Autor Wątek: I Ogólnopolski Zlot e-wesela! Było mineło.....  (Przeczytany 158485 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ninka
  • Chuck Norris
Odp: I Ogólnopolski Zlot e-wesela! Już dzisiaj :))))))))))
« Odpowiedź #1320 dnia: 25 Maja 2008, 22:34 »
A ja zostałam źle zrozumiana.

Chciałabym po prostu kilka słów relacji jednak przeczytać i kilka fot zobaczyć. My w Szczecinie się spotykamy owszem, ale relacją się dzielimy z tymi, którzy nie byli.

A, że ciężko będzie w słowa ubrać 4 super dni, to rozumiem ;D Jednak liczę na Wasz polot literacki ;D

A na kolejne spotkanie mam nadzieję dojechać. Kto wie może z MarWikiem. A na kiedy jest termin kolejnego i gdzie dokładnie :?:

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1321 dnia: 25 Maja 2008, 22:41 »
I ja się melduję, do domu dotarliśmy po 20-tej (u rodziców byliśmy przed 19, czyli bite 8 h jazdy), Kubus się ucieszył było najpierw jak nas zobaczył podbiegł do swojej torby z rzeczami i mówi: nie wiem gdzie mam plecak ::) a za chwilkę do nas i 'mój pyszczek i moja pyszczka przyjechali" :) kochany chłopczyk!!!!

Jako że muszę kompa oddać małżowi memu, co by sobie z Rybcinym pogadał ::) :P (tak sie chłopaki skumali ;) ), to napiszę tylko szybko, że:

Bardzo Wam dziękuję za to spotkanko i że przejechałabym kolejne 600km co by się z Wami ponownie spotkać :-* :-* :-*

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1322 dnia: 25 Maja 2008, 22:51 »
Ninka prosze Cie tak samo zrozum nas.

Sama nie potrafie opisac tego co bylo.. wrazen itp... to bylo wyjatkowe spotkanie - pare dni bylismy non stop razem - totalnego wyluzowania, poznania ludzi tak naprawde.. a co najwazniejsze - Ich Rodzin.

Stali mi sie niesamowicie bliscy i wiem, ze bede pielegnowac te znajomosci najbardziej jak potrafie.

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1323 dnia: 25 Maja 2008, 22:55 »
 Jej, ale ja rozumiem.... bardzo dobrze. Wiele bym zrobiła by być z Wami, ale nie wszystko ;) Zatem bardzo liczę na kilka słów. Choć taką rekompensatę chcę dla samej siebie, bo mi zał dupsko ściska, że nie mogłam być na tym zjeździe.

Ech słowo napisane, ma to do siebie, że nie można go cofnąć, a można różnie zinterpretować. Tak jak w poprzednim poście napisałam:

A, że ciężko będzie w słowa ubrać 4 super dni, to rozumiem ;D Jednak liczę na Wasz polot literacki ;D

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #1324 dnia: 25 Maja 2008, 23:15 »
W sumie było 22 osoby :) PLus dzieciaki!

Offline Olaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1325 dnia: 25 Maja 2008, 23:41 »
Hm, niesamowite było to, że poznałam osoby, które znałam z wirtualnego świata, czytałam odliczania itp. Poznaję na żywo :D

Ninkę Martyxyz, którą widziałam jak miała kilka miesięcy - teraz widziałam jako półtoraroczną pannicę.
Wiktorka Martulki - kiedy pamiętam jak czekałyśmy na spocie, czy już urodziła czy nie - teraz jako dwuletniego chłopca...

Ogólnie żałuję, że nie spędziłam i nie pogadałam ze wszystkimi tyle, ile chciałam..

Było fajnie, bardzo fajnie :D

Mój mąż się ze mnie śmiał, kiedy mówiłam mu kto jest kim...kiedy brał ślub ect :D
Później reagował..aaaaaaa to jest merkunek czy rajdówka  ;D

Dzięki dziewczyny  :-*
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1326 dnia: 25 Maja 2008, 23:54 »
Naszło mnie na jedną refleksję i chyba przed pójściem spać to skrobnę, choć jak mniemam mało popularny ten wpis będzie, ale co tam?! W każdym razie będę szczera, może do bólu, ale i to czasem potrzebne jest!

