Autor Wątek: Stairway to Heaven - czyli Nasze schody do Nieba :)  (Przeczytany 117108 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aniuska25

• forumowicz
  • data ślubu: 22.09.2007
Odp: Stairway to Heaven - czyli Nasze schody do Nieba :)
« Odpowiedź #150 dnia: 31 Października 2007, 11:14 »
 :hello: Przyczłapałam niesmiało, nadrobiłam wszystko ;D ;D ;D
Mogę dołaczyc do odlicznaka??
Świetnie się was czyta 8) Narzeczony fajnie pisze 8)
Bardzo sympatyczna z Was parka ;D
Ja tak troszke z sentymentu tu zajrzałam, bo i Bydzia nas łączy i UTP tez skończyłam ;D

A kościółek slczny, dekoracja ta drugiej firmy jak dla mnie przesadzona troszkę, ale ja stawiałam na skromniejsze i to dlatego ;)
Ważne, żeby Wam sie odobało ;D

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
« Odpowiedź #151 dnia: 31 Października 2007, 11:16 »
przede wszystkim mam zamiar te kwiaty w większych odstępach porozstawiać, bo kościół jest duży, droga do ołtarza jest długa, więc na pewno będzie tego mniej i będzie to wyglądało skromniej. W tej firmie bardzo podoba mi się wystrój krzeseł. A na świece się raczej nie zgodzę, mimo że faktycznie wygląda to ładnie, ale jednak to świece i bałabym się, że gdzieś tam zachaczę itp i zamiast pięknego efektu będzie porażka  :)

aniuska25   Witam, oczywiście zapraszamy do tego naszego wątku, a tymbardziej zapraszamy bo miasto i uczelnia nas łączą  ;D

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
« Odpowiedź #152 dnia: 31 Października 2007, 13:35 »
A nie ma za co  :przytul:

Z tej firmy podoba mi sie wystrój numer 1, chociaż też wole skromnie przystrojone kościoły...
U mnie jest tak że mama R na siłe chce rezerwowac babke która stawia olbrzymie sztuczne kwiaty i połączone są szarfą  :mdleje: :mdleje: jak dla mnie za dużo tego... Wogóle to najchętniej bym tylko krzesła przystroiła. Licze jeszcze na to że może znajdzie sie jakas para na ten sam dzień i sie zrzucimy na jakieś milsze dla oka dekoracje, bo tak to mi troszke kaski szkoda...

Offline iza22

• Chuck Norris
« Odpowiedź #153 dnia: 31 Października 2007, 13:40 »
No właśnie ja też bym musiała znaleźć pare co tego samego dnia slubuje i sie złożyć, bo to wielki koszt nie jest, ale przy całych tych wydatkach to jednak dużo. Takie cos jeszcze mi się podoba. Muszę pochodzić do mojego kościoła na śluby i zobaczyc jak te wszystkie dekoracje na zywo wyglądają.

Offline Barbart
  • uzależniony
« Odpowiedź #154 dnia: 31 Października 2007, 13:52 »
Fajna z Was para... :hello:

Będę zaglądać i podczytywać :)

Offline agatonek

• zapaleniec
  • data ślubu: 26.07.2008
« Odpowiedź #155 dnia: 31 Października 2007, 14:01 »
Mi się te ostatnie jakoś najmniej widzą  ::) Ten materiał tak się ciągnie po posadzce przy wyjściu z ławek: nie wiadomo czy na to nadepnąć czy przeskoczyć i jakoś tak mam wrażenie, że łatwo się w to zaplątać...

Offline iza22

• Chuck Norris
« Odpowiedź #156 dnia: 31 Października 2007, 14:06 »
Barbart :hello: Witam i bardzo sie cieszę, ze tu zawitałaś.

No te dekoracje wszystkie są ładne, ale zdecyduje sie na cos jak zobaczę to na żywo w moim kościele i tak będzie najlepiej. A narazie to mi zostało ponad 300 dini więc jeszcze znajdę tysiąc innych porpozycji. Tylko z jakim wyprzedzeniem trzeba zamawiać dekoracje kościoła???

Offline kawaii2
  • uzależniony
  • data ślubu: 30-08-2008
« Odpowiedź #157 dnia: 31 Października 2007, 14:32 »
Mnie się najbardziej podoba wystrojenie nr 2, z kwiatami, nawet sztucznymi. Jest tak elegancko, a przy tym strojnie.

