Autor Wątek: Szaleństwa pewnej sierpniowej nocy... czyli rajdówkowa pełnia szczęścia :D  (Przeczytany 45575 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anikaa

• entuzjasta
  • data ślubu: 2.08.2008
Rajdówko, dzwoniłaś do firm, które mają w sprzedaży balony czy znalazłaś firmę, która dostarczy już napełnione balony helem??? Bo ja nie potrafię znaleźć na Śląsku firmy, która dostarczy już napełnione balony i wypuści je w powietrze w odpowiednim momencie :(

Offline sunflowerka83

• forumowicz
rajdowko jako, ze na forum jestem od tego roku dopiero, to nie miałam okazji jeszcze obejrzeć twoich zdjęć. Mogłabyś mi przesłać linka do swojej galerii? Bardzo pięknie cię proszę :)
Z komentarzy, które tu przeczytałam wynika, że naprawdę jest co oglądać :) :)

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Rajdówko, dzwoniłaś do firm, które mają w sprzedaży balony czy znalazłaś firmę, która dostarczy już napełnione balony helem??? Bo ja nie potrafię znaleźć na Śląsku firmy, która dostarczy już napełnione balony i wypuści je w powietrze w odpowiednim momencie :(

dzwonilam do firm, ktore wlasnie przyjada, napelnia je na miejscu (bo podobno najlepiej tuz przed) no i wypuszcza w odpowiednim momencie ;) wszystkie znalazlam przez net ;) wybralam z olsztyna bo byla najblizej i jeszcze mi zjechali do ceny o ktorej sama powiedzialam ;) (co pozwolilo mi zwiekszyc ich ilosc :))

Troche cierpliwosci ;) uda sie ;D

sunflowerka83 zaraz wysylam ;)

Offline sunflowerka83

• forumowicz
Rajdówka dziękuję za linka. Jestem normalnie w takim szoku, nie wiem co napisać. No cudnie po prostu. Nie widziałam jeszcze takiego ślubu. Naprawdę jestem pod dużym wrażeniem całej oprawy.
Powiedz mi, czy mieliście jakiegoś "konsultanta ślubnego" kogoś kto nad tym wszystkim czuwał? Czy wszystkiego sami pilnowaliście?

Offline anikaa

• entuzjasta
  • data ślubu: 2.08.2008
Rajdówko, znalazłam firmę, która wypuści balony z helem. Uparłam się i znalazłam :) Tylko ich propozycja jest tak, że po wyjściu z kościoła podchodzi do nas Pan, który wręcza balony i to my je wypuszczamy w powietrze. Nie podoba mi się takie rozwiązanie...

Offline rajdowka

• Chuck Norris
anikaa rzeczywiscie bez sensu takie rozwiazanie.. to juz lepiej ktos z gosci albo oni sami mogliby wypuscic balony a nie dawac Wam.. Poza tym ile mialoby ich byc?

Offline rajdowka

• Chuck Norris
e no to wcale nie tak malo.. i mielibyscie je utrzymac??

Offline juliaborejko

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18 lipca 2009
super relacja! żałuję, że dopiero teraz przeczytałam :( można jeszcze jakoś zobaczyć zdjęcia? pozdrowienia

Offline loona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 25.08.2007r.
Rajdówko, chciałam raz jeszcze obejrzec Wasze foty bo były niewymownie piękne, ale niestety ich nie widac :(

Czy jest jakas mozliwośc aby przezyc to jeszcze raz?

Offline rajdowka

• Chuck Norris
o... ale dziwnie zobaczyc swoj stary watek wsrod nieprzeczytanych nowych wiadomosci ;)

Dziekuje serdecznie ale...

Niestety fot juz nie ma w necie...

Offline loona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 25.08.2007r.
To straszna szkoda :(

A nie ma innej możliwości aby je zobaczyc?

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Odp: Szaleństwa pewnej sierpniowej nocy... czyli rajdówkowa pełnia szczęścia :D
« Odpowiedź #643 dnia: 12 Października 2008, 11:28 »
Teraz już tak średnio niestety...

Ale w Mam talent wystepuja barmani, ktorzy mieli pokaz o polnocy na naszym weselu ;D

Offline martulka

• Chuck Norris
  • 2+2+2=nasza rodzinka :)
  • data ślubu: 18-06-2005