Witam! jak pierwszy raz byłam na tej sali to od razu się zakochałam (na tej większej sali;)) Następnie prześledziłam cały ten wątek i utwierdziłam się w przekonaniu że to własnie TA wymarzona sala. Jednak kilka dni temu wybrałam się tam na obiadek i dokładnieJ wypytałam sympatyczną panią o koszty... no i się załamałam.
Za pierwszym razem otrzymałam dwa przykładowe manu (decydowalibyśmy się na to za 180zl) bardzo nam sie spodobało że napoje są w cenie i bez ograniczeń, pytałam panA o koszty poprawin powiedział że w granicach 50-70zł. Pytałam o dekoracje sali to sprytnie odpowiedział że ależ oczywiście że robią, można w sobotę przyjechać obejrzeć. Byłam zauroczona i cała w skowronkach wracałam do domku. Jednak gdy byłam tam dwa dni temu, obsługiwała nas kobitka. Ja oczywiście jeszcze raz ją o wszytsko dopytałam i byłam w szoku! Powiedziała że poprawiny jeżeli na tej dużej sali to koszt OD 100zl/os!! w tym tylko obiad deser i jedna kolacja. Dekoracja sali płatna oddzielnie, w zależności na jaką się zdecydujemy, czy chcemy żywe kwiaty itp koszty od 300zl ;/ wspominała też o jakiś dodatkowych kosztach za wynajem sali (?) czego ja w ogóle nie zrozumiałam bo wkońcu w tym 180zł powinno to być uwzględnione :/ Muszę przyznać że porządnie się zniechęciłam

a już mysłałam że znalazłam tę jedyną

Dodam tylko że rosół który wtedy jadłam był wrzący

Jednak rolada z kluskami troche nie proporcjonalnie bo mięsko tak olbrzymie że jadłam je na pół z moim D jednak kluseczek było może z 8 (też wrzących:P) więc jak dla mnie to troche za mało bo uwielbiam kluchy ale to rzecz gustu

ogólnie obiad bardzo sycący (tego dnia nawet kolacji nie byłam w stanie zjeść

) więc jedzonko OK
Bardzo proszę o wasze info na temat tej sali, jakie są dokładne koszty, czy są jakieś dodatkowe opłaty za wynajem i co z tą dekoracją? bo może kobitka była tam nowa i się pomyliła??

mam taką cichą nadzieję

pozdrawiam serdecznie