Autor Wątek: Mamusia to brzmi DUMNIE!!  (Przeczytany 90658 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ANNUUSSIIA

• uzależniony
Odp: Mamusia to brzmi DUMNIE!!
« Odpowiedź #420 dnia: 1 Listopada 2007, 09:45 »
Gratuluje !

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
« Odpowiedź #421 dnia: 1 Listopada 2007, 13:02 »
Witam witam
Kacperek faktycznie duzy :)
A i fotka Tatki całkiem niezle heheh :)

Dzisiaj wkoncu sie wyspalam wstalismy o 10 zjedlismy nalesniki z dzemem a teraz ogladamy spboe TV potem na obiad do mojej mamy bo

zaproszeni zostalismy a przy okazji zaproszenia rozdamy. Niestety spotkaniemamy S i mojej niewypali teraz bo S mama ma gosci na dlugi

weekend. ALe co sie nie odwlecze .....
Naszczescie jutro tez wolne z S wiec sobie odpoczniemy razem :)

Offline Chrzestna

• bywalec
« Odpowiedź #422 dnia: 1 Listopada 2007, 19:19 »
Masz racje odpoczywaj Lelewinko :calus: :calus: i dbaj o siebie i malenstwo  :Zakochany: :Zakochany:

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #423 dnia: 2 Listopada 2007, 09:51 »
Witam w kolejny wolny dzionek :)

Zaraz wybywamy na miasto pozałątwiac pare spraw.

Poza tym to wczoraj bylismy zaniesc mojej mamie zaproszenia i cioci i siostrze, ogolnie to niezadowolenie z tego ze  dajemy...wsumie to

sama nie wiem o co chodzilo dobrze ze dalismy je na koncu spotkania a nie zaniem przyszlismy, podniosla mi troszke cisnienie i S mojemu tez.

Ale czeka ją jeszcze spotkanie z S mama ale to po spotkaniu mojego Tatki z mama S.

Offline macher

• Tatko-Dziadek
  • Chuck Norris
  • Życie w bólu to przywilej bycia Człowiekiem.
  • data ślubu: 04.06.2005 rok
« Odpowiedź #424 dnia: 2 Listopada 2007, 10:36 »
Witaj Kochanie   :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: jednego możesz być pewna przy naszym spotkanku  zero stresów dla Ciebie i Sebastiana i pozwolisz, że nie rozwinę wątku tzw. Ludzkich Zachowań bo normalnie ręce i piersi opadają.
Miłego spacerku i pełnej relaksacji w dniu dzisiejszym  :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: a Mateuszek też kazał powiedzieć, że Cię Bardzo Kocha Siostrzyczko  :Zakochany: :dzidzia: :Zakochany:

Witaj  Gość   Życie jest Piękne

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #425 dnia: 2 Listopada 2007, 13:15 »
U Was jest zawsze pełen relaksik :)

Sebka  mama jak sie dowiedziala to tez cisnienie troszke sobie podniosła ale luzik powiedziala ze na jej spotkaniu z moja mama przedstawi jej l

iste gosci poprostu :)

A spacerek byl dlugii a na obiadek rybka, frytki i sosik czornkowy i kapucha kiszona :)

Offline macher

• Tatko-Dziadek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #426 dnia: 2 Listopada 2007, 13:42 »
Jak widzę to nie ma potrzeby chodzić do kardiologa jak ktoś ma problemy z niedociśnieniem to wizyta u Mamuśki i Wyleczony Normalnie toż to CUD :skacza:  :skacza:  :skacza: :skacza: :skacza:  :skacza: :skacza:
Co do rybki to niezły pomysł trzeba ją uwzględnić w menu na niedzielę  :obiad:  :Obiad: :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany:

Offline pomarancza

• entuzjasta
« Odpowiedź #427 dnia: 2 Listopada 2007, 13:45 »
A co mi tam przywitam się, bo zaglądam tu po kryjomu. Fajne te wasze wąteczki, Twój i Twojego braciszka. A tatkę masz superanckiego!  :hello:

