Autor Wątek: KAMILA MARIA-Skarb AGULI i jej Męża!!!  (Przeczytany 42759 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
Odp: KAMILA MARIA-Skarb AGULI i jej Męża!!!
« Odpowiedź #270 dnia: 30 Października 2007, 19:51 »
I jak dzionek minął ?
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline AGULA

• entuzjasta
  • data ślubu: 25.06.2005 r.
« Odpowiedź #271 dnia: 31 Października 2007, 00:05 »
Witaj Elu!
A dziękuję w porządku!
Dzionek był strasznie senny,więc troszkę sobie poleniuchowałyśmy z moją Niunią. Rano wziełam Ją do łóżka i tak sobie leżałyśmy i drzemałyśmy. Smiać mi  się chciało bo Milka próbowała śpiewać "aaa"i patrzyła na mnie tak jakby próbowala mnie uśpić! ;D Jest cudowna!hihi ... troszkę sobie pospałyśmy  :D
A potem pranko, obiadek, prasowanko, kąpiel Małej i tak dzionek zleciał!
Jutro z wieczora wybieramy się do moich Rodziców i zostaniemy tam do niedzieli także jeszcze ok. południa postaram się odwiedzić forum a potem dopiero w poniedziałek zajrzę!
hmm... chyba czas iść spać! Dobrej nocki życzę!

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #272 dnia: 31 Października 2007, 23:52 »
No to do zobaczenia :)
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #273 dnia: 6 Listopada 2007, 17:58 »
Kochana dzis juz wtorek a tu ani widu ani słychu co u Was ::) :-* ;D

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #274 dnia: 6 Listopada 2007, 21:22 »
buu :(

Offline Jagna77

• Chuck Norris
  • Mateuszek cały nasz świat ....
  • data ślubu: 08.04.2007 *WIELKANOC*
« Odpowiedź #275 dnia: 6 Listopada 2007, 22:28 »
 No wlasnie co u Was slychac  :drapanie:

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #276 dnia: 6 Listopada 2007, 22:32 »
Pewnie jutro nas zaszczyci  swoją osobą :)

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #277 dnia: 7 Listopada 2007, 01:03 »
Widze cie :P

Offline AGULA

• entuzjasta
« Odpowiedź #278 dnia: 7 Listopada 2007, 01:16 »
Hej hej DZIEWCZYNY!!
Jestem, jestem ale tak jakoś czasu brak! Mężuś w czwartek wyjeżdza na targi do Wrocławia, a dziś, tzn. w środe wywozi nas do moich rodziców, a musze go jeszcze spakować wiec tak jakoś czas szybciutko leci i nie miałam kiedy zajrzeć!Prasowanko koszul,garnituru i takie tam! ;)

A dziś moje drogie ... poraz pierwszy od narodzin naszego Cudeńka, wybrałyśmy się do mine do pracy! ;D
I zaczęło się ... dziewczyny  obstąpiły Kamisie z każdej strony a Ona sobie smacznie spała w foteliku  :Serduszka:  no i potem  jak się przebudziła i pomimo tego, że byla senna to troszkę pokazała im swojego cudnego uśmiechnietego słodkiego uroku!hihi ... Ach to moje kulturalne dziecko!hihihihi ... nawet szefowa zbiegła do nas piętro niżej żeby poznać Kamilkę!Było bardzo miło!  :D
A powodem odwiedzin był niestety kończący mnie się urlop macierzyński (19 listopad!!)   :cry: Ale całe szczęście mam jeszcze 35 dni zaległego urlopu więc właśnie napisałam wniosek i do 11 stycznia 2008 r. będę miała jeszcze płatny a potem biorę wychowawczy bez dwóch zdań! :tak_2: ... mam nadzieję, że finansowo jakoś sobie poradzimy! ;) Poza tym szefowa powiedziała, że jeżeli możemy sobie pozwolić to mam iśc na wychowawczy bo jak narazie (odpukać! :glupek: tfu tfu) nasza firma jest przyjaźnie nastawiona na młode mamusie więc mam wykorzystać ten cudny okres ze swoim dzieciątkiem a o pracę się nie martwić!Ojjjj mam nadzieję, ze tak będzie nadal, jak już będę chciała wrócić do pracy! :wink:
Jestem, licząc od grudnia 2005r. ósmą z kolei młodą mamusią w naszej firmie a teraz w grudniu koleżanka urodzi drugie i właśnie się dowiedziałam, ze nastepna koleżanka będzie miała dzidziusia w czerwcu! Szefowa się smieje, że chyba trzeba będzie otworzyć przyzakładowe przedszkole!  ;D ;D ;D ... DOBRY POMYSŁ!MOGLI BY TAK ZROBIĆ! JESTEM ZA!!!HIHIH  :los:

A potem z  wieczora o 19:05 byliśmy na wizycie u ortopedy!I dzięki Bogu z bioderkami Kamilki nadal jest wszystko w  porządku   :jupi: ... a  profilaktycznie mamy zgłosić się na wizytę jak Mała skończy 7-8 miesięcy!! :tak_2:
A jak wrócilismy od ortopedy to Milka troszke pospała a potem sie przebudziła i jak zaczęła gaworzyc i smiac sie  to tak szalała prawie do 24!! Szaleństwo małe! Tak "wojowała" z misiami że aż my mieliśmy ubaw i nijak nie moglismy jej uśpić!Leżała sobie w łóżeczku sama w pokoju i tak tam "szalała" radośnie że ho ho!
Ehhh te nasze słodkie dzieciaczki!!!
...
No dobra dziewczynki!Lecę jeszcze troszke poprasować!
Pojawię sie dopiero późnym wieczorem w poniedziałek (12.11)!
Anulko33, Elu, Jagusiu ! Buziaki Wam ślemy a szczególne dla Jagusi!  :przytul: Mam nadzieję, że zdążę złożyć gratulacje w należytym czasie! ;D
...
A na deserek kilka fotek Kamilki!  :Serduszka:

No to narazie! Trzymajcie sie dziewczyny!
Ps.
Jaguś! gdyby spotkanie  z Cudeńkiem przypadło faktycznie na 11 listopada ... to trzymam kciuki za pomyślne i szybciutkie rozwiązanie!!! :uscisk:

Elu, Anulko!Uściskajcie swoje Skarby!

;D :lol: :lol: :lol:  hahaahaha Elu! Właśnie przeczytałam
Widze cie :P

Serdecznie Was pozdrawiam! :id_juz: :id_juz: :id_juz: :uscisk:

:id_juz:

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #279 dnia: 7 Listopada 2007, 01:20 »
:) Napisze tylko ze masz rewelacyjną córcie :)
Dominik też tak uważa :)
Jutro przeczytam co naskrobałas bo juz troche pózno a ty napisałas referat :)

Offline Jagna77

• Chuck Norris
  • Mateuszek cały nasz świat ....
  • data ślubu: 08.04.2007 *WIELKANOC*
« Odpowiedź #280 dnia: 7 Listopada 2007, 05:50 »
AGULA Kamilka jest cudowna , normalnie mozna sie przykleic do monitora i ja wycalowac tak slodka jest  :uscisk: :serce:

Jakbym wczesniej sie rozpakowala to mam twoj numer w telefonie , postaram sie dac Ci znac smskiem  :) :ok:

Offline *Mimi*

• maniak
  • data ślubu: 07.07.07 :-)
« Odpowiedź #281 dnia: 7 Listopada 2007, 11:36 »
Agula masz cudną córkę ;D

przepiekne błękitne oczka

Gabiś
  • Gość
« Odpowiedź #282 dnia: 7 Listopada 2007, 18:03 »
Ona jest taaaka piękna!!!!!!!! A te oczka to ma poprostu genialne:):)

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #283 dnia: 9 Listopada 2007, 08:45 »
:hello: z rana

Offline AGULA

• entuzjasta
« Odpowiedź #284 dnia: 13 Listopada 2007, 01:34 »
Hej hej Dziewczyny!
Elu, Jagusiu, Mimi, Gabiś! Dziekujemy slicznie za tak miłe slowa! :D

A my już jestesmy po długim weekendzie u moich rodzicow i powiem Wam, że Kamilka z dnia na dzień coraz bardziej nas zaskakuje! :Serduszka: Coraz więcej "gagula", aż strach pomyślec co będzie dalej hihi (jakaś nowa Hanka Bielicka rosnie!hihi) I od soboty , na widok mojej kumpeli zaczęła się  tak głosno zaśmiewać takim długim chichotem że szok! :D tO BYŁO TAK PIĘKNE  a my z moim tatą bylismy tak zaskoczeni że szok (akurat jak na złość  tylko my z domowników bylismy obecni w domku!hihihi Mężuś na targach a mamulka w pracy)  ;D ...   Coś Kamisię musiało bardzo mozno rozśmieszyć w cioci Kasi!hihi  :Serduszka:
A w niedzielę powtórzyła swój cudny chichot na widok mojego brata z bratankiem jak się wygłupiali i przewracali na dywanie!Tak się smiała długo w głos, że hohoh!znowu nas zaskoczyła i tym razem świadkiem jej cudnego śmiechu była cała nasza rodzinka!  :D Poprostu wszyscy się pokładali ze śmiechu a Niunia nie wiedziała co się dzieje!hih
Oj kochana ta nasza córcia niesamowicie!Szalejemy za Nią i kochamy tego naszego słodkiego szkrabika szaleńczo!hihi!dzieci to wspaniały Skarb :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Uciekam spać!Dobrej nocki! ;)
 :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #285 dnia: 13 Listopada 2007, 08:56 »
Słodziak z niej i tyle !
Zaczeła kontrolować śmiech i jest to napewno najsłodszy smiech na siwecie , prawda ?
Buziaki

Offline AGULA

• entuzjasta
« Odpowiedź #286 dnia: 13 Listopada 2007, 11:57 »
Oj słodziak słodziak! hihihi ...
A wczoraj właśnie wspominalismy dzień 12.11.2006 r., bo własnie wczoraj minął rok jak Tatuś dowiedział się, że w moim brzuszku zamieszkało malutkie szczęście!hihihi... A ja utwierdziłam się w tym przekonaniu dzień wcześniej  :Wzruszony:, jak mężuś był na targach we Wroclawiu.  :tak_2: :Serduszka: :ok:
... eh rok minął a my tu już mamy takiego smyka słodkiego!  :Serduszka: Jeszcze rok wcześniej nie potrafiłam sobie wyobrazić, że będzie to aż tak niesamowicie kochany nasz radosny malutki misiek! Szczescie nasze najsłodsze!!! serce:  :Serduszka: :Serduszka:

...uciekam bo właśnie slyszę, że się nasze Cudo obudziło i gaworzy!hihih  :Serduszka:
pozdrawiam!
MIŁEGO DZIONKA!

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #287 dnia: 14 Listopada 2007, 10:30 »
Miłego dnia :)

Offline AGULA

• entuzjasta
« Odpowiedź #288 dnia: 15 Listopada 2007, 00:04 »

...
Nasz Kochany Skarb kończy dziś 4 miesiąc życia po drugiej stronie brzusia!  :Serduszka:
Ależ ten czas ucieka! A Kamilka coraz większa, cięższa, zabawniejsza!!! :Serduszka:
Nie mogę się nadziwić jak z dnia na dzien zaskakuje nas swoim zachowaniem!
Jest naszym niesamowitym radosnym przepysznym Szczęściem!!
Zaczyna już się śmiać w głos, gaworzy jak najęta i dziwi się przy tym niesamowicie, odkryła, że ma stópki i ze smakiem podgryza paluszki  :Serduszka:, uwielbia towarzystwo zwłaszcza tatusia, babć i dziadków. Spryciulka potrafi postawic na swoim, np. jak w trakcie jedzenia ktoś Pyzuli przeszkadza ( np. Mamusia z kimś rozmawia) to wtedy zaciska celowo swoje dziąsełka na moim biednym piersiątku i ciągnie w bok ze zwycięska miną! ;D
Uwielbia "targać" misie maskotki i krzyczy przy tym niemiłosiernie radośnie zadowolona, że udało jej się powalić przeciwnika! :Serduszka:
Dzięki Bogu zdrowo się chowa i daj Boże żeby tak było dalej!
Strrrrrrrrrasznieeeeee mocno kochamy tę naszą najdroższą na świecie Córcię!!!  :serce: :serce: :serce:

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #289 dnia: 15 Listopada 2007, 00:19 »
Wszystkiego najlepszego dla 4-ro miesieczniaka  :-*

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #290 dnia: 15 Listopada 2007, 07:25 »
Wszystkiego NAJ dla Kamili.

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #291 dnia: 15 Listopada 2007, 21:06 »
Jak minął dzionek ?  :)

Offline AGULA

• entuzjasta
« Odpowiedź #292 dnia: 16 Listopada 2007, 11:53 »
Witajcie!

Elu, Rybko dziękujemy za życzonka! :uscisk:

A dzionek był bardzo wesoły!Odwiedziła nas ciocia Kamilki. Niunia sobie "podyskutowała" z ciotką, pośmiała się, a jak przyszedł z pracy Tatuś to już było czyste szaleństwo! Normalnie jak mężuś wraca z pracy to Kamilka jest cała w skowronkach!  :D Nie wiem co ten tata  w sobie takiego ma, że córcia jest tak niesamowicie szczęśliwa i radosna a uśmiech nie schodzi jej z buźki! Czyste szaleństwo! :Serduszka:
I oczywiście jak zwykle powspominalismy sobie narodziny Skarbusia! Zawsze w takim momencie łezka zakręca mi się w oku  :Wzruszony:  I tak patrzę każdego dnia na ten Mały Cud i nie wierzę, że ten czas tak szybko upływa a Niunia rosnie jak na drożdżach! :Serduszka:
... no właśnie ... a dziś mija ostatni dzień mojego macierzyńskiego!Boże jak to szybko zleciało! Czemu w naszym kraju to macierzyńskie tak krótko trwa?  :diabel_3: :Placz_1:  :Maruda:  :Kwasny:  :depresja:  :glowa_w_mur:
... Ale nie jest tak źle!Od poniedziałku idę na urlop wypoczynkowy! :wink: ... a potem wychowawczy!

A to dwie z kliku wczorajszych fotek!  :grin:

Pozdrawiamy Was serdecznie!  :id_juz:

Ps.
Aaaa dziewczyny!Mam pytanko!Podpowiedzcie mi proszę jak sobie poradzić ze skórkami u paluszków maleństwa?Zdarza się, że jak obetne Małej paznokietki to potem zostają jej takie skórki zadziorki odstające i nie wiem czy cos z tym robić czy czekać aż samo "się zrobi"  :D ?

Gabiś
  • Gość
« Odpowiedź #293 dnia: 16 Listopada 2007, 12:08 »
Maleńka jest śłiczna... A czas faktycznie szybko leci.. chyba za szybko:):) Pozdrawiam was cieplutko!!

Offline jagodka24

• Chuck Norris
« Odpowiedź #294 dnia: 16 Listopada 2007, 18:27 »
mojej tez sie robia zadziorki czasem na opuszkach a czasem dookola plytki
czasem jej to obcinam ale zazwyczaj zostawiam swojemu biegowi

slicznota mała

moja tez sie strasznie cieszy jak tata wraca z pracy
wiesz to chyba jest juz zmeczenie ogladaniem ciagle tej samej twarzy przez tyle godz :)

Jagoda - 05.06.2007
Maja - 29.03.2010

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #295 dnia: 16 Listopada 2007, 22:24 »
Ja tez albo obetnę , albo poprostu zostawiam do wyparowania :)
Sliczna z was para  :P

Offline AGULA

• entuzjasta
« Odpowiedź #296 dnia: 17 Listopada 2007, 00:52 »
Dzięki dziewczyny za miłe słowa i poradę! ;)

... Na weekend wybieramy się do teściów nad morze na zaległe urodziny teściówki.  :)
Na forum zerkne chyba dopiero w poniedziałek, więc życzę Udanego Słonecznego Weekendziku!!!  :id_juz:

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #297 dnia: 17 Listopada 2007, 01:03 »
Udanego weekendziku :)
koniecznie rób foteczki :)

..ps. czy w liczniczku jest zdjęcie Kamilki ?

Offline AGULA

• entuzjasta
« Odpowiedź #298 dnia: 17 Listopada 2007, 01:16 »
Dziękujemy Elu!
Postaram się! :D
Tak tak w liczniku jest fotka Kamilki! ... Jak Ptysiulka skończyła 3 miesiące to zrobilismy Jej kilka zdjęc u fotografa. ;)

Offline megi28

• uzależniony
  • data ślubu: 30.09.2006
« Odpowiedź #299 dnia: 17 Listopada 2007, 08:09 »
Witaj Agula:)

Dawno do was nie zaglądałam a tu taka ślicznota wam rośnie:)
Kamilka jest piękna i jakie ma ciemne wyraziste brwi.
Super że dobrze się chowa i prznosi tyle radości i szczęścia rodzicom.

Pozdrawiam