Autor Wątek: Szaleństwa pewnej sierpniowej nocy... czyli rajdówkowa pełnia szczęścia :D  (Przeczytany 45937 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Natulinek

• entuzjasta
  • Na zawsze razem !
  • data ślubu: 28.06.2008
Ach........... poprostu sie rozplynelam po raz kolejny..... Przybieglam z pracy i zamiast sie przebrac i doprowadzic do ladu i skladu... to CYK wlaczylam komputerek i pierwsze co to czytam ciag dalszy relacji... Rajdowko... pisz pisz i jeszcze raz pisz i wkleja fociaki... uzaleznilam sie od twojej relacji....To wszystko jest tak cudowne i piekne... ze az chce sie to pochlaniac. Jestem pod tak wielkim wrazeniem twojego slubu i wesela ze kazalam mamie zalogowac sie na tym forum i zajrzec do twojej relacji.... bo brak mi slow by mojej mamci opisac to przez telefon... :)

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
Przyznam Wam sie, ze mam lenia i kryzys relacyjny... chyba juz wszyscy widzieli wsio i dam se spokoj?
oooo nie nie nie co to to nie, dziś sobie poleniuchuj, ale od jutra RANA świeża, wypoczęta (no od nas też ;D) kontynuujesz wklejanie zdjęć!!! Ja tu gonię, zaglądam nawet w pracy dziś podglądałam co u Ciebie słychać a tu takie bajki, miały być filmiki z pokazu barmańskiego (jak się domyślam) i kolejna relacja z zabawy, potem podziękowania ooo nie nie nie nie pozbawisz mnie tej przyjemności, plissssssss odzyskałaś już motywację ???
no wiem daru do przekonywania ja nigdy nie miałam, ale ludzi na litość zawsze brałam, udało się ??? ;D ;D ;D
« Ostatnia zmiana: 27 Września 2007, 21:09 wysłana przez Bernadetka »

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
A co to za smuty i doły :?: Jakie wszyscy widzieli, Karola wiesz jest parę osób, które są niezwykle zainteresowane w tym temacie, ale nie towarzyszyły Ci osobiście w tym dniu, a dziewczyny które były nie zdradziły zbyt wiele, więc wszelkie chmury odganiamy  :Rezyser: i jedziemy dalej z relacją  :auto:

Offline ANESIA

• użytkownik
  • **
na 10 -  100000000000000000 pieknie cudnie brawo , pozdrawiam i zycze duzo pieknych chwil z mezulkiem,

Offline aneta_81

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa, spełniona..
  • data ślubu: 22.07.2006
zamaist sie smucic , ze juz po wszystkim, powinnas sie cieszyc , ze teraz wszystko przed Wami!!! cale zycie juz tylko razem!
piekny slub i wesele sa wazne, ale najwazniejsze zaczyna sie po slubie ... i nie nalezy o tym zapominac !

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Dalsza część relacyjki będzie pewnie niedziela/poniedziałek ... jakoś nie mam czasu się zabrać za filmiki..

Zostala jeszcze niespodzianka o 22, pozniej podziekowania, polnoc, imprezka i niespodzianka o 3... a i bedzie troszke fotek z "dnia po" :D

Dziekuje za odwiedzinki! :D
P.S. A i bedzie mala niespodzianka na koniec relacyjki :D :los:

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
W takim razie czekamy cierpliwie  ;)

Offline grubcio

• zapaleniec
niespodzianki niespodzianki chcemy!!!!!!!!!!!!! :protestuje: :protestuje: :Rezyser:

tyle czekania ................... :( :(

Offline gosia_kwiecień

• maniak
kontynuuj koooooooooooooniecznie relacyjkę, ja najbardziej czekam na nispodziankę ( co niedziwne ;) ), ale i na fociaki w drugiej kreacji i zdjęcia z dnai następnego :)

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline anucha85

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2.05.2009
prześliczne zdjecia :) naprawde wspaniałe mieliscie wesele

a.katarzyna
  • Gość
niesssspodzianki - to ja lubię najbardziej  ;D

:-* :-* :-* :-* :i_love_you: :-* :-* :-* :-*

Offline froogunia

• uzależniony
  • data ślubu: 16 września 2006r.
no a już się wystraszyłam...nie rób tego więcej!!!!! :-*

czekam z niecierpliwością na wszystkie niespodzianki ;D
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
Mnie już brakuje słów by wyrazic zachwyt

Chciałabym choc raz uczestniczyc w takim weselu, mogłabym nawet byc kelnerką, a nie gościem, ale chciałabym zobaczyc takie wesele na żywo

Przecudownie!!!!!!!!

