Autor Wątek: Szaleństwa pewnej sierpniowej nocy... czyli rajdówkowa pełnia szczęścia :D  (Przeczytany 42889 razy)

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
niee niee żyjemy w takich czasach że odchodzi się od tradycji a spełnia się swoje marzenia, a ślub pod gołym niebem na pewno przemknął każdej pannie młodej przez łepek tylko nie każda ma odwagę łamać niestety tradyjcę czy walczyć z rodziną i dlatego jeszcze duuuuża większość odbywa się w kościolach :( :(

a ja się przyznam chciałam zrobić ślub i wesele też pod namiotem, ale na własnej działce. Chciałam by się odbył w miejscu gdzie kiedyś stanie nasz dom, by wszystko się zaczęło "wspólne" w tym jednym miejscu, ale że się zdecydować nie moglismy że zabraklo trochę odwagi wyszlo jak wyszło byla też pięknie i nie żałuję, ale zawsze będzie jakiś drobne uczucie niespelnionego marzenia.

I ten wątek powinien właśnie motywować i pokazywać, że co się zaplanuje i zamarzy można zrealizować.

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Dziekuje Kochana.. nigdy tak do tego nie podchodzilam.. chyba taki juz moj typ.. - jak sie na cos upre to koniec ;D w koncu zycie jest jedno :)

aa.. przy okazji -> mam nadzieje, ze w przyszlym roku jezeli przyjdzie mi do glowy sie wypuscic w Twoje strony gdzies sie spotkamy? :D

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
A ja mialam nadzieję, że już dawno przyszło to do Tw główki i krestia tylko ustalenia terminu, oczywiście jak juz będzie wmiarę cieplej ;D ;D ;D wtedy i Szczecin wydaje się piekniejszy ;)

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Sie wie! :D na bank ;D

Offline Natienka

• ...ubi tu, ibi ego...
  • uzależniony
  • ...miłość nie ustaje...
  • data ślubu: 21 czerwca 2008
No nie!  :cegly:

jak ja moglam przegapic taki watek??  :szczeka:

gdybym byla nieczula dla Twoich uczuc autorskich i super bogata pewnie bym sobie taki slubik zafundowala ;)jestem pod wrazeniem zmyslu organizacyjnego i wytrwalosci. Ja tez mam czasem pewne dziwne pomysly ale najczesciej ulegam pod presja otoczenia - zwlaszcza pod wzrokiem lubego przypominajacym ze to tez jego slub :):):):)

dwa pytanko-prosby: gdzie kupilas figurke na tort? ;)

i czy te moge dostac linka do galeryjki?  :blagam:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Natienka hehe dziekuje bardzo :) az myslalam ze cosik mi sie przewidzialo z tym watkiem ;D

Wiesz super bogata jakos nie jestem i mi sie udalo :D

Figurka jest nasza foremkowa - przechodnia ... byla na chyba 4 slubach w 2007 ....

linka zaraz przesle..

Offline gabi_27

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17.05.08
Jestem tutaj nowa dopiero dziś przeczytałam tę relację ze ślubu!!!Naprawdę brak mi słów rajdówko na to co zrobiłaś.  Nie sądziłam, że można tak pięknie przygotować ślub.  To jest ślub moich marzeń.  Gratuluje i chylę głowę. . . .

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
ano rajdowka zrobila cos niesamowitego,tez mi kiedys szczena opadla  ;D ;D ;D ;D ;D

Offline rajdowka

• Chuck Norris
o kurka.. odkrylam wlasnie, ze nie pokazalo mi wszystkich nieprzeczytanych watkow..

a tu jakies wpisy :mdleje:

gabi_27 dziękuję serdecznie! jest mi strasznie milo :)

akayu :przytul:  :-* :-* :-*

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
slub byl jak z bajki i tylko na filmach sie takie spotyka  ;D

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
chciałam przeczytać cala relacyjkę od początku ale zdjęcia mi się nie otwierają. W ogóle ich nie widać :(

Offline rajdowka

• Chuck Norris
baska98 moge przeslac Ci linka do galerii.... te foty juz zrzucilam z serwera ..

Offline baska98

• Chuck Norris
to poproszę :) bardzo chętnie pooglądam :)

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
ja tak samo jak baska98 chciałam przeczytać cały wątek i nie wiedziałam czemu fotki mi się nie wyświetlają... teraz już wiem i poproszę o linka :)

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Wykasowalam tutaj z tego wzgledu, ze jak sie okazalo trafily na nie osoby, ktore niekoniecznie musialy je widziec...

