Kkotku oczywiście, że się nie obrażę. Powiem więcej: jest mi z tego powodu bardzo miło
Czarodziejko stanik jest z firmy Panache. Ale u nas chyba ta firma jest średnio dostępna. Ja zamawiałam z Anglii przez neta...
Ostatnie kilka dni było u mnie bardzo intensywnych..
Egzamin sprzed tygodnia zaliczony na 4. Uff, kamień spadł mi z serca, bo trochę się obawiałam

W piątek uczyłam się do późna na sobotni egzamin. Rano wstałam trochę niewyspana, pobiegłam do cukierni po tort i zamówic ciasta na kołocz. Potem do Katowic na egzamin.
Egzamin poszedł mi myślę nie najgorzej

Wracając wstąpiłam na zakupy i do mamy po sałatkę. Potem do domu. Musiałam ogarnąc mieszkanie. Po intensywnym sprzątaniu pod prysznic i akurat jak wyszłam do przyjechała siostra.
W dwie godziny później zeszła się reszta dziewczyn na wieczorek

Było baardzo miło, fajnie i wesoło. Postaram się dzisiaj zrobic fotki prezentów.
Niestety następnego dnia obudziłam się koło 7 z potwornym bólem głowy. Tak mnie cmiło, że aż miałam mroczki przed oczami. Piękny migrenowy ból głowy. Wzięłam dwie tabletki i wpełzłam z powrotem do łóżka. Tak do końca to przeszło mi dopiero wieczorem. Przez cały dzień, przy zwiększonym ciśnieniu krwi w głowie (przy kichaniu, schylaniu się, itp) tak mi pulsowała prawa częśc, że coś okropnego.. O 12 jakoś się zwlekłam, pojechałam do teściów, gdzie mój narzeczony dochodził do siebie po wieczorze kawalerskim

Zjedliśmy obiad, ponaklejaliśmy trochę nalepek na wódkę weselną, potem na chwilę do Przemka bratanicy bo miała urodziny, potem spotkac się z DJem, a potem na naszą salę dogadac szczegóły.
Ostatecznie stanęło na tym, że będziemy tańczyc do piosenki Electrical Storm U2. Można powiedziec, że jest to "nasza" piosenka. Parę dni temu zastanawialiśmy się, co w końcu wybrac na pierwszy taniec. Puściłam ten kawałek i po prostu łzy zaczęły mi same płynąc, poryczałam się jak głupia - nie wiem czym to wytłumaczyc. Potem się śmiałam i płakałam równocześnie, ogarnęło mnie takie wzruszenie jak chyba jeszcze nigdy. Aż się boję, co to będzie za 5 dni, żebym tylko była w stanie wypowiedziec słowa przysięgi

Pozostaje nam jeszcze dogadac szczegóły z kamerzystą i organistą. Dokończyc wizytówki, naklejki na wódkę, prezenty dla gości..
Nie mogę uwierzyc, że to już tak niedługo!