Śniegu??!!
Na szczęście u nas nie. Piszę na szczęście nie dlatego, że nie lubię ale w Irlandii to jest tragedia. Ostatnio jak spadło trochę śniegu, to wracałam do domu ponad trzy godziny - normalnie zajmuje mi to koło 50 min

Izabelle wiem jak to jest - też przez dłuższy czas siedziałam w domu bez pracy, jak tu przyjechaliśmy - masakra!!!
A co do licencji to chyba bym wolała zapłacić te 50 więcej i zaoszczędzić sobie tej nerwówki, a przede wszystkim tego głupiego gadania mojej mamy (ale to już inna historia

)
Taka praca jak masz ma swoje zalety. Z tego co wiem, to jest nieźle płatna, a teraz na pewno macie dużo wydatków

Tak, jestem ze Szczecina - oboje jesteśmy z mężem

Latałam Ryanairem parę razy - muszę powiedzieć, że całkiem nieźle. Chyba dlatego, że do Szczecina mało co lata, więc te samoloty są bardzo punktualne, a raczej są parę minut wcześniej niż później

Kiedyś leciałam Centralwingsem do Szczecina - raz i o jeden raz za dużo - porażka na maxa - na szczęście i tak już nie latają

A słyszałyście o tym pomyśle, że w Ryanair będzie się płacło 1 E za toaletę??!! Faza co