Offline macher

• Tatko-Dziadek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #428 dnia: 2 Listopada 2007, 13:50 »
pomarancza - a Witamy i Dziękować, Dziękować o Pani   :przytul: :Daje_kwiatka: :przytul: Zaraz tam eleganckiego, wykopała se na 3 bramie Ku Słońcu i jak kopała tak ma  :Rowerzysta: :Rowerzysta: :Rowerzysta:
 A poważnie, ja Tylko Kocham Moje Żeberko nr 1  :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you:

Offline pomarancza

• entuzjasta
« Odpowiedź #429 dnia: 2 Listopada 2007, 13:58 »
A tam p.s. nie narzekam na mojego tatę, ale on i wyrazanie uczuć: nie pamiętam czy kiedyś usłyszałam od niego  :i_love_you: Choć do wnuczek już z wiekszą czułoscia potrafi się odnosić. No ale cóż taki typ. Ja też codziennie powtarzam mojej małej,ze ja kocham - bo chcę, żeby tą miłośc czuła. Bo tak powinno być!!!!!  ;D ;D

Offline macher

• Tatko-Dziadek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #430 dnia: 2 Listopada 2007, 14:09 »
Ja twierdzę, że Każdy Kocha każdego tylko czasami o tym nie wie lub zapomina.
Nie wszyscy są tacy wylewni  :wanna: :wanna: :wanna: ale to nic innego jak Życie  :serce: :serce: :serce:
Jeśli pragniesz uczucia od własnego Dziecka to powtarzaj swojej MAŁEJ te słowa i przekazuj Miłość bo Życie prawem rykoszetu wróci i odda Ci to czego Dziecku zabrakło.
ale ja się mądruje sorki  :cancan: :cancan: :cancan: :cancan:

Offline pomarancza

• entuzjasta
« Odpowiedź #431 dnia: 2 Listopada 2007, 14:13 »
Ja wiem, że nie każdy potrafi wyrażać swoje uczucia. Mój mąz też nie zawsze potrafi, ale z obserwacji widzę, że własnie nie wyniósł tego z domu, więc nie zawsze potrafi.
Za to moja mama jest boska i nawet czasem zięciowi da buzi bez okazji hehe, ale opierdzielic tez potrafi. No ale tak powinno być.
A mądruj się więcej, mi nie przeszkadza ;)

Offline Chrzestna

• bywalec
« Odpowiedź #432 dnia: 2 Listopada 2007, 15:22 »
I tu sie zgadzamy braciszku  :serce: że jaka miłoscia otaczasz dzieci taka oni otocza nas i swoje dzieci a tak  to Lelewinko narobilas mi smaka na rybke i frytki  :Obiad: a mowilam ci ze cie  :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: pomarańczo i tobie przyznam racje ze nie kazdy potrafi okazywac uczucia ale zawsze mozna go tego nauczyc wiec ucz swojego mężusia :przytul: :uscisk: :uscisk: a to zaowocuje.

Offline Beacia

• uzależniony
  • data ślubu: 19. 07. 2008 r.
« Odpowiedź #433 dnia: 2 Listopada 2007, 15:30 »
Ja mojego tatę uwielbiam i czuję, że on mnie też ale jak kiedyś go zapytałam dlaczego mi tego często nie powtarza to mi odpowiedział, że liczą się czyny a nie słowa. moim zdaniem mój tatko ma rację. ale oczywiście nie jestem przeciwniczką wyznawania sobie miłości  :D lubię słuchać jak mówi, że mnie kocha

Offline kkotek
  • maniak
  • data ślubu: 13.09.2008
« Odpowiedź #434 dnia: 2 Listopada 2007, 16:10 »
ewelinkaaa7 ale masz przeboje z mama :o

Dobrze,ze masz kochajacego tate, ciocie i przyszla tesciowa i mase innych ludzi,ktorym na TObie zalezy bo aby oni Cie wspieraja i dodaja otuchy  ;D
Kajetan  *† 31.12.2015 (15 tc)
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
« Odpowiedź #435 dnia: 2 Listopada 2007, 16:29 »
Ewelinko jak tylko chciałam, powiedzieć, że przy kolejnym spotkaniu forumkowym nie może Was zabraknąć.
Macherku, to się i Ciebie tyczy :brewki:

Mama wyluzuje. Zobaczysz.
Mnie coś po głowie chodzi, ale pozostawię to dla siebie ;-)

Offline Jagna77

• Chuck Norris
  • Mateuszek cały nasz świat ....
  • data ślubu: 08.04.2007 *WIELKANOC*
« Odpowiedź #436 dnia: 2 Listopada 2007, 16:35 »
Jak tu sie  milosnie zrobilo  :los:

Pozostalo mi tylko pogratulowac i tyle  :ok:

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #437 dnia: 3 Listopada 2007, 17:26 »
Jestem i ja :) wrocilam z pracy i troszke ogranialam a teraz jem sobie obiadek -- gołąbki :)

Dziekuje za ciepłe słowa co do mamy to jest uparta, dzisiaj tez bylam na chwilke doslownie u niej to wtęczyla mi ser plesniowy  ???

Potem zapytala kiedy spotkanie z mama Sebka bo ona wymysliła plan a wiec ona zapłaci za swoich gosci i ona zaprosi mojego chrzesnego,

ciekawe czy za Tatke Róże i Meteuszka tez zapłaci hehehe :). A jak sie dowiedziala ze bedzie chińskie jedzonko to tez skometowala tym ze

przeciez nikt tego jesc nie bedzie. Ja widzialam menu i osobiscie mi sie podoba :). Wiec musialam sie szybko ewakułowac od niej co by znowu

sie nie zdenerwowac bo ona to potrafi.

Offline macher

• Tatko-Dziadek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #438 dnia: 4 Listopada 2007, 08:40 »
Witaj Kochanie   :Zakochany: jak widzę może nam się przytrafić sponsor  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :skacza: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:
Tak poważnie to na każdym weselu czy też przyjęciu przyjmuje się zasady kogo się zaprasza bo jeden wyłom powoduje, że cały misterny plan pada, bo jak Mama dopisze kogoś to nie wolno nie zaprosić ze strony Sebastiana, było by to nieładnie i po co później niesnaski  ale nawet nie o to chodzi to delikatnie mówiąc był by nietakt. Takim tokiem rozumowania z przyjęcia robi się Weselicho na 100 osób i zaczyna się wtedy problem. No ale liczę, że podejdziecie racjonalnie do tematu i wersja skróconej listy wydaje mi się rozsądna ale ostatecznie to Wy podejmiecie decyzję więc jestem spokojny. Wczoraj odwiedziliśmy Kacperka Moniki i okazało się, że zdjęcia z fonu strasznie przekłamują  :Fotograf: :Fotograf: :Fotograf:

Monia czuje się dobrze choć ma słabą morfologię i powiedziała, że po 5 godzinach porodu a to jej 2 dziecko chyba każe sobie wszystko powycinać  :Olaboga: :Olaboga: :Olaboga: :skacza: :skacza: To chyba jednak gorączka popołogowa i pewnie jej przejdzie  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :dzidzia: :dzidzia: :dzidzia: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #439 dnia: 4 Listopada 2007, 22:05 »
Jestem dopiero teraz cała niedziele sonbie odpoczywalam :) i strasznie mi dobrze bylo ale od jutra do pracy do piątku włącznie jakos dam rade :)

Wlasnie obejrzalam PB  coraz lepsze sa te odcinki :)

Poza tym to fajniutki ten Kacperek i taki pulchunikutki a Monisia krotko rodziła :)

Co do mamy to sie jeszcze zobaczy mysle ze jak juz sie dowie ze Tatko bedzie to odrazu powie ze ona rezygnuje. A to nie ma byc wesele tylko

spotkanie rodzinne.

Za 10 dni wizyta u lekarza a w sobote wyjazddo Tatki.

Offline macher

• Tatko-Dziadek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #440 dnia: 4 Listopada 2007, 22:36 »
Rezygnuje, nie rezygnuje a dajmy spokój tylko lepiej było by ją wcześniej powiadomić co by mogła limuzynę, orkiestrę i sztuczne ognie odmówić bo będzie miała Kobieta problem. Sorki za troszkę pretensjonalny i sarkastyczny tekst ale zaczyna mnie troszkę mierzić ten brak szacunku dla własnej Córki i to by było na tyle odnośnie tej kwestii.

