Hej Wszytskim,
przepraszam za opoznienia w odpowiedzi ale troche spraw sie nam nalozylo do zalatwienia
Tak wiec jesli chodzi o informacje dot. ilosci kelnerow dostalismy ja od Pana, ktory chyba zastepuje Pania wlascicielke.
O samej sali rozmawialismy z Nia ale pozniej nasunely nam sie dodatkowe pytania m. in. o kelnerach, oswietleniu, zmianie menu i podjechalismy do Dworku raz jeszcze. Kobiety juz nie bylo a barmanka skierowala nas wlasnie do Niego. On zrobil nam wstepna rezerwacje na nasz termin. Gosc byl dosyc kontaktowy i odpowiedzial na wszytskie nasze pytania.
Jesli chodzi o zmiane menu to: zmienione manu zawizlismy do Dworku jakies 2 tygodnie temu i jak na razie cisza. Dzis bede tam dzwonic, czy juz wycenili i jak to w ogole widza. Jak tylko bede miala odpowiedz to moge wyslac na priva nasze pelne menu. Mam nadzieje, ze nie wyjda poza granice 200 zl.
Ania bardzo fajnie, ze wkleilas fotki
my wybieramy sie obejrzec duza sale gotowa przed weselami w lipcu ( bo nastepne 2 weekendy nie ma nas na Sląsku). Wlasciwie planujemy sie tam wybrac 2 razy tak zeby zrobic zdjecia, gdy stoly ulozone sa standardowo w podkowie oraz pojedynczo (okragle stoly). Osobiscie sklaniamy sie do opcji "okragle stoly" ale chcemy to jeszcze zobaczyc.
No i jeszcze jedno. . . wybieramy sie w koncu na obiadek do Dworku aby sporawdzic co i jak z tym jedzeniem. Mam nadzieje,ze wroce z pozytywnymi informacjami
Pozdrowionka
Basia