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
karolina... bo jak tam zajade .. jak zejme pasek.. jak dam spodniami ...  ;D ;D ;D

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Już już zaraz będzie dalsza część :los:  :-* :-* :-*
Po tequilce była mała przerwa na szaleństwo na parkiecie.. ;D :skacza:

.....21.45 zaproszenie przed hotel..

Wychodzimy..

Zgasły wszystkie swiatła! ;D (chociaż fotograf nie był zachwycony ;D) szok! o tym nie wiedziałam!!! ;D

Muzyka puszczona na sali.. tworzyła super atmosferę :D
:skacza:

iii...... zaczęło sie!!! ;D

Moje kolejne marzenie się spełniło! :D jupppijajej! :skacza:

Poniżej fragment pokazu :D Z komentarzem hehe :los:

Ognie :D

Offline Natulinek

• entuzjasta
  • Na zawsze razem !
  • data ślubu: 28.06.2008
Boskoooo....... cudnie.... naj naj naj naj.......brak mi slow...wiec przemilcze dalsza czesc komentarza..... Poprostu BOMBOWO!!

Offline rajdowka

• Chuck Norris
P.S. hm... czemu moj watek jest przyklejony?   ::) dziwne..

okej jedziemy dalej..

Powrót na salę.. ;D

Małe jedzonko, chwila oddechu.. (klima działała na maksa ale i tak było dosyć gorąco..- chociaż może to i adrenalina.. :los:)

Wstępnie podziękowanie dla Rodziców miało odbyć się w przerwie grania zespołu (dedykacja miała być puszczona przez dja) ale byli na tyle super, że sami chcieli zagrać Rivers of Babylon! ;D

Ok. 23.15 wychodzimy na parkiet..

Prezenty - nasze zdjęcia z dedykacją..

oraz moje, z serducha napisane podziękowanie .... wiedziałam, że nie dam rady powiedzieć tego co bym chciała więc napisalam.. a dokładniej zostało to

wydrukowane śliczną czcionką..

(kiedy siedziałam chwilę z Rodzicami następnego dnia Tatuś przytulił mnie mocno i powiedział, że strasznie się wzruszył czytając podziękowanie.. i z Mamą

powiedzieli, że już nie mają swojej malutkiej córeczki.. :mdleje:)

Niesamowite było też to, że mimo iż nie mówiliśmy podziękowań głośno, z mikrofonem, tylko osobiście.. widziałam łzy wzruszenia u niektórych Gości..

Po całusach - nasza dedykacja dla Rodziców.. nietypowa, wesoła ale tak kojarząca się z naszym dzieciństwem... Rivers of Babylon!

Kawałek wyszedł zespołowi super! :skacza:

W sumie miałam zatańczyć z Tatą ale jakoś tak Rodzice zatańczyli razem, ja z Bratem, R. ze swoją Mama i reszta Gości dołączyła ;D

uff.. jakos wyszlo.. ;D

Teraz już została tylko zabawa!!!! ;D

Zbliża się czas niespodzianki... ;D :skacza:

Szybki myk do pokoju - prysznic i przebieranko... ;D

p.s. nie tylko my - wielu gości pytało czy może się przebrać bo ich zabawa sponiewierała troszku ;D

Offline ANESIA

• użytkownik
  • **
juz sie nie moge doczekac niespodzianki::))) :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
I już.. zwarci i gotowi.. :D

Wszystko też już przygotowane ...

Goście zbierają się na parkiecie..

Pierwsze oklaski..

Zaczęło się! ;D :skacza:

:skacza: :skacza: :skacza:

Filmiki wrzucę jutro ....:los:

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
Karolinko  :skacza: :skacza: :skacza:
pieknie - wspaniale sztuczne ognie i pokazy barmanskie ...
twoja suknia na po polnocy -  :skacza: :skacza: :skacza:
wygladalas bombowo  :los:

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
Karolciu, jesteś bardzo podobna do taty  ;D

Rewelacja, same atrakcje, wszyscy goście musieli być w ciężkim szoku  :Najlepszy:

Tylko dlaczego włączając filmik mam tylko głos  :drapanie: :depresja:

Offline froogunia

• uzależniony
  • data ślubu: 16 września 2006r.
wiesz że jestem pod ciągłym wrażeniem...ile się tam działo...super ;D ;D ;D ;D ;D

A Twoja kreacja...boska  :o

Offline Sarna

• forumowicz
  • data ślubu: 02.08.2008
Skąd Ty bierzesz takie piękne sukienki??