Na szczęście już wkrótce sobota i już się nie moge doczekać spotkania z Panią Mamą Ewą i oczywiście z Wami  :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany:

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #441 dnia: 4 Listopada 2007, 22:40 »
Dokladnie tak jak mowisz Tatko :* zobaczymy jeszcze przed nami oczywiscie spotkanie z Wami i mamy S z moja mama i by bylo na tyle, mysle z

ze po tych spotkankach wszytsko sie wyjasni i lista gosci sie skompletuje.

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #442 dnia: 4 Listopada 2007, 22:49 »
...serka plesniowego nie moza w ciazy jest . nie wiem w jakiej ilosci ale gdzies to wyczytałam :)
buziaki
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #443 dnia: 4 Listopada 2007, 22:50 »
Tak ja tez wyczytalam ze nie mozna.

Offline macher

• Tatko-Dziadek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #444 dnia: 4 Listopada 2007, 23:04 »
"Czy w ciąży można jeść sery?"

"Wydawać by się mogło, że pytanie bzdurne, bo przecież już każde dziecko wie, że ser to nabiał i samo zdrowie. Nie w ciąży jednak. Na forum pojawiła się informacja, że we Francji sery pleśniowe są na długiej liście produktów zakazanych w stanie błogosławionym. Większość przyjęła tę informację od razu, stwierdzając, że "co za kraj, ta Polska - żadnych rzetelnych ostrzeżeń” i na wszelki wypadek też sobie serków odmówiły. Jednak jakaś bardziej poinformowana wyjaśniła, że w serach czai się bakteria listeria, która wyrządza makabryczne rzeczy kobietom w ciąży. Jako że mój lekarz powiedział mi, że mam jeść co chcę i o serach nawet się nie zająknął, zaintrygował mnie ten problem. Można nawet śmiało powiedzieć, że uległam panice. Skonsultowałam się więc przy okazji z moją ciotką - lekarką z 30-letnim stażem - i zapytałam, co to jest ta cała listerioza. Ciocia powiedziała, że to taka choroba, o której czytała w podręczniku na II roku medycyny i nigdy w życiu nie spotkała się z takim przypadkiem. Bakteria owa tkwi w mleku niepasteryzowanym, z którego robi się serki tylko za granicą, bo w Polsce nie jest ono dopuszczone do obrotu. Oświeciło mnie światło jasniejsze od słonecznego i wyjaśniłam koleżankom na forum, że nic dziwnego, że we Francji się o tym mówi, u nas nie ma po prostu powodu, bo mamy inne zasady żywieniowe."

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #445 dnia: 4 Listopada 2007, 23:04 »
Poza tmy to wlasnie siosta mi napisala na gg ze mama twardo stawia na swoim jej zdaniem to matka panny młodej płaci za gosci weselnych

panny młodej i ona madecydowac kto ma byc a na jej liscie nie ma Taty mojego.

Offline macher

• Tatko-Dziadek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #446 dnia: 4 Listopada 2007, 23:12 »
Pozwól Ewelinko, że Tatko tego nie skomentuje    :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany:

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #447 dnia: 5 Listopada 2007, 10:02 »
O własnie - dobrze Macher napisała, można jeść u nas pleśniaczki bo są robione z pasteryzowanego mleka..podobnie jak sushi, jesli mamy pewnośc, że jest świeże ;)

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
« Odpowiedź #448 dnia: 5 Listopada 2007, 11:17 »
Nie skomentuję nawet zachowania Twojej mamy.
Trzeba Ją uświadomić, że nikt Jej o zdanie nie pyta w tej kwestii :[
Rozumiem, że jakieś urazy do siebie mieć mogą Twoi rodzice, ale to jest Twój ślub, a nie ich front wojenny.
Ja pierdzielę..

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #449 dnia: 5 Listopada 2007, 23:32 »
Met ma racje...
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -