Witam wszystkie przyszłe i obecne mężatki:)
Jeśli chodzi o dworek pod lipami. . . miałam tam wesele jakiś czas temu i powiem szczerze, że nie jestem zadowolona z tego lokalu. Fakt piękny park w koło i sala robią wrażenie, ale reszta pozostawia wiele do życzenia. Podczas spotkań przedślubnych wszystko jest pięknie ładnie, że niby ma być wszystko tak jak chcemy, bo to nasze wesele, a potem wchodzisz na salę w dniu wesela i okazuje się, że tak naprawdę wszystko jest tak jak oni chcieli. Zupełnie inne ozdoby na stole lub ich brak w miejscach gdzie miały być. Nie domyta podłoga po dzień wcześniejszej imprezie, dzięki czemu na środku sali tanecznej wielkie placki po wymiocinach. Brak organizacji i profesjonalizmu. Goście musieli czekać na obiad(dość długo przyznaję), a następnie wnoszono na raty kolejne części składowe obiadu, więc spokojnie zdążyłabym zjeść kluski, a dopiero przyszłyby mięsa. Zimna płyta podana właściwie w środku wesela, mimo iż ustalane było inaczej. No i jeśli jestem już przy jedzeniu. . . w porównaniu z ceną jedzenie było przeciętne, nic zadzwyczajnego. Jeśli chodzi o personel to był nie miły, zmęczony i znudzony obsługą wesela, a na dodatek jeśli potrzebny był na sali musiałam go szukać po korytarzach. Już nie wspominając o głównodowodzącym panu S. , któremu ta praca najwidoczniej nie podoba się i powinien ją zmienić na taką, gdzie nie ma kontaktu z ludźmi.
Nie mam zastrzeżeń do ciasta i tortu, bo były naprawdę smaczne.
Podsumowując. Jeśli miałabym jeszcze raz urządzać swoje wesele to na pewno wybrałabym inne miejsce, nawet jeśli byłoby to w innym terminie niż chciałam.
Pozdrawiam:)