Autor Wątek: Czekasz na tę jedną chwilę, serce jak szalone bije.... czyli kkotek odlicza :)  (Przeczytany 53239 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kkotek
  • maniak
  • data ślubu: 13.09.2008
Dzień dobry  :-*

Dzisiejszej nocy była taaaaaaaaaaaka burza, że znowu spać nie mogłam a teraz sipi deszczyk  :-\ No ale wczoraj oglądaliśmy pogodę długoterminową i podawali w niej, że do środy ma być chłodno i deszczowo a od czwartku znowu łądna pogoda a w sobotę ma być słonecznie i 19 stopni więc jeśli rzeczywiście pogoda by się sprawdziła to bysmy się cieszyli bo 19 stopni to aniz a duzo ani za mało  :)

Za chwilkę zmykam do pracy, o 11 mam przymiarkę więc muszę się zwolnić i przy okazji idę z moim ringiem zaręczynowym do jubilera żeby mi go zmniejszył bo paluchy mi schudły i teraz mi lata a w dzień ślbu wyląduje on na serdecznym palcu lewej ręki więc tym bardziej musi być zmiejszony!!

Wczoraj wieczorem kuzynki Wojtka poinformowały nas, że maja swój transport na ślub i wesele bo im za wcześnie jest jechać wynajętym autokarem  ::)
No i zburzyły nam cały plan ustalony dla kierowów i teraz musimy kombinowac na nowo  >:(
Z Wojtkiem mamy takiego nerwa na nie, że szkoda gadać  :-\ Wiecznie coś >:(
Jeszcze w dodatku dowiedzielismy się, że od jednej z nich dostaniemy sztućce a my przeciez prosilismy o pieniążki... Nic by się nie stało gdybysmy nie mieli sztućców ale właśnie takie super zdobione dostaliśmy z prezencie od mojej cioci i teraz mamy 2 walizki.. ja wiem, że zawsze lepiej mieć węcej ale jednak musiła zrobić po swojemu  ::)

Dobra zmykam juz na autobus bo nie zdarzę na 8 do pracy  ;)

Miłego dnia koleżanki  ;D
Kajetan  *† 31.12.2015 (15 tc)
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
No to miłego dnia kochana i joztałojeszcze tylko 5 dni
a co do kuzynek to szkoda gadać
A i poproszimy zdjecia z przymiarki

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
 :-* :-* :-* :-* buziaczki poniedziałkowe

Offline marta082008

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
Super kolorek na włoskach

Offline Netula

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.10.2007
tak to juz jest z goscmi..My tez wszytkim mowilismyz e chcemy pieniazki i wszytko potrzebne mamy a i tak dostawalismy prezenty.. Z tym trzeba sie niestety liczyc.....Kuzynki pewnie pomyslaly ze lepiej ebdzie wygladac komplet sztuccow niz np 100zl w kopercie...

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
Heloł  ;D ;D ;D dawno mnie tu nie było, a tu takie ekstrasy  ;D ;D ;D

W sukni wyglądasz super, bardzo ładnie się prezentuje talia nawet bez koronki  :) Będziesz śliczną panną młodą  :Serduszka:

A panieński widzę że był mocno zakrapiany  ;D ;D ;D I prezenty fajowe  :D

Już nie długo, coraz bliżej ......................   :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