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
Sukienka przepiękna,proszę na namir na krawca i sklep z materiałami :) :) :) zresztą obie są przepiękne,
buciki spod wyglądają cudnie ahhh ta fuksja :o :o :o

a Twój dołek z prawym policzku marzenie, jak ja taki chciałabym mieć :-\ :-\ :'(

chłopaki z pokazu MESKIE CIACH :P a do tego jaki show zaprezentowali, te płomienie musiały być zabójcze a drineczki smaczniusie

fajerwerki nasz od tego samego się zaczęły ;D ;D ;D i takie same miny mieli goście :P

Karolcia potrafisz zaskakiwać ludzi :brawo_2: :brawo_2: ale powiedz szczerze ktoś oprócz męża, forumek wiedział o tych pokazach wcześniej???

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
Odp: Szaleństwa pewnej sierpniowej nocy... czyli rajdówkowa pełnia szczęścia :D
« Odpowiedź #354 dnia: 1 Października 2007, 08:33 »
pokaz był EKSTRA :)

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #355 dnia: 1 Października 2007, 08:45 »
wow- a suknia przepiękna :skacza:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #356 dnia: 1 Października 2007, 09:28 »
Moze się powtórzę, ale "pod wrażeniem" to za mało co chciałabym napisac.......  :-*

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #357 dnia: 1 Października 2007, 10:55 »
Dziękuję Kochane  :oops: :oops: :oops: :i_love_you:

adusiu może nie masz jakichś kodeków u siebie..

Strasznie się bałam, że ta inna "wersja" oczepin to wielkie ryzyko ale na szczęście wszyscy byli zachwyceni :D :skacza:

Z ogniami była cała walka o pozwolenia itp.. i tak była to wersja okrojona bardzo..

Myślę, że Goście mogli się spodziewać ogni, bo pisaliśmy w programie o niespodziance na zewnątrz.. pokaz barmański za to był totalnym szokiem :D W ogóle super było widzieć miny facetów - trudno to opisać :skacza:

Sami poczujcie tą atmosferę ;D To fragmenty pokazu.. Polecam obejrzeć wszystkie, koniecznie z dźwiękiem :los:

Pokaz 1  :D

Pokaz 2  :D

Pokaz 3  :D

Pokaz 4  :D

Były bisy ;D

Nigdy nie myśleliśmy, że ten pokaz zrobi takie wrażenie.. Goście byli zachwyceni!

Barmani pobili wszystko ;D :skacza:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #358 dnia: 1 Października 2007, 11:08 »
Po północy... szkoda, że nie mam foty ;/ niespodzianka dla Świadka i jego Żony - bliskich nam Kasi i Remka z okazji rocznicy ślubu - dedykacja, życzenia i piosenka dla nich.. u2 the one.. pięknie zespół zagrał .. aż się wzruszyłam..

Nie pamiętam co było dalej.. staraliśmy się ze wszystkimi wypić toast, porozmawiać, zatańczyć.. odetchnąć.. ;D

Niesamowita była reakcja ludzi.. to, że byli pod wrażeniem, że dziękowali za zaproszenie, za to wszystko.. :mdleje:

Starałam się chłonąć to wszystko..  magię, ciepło, życzliwość.. to, że mieliśmy razem wszystkie bliskie naszemu sercu, kochane osoby..

O 3.00 pożegnanie zespołu.. zwierzak podziękował za cudowną zabawę, złożył nam bardzo osobiste życzenia (on Rafał i jego żona - Karolina ;D)

Owacje, gwizdy, oklaski.. wszyscy na parkiecie.. czułam się jak na super koncercie ;D

Po tym pożegnaniu .. małe jedzonko ;D

Szynka wędzona na ciepło podawna przez kucharzy, kaszanka, smalec, ogóreczki.. mniam ;D

Mala przerwa na parkiecie.. muza sciszona.. ;D

i tak niektórzy nie mogli się doczekać i pchali się na parkiet... rozkręcili znowu imprezę :D :skacza:

ech jak ten czas szybko mijał.. nawet nie wiem kiedy pierwsi Goście zaczęli się żegnać..