Mianowicie były wśród nas 4 osoby, które wyalienowały się prawie całkiem (na 100% czasu spędzonego w Lidzbarku we wspólnym gronie spędziły pewnie 90 kilka) i szczerze mówiąc NIE SPODOBAŁO MI SIĘ TO! Nie napiszę o kogo chodzi i nie proście o to, myślę, że oni wiedzą i dobrze! Cała reszta potrafiła się zintegrować, bawić wspólnie, spotykać co rano na kawie, po obiedzie na pogaduchy, a wieczorem przy ognisku; szczerze mówiąc dziwne było ich zachowanie, ja w każdym razie tego nie rozumiem i nie rozumiem po co im był zlot ::) ale może muszę przyjść z mamą, bo sama nie zrozumiem...

I to chyba jedyne nie na plus odczucie pozlotowe, sory, ale musiałam wywalić co mi na wątrobie leżało.

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #1327 dnia: 26 Maja 2008, 00:01 »
Asia każda opinia czy odczucie jest ok, nawet takie które nie każdemu się może podobać :)

Offline Olaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1328 dnia: 26 Maja 2008, 00:45 »
Czuję się delikatnie wywołana do odpowiedzi.

Widzisz Asiu, nie lubię się wp**** kiedy widzę, że ktoś mnie nie chce...Nie na siłę, bo po co?
Nie lubię się specjalnie narzucać, ani też nie uważam, że potrzebuję specjalnie wystosowanego zaproszenia...
Poczułam się odizolowana i tak też się zachowywałam.

Kiedy przyszłam się przywitać i poczułam swoistą niechęć do mojej osoby to co, miałam na siłę wciskać się w towarzystwo?
Zlot...dla mnie oprócz możliwości poznania nowych foremek był też odskocznią od pracy i odpoczynkiem, więc odpoczęłam...

Spędziłam kilka fajnych dni w miejscu, w którym byłam pierwszy raz w życiu. Przeprowadziłam z mężem kilka poważnych rozmów na które nie mieliśmy czasu niemalże codziennie pracując...

Bezsensownym jest pisanie takich rzeczy nie kierując ich personalnie Asiu  ::) To moje odczucie, przecież wiadomo, że te 4 osoby nie pozostawią tego bez echa.

No nic, jestem trochę zniesmaczona tym postem, tak samo, jak niektóre z Was, mogły być moim zachowaniem...

Cieszę się, że miałam możliwość zobaczenia Was na żywo, a że wyszło - jak wyszło.. Pech...

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #1329 dnia: 26 Maja 2008, 00:53 »
Merkunek   ten post był chyba nie potrzebny , bo nic nie wnosi do tego tematu  ::)
Było , minęło . Te osoby nic ci złego nie zrobiły swoim "nie byciem" więc nie ma sensu miec do nich pretensji .
Nikt nie musi na siłę się spotykac , dobrze bawic , inegrować .
Ciesz się , że miło spędziłaś czas w gronie fajnych ludzi i że napewno spotkasz się jeszcze nie raz  ;D
« Ostatnia zmiana: 26 Maja 2008, 01:02 wysłana przez ela »
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #1330 dnia: 26 Maja 2008, 00:57 »
Poruszeniem tej kwestii czujęsie lekko zniesmaczona.
Mogę mieć swoje zdanie na ten temat, ale nie uważam, żeby było stosownym wwieranie na kogoś nacisku, do takiego czy innego kontaktu.
Każdy z nas jest trochę inny i być moze akurat w tych dniach był taki moment, taki czas, czy sytuacja, która nie pozwoiła na taka a nie inną integrację z grupą.
Nie wiem...ja to przynajmniej tak czuję....i nie lubie na ludzi wywierać nacisku.