Wole wiec wiedziec kto je oglada... :)

wyslalam Wam :)

Offline Aimee

• bywalec
  • data ślubu: 09.07.2009
Ja też proszę o linka. Mimo, że zdjęcia widziałam ze 100 razy, to uwielbiam Twoją relację. :Zakochany:

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
Rajdóweczko i ja poprosze :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Aimee :przytul: bardzo mi milo dziekuje! :D

demko juz wyslalam pw :D

Offline baska98

• Chuck Norris
jak czytałam Twoja relację (nie widząc zdjęć) brakowało mi oddechu. przeczytałam ją jednych tchem :) i nie raz łezka mi się zakręciła.
potem gdy dostałam zdjęcia oniemiałam :) to co zobaczyłam przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Czytając zachwyty innych wyobrażałam sobie cuda ale nie aż takie.
Podziwiam Cie za to co zrobiłaś. Za spełnienie marzeń i upór w dążeniu do tego :) Też chciałam ślub na polku ale niestety fundusze na to nie pozwoliły ale po przeczytaniu relacji i oglądnięciu zdjęć zmobilizowałam się. Mam nadzieję, że nie będziesz miała mi za złe jeśli podpatrzę parę rzeczy :) bo Twoje wesele jest skarbnicą.

Offline amadaa

• forumowicz
  • data ślubu: 03.05.2008
rajdówka to ja też bym tego linka poprosiła :)

Relacyjke oglądałam już chyba kilkanaście razy, ale to było zanim przygotowania slubne były tak zaawansowane  ;D A teraz coraz bliżej to przypominam sobie o różnych rzeczach i pamiętam, że u Ciebie było ślicznie - bardzo przemyslane, każdy szczegół dopasowany  - po prostu pięknie!!!    i jeśli można chciałabym jeszcze raz podejrzeć  :)

Offline rajdowka

• Chuck Norris
baska98 mielismy tez chwile zwatpienia (nawet sporo ich bylo...), na pewno wymagalo to sporo zaangazowania, sprawdzania, jezdzenia, negocjowania... miliony telefonow, nerwow.. kosztowalo mnostwo wyrzeczen oczywiscie finansowo - oszczedzalismy totalnie..

Na pewno wiele osob negatywnie odebralo caly ten nasz pomysl... a ja po prostu chcialam wesele na ktorym bede sie dobrze bawic. Nie lubilam nigdy atmosfery tradycyjnych ...

Nie zaluje niczego.. warto bylo bo wspomnienia tego przezycia sa na cale zycie :)

p.s. Odpowiadajac na Twoja pw... niestety odliczanko mam tylko zachowane na kompie... juz i foty dawno skasowalam ... wiec niestety nie mozna juz tego poczytac...

amadaa juz przesylam :) i dziekuje bardzo! ;D

Offline amadaa

• forumowicz
rajdówka wielkie, wielkie dzięki  :uscisk:  :-* :-*

Już zabieram się do oglądania  :skacza:

Offline baska98

• Chuck Norris
niestety odliczanko mam tylko zachowane na kompie... już i foty dawno skasowałam ... wiec niestety nie można już tego poczytać...
szkoda :(

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
cudowne!!!!!!!!!!!!!!!! przeczytałam całą relację jednym tchem:)  brak słów, by opisać Wasz ślub! był inny-  bajkowy i wymarzony! :)  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: takiego ślubu jeszcze nie widziałam i niesamowite jest to, z jaką siłą realizowałaś swoje marzenia , krok po kroku.... ;) ,by potem mieć tak piękne wspomnienia! Gratuluję i życzę Wam samych wyjątkowych, radosnych wypełnionych miłością chwil! :)
pozdrawiam cieplutko :)

Offline rajdowka

• Chuck Norris
evelaz dziekuje pieknie! ;)

pozdrawiam i zycze Wam, zebyscie rowniez mieli Wasz wymarzony slub :)

Offline amadaa

• forumowicz
rajdówka u Ciebie było tak pięknie, zrobione przede wszystkim tak jak sobie wymarzyłaś, że zmotywowałaś mnie tym do większego myślenia na temat ubioru  mojej sali  ;D i w ogóle wielu innych rzeczy  :)
Ale na razie sala to numer jeden ;D

Offline gabi_27

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17.05.08
RAJDÓWKO mogę też prosić o linka? :) Oglądałam już Twoją relację ale z wielką chęcią zrobię to jeszcze raz.  Może wpadnie mi do głowy jakiś ciekawy pomysł. . . .  :skacza: dzieki

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Dziekuje Wam serdecznie :) wspomnienia rzeczywiscie sa na cale zycie... a te uczucia - euforia, totalne szczescie itp... warto dla tych chwil troche sie poswiecic :D

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
a ja dzisiaj znowu oglądałam Wasze zdjęcia  :skacza: przecudownie, w zasadzie te zdjecia poprawiają mi humorek
no i muszę zacząć czerpać inspiracje jakieś powolutku

Offline Kora29

• entuzjasta
  • data ślubu: 30.08.2008 r.
Własnie - to najbardziej inspirujący slub jaki widziałam...jest nad czym mysleć...