Offline kkotek
  • maniak
Dobry wieczór  :-*

Dziewczyny na dzień dzisiejszy mam już dosyć  :( :( :(
Pisałam juz o tym, że kuzynki Wojtka zaczęły stawiać fochy i ok niech sobie i na koniu przyjadą mnie już to nie pipa ale dzisiaj się mega wkur.........................
Zadzwopniłam w końcu do kosmetyczki by umówić się już na konkretną godzinę z malowaniem (a moleściłam ją już od m-cy by zapisała sobie godzine w swoim magicznym kajecie ale mówiła NIE bo jest jeszcze czas; potem miała 2 tygodnie urlopu no i dzisiaj juz zadzwoniłam) a ta zaczyna na mnie sie wydzierać przez telefon, że bardzo wcześnie dzownię by sie umówić i w ogóle takie dziwne rzeczy wygadywała, że ja  :o :o :o :o :o :o :o :o i nie wiedziałam co jest grane... az ta mi wypaliła, że nas nie pomaluje bo nie ma czasu!! Mnie łzy stanęły w oczach ale zebrałm sie w kupe i jak wrzasnęłam na nia i jej wszytko wygranełam, ze jak ja prosiłam to ciągle mnie zbywała i mówiła, że pamieta, że sis tez jej przypominała a ta ciagle miała JESZCZE duzo czasu a teraz na mnie ryczy  ::) ::) ::) Tak jej nagadałam przez ten telefon, że moje współpracowncie się wystraszyły i uciekły z pokoju bo normlanie były w szoku ::) babka w końcu spuściła z tonu i "wcisnęła" nas między klientki ale mamy same dojechać na makijaż (a ja tak chciałam uniknąć jeżdzenia i dlatego już od kiedy jej przypominałam a ta pipa nic) i nas pomaluje!! Oki przystałam na to bo mnie juz malowała na wesele sis i wiem, że komsetyki których uzywa nie uczulają mnie a to jest bardzo ważne bo ja mam problemy ze skóra twarzy! Nawet jakbym poszła teraz gdzieś na próbę i coś by mi wyskcozyło to nie zdarzyłabym tego wyleczyć do soboty więc czy chcemy czy nie to musimy jechać do jej salonu  :twisted:
Ale niech sobie nie myśli, że ja to tak zostawię  :D :D :D Jak już nas pomaluje to ode mnie usłyszy tak, że jej w pięty pójdzie  :ckm: :ckm: :ckm:
Poza tym przesunęła się nam godzina u fryzjerki z 8 na 7.30 ale to jest najmniejszy problem bo fryzjerka jest bardzo ugodowa i fajna więc aby tutaj luzik  :blant:

Wieczorem bylismy u ksiedzą i wsyztko mamy juz ustalone; poslziśmy także do zakonnicy, która będzie dekorowała kościół, zapłaciliśmy i powiedzieliśmy co chcemy  ;D
Będzie pieknie  ;D ;D ;D

Byłam dzisiaj także na ostatniej przymiarce- suknia do odbioru w piątek od godz. 12.00.
Ponoć wyglądam pięknie  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Poszłam dzisiaj także do jubilera zmniejszyć ring zaręczynowy i już jest gotowy  :)

Wczoraj w prognozie mówili, że w sobote ma być 19 stopni i słonecznie a dzisiaj natomiast, że ma byc chłodno ale nie za zimno ale co najważniejsze bez deszczu bo jego najbardziej sie obawiam  :-\

Dziewczyny trzymajcie mocno kciuki za piekna pogodę tzn może byc bez słońca byleby nie lało  :P
Ale mam wymagania  :brewki: :brewki: hihihi

Acha z kierowcami tez już mamy wszystko dograne od nowa więc nie ma źle  :)

NAjbardziej cieszę się z tego, że za    5 dni       spełnią się moje marzenia z lat dziecinnych  :serce: :serce: :serce:
Mam u boku kochającego mężczyznę, kocham i jestem kochana  :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

Kończe swój elaborat i zmykam spać bo rano trzeba iśc do pracy!!

Dobranoc  :-*
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
kochana ale Cie ta makijażystka zrobiła, to pipa. az brak słów
Konana pewnie że będziemy trzymac kciuki za pogodę napewno bedzie ładnie buziaki  :-* :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
 :ckm: cio za baba, aż brak słów  :P dobrze, że chociaz pomaluje was  :Kill: ja bym jej cos powiedziała ale po tym pięknym dniu, po co się denerwować i go sobie psuć...Ma być najpiękniejszy a nie z nerwem  :-* :-* :-* :-* nio

ale fajnie już 4 dni   :skacza:

Offline marta082008

• Chuck Norris
Bedzie piekna pogoda, już widac

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
Ale masz fajnie,  3 dni do ślubu - ach super

buziaki  :-* :-*

Offline KashDar

• uzależniony
  • data ślubu: 14.06.2008r. godz. 17.00
Trzymam kciuki  :D

Offline kkotek
  • maniak
Dziewczyny przepraszam, że nic nie piszę ale brak mi czasu na wszystko  :'(
W pracy zajob, po pracy załatwianie... Dzisiaj dogralismy wszystko z kierowcami, dostali dekoracje na samochody i dokłądne instrukcje co, gdzie i jak  :)
Opróćz tego ciocia Wojtka dostarczyła nam juz prezent ślubny od niej i jej męża oraz ich córki z mężem i córeczką  :) Dostalismy od nich serwis opbiadowy z prawdziwej porcelany a od kuzynki W. serwis kawowy z tym samym motywem co obiadowy; oczywiście oba na 12 osób   ;D

Co jeszcze... dzwoniła do nas pani z cukierni torty nie będą kwadratowe (bo wycięty kwadrat na "talerz" ze stojaka jest o wymiarach 12 cm na 12 cm więc są za małe także będziemy mieli wybrane torciki okragłe ale stylizowane na paczki tak jak chcielismy i na stojaku będą 4 a obob jeszcze 2 bo z jednego toru wychodzi 10 kawałków a my mamy ok 54 gości więc chcemy tort na 60 osób no i tak oto będziemy mieli 6 okragłych paczuszek  ;D ;D ;D
A i dzisiaj jeszcze spotkalismy się z naszym znajomym, który będzie robił nam zdjęcia na błogosławieństwie i w kościele  :) Szczegóły obgadane więc jestem dobrej myśli   :)

Jutro o 16 jesteśmy umówieni z fotografem, u którego będziemy mieli robione studio oraz plener a wieczorem jedziemy do restauracji podać ostateczna liczbę gości  :)

O piątku narazie nie chce myśleć bo zapowiada się nam praawdziwy "szał- ciał"  ::) ::) ::) ::)

O 7 rano do kościoła na spowiedź, o 9 ja idę na paznokcie a W. zwozi napoje do restauracji, po 12 jade odebrać sukienkę, później jeszcze chcemy pojechać do restauracji by oblukać, że wsyztko gra a późnym popołudniem i wieczorem mamy trzaskanie  :) :) :)
To będzie baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo pracowity i męczący dzień  :D :D :D

Poza tym marzę by się wyspać ale to chyba dopeiro nastąpi w Egipcie  :P

A i wiecie co jeszcze........
Narazie się nie stresuję tzn jak myślę o sobocie to mam motyli w brzuchu ale narazie jest oki  :P
Boję się tylko tego, żebym w sobotę nie przypominała osiki  ::)

Dobra teraz zmykam juz spać bo jutro ostatni dzien idziemy z Wojtkiem do pracy  :)

Dobranoc kochane  :-*

P.S
W sobotę ma być ok 16- 19 stopni więc git  ;D
byleby nie było upału i deszcz nie padał bo ja nie mam białych kaloszy  ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)
« Ostatnia zmiana: 10 Września 2008, 23:05 wysłana przez kkotek »
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline marta082008

• Chuck Norris
Nikt przed samym slubem nie ma na nic czasu, wiec dopionaj wszystko na ostatni guzik i odpoczywaj przed tym pieknym dniem. Będę trzymała kciuki, ale myślę że nie trzeba bo będzie pieknie  :-*

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
  • data ślubu: beż ślubu najlepiej :)
kkotek wow super super jakie emocje juz widac jak rosna tak mało zostało :) szok niedługo spotkamy sie w relacyjce trzymam kciuki  a ciasta mniam mniam ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
kochana to już pojutrze super kciuki bede mocno trzymać  :-* :-* :-*

Offline kkotek
  • maniak
Dobry wieczór dziewczyny  :-*

Właśnie jestem po kapieli i za chwilke kładę się spać bo dzień zaczynamy z W. o 7 rano  ::)
O 7.15 mamy spowiedź i zistajemy na mszy o 7.30; potem szybkie snaidanie i o 9 jestem umówiona na pazurki a Wojtek w tym czasie przygotowuje wódkę, wina i napoje, które ok 14 jedziemy zawieźć na salę; po 12 jadę odebrać suknię i przygotowuje rożki oraz inne pioerdółki, które również zabieramy na salę  :)
Wracając z restauracji odbieramy kwiatek do włosów dla mojej świadkowej czyli sis  ;D
Jedziemy do mnie i czekamy aż pojawią się pierwsi ochotnicy na tłuczenie porcelany  :P  Myślę, żę pojawią się tak ok 18- 19 ;D
Trzaskanie pewnie potrwa tak do 22, chwilkę po a później to już relaksująca kąpiel, depilacja i te sprawy no i wypadałoby sie wyspać  :D :D :D
A w sobotę startujemy o 7.30 więc tyrzeba być wypoczętym  :)

Dzisiaj byliśmy jeszcze w restauracji by sobie popatrzeć na nią w spokoju i podreptać chwilkę na parkiecie bo tak naprawdę to robimy samowolkę i nie wiem jak nam wyjdzie 1 taniec  ::) ::) ::)

Kurcze nie mogę uwierzyć, że ten rok przygotowań tak szybko zleciał  :o :o :o :o
Do tego pięknego, jedynego w swoim rodzaju i tak długo wyczekiwanego dnia zostały nam tylko 24 godziny  :mdleje: :mdleje: :mdleje:
Ciagle się zastanawiam jak to będzie, czy niczego nie zapomnimy i czy będzie tak, jak to sobie wymarzyliśmy  ::) ::) ::) ::) ::)

Niby się nie stresuje ale zaczynam czuć, że mam w żołądku motyla, który trzepocze swoimi skrzydełkami...........
Boję się a tak naparwdę nie mam czego..................
Czy to normalne???????????????????

Uciekam już spać bo jestem baaaaardzo zmęczona  :'( :'( :'(

Dobranoc kochane, do jutra  :-*
Aaaaaaaaaaaa zapomniałam jeszcze napisać, że byliśmy dzisiaj u fotografa dograc szczegóły i wsyztko mamy ustalone  :)
Studio- sobota 16.30- zdjęcie rodzinne a później nasza sesja  ;D ok 40 minut  :P
Poniedziałek (jesli oczywiście pogoda dopisze) plener  ;D ;D
jesli będzie zonk to plener przekładamy na PO powrocie z Egiptu  :)

Teraz już naprawdę dobranoc  :-* :-* :-*
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline Netula

• Chuck Norris
kkotek ja sama sie dziwie ajk to zlecialo:) U mnie w dniu twojego slubu bedzie 11 mies po moim slubowaniu;)

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
buziaki kochana będę trzymać kciuki za jutro :-* :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
kkotek  :-* :-* :-* buziaki kochana te motylki to chyba normalka  ;) przylatują na ten wyjątkowy dzień i czynią go jeszcze bardziej wyjątkowym  ;)
ale mie zadziwiaja u was tradycje...wpierw kołacz a teraz tłuczenie porcelany  ??? cio to jest???
trzymam kciuki za dzisiejsze przygotowania i jutrzejszy dzionek  :ok: napewno bedzie wszystko oki i ten najpiękniejszy  :-* :-* :-* :-* muuuaaa

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
to już jutro!!! :) niesamowite..... czas leci ,a Ty będziesz piękną Panną Młodą  :) teraz pewnie już trwa trzaskanie :D trzymam kciuki za jutrzejszy dzień i za pogodę....! :)

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
Powodzenia jutro :D
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline kkotek
  • maniak
Dziewczyny dzisiajeszy dzień był pełen emocji.....
Wkurzyła mnie na maksa teściowa a później, w drodze do mojego domu na trzaskanie tylko dzięki opiece TEGO u góry nic nam się nie stało  ::)
Jedziemy sobie spokojnie a tu za małym zakrętem wyjeżdza nam na czołowe bmv  :o :o :o :o
Ja szok, Wojtek po hamulcach i cudem na milimetry udało się nam odbić w bok a w dodatku krawężnik był bardzo wysoki więc nie mieliśmy gdzie uciekać  :'( :'( :'( :'(
Ja w momencie zbladłą, popłakałam się i wpadłam w taka histerię, że mnie tak zatkało w klatce, że normlanie oddychać nie mogłam  :'( :'( :'(
W. zjechał na pobocze, ja ledwo otwarłam drzwi bo słabo mi bylo, cała się trzęsłam i oddychać nie mogłam.... Wojtek tez był blady i wystraszony ale tarał się mnie wspierać bo ze mna źle było!! Przyjechaliśmy do domu, rodzice w szoku, że co nam dolega i tez sie popłakali jak top usłyszeli!! I dzisiaj juz zamiast wesela byłby pogrzeb bo jkaby w nas uderzył to bysmy zginęli bo hyba na blacie miał 150 km/h a naet jakbysmy odbili na krawężnik to bylibyśmy połamani  :'( :'( :'( :'(
Czlowiek jedzie spokojnie, 60 km/h i mysli sobie,że dojedzie na mejsce a tutaj taki idota może odebrać mu zycie!!!!
Do teraz jak o tym mysle to mi slabo i brak mi tchu  ::) ::) ::) ::)

Dziosiaj jest juz sobota wiec nasz wieki dzien :skacza:
Nie wiem czy będę miała jezcze okazję wejść na forum ale już teraz chciałam WAm wszytkim podziękować za obecność w moim odlicznaku, za wsparcie , zyczliwość, dobre słowo i doradzanie  :-* :-* :-* :-*
Jesteście super- dziekuję  :-*

Wczoraj bylam na paznokciach i odebrac suknie- jest piekna :serduszka:

Dzisiaj pobudka o 7 i do fryzjera na 7.30  :)
9.15 makijaż a 10.15 wpięcie welonu i ubieranie sie bo PM pojawi się o 11  ;D
Potem blogoslawiensto, chwillka oddechu, kościół i  przysięga  ;D ;D ;D ;D

Zmykam juz spać bo rano nie wstanę  :-\

Dobranoc  :-* :-* :-*

Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline werka23

• Chuck Norris
kkotek!!! szok totalny szok :o :o :o aż mi ciarki przeszły  :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: kochana az nie wiem co powiedzieć... dobrze, że wam nic się nie stało  :przytul: :przytul: :przytul: :przytul:  :ckm: co za kre..tyn....nie no brak słów...
to już dziś  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline Edzia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.07.2008
trzymamy kciuki, będzie pieknie :)

Offline Netula

• Chuck Norris
i ja 3mam kciuki zeby wszytko bylo oki
a zprzezyc nie zazdroszcze....ale jezdza ludzie jak wariaci .. sami mielismy wczoraj o malo co czolowe..

Za oknem zimno ale napewno w seduszkach macie cieplutko!!!!

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
kochana normalnie padlam jak to przeczytałam a ciary poszły jak nie wiem co. Ae dobrze ze wam sie nic nie stało więco o tym już nie myśl buziaki  :-* :-* :-*
Będzie pięknie zobaczysz

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
  • data ślubu: beż ślubu najlepiej :)
wazne ze nic wam nie jest dzisiaj jest wasz dzien powodzenia

Offline marta082008

• Chuck Norris
Życze szczęścia w nowym życiu  :-* :-* :-*