A czy ktoras z was cale zycie gotowala na kuchence gazowej i nagle przeszla na indukcje?
Kurde mi sie podobaja wizualnie ale.. ja nie wyobrazam sobie gotowac nie widzac plomienia

No i np. Jak opalic na indukcji cebule do rosolu ? :-p
Moze bzdurne rozkminki.no ale ..
I moze ktoras mi wyjasni o co chodzi ze np sa dwa pola indukcyjne i dwa wolne pola?
Moj maz bardzo mnie krecil na kuchenki.solgaz..
To plyta gazowa ale gaz jest pod szklem. Widac go ale nie mozna sie podpaloc
Ale poczytalam opinie i .. ludzie narzekaja.
Tam jest zasada ze sa 3 palniki i 1 palnik tzw wolne pole grzewcze i dziala to tak ze gotujac np ziemniaki opary ciepla nie uciekaja a ida na wolne pole i ze tak powiem za darmo np zupe odgrzewam nie uzywajac gazu

Zamysl fajny no ale podobno to wolne pole jest tak male ze nie zdaje egzaminu..
I kminie czy jednak nie pistawic na gazowa klasyke plus palnik typu wok z potrojnym plomieniem