Mi też jest z jednego powodu odrobinę przykro....ale trudno tak wiac musiało być...Być moze jest w tej kwestii trochę mojej winy.

A teraz jest mi jeszcze przykro, że wyciąga się takie kwestie, bo to zaczyna wyglądać jak przymus do takiego czy innego zachowania. Ja chcę po prostu pamiętać tylko te miłe rzeczy, bo tylko to pamiętać warto.
Miałam na prośbę Rybki napisać minirelację.....nawet zaczełam to robić....ale po prostu mi sie odechciało...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Olaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1331 dnia: 26 Maja 2008, 00:57 »
Każdy ma prawo do wyrażania własnego zdania i opinii wobec zachowań innych osób.

Skoro Asia miała potrzebę napisania tego na forum to ok...

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1332 dnia: 26 Maja 2008, 01:09 »

Miałam na prośbę Rybki napisać minirelację.....nawet zaczełam to robić....ale po prostu mi sie odechciało...

Nie :!: Lila, a ja na Ciebie tak liczyłam :!: Liczę nadal... ;)

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 02.09.2006
« Odpowiedź #1333 dnia: 26 Maja 2008, 07:24 »
Liliann...napisz cosik prosze... :-\
Mnie zawsze omijaja spotkania (tak to jest jak sie daleko mieszka:( )
I Jeszcze o fotki bym prosila...

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #1334 dnia: 26 Maja 2008, 07:56 »
dziewczyny błagam, nie skaczmy sobie do oczu bo zaraz wyjdzie na jaw ze na zlocie najlepiej bawili się nasi mężowie (z krystynką)  ;D

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1335 dnia: 26 Maja 2008, 08:09 »
Nie chcecie pisać to chociaż zdjęcia wklejcie. Zdjęcia z wesel czy ślubów też nie oddały wrażeń, a jednak większość przepięknie je opisała i wkleiła co nie co. Wydaje mi się, że lekko przesadzacie. Dajcie na loooz ;)

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1336 dnia: 26 Maja 2008, 08:11 »
.. i ta krystynka mnie intryguje  ;D

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #1337 dnia: 26 Maja 2008, 08:19 »
Gosiu ale nie każdy chce pokazywać swoje fotki w wersji "luz", na bani albo w rozdeptanych sandałach. Po drugie na wielu fotkach są mężowie albo dzieci i nie każdy chce to na pokaz wystawiać. Przecież to trzeba uszanować.

Az mnie język swędzi żeby coś napisać ale rozsądek mi nie pozwala.

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1338 dnia: 26 Maja 2008, 08:25 »
Ja nie chce oglądać was w rozdeptanych sandałach czy na bani. Nie wierzę, że tylko takie zdjęcia macie  ;) ale oczywiście wasza wola. Już więcej o zdjęcia i relację nie pytam.  :)

rybkawiedenka
  • Gość
Odp: I Ogólnopolski Zlot e-wesela! Było mineło.....
« Odpowiedź #1339 dnia: 26 Maja 2008, 08:26 »
Ja nie twierdze ze nie mamy innych ale szczerze? Mamy ponad 500 zdjęć, potrzeba czasu zeby przejrzec wszystko.

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23 kwietnia 2005 r.
« Odpowiedź #1340 dnia: 26 Maja 2008, 08:27 »
no to fajnie,że było super.
skoro nie chcecie, w takim razie nie naciskam na żadne zdjecia i relacje...
Az mnie język swędzi żeby coś napisać ale rozsądek mi nie pozwala.
Boze!po co od razu te kłótnie

krótko:nie bedzie fot i relacji i tyle...każdy kto nie był chyba zrozumie
ja rozumiem

"Dwie rzeczy są nieskończone:Wszechświat i głupota ludzka, chociaż przy tym pierwszym nie upierałbym się" A.Einstein

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1341 dnia: 26 Maja 2008, 08:28 »
Rozdeptane sandały, bania .... i bez fotek wyobraznia pracuje :)
A ja tam sie ciesze ze milo spedzilyscie te pare dni i kolejny zlot poprosze gdzies blizej :) Teraz niech szczecinianki pozwiedzaja troszke Polski :)

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #1342 dnia: 26 Maja 2008, 08:36 »
Mariolka :)

A propo Krystynki to wiem że została uwieczniona na jakiejś fotce  ;)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #1343 dnia: 26 Maja 2008, 08:37 »
Będą jakieś foty...wczoraj przeglądałam z meżem i jest kilka naszych, ktróre spokojnie można opublikować (czyli takie, na których nie ma innych osób, które na publikację ochoty nie mają), ale później np dzisiaj wieczorem...prosze...
Teraz stosuję terapię przeciwobrzekową, nawet z roboty wolne wzięłam...

Krystynę też Wam przedstawię....jest wyjątkowo fotogeniczna....

Antalis...ja mam duży kawałek Polski zwiedzonej....i na kolejny zlot też pojadę nawet z maleńką Ewą, niezależnie jak daleko wypadnie. Jedyną przeszkodą mogą być kwestie zawodowe.....
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline KAHA

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Denique non omnes eadem mirantur amantque
  • data ślubu: 11.09.1999
« Odpowiedź #1344 dnia: 26 Maja 2008, 08:39 »
SUPER, że będą foteczki  :D :D :D
A Krystynka...czy to jakiś animals??

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1345 dnia: 26 Maja 2008, 08:47 »
Ja jeszcze raz Wam wszystkim dziękuje :)

Z mojej strony relacja dla kogoś kto nie był na zlocie moze byc jedynie taka:

9.00 sniadanie

10.00 kawa przed domkiem

13.00 obiad z dwóch dan

14.00 przygotowania do grila i ogniska

15.00 ognisko i grill

18.00 kolacja

19.00 zabawy grupowe

22.00 cisza nocna

;D

Co wiecej dodać mozna ?  ;D przeciez nie opiszemy tematów rozmów ? tego z czego sie smiałysmy ?
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #1346 dnia: 26 Maja 2008, 08:48 »
Coś tajemniczo sie zrobiło, a ta Krystyna to ta z gazowni :?:  ;D

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #1347 dnia: 26 Maja 2008, 08:50 »
Marta dokladnie taka relacja nasuneła mi się na myśl....

Maju pudło :) Jako podpowiedz dodam że Krystynka piła prawie tyle co nasi panowie :)

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1348 dnia: 26 Maja 2008, 08:52 »
A propo Krystynki to wiem że została uwieczniona na jakiejś fotce  ;)
Żeby to na jednej ;D

A co do tego o czym napisałam, zauwazyłyście pewnie, że zazwyczaj staram się ważyć słowa,  nie pisze pod wpływem chwili, a to co skrobnęłam siedziało we mnie dość chwilę i czułam, że musze to napisać i tyle, jeśli ktoś poczuł się zniesmaczony to przykro mi.
Ela, sorki ale nie bardzo jesteś w temacie.

I to chyba na tyle mojego udzielania się tutaj, bo mnie zaraz zakrzyczycie za to, że napisałam co czuję ::)

A poza tym, to jest jedna bardzo ważna kwestia!!!!!!! I to także chcę napisać, mianowicie BARDZO dziękuję Agnieszce bez której ten zlot po prostu by się nie odbył, włożyła w to masę pracy, czasu, pewnie i nerwów...
Aga, ogromny buziak
:-* :-* :-*

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #1349 dnia: 26 Maja 2008, 08:53 »
To musiala nieźle trenować ;D ale Liliann napisala, że gdzieś ma fotkę i wlepi - chyba, że to pozostanie tajemnicą...usze przyznac, że brzmi intrygująco :brewki:

Ja mam tylko jedno pytanie - czy mężowie nadal uważają forum za "sektę"  ;D i czy zakladają konkurencyjne, jakie były ich wrażenia :?: