Autor Wątek: Szaleństwa pewnej sierpniowej nocy... czyli rajdówkowa pełnia szczęścia :D  (Przeczytany 45634 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline amadaa

• forumowicz
  • data ślubu: 03.05.2008
Ja też je przeglądam co jakiś czas  ;D
A w chwilach zwątpienia to już w ogóle - bo wtedy widzę, że jest o co "walczyć" ;)

rajdówko ja sie po prostu nie mogę nadziwić jak ty to wszystko sobie wymyśliłaś a później tak pięknie zrealizowałaś  :)

Było po prostu pięknie  :skacza:

O Twoim ślubie to chyba jakieś forumowe legendy będą krążyć  ;)

Offline nafu

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.06.2008
Czesc. Czytam Twoja relacje i jestem pod wrażeniem, ale chętnie zobaczyłabym to na zdjęciach. Moge prosic o link?
Dziękuje.

Pozdrawiam

Wykasowalam tutaj z tego wzgledu, ze jak sie okazalo trafily na nie osoby, ktore niekoniecznie musialy je widziec...

Wole wiec wiedziec kto je oglada... :)

wyslalam Wam :)

Offline rajdowka

• Chuck Norris
iza, Kora, amadaa dziekuje Dziewczynki ;D  :-* :-* :-* wiecie same, ze przygotowania to nie tylko przyjemnosci i sielanka ale o tych przykrych i stresujacych momentach momentalnie sie zapomina :D naprawde :)

Czytalam ostatnio nawet moje odliczanko... super pamiatka :D

nafu poszla wiadomosc.

Offline Kora29

• entuzjasta
  • data ślubu: 30.08.2008 r.
Trochę mnie wystraszyłaś tym "wycofaniem" swoich zdjęc...Baaardzo szkoda...No ale czasami tak trzeba...
Teraz mi się żaróweczka zaświeciła - co by troszke zacząć uważać...Szkoda...

Ps.
Na szczęście moja mama zdążyła zachwycić się Twoją relacją - więc już wie, jak może wyglądać wyśnione wesele... ;D ;D ;D

Offline gabi_27

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17.05.08
halo, a co ze mną? Czekam i czekam na linka z tym przecudownym ślubem. . . . . .   

Offline srebrny
  • bywalec
cześć

a moglabym prosić o linka do twojej galerii zdjęć :))
strasznie podobała mi się twoja dekoracja- a chciałam mojemu PM pokazać - bo właśnie myślimy nad nasza dekoracją :)

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Kora29 zasada ograniczonego zaufania pewnie... codziennie odzwiedza forum ok 400 osob logujacych sie a ile z nich w ogole sie ujawnia..?

Dlatego tez usunelam odliczanko.. zbyt osobiste byly tam przemyslenia, problemy itp..

Dziewczyny postaram sie wyslac pw jak znajde chwile.

Offline asiaItomek

• zapaleniec
  • data ślubu: 21.07.2007
Witam Karolciu, w związku z moją dłuuugą nieobecnością na forum prosiłabym bardzo, bardzo o linka do Twojej galerii, bo po tym co przeczytałam umieram z ciekawości!! No i po opisach sądzę, że to są piękne zdjęcia i nie mogę się doczekać, aż sama je zobaczę jeśli można :)
Acha, i pytanko: Jak usunąć wątek? Ja też z chęcią usunęłabym odliczanko.
Asia i Tomek

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
Cudnie, cudnie i jeszcze raz cudnie, często wracam do tych fotek i zawsze łezka się w oku zakręci  :Wzruszony:

Wspaniałe zdjęcia, będziecie mieć piękną pamiątkę  :-*

Offline rajdowka

• Chuck Norris
adusiu Kochana jestes  :-* :-* :-* juz nei moge doczekac sie Waszej relacji! :przytul:

asiu na dole mialam taka opcje usun watek...

Buziaki  :-*

Offline adusiaxxx

• maniak
adusiu Kochana jestes  :-* :-* :-* juz nei moge doczekac sie Waszej relacji! :przytul:

Karolciu, jeśli nasz ślub i relacja będą choć w 1/4 tak piękne jak Wasze to będzie cudownie  :D

:-*

Offline rajdowka

• Chuck Norris
 :-* :-* :-*

Na pewno bedzie pieknie! :D

Offline adusiaxxx

• maniak

Offline panna_niedopisana
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.06.2012
Ja też poproszę o link do tych magicznych zdjęć :)

Offline ASIA39

• Chuck Norris
  • Szata miłości utkana jest z materiału codzienności
  • data ślubu: 18.08.2012
i ja czy tez moge prosic i linka  ;)

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Wyslalam ;)

pozdrawiam

Offline madejka3
  • bywalec
RAJDÓWKO czy ja tez mogę prosić o linka? :) juz kiedys ogladalam Twoja relacje, ale jeszcze nie bylam na etapie planowania, a teraz jakbym mogla to z ogromna checia obejrzalabym wszytsko raz jeszcze ;D

Offline panna_niedopisana
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.06.2012
Teraz już wiem, że naprawdę są magiczne :) Przepiękne i ich legenda na forum jest w pełni zasłużona :) Jestem pełna podziwu i mam nadzieję, że mój ślub będzie choć w drobnej części tak zachwycający.

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Teraz już wiem, że naprawdę są magiczne :) Przepiękne i ich legenda na forum jest w pełni zasłużona :) Jestem pełna podziwu i mam nadzieję, że mój ślub będzie choć w drobnej części tak zachwycający.

Dziękuję serdecznie.. ;D Pamiętaj, że Wasz ślub będzie taki jak sobie wymarzyłaś ;)

Offline gabi_27

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17.05.08
RAJDÓWKO Dziekuje za link. Tak sie zastanawiam jakie to były kwiatki te zielone na których mieliście obrączki?

Offline freak7

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 11.10.2008:)
Cześć,
właśnie czytam Twoją relację i jestem pod wrażenie, naprawdę musiało być cudownie, szukam szukam zdjęć i nie ma :( Podziwiam za determinizm w dążeniu do spełnienia marzeń związanych z tym dniem. Pomysły... super no i prośba-mogłabym prosić o link?

Offline anikaa

• entuzjasta
  • data ślubu: 2.08.2008
Ja też dopiero tutaj dotarłam i... nie zobaczyłam ani jednego zdjęcia :cry: Ja też poproszę o linka!!! Dzięki :)

Offline rajdowka

• Chuck Norris
freak7 i anikaa juz wysylam ;)

Offline freak7

• użytkownik
  • **
 :szczeka: :szczeka: :szczeka: WOW
Zdjęcią śliczne- brawa dla fotografa. Makijaż miałaś cudowny, te oczy- hmmm super. Suknia piękna- taka delikatna i zwiewna, zdecydowanie pasowała do slubu na świeżym powietrzu. Pan Młody też bardzo elegancki- a te elementy kolorystyczne  :brawo_2: wyrazy twarzy gości mówią same za siebie-pełen zachwyt.
Jak zobaczyłam "poduszezkę" na obrączki to już w ogóle  :mdleje:
Chórek, balony  :Zakochany: dekoracja sali idealna, figurka na tort bomba :D
Tequilaa :) to co freaki lubią najbardziej hehe, świetny pomysł, nigdy bym na to nie wpadła.

Jestem pod wielkim wrażeniem dopracowania każdego szczegółu, zaskakujących pomysłów, determinacji w ich wprowadzaniu w życie. Ślicznie!! Powiedz mi jeszcze, bo nie czytałam przygotowań- czy członkowie rodziny bez problemu zgadzali się na Twoje pomysły? Czy były jakieś sprzeciwy (np że wymyślasz, że po co, itp- bo u mnie baaardzo często słyszę takie reakcje, zwłaszcza teściowej  :klnie: i niestety muszę sobie z tym radzić, przy każdym pomyśle tracić całą energię na przekoananie, że tak ma być i już ;) )

pozdrawiam gorąco

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Dziękuję serdecznie - aż wczoraj z sentymentem sama obejrzałam te foty... ;)

Kochana gdybyś czytała moje odliczanko wiedziałabyś, że lekko nie było ;)

Jednak akurat opiniami innych nie przejmowalam sie tak bardzo - wiedzialam jak chce, zeby ten dzien wygladal i tego sie trzymalam ;)
Sami wszystko finansowalismy wiec .. ;)

Ale powiem Ci, ze moi Rodzice raczej bali sie jak to wyjdzie.. Tata mowil po co tyle nerwow, starania, latania itp.. a po....

widac, ze byli szczesliwi i zadowoleni - mowili, ze warto bylo i dobrze, ze walczylam ;)

Pozdrawiam serdecznie!

Offline freak7

• użytkownik
  • **
w naszym przypadku wesele finansują rodzice, może dlatego tyle ich zdania w tym wszystkim. Ale skoro Tobie udało się zorganizować taką bajkę, to mnie też się musi udać:) Motywujesz, nie ma co:) W razie kryzysu popatrze na fotki z Waszego weselicha i determinacja przyjdzie sama hehe:)

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Nie ma sprawy ;)

U mnie kryzysy wystepowaly ze stala czestotliwoscia tez ;)

Chociaz czesciej ze wzgledu na mozliwosci realizacji pewnych "innosci" - z gory przez wszystkich okreslane jako nieosiagalne ;)

Ale nie zaluje niczego ;D

Chetnie cofnelabym sie w czasie .. :los:

Offline adusiaxxx

• maniak
Chetnie cofnelabym sie w czasie .. :los:

Ja też Kochana, ja też   ;)

Offline anikaa

• entuzjasta
  • data ślubu: 2.08.2008
Rajdówko, a jak rozwiązałaś problem balonów z helem??? Wynajełaś kogoś, kto Ci to zorganizował, czy dmuchaliście  ;) samodzielnie??

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Wynajelismy ;)

Dzwonilam gdzie sie dalo i targowalam ;) musialy byc konkretne kolory no i musialy byc schowane zeby nikt nie widzial ;)