W podstawowym menu są 2 pełne posiłki tzn obiad i kolacja a później jest również 3 gorący posiłek tak jak jest w menu np strogonoff.
Ostatecznie zmodyfikowaliśmy surówki które są podane podczas obiadu, wybraliśmy sałatki które będą podane jako zimna płyta.
Suma sumarum u nas nie ma zbyt wielu modyfikacji, więc kwota u nas nie uległa zmianie.
Z tego co się orientuję kwota ta nie jest wygórowana przy zapewnionych wszystkich napojach oprócz alkoholu.
Poza tym wiem jak wyglądają posiłki na weselach i schabowy z ziemniakami albo barszczyk z pasztecikiem lub krokietem nie jest jakimś pełnym daniem a w większości restauracji właśnie takie potrawy są podawane wieczorem i nocą na weselach.
Jeżeli chodzi o ciasta i torty w cenie to owszem są restauracje które oferują to w menu ale jest ono droższe.
Jeżeli chodzi o Dworek, to jest to miejsce z pewnym klimatem tak jak np restauracja Shuma w Dąbrowie Górniczej - tam płacisz przede wszystkim za miejsce i klimat do tego menu.
Jeżeli chcesz się czegoś dowiedzieć to najlepiej rozmawiaj z właścicielką umów się na rozmowę i dowiesz się wszystkiego, narazie moje odczucie jest takie, że jesteś bardzo pesymistycznie nastawiona do tego miejsca, a ja za to jestem bardzo pozytywnie nastawiona. I spokojna o profesjonalizm całej ekipy, która tam pracuje.
Pozdrawiam