Lila ja byłam gorsza bo mały miał równo 4 miesiące ;/
Wiecie co ? Ja uważam , ze w kazdej z nas jest chociaż troche wyrodnosci ! Może tego nie widzimy bo staramy się być dobrymi rodzicami , ale tak jest !
Dla mnie np. wyrodnoscia będzie ukaranie dziecka na gołąpupę klapsami a dla kogoś innego normalka !
Ja wyprowadzam małego do innego pokoju i tam zostawiam jak jest niegrzeczny a ktos inny moze powiedziec-wyrodna matka !
Tak wiec nie wierze w to że jest chociaż jedna osoba na swiecie która zawsze robiła i robi cos idealnie jak Bóg przykazał !
Moim zdaniem bardziej wyrodne matki to te które nie potrafią wychowac swojego dziecka ! Te które nie dają mu przykładu i w rezultacie prowadzą do tego ze dziecko jest małym potworkiem !
Wyrodna to taka która nie ma czasu bo woli siedziec pzred kompem niz potrenować z dzieckiem np. rysunek ! Taka która przy dziecku klnie jak szewc , uprawia sex z partnerem , drze się i daje zły przykład !
A matka która nie karmi piersia bo ją bola , czy matka która nie idzie do płaczącego dziecka to matka rozsądna która chce aby jej dziecko miało w przyszłosci twardy tyłek i nie było po nim kopane

ot tak moje pzrzemyslenia