Super było to, że zabierali jabłuszka, kwiatki, wstążki.. :skacza:

Mnóstwo całusów, zaproszeń, umawiania się już na spotkania... momenty, które chciałoby się zapamiętać, przedłużyć w nieskończoność..

Byłam zmęczona.. ale baaardzo szcześliwa.. aż trudno to opisać..

Goście byli wytrwali.. oj byli.. ;D :skacza:

Na parkiecie robiło się luźniej.. na sali też, ale nie wszyscy jeszcze chcieli skończyć tę noc..

Żeby więc było fajniej postanowiliśmy złączyć parę stołów ;D no i jeszcze zaczęło się nalewanie, jedzonko.. rozmowy.. ;D :los:

Szczerze się przyznam, że nie wiem o której pożegnaliśmy ostatnich Gości..

Podziękowaliśmy szefowi sali, naszemu kelnerowi, barmanom..

i powolutku poszliśmy do pokoju...

A tam..

Czekała na nas cudowna niespodzianka od hotelu! :D

Od wejścia płatki i pojedyncze główki bialych róż.. przez schody... i u góry.. uaaaaa....! :skacza: :skacza: :skacza:

Magia!

Płatki w całym pokoju.. na łóżku.. świece, wielki bukiet w wazonie, 2 kieliszki i szampan w lodzie.. (podobno oryginalny ;D potwierdził świadek pracujący w alkoholach ;D)

W łazience to samo! kwiatek przy wannie, płatki wszędzie.. świece.. pieknie. ;D :mdleje: :mdleje: :mdleje:

ech....

Szkoda, że nie zrobiłam foty..

Następnego dnia... śniadanko do łóżka.. ;D

i od rana smsy z podziękowaniami, cudownymi wrażeniami.. ;D

Niestety nie daliśmy rady wyrobić się aby pożegnać wszystkich Gości.. :(

Udało nam się tylko spędzić czas jeszcze z foremkami ;D :skacza:

Rodzice R., mój Brat z Żoną pojechali około 17..

ech wszyscy mówili, że siedzę taka smutna.. cicha..

a mi tak strasznie czegoś brakowało, wszyscy wyjeżdżali... było już po.. chlip chlip..

Dobrze, ze moi Rodzice chociaż oraz Kasia i Remek zostali dobę dłużej ...

Relacyjkę, fotki z niedzieli oraz plenerku w poniedziałek napiszę w następnym poście...

Teraz, na zakończenie relacji tego dnia, chciałabym wkleić Wam piosenkę, która już chyba na zawsze będzie mi się z nim kojarzyła...

Kawalek  :D

Bawiłam się przy nim na wieczorze panieńskim, kiedy jeszcze nie był taki znany..  stał się przebojem wesela, dedykacją Męża dla mnie..

Podobno wszystkim już kojarzy się właśnie z tą imprezą :D

Super tekst, boski kawałek.. sprawiały, że na parkiecie było istne szaleństwo! :skacza:

Na zawsze go zapamiętam, razem z tymi momentami, chwilami niesamowitego szczęścia..... oraz miejscem, gdzie to wszystko się wydarzyło..:

Dla takich chwil warto żyć..

Offline gosia_kwiecień

• maniak
« Odpowiedź #359 dnia: 1 Października 2007, 11:43 »
słów brak....
ale jednak spróbuję :)
suknia po północy cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
buciki do niej i kwiatów we włosach tez :) i też razy 3 ;)
pokaz sztucznych ogni, bombowy,z e się tak wyraże, a juz mina gości, szczególnie jednej dziewczyny pełna zdiwienia  pełen odjazd, wiec wyobrażam sobie jaki ten pokaz musiał była "czaderski" i zadziwiający ;)
Pokaz barmanów super :) nigdy nie widziałam czegoś takeigo, ael mój M, którym ma co pól roku firmowe spotkania, na których bawi się cała firma ( no i pije i je, przede wsystkim je ;) i to jakie cuda wianki, wypasy takie, ze hej ;) ) to oprócz licznych atrakcji ( występy znanych piosenkarzy itp) to włąsnie robią też pokazy barmanów i Michał mówi,z e to jest oszałamiający widoki zawsze mają full widowni i są ostrą konkurencją dla danej "gwiazdy" ;) ostatnio Stachurskiego, jesli chodzi o reakcję publiczności ;). Więc sądzę,z e ten pokaz barmanów to był strzał w 10!!!!!!!

To co piszesz o powrocie z wesela, pokoju, łazience: dech zapuiera i tylko żałuję, ze nie fotek... :'(

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)