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #158 dnia: 31 Października 2007, 15:59 »
ze swiecami w kosciele bym uwazala...

to jest dokladnie kosciol, w ktorym bedziecie mieli slub?

Offline iza22

• Chuck Norris
« Odpowiedź #159 dnia: 31 Października 2007, 16:07 »
Ten pierwszy co są te świece to dokładnie ten kościół gdzie będzie ślub. Mam do niego wielki sentyment, mimo że nie jest jakiś cudowny, ale to kościól, do którego cały czas chodzę i przede wszystkim bardzo mi zależy na tym, zeby ślubu udzielał nam proboszcz.

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
« Odpowiedź #160 dnia: 31 Października 2007, 16:36 »
No przez 300 dni to napewno jeszcze ci sie pozmienia. Ale ogólnie wszystkie pomysły dosyć ciekawe, Ja bym stawiała na jakieś skromne bukiety ale z żywych kwiatów. Ja widziałam bardzo ąłdne dekoracje z margaretek białaych. I cała dekoracja kościoła kosztowała ich 130 złotych.

no ale zdjęc niestety nie mam a szkoda bo ładnie było.
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline Barbart
  • uzależniony
« Odpowiedź #161 dnia: 31 Października 2007, 21:06 »
300 dni to mnóstwo czasu...

Spokojnie możecie pooglądać różne opcje i wybrać...

Ale ja bym chciała mieć to wszystko przed sobą :)

Offline iza22

• Chuck Norris
« Odpowiedź #162 dnia: 31 Października 2007, 22:04 »
Cześć Forumki! To znowu ja - Marcin, przyszły małżonek Izuni  ;D
Od razu uprzedzam, iż tym razem nie będzie długaśnego wypracowania - powód opisało moje Kochanie kilka postów wyżej - moja rodzinka pojechała na Mazury więc pilnujemy domku  ;D Dlatego nie mam czasu ani sił by się rozpisywać - moje wspomnienia z pierwszej randki następnym razem :)
Mam założyć własny wątek? He he, to by było niezłe  8) Już nawet zastanawiałem się jak wyglądało by takie forum w wersji dla facetów. Domyślam się najpopularniejszych wątków:
1. Wieczór kawalerski - bądź co bądź tradycja ;D
2. Panny Młode i dlaczego moja wybranka jest najpiękniejsza  ;D
3. Ulubiona drużyna w Lidze Mistrzów i co zrobić by moja kobieta wolała piłkę nożną niż "M jak Miłość" 

A tak serio - to jest forum mojej Kruszynki, a ślub będzie nasz, po nim będziemy jednym... Dlatego nie będę zakładał swojego wątku i jeżeli Izunia pozwoli, a Wy nie będziecie miały n ic przeciwko od czasu do czasu dorzucę ociekające testosteronem trzy grosze  :D

Pozdrawiam! Marcinek

Offline dosiado

• uzależniony
« Odpowiedź #163 dnia: 31 Października 2007, 22:19 »
1. Wieczór kawalerski - bądź co bądź tradycja
2. Panny Młode i dlaczego moja wybranka jest najpiękniejsza 
3. Ulubiona drużyna w Lidze Mistrzów i co zrobić by moja kobieta wolała piłkę nożną niż "M jak Miłość"

Pomysły świetne - mój małżonek też pewnie by tu zawiatał :)

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #164 dnia: 31 Października 2007, 23:45 »
Mnie isę najbardziej podoba dekoracja numer 2. Ta z tymi zwisającymi materiałami mi się nie podoba najbartdziej.

Offline Lili-liliana

• maniak
« Odpowiedź #165 dnia: 1 Listopada 2007, 09:32 »
No no, ciekawete twoje temciki, hehe

No to pilnujcie grzecznie domku:)

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #166 dnia: 1 Listopada 2007, 09:51 »
nie chodzilo o watek nowy - tylko raczej o pisanie pod czyims nickiem... jakos tak mam "awersje" do pisania czegos na czyims hasle/uzytkowniku.

Z dekoracja kosciola - wazne jest tez jego "naslonecznienie" i szerokosc miedzy lawkami bo tak czy siak ludzie beda wchodzili od "wewnetrznej" strony i trzeba to brac pod uwage.

Poza tym masz jeszcze mnostwo czasu na rozne przegladanie opcji :)

Offline iza22

• Chuck Norris
« Odpowiedź #167 dnia: 1 Listopada 2007, 10:23 »
 :glupek: :glupek: :glupek: no tak my blondasy jesteśmy i o nicku nie pomyśleliśmy, tylko o wątku. rozpatrzymy to na nowo ;D

a z tym kościołem to akurat mój taki przyszywany kuzyn miał tam ślub i miał wystrojony kwiatami i szarfami. Goście wszyscy wchodzili od zewnątrz. Jedyny problem jaki był, to zaraz po nich była zwykła msza no i stare babcie i dziadki przyszli na mszę i w trakcie ich ślubu musieli oczywiście siadać w pierwszych ławkach :/ no i wtedy kwiaty i szarfy się przewracały, ale goście je łapali więc młodzi nawet nic nie wiedzieli. Ale ja tego problemu mieć nie będę, bo mamy mszę na 16 i po nas nie ma zwykłej mszy tylko następny ślub  ;D

Offline Lili-liliana

• maniak
« Odpowiedź #168 dnia: 1 Listopada 2007, 12:06 »
napewno zjedziesz jakaś śluczna dekoracje:)

Offline kawaii2
  • uzależniony
« Odpowiedź #169 dnia: 1 Listopada 2007, 18:46 »
Cześć Forumki! To znowu ja - Marcin, przyszły małżonek Izuni  ;D
Od razu uprzedzam, iż tym razem nie będzie długaśnego wypracowania - powód opisało moje Kochanie kilka postów wyżej - moja rodzinka pojechała na Mazury więc pilnujemy domku  ;D Dlatego nie mam czasu ani sił by się rozpisywać - moje wspomnienia z pierwszej randki następnym razem :)
Mam założyć własny wątek? He he, to by było niezłe  8) Już nawet zastanawiałem się jak wyglądało by takie forum w wersji dla facetów. Domyślam się najpopularniejszych wątków:
1. Wieczór kawalerski - bądź co bądź tradycja ;D
2. Panny Młode i dlaczego moja wybranka jest najpiękniejsza  ;D

hello
a ja wlasnie przegladam sobie forum z moim *W* i wspolnie myslimy, ze chyba by nic z takiego forum nie wyszlo :P trzeci punkt szybko zawladnalby calym forum i by sie pilkarskie zrobilo :P

Offline Lili-liliana

• maniak
« Odpowiedź #170 dnia: 1 Listopada 2007, 18:53 »
kawaii2 masz rację.

No ale mój Mirek to w ogole się piłką nie interesuje:P

Offline Beacia

• uzależniony
  • data ślubu: 19. 07. 2008 r.
« Odpowiedź #171 dnia: 1 Listopada 2007, 18:54 »
No niestety. taki chyba nasz los, że faceci inaczej podchodzą do ślubu, wesela. nie przeżywają tego tak bardzo jak my. chyba, że przeżywają tylko po prostu to ukrywają  :)

Offline kkotek
  • maniak
  • data ślubu: 13.09.2008
« Odpowiedź #172 dnia: 1 Listopada 2007, 20:30 »
A ja tam nawet chyba nie chce zeby moj W. wchodzil na forum- zreszta jego to wszystko nie pociaga jak mnie ;) Oczywiscie chodzilo mi o forum a nie o slub i wesele :P
Kajetan  *† 31.12.2015 (15 tc)
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline kawaii2
  • uzależniony
« Odpowiedź #173 dnia: 1 Listopada 2007, 21:39 »
no, u nas tak samo jest :P

Offline agatonek

• zapaleniec
« Odpowiedź #174 dnia: 1 Listopada 2007, 21:39 »
No niestety. taki chyba nasz los, że faceci inaczej podchodzą do ślubu, wesela. nie przeżywają tego tak bardzo jak my. chyba, że przeżywają tylko po prostu to ukrywają  :)

Mam wrażenie, że w ogóle nie przywiązują wagi do szczegółów. Bukiet, welon, zaproszenia, winietki - dużo jest takich rzeczy, nad którymi ja będę się zastanawiać: żeby były ładne, komponowały się itd. A dla mojego Przemka to są rzeczy, którymi on zupełnie sobie nie zaprząta głowy. Jak go spytam o opinie to słyszę: ładne, może być. Faceci to chyba w życiu mają za łatwo  ;D

Offline kkotek
  • maniak
  • data ślubu: 13.09.2008
« Odpowiedź #175 dnia: 2 Listopada 2007, 06:25 »
No niestety. taki chyba nasz los, że faceci inaczej podchodzą do ślubu, wesela. nie przeżywają tego tak bardzo jak my. chyba, że przeżywają tylko po prostu to ukrywają  :)

Mam wrażenie, że w ogóle nie przywiązują wagi do szczegółów. Bukiet, welon, zaproszenia, winietki - dużo jest takich rzeczy, nad którymi ja będę się zastanawiać: żeby były ładne, komponowały się itd. A dla mojego Przemka to są rzeczy, którymi on zupełnie sobie nie zaprząta głowy. Jak go spytam o opinie to słyszę: ładne, może być. Faceci to chyba w życiu mają za łatwo  ;D

U ans tak samo ;D

A jak zapytam W. o opinie to odpowiada,ze wszystko co wybiore bedzie sliczne i wszytko bedzie takie jakie ja chce  :D bo wie,ze nie wybiore szmiry :D
Ale czasem tez lubi sie ze mna przekamarzac i mowi w ogole cos innego niz ja chcialabym uslyszec i wtedy jest wielki foch :P  No ale w koncu wychodzi na jaw,ze sie ze mna droczyl i ma byc tak jak ja chce tzn my chcemy  ;)
Kajetan  *† 31.12.2015 (15 tc)
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline agatonek

• zapaleniec
« Odpowiedź #176 dnia: 2 Listopada 2007, 07:49 »
i ma byc tak jak ja chce tzn my chcemy  ;)

kwintesencja  :D

Offline iza22

• Chuck Norris
« Odpowiedź #177 dnia: 2 Listopada 2007, 09:31 »
No faktycznie, mój Marcin też specjalnie nie przywiązuje wagi do kolory dekoracji i inncyh rzeczy. zawsze mówi, że ma być tak jak ja zechcę i to tyle  ;D Tylko z drugiej strony może dla nas to lepiej, bo tak możemy spełnić swoje marzenia odnośnie wystroju itp, decydujemy o wszystkim, a tak oni by się wtrącali i np. nic by się im nie podobało. Ja chyba wolę tak jak jest.

Wczoraj moja matka chrzestna już zadała mi pytanie odnośnie prezentu jaki chcemy  ;D Postanowiłyśmy, że to chyba będzie serwis obiadowy i kawowy na 12 osób, który sama sobie wybiorę, a ciocia zapłaci. Zawsze chciałam dostać taki serwis bo samemu to troche szkoda później wydać tyle pieniędzy.

Offline agatonek

• zapaleniec
« Odpowiedź #178 dnia: 2 Listopada 2007, 10:02 »
Taki serwis to fajna sprawa. Wybierz sobie nietłukący, na dłużej starczy  8)

Moja mama to od dwóch lat mi taki składa (stoi wszystko w pudłach na szafie  ;) ), co jedzie na zakupy to dokupi miskę, talerzyk lub filiżankę do kompletu. Faktycznie, jakby się to miało kupić za jednym podejściem to wychodzą wysokie kwoty.

Offline Lemmy
  • No one but you, I love like a fool, you're my dream come true!
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
  • data ślubu: 30 czerwca 2007
« Odpowiedź #179 dnia: 2 Listopada 2007, 10:39 »
Moje mężydełko też mi zostawia wszelkie decyzje, a ja nawet nie zawsze po jego minie jestem w stanie poznać, czy mu się podoba, czy nie. Ale chyba nawet nie ma czegoś takiego, jak 'nie podoba' się w kwestii kolorów, dekoracji itd. Przekonałam się o tym, jak już mieszkaliśmy ze sobą kilka miesięcy i okazało się, że on nie wiedział, w jakim kolorze mamy ściany w pokoju! Zaczęłam sobie robić z niego jaja i ciągle podpytywać o różne 'podchwytliwe' sprawy :D

A w środę siedzimy w domu i nagle krzyczy "Kiatek, kiedy kupiłaś tą lampę? Ale ekstra! Podoba mi się". Mnie ścięło prawie z nóg. Lampa wisi w tym miejscu wciąż ta sama od 3 lat jak tu mieszkam!!! A mężydełko przechodzi obok niej codziennie, bo to przy drzwiach wejściowych  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Serwis super prezent. Oczywiście, jak Ty wybierasz :)