Witam kochane,
jak same widzicie, rzadziej jestem na forum, bo mam mniej czasu na pisanie, ale regularnie sobie podczytuję wasze wątki. Mam jednak nadzieję, że nawet jak będzie nas mniej, to będziecie zaglądały.
Bardzo bardzo dziękujemy za życzonka

spóźnione też z chęcią przyjmujemy

fajnie, ze sa takie zajecia dla mam z dziecmi, u nas kiedys tez takie były ale teraz nic nie moge znaleźć...
właśnie...hmmmm objechaliśmy wszystkie siłownie i centra sportowe w okolicy, zajęcia dla mam z dziećmi zostały zlikwidowane, ze względu na nowe wymogi w przepisach- chodzi o przystosowanie obiektu do takiego typu zajęć. Znalazłam zajęcia dla mnie, ale do końca nie jest to to, co chciałam. Siłownia owszem jest, ale trzeba wykupić karnet na rok i chodzić minimum 3 razy w tygodniu, na co nie mam czasu niestety, a płacić i chodzić raz w tyg się nie opłaca. Więc narazie jestem w kropce.
Olu a powiedz mi ile ważysz i ile masz wzrostu? Wg mnie laska z Ciebie niesamowita! 
Dzięki

mam 162 i waże 60 kg. Pewnie mi w to nie uwierzycie, ale tak jest. Zamiast chudnąć to ja tyje

i muszę z tym coś zrobić!!!
A co do tych kilogramów to też Ci nie wierzę
Wyglądasz świetnie 
Dziękuje Gosiu, no niestety jest to prawdą. Pod ubraniem to ja może i wyglądam dobrze, jednak obwisła skóra i brak jędrności mnie nie opuszczają

Powiem wam, że postanowiłam twardo zmianę mojej garderoby. Moja doświadczona znajoma doradziła mi, że ja poprostu mam po porodzie bardziej kobiecą figurę niż wcześniej- wcześniej powiedziała,że miałam figurę jak nastolatka

- dlatego moje super szczupłe ubrania na mnie już nie pasują. Trzeba zmienić styl i ubierania i życia. Więcej ruchu i pozytywnej energii...zobaczymy czy się uda

Dokładnie wczoraj późnym wieczorem rok temu dowiedzieliśmy się, że nasza rodzinka się powiększy hehe kolejna rocznica
Jeśli chodzi o zasypianie, to idzie nam coraz lepiej, chociaż czasem przez tą pogodę to Amelka poprostu marudzi i sama nie wie czego chce, ale w takie dni to wszyscy mamy nie najlepsze nastroje
Amelka z dnia na dzień więcej potrafi i więcej rozumie. Bardzo już widać jak ona próbuje za pomocą swojego gaworzenia i gestów, pokazać o co jej chodzi

Nawet już rączki wyciąga do osób i przedmiotów

Poważnie zastanawiam się na wklejaniem zdjęć...zobaczymy...

Żeganamy się tymczasem na weekend- dziś tatuś zabiera nas na zakupy

:D:D