Będzie pięknie :Serduszka:

Trzymam mocno kciuki za końcówkę przygotowań  ;D

Do zobaczenia  :-*
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline Netula

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.10.2007
« Odpowiedź #1214 dnia: 26 Lipca 2008, 10:41 »
i ja 3mam mocno kiuki by wszytko wyszlo tak jak wymarzyliscie sobie. Pogoda za oknem cudowna:) Slonko slicznie swieci i jest cieplo;) Jeju jak to zlecialo. Nie moge byc z wami osobiscie ale myslami bede kolo was:) czekam niecierpliwie na fotki tymbardziej ze jestem bardzo zwiazana z Miechowicami

Offline kkotek
  • maniak
« Odpowiedź #1215 dnia: 26 Lipca 2008, 13:44 »
Zapraszamy do wątku gratulacyjnego śląskiej Panny Młodej - agatonka-

https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=11411.0
Paulinka ❤️ 19.03.2018