Autor Wątek: KAMILA MARIA-Skarb AGULI i jej Męża!!!  (Przeczytany 42245 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
Odp: KAMILA MARIA-Skarb AGULI i jej Męża!!!
« Odpowiedź #90 dnia: 1 Sierpnia 2007, 15:52 »
:wzruszony: :wzruszony: :wzruszony: :wzruszony: PIĘKNE!!! po prostu cudo!!! AGULKA jak Ty to tak wszystko opisujesz, z taką ogromną miłością coraz bardziej nie mogę się doczekać naszego Maluszka!!!! GRATULACJE!!!

Pozdrawiamy

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #91 dnia: 1 Sierpnia 2007, 15:57 »
Sliczn adziewczynka :) i jaką ma piękną długą szyję :)

Z takimi maluszkami juz tak jest ze boją sie zmian... obcych ..wrazen... i płaczą...
To nie zawsze jest kolka....
Będzie dobrze  :) duzo przytulacię ją wiec NA PEWNO sie unormuje :)
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline AGULA

• entuzjasta
  • data ślubu: 25.06.2005 r.
« Odpowiedź #92 dnia: 4 Sierpnia 2007, 01:08 »
:wzruszony: :wzruszony: :wzruszony: :wzruszony: PIĘKNE!!! po prostu cudo!!! AGULKA jak Ty to tak wszystko opisujesz, z taką ogromną miłością coraz bardziej nie mogę się doczekać naszego Maluszka!!!! GRATULACJE!!!

Pozdrawiamy

Dziekuję Martynko!!! Jak nie kochać takiej  :Zakochany: Małej Kruszynki!!!  :Serduszka:
Zobaczysz jak Wam czas szybciutko upłynie i Niunio będzie juz z Wami po drugiej stronie brzusia! :Serduszka:

Sliczn adziewczynka :) i jaką ma piękną długą szyję :)

Z takimi maluszkami juz tak jest ze boją sie zmian... obcych ..wrazen... i płaczą...
To nie zawsze jest kolka....
Będzie dobrze  :) duzo przytulacię ją wiec NA PEWNO sie unormuje :)

Dziękuję Martusiu!!! hm... nie zwróciłam uwagi na Jej długą szyjkę  ;D

... właśnie właśnie z maluszkami tak to już jest!!!Staramy się Kruszynkę tulić jak najczęściej ... ale jak tak bidulka płakula to nam tez serducho się kraja!!!! Bo to przecież takie bezbronne maleństwa!
...odpukać wczoraj było spokojnie, tylko że się Łobuzik obudziła o 2:30 w nocy i tak sobie hasała do 6:30!!! Była spokojniutka ale wiercipiętka. Płakać nie płakała, ale pojadła, pokupkała, troszkę poulewała i nie chciała spać ... a jak już zasnęła ok. 7  to  równiutko co godzinkę budziła sie na karmionko!!!  :D ... dobrze że mamy jeszcze z mężusiem poczucie humoru ... przypomniał nam sie Kaszpirowski (dawno temu leczył medialnie przez TV  :lol: )  ... chcielismy Ją uśpić metodą "adin, dwa, tri, czietyrie" ... hihihihi... nie poskutkowało ....hihihhihi :los:

POZDRAWIAMY!! :id_juz:

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #93 dnia: 4 Sierpnia 2007, 10:43 »
Agulko przepraszam ale az mi sie cisnienie podniosło jak przeczytałam u Tajusi że bierzecie małą do siebie do łóżka, możęsz mi podac jeden, racjonalny i rozsądny powów dlaczego to robicie???? Pytam ponieważ zawsze mnie to zastanawiało, bo potem słysze lamety - ono nie chce spać samo co robić i zastanawia mnie co kieruje ludzmi zeby robić krzywde dziecku i sobie????

Offline AGULA

• entuzjasta
« Odpowiedź #94 dnia: 5 Sierpnia 2007, 16:04 »
:serce: :serce: :serce:

Witaj Rybkowiedenko! Cieszę się że do nas zajrzałaś!Absolutnie się nie gniewam!Dzięki za opinię. :tak_2: Każda porada jest cenna! Wiem wiem, że to nie jest najlepsza metoda, ale kiedy nasze maleństwo ma kolkę to, aż się serducho kraja!!Takie sytuacje nie należą do codzienności ...
W łóżeczku też nam pieknie śpi, ale są takie nocki, że aż żal kłaść Kruszynkę do łóżecza! Poza tym Ona ma dopiero 21 dni, a słyszałam że w tym okresie dziecko potrzebuje dużo czułości i tulenia. Nie jestem doświadczoną mamą, ale słyszałam, że najważniejsze jest to aby maksymalnie do końca trzeciego miesiąca życia wyeliminować zachowania, do których nie chcemy żeby dzieciątko się przyzwyczaiło!...więc mamy chyba jeszcze troszkę czasu?  ::)  ???
... poza tym wciąż nie możemy się Nią nacieszyć !!! :Serduszka:
Pozdrawiamy serdecznie!

