ślub, slub i już po slubie

!!
wiem jedno, nie mogłam wybrać lepiej !! (no może poza datą slubu bo pogoda srednio dopisala

)
Dworek pod Lipami polecam w 100%, jedzenie było pyszne, zwłaszcza roladka z kluseczkami, najlepsza jaką jadłam !! ale wszytsko było znakomite i bardzo dużo, nie będe tu przytaczać wszystkich pochwał ktore uslysząłam od gości mówiących jak dobrze wybrałam lokal, bo sama to widziałam, obsluga byla bardzo bardzo miła i cierpliwa, bardzo sprawnie wszystko się odbywało, za każdym razem jak przechodziłam wszyscy się uśmiechali, byli bardzo mili i pomocni, w mgnieniu oka spełniali wszystkie nasze prośby

) naprawde wszytko było idealnie ale jesli ktoś ma jakieś szczegółowe pytania to chętnie opowiem jak to u mnie na weselu wyglądalo

miałam również cudownego księdza i kierowce z samochodem (bmw z 1939 roku -taniutko, z sosnowca) oraz super zespół (z Katowic) więc chętnie wam na priv moge podać namiary, fryzjerka też się spisała, więc gdyby nie druty z sukni które mi sie troche wbijały w brzuch było by perfekcyjnie

ale jak wiadomo coś musi być nie tak (tylko pogoda i suknia troche inna), aż nie mogę uwierzyć że wszystko się tak udalo

Dziewczyny życze wam, żeby wasze wesela też były takie cudowne ale jeśli są w Dworoku to nie wyobrażam sobie żeby było inaczej

!!
aha koło środy wrzuce troche fotek na których widać jedzonko i Dworek oraz nasz super samochodzik

Pozdrawiam