Bedzie dobrze
Ja też mam taką nadzieję!
Kasiu własnie zawitałam do twojego wątku 
po pierwsze Gratuluję Bartusia nasze maluszki póki co wg USG mają miesiąc różnicy ty masz termina na 24 marca a ja na kwietnia
Ale fajnie!

To tak, jak moja przyjaciółka

Czujesz już jakieś ruchy?
Kasiu i my gratulujemy Ci bardzo bardzo mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!Czytamy Was od dawna a teraz już oficjalnie witamy się!!!!!!!!!!
A witam, witam

Tymi ruchami bym się zbytnio nie przejmowała chyba że Ty czujesz że coś jest nie tak, może Bartuś ustawia sobie godziny aktywności??Czy jest taki bardzo bardzo aktywny cały czas??
Z tymi jego ruchami to chyba wreszcie odkryłam pewną zależność

Rano po pobudce się wita, potem po każdym posiłku i potem już wieczorkiem, jak ja chcę zasnąć, to on szaleje

I już wiem, dlaczego mnie się wydaje, że on się często rusza, bo... ja często jem

A poza tym, to silny chłop, więc i kopniaki niczego sobie

A z wodami to raczej żartów nie ma więc jeżeli Twoja ginka ma wątpliwości to idź do szpitala tak jak każe niech Cię jeszcze ktoś zobaczy!!!Ale puki co myśl pozytywnie bo jest duże prawdopodobieństwo tego że taka Twoja uroda i już!!!!!!!!!Pozdrawiamy Was serdecznie!!!!!!!
Nika, dzisiaj się dowiem, czy mi się ten nadmiar wód wsiorbał, czy nie. Może Bartek od małego lubi basen

Kasiu ja cię rozumiem - ja też nie chce zawrac sobą głowy innym...
ale wiem, ze tu chodzi o dziecko i trzeba dzwonić jak coś ci nie gra
mam nadzieje, ze z tych wszystkich punkótw co wypsiałas łapiesz sie na ten ostatni 
trzymaj sie kochana - i moze jakieś zdjęcie brzuszka?
Wiem, wiem Aniu...

Nad zdjęciem pomyślę

A przy okazji przypomniałaś mi, że miałam się rano zmierzyć w pasie...
Kochana
to dzis wizyta?? o ktorej mamy 3mac kciukasy ?? 
Jak miło, że pamiętasz

Tak to dziś, o godz. 18:20... ehh, żeby było ok, żeby było ok...
dzien dobry w niedziele
A dzień dobry w poniedziałek