Offline Jagna77

• Chuck Norris
  • Mateuszek cały nasz świat ....
  • data ślubu: 08.04.2007 *WIELKANOC*
« Odpowiedź #95 dnia: 5 Sierpnia 2007, 17:40 »
Gratulacje z okazji 3 tygodnia  :brawo_2: :skacza:

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #96 dnia: 5 Sierpnia 2007, 20:23 »
Malusia kruszyna :):)
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #97 dnia: 5 Sierpnia 2007, 21:14 »
Jaka ona słodziutka :d i moc najgorętszych życzeń z okazji ukończenia 3 tygodni :d Jak ten czas szybko leci :skacza:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline AGULA

• entuzjasta
« Odpowiedź #98 dnia: 5 Sierpnia 2007, 22:25 »
Oj leci ten czas leci!!!Nie zdążylismy się obejrzeć a Kruszyneczka już 3 tygodnie jest z nami  po drugiej stronie brzuszka!!! :Serduszka:  Jest poprostu cudna i taka niesamowita  :serce: ... jak każde dzieciątko dla każdego Rodzica! :tak_2:

Dziewczyny!!! Serdecznie Wam dziękujemy za życzenia! :hopsa:

... Jest mi trochę smutno, bo właśnie dziś kończy się Mojemu Kochanemu Mężusiowi urlopik!!! Trzy tygodnie był z nami, tj. od tego najwspanialszego momentu narodzin Kamilki aż do dziś!!!
Kamilku!!!Bardzo ale to bardzo dziękuję Ci za te trzy tygodnie i w ogóle za całe życie!!!Za to że jesteś z Nami!!!
Nawet sobie nie wyobrażasz jak wiele znaczyło dla mnie, że w tym najważniejszym dla Nas okresie byłeś z nami!Twoja pomoc była i jest nieoceniona!!! Jesteś Najlepszym  i Najwspanialszym Mężusiem i Tatusiem na Świecie!!!
Dziekuję dziękuję dziękuję ...

BARDZO CIĘ KOCHAMY!!!
 :Zakochany: :serce: :Zakochany: :serce: :Zakochany: :serce: :Zakochany: :serce: :Zakochany: :serce:

Offline nadzieja

• Chuck Norris
  • Kocha się za nic. Nie istnieje powód do miłości...
« Odpowiedź #99 dnia: 6 Sierpnia 2007, 11:10 »
Wasza Kruszyneczka jest śliczna i taka słodziutka  :-* :-* :-*
Kamil VIII.2008  Kaja VII.2011  Klara IX.2013      https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=48945.new

Offline asiek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2004
« Odpowiedź #100 dnia: 6 Sierpnia 2007, 15:31 »
Śliczna kruszynka!!!
Jeszcze raz gratuluję serdecznie!!!

Domyslam się,że Ci smutno z powodu konca urlopiku męża!!! Ale już teraz trochę się siebie nauczyliście więc nie będzie Ci tak trudno!!

A co do lampy w aparacie- starajcie się jak najmniej(wręcz wcale) robić zdjęcia z flashem. No chyba,że Kamilka ma zamknięte oczka.
Tajusia ma racje.Ja z kolei słyszałam,że uszkadza to dno oka dziecka.Oczywiście nie panikujmy,ale lepiej jak nie ma takiej potrzeby - unikać.My prawie cały pierwszy rok Miłka z lampy nie korzystalismy.

No i brawa dla męża!!!! To skarb!!

Offline AGULA

• entuzjasta
« Odpowiedź #101 dnia: 7 Sierpnia 2007, 00:12 »
Nadziejo, Asieńko dzięki że odwiedziłyście nasz wątek!!Jeszcze raz serdecznie dziękujemy za miłe słowa na temat naszej Kamilki!

ASIEK! Masz kochanieńka absolutną rację co do fleszu w aparacie!Dzięki za dobrą radę!
Troszkę mnie nastraszyłaś tym, że można uszkodzić dzieciątku dno oka!Faktycznie lepiej nie ryzykować!
Co prawda za wiele tych zdjęc z fleszem nie robimy ale jednak zdarza nam się "cykać". Dlatego jeszcze raz dziękuję za przestrogę!
... i muszę Ci przyznać rację co do mężusia... faktycznie to mój   :Zakochany: Skarb (tfu tfu oby nie przechwalic ..hihiih  ;D  :p )
... W trakcie urlopu staraliśmy się przygotować do nowego życia z Kruszynką! ... hm.. myślę, że damy radę ... musimy!hihi...

Malutka jest słodkim aniołkiem! :Serduszka:
Jest też małym żarłoczkiem i jak ssie piersiątko to często robi to bardzo łapczywie a potem zaczyna bardzo płakać co mnie martwi bo nie potrafię jej pomóc! Bardzo trudno Jej się odbija po jedzonku, a jak już sobie "beknie" to zaczyna znowu płakać!  Nie wiem czy w tym momencie nie boli Ją brzusio!
Serce nam się kraja bo to taka maleńka krucha istotka aż żal patrzeć jak cierpi!!! :Wzruszony:
Jak mam wytłumaczyć Kamilce żeby nie jadła tak szybciutko i łapczywie? A przystawiam ja do piersi max co 3 godzinki, przeważnie co 2 i na każde żądanie!
A drugi kłopocik to taki ze nasze Maleństwo nie lubi sie kąpać!Wydaje mi się, że ma złe wspomnienia z ostatniej kąpieli w szpitalu. Bo po kąpieli oddali nam tak rozpłakane dziecko, że byliśmy w szoku!Nie moglismy jej  uspokoić i dopiero po jakims czasie udało się to zrobić położnej! :wink: :tak_2:
... przyzwaczai się... a my dojdziemy do wprawy!
POZDRAWIAM!!

Offline Jagna77

• Chuck Norris
« Odpowiedź #102 dnia: 7 Sierpnia 2007, 05:50 »
AGULA mam nadzieje ,ze z czasem bedzie jadala ladnie i proporcjonalnie  :) Z kapiela to z pewnoscia musisz troszke popracowac , jesli ja ktos wystraszyl trzeba powolutku przyzwyczaic , wiem ,ze to nie takie latwe ale dasz rade  :ok: :ok: :ok:

Pozdrawiam :)

Offline tulip

• zapaleniec
  • data ślubu: 1 lipca 2006
« Odpowiedź #103 dnia: 7 Sierpnia 2007, 13:19 »
Agulko!!! Przepraszam, że dopiero teraz odwiedzam Twój wąteczek. Twoja mała jest przeurocza, a Twoje relacje przepełnione taką czułością i miłością, że aż miło się czyta:)
Pozdrawiamy Cię  :D
Żonka od 1 lipca 2006 :D Maminka od 20 lipca 2007 :)

Offline asiek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2004
« Odpowiedź #104 dnia: 7 Sierpnia 2007, 21:25 »
Nie panikuj z tym fleshem.Po prostu unikajcie go i już.

Co do męża- tfu tfu,hihi

A co do brzuszka- mój Miek też łapczywie jadł i ulewał długo.Ale w końcu się nauczył i jadł spokojniej.Czasem działło inne położenie,bo pokarm leciał mi jak z kranu.Kładłam się ja na plecach i w pozycji na brzuszku Miłek ciągnął pierś.W takiej pozycji pokarm wolniej wypływa (siła grawitacji,hihi powoduje,że nie tryska,jak się siedzi).

A z kąpielą to kwestia czasu. Spróbuj może jakk Rybka- wykąpac się wspólnie??

Offline jagodka24

• Chuck Norris
« Odpowiedź #105 dnia: 8 Sierpnia 2007, 22:11 »
do kapieli sie przyzwyczai moja tez miała traume ze szpitala
ale przeszło

Jagoda - 05.06.2007
Maja - 29.03.2010

Offline AGULA

• entuzjasta
« Odpowiedź #106 dnia: 10 Sierpnia 2007, 22:10 »
Hej Dziewczyny!
...uff... w końcu znalazłam chwilkę, ale nie wiem czy zaraz Kamilka nie będzie wołać!!! :Serduszka:

... Dzięki za wszystkie cenne porady i miłe słowa!

Agulko!!! Przepraszam, że dopiero teraz odwiedzam Twój wąteczek. Twoja mała jest przeurocza, a Twoje relacje przepełnione taką czułością i miłością, że aż miło się czyta:)
Pozdrawiamy Cię  :D

Tulipku dziekujemy za odwiedzinki naszego wątku!dziekujemy za słowa uznania!!! :wink:

AGULA mam nadzieje ,ze z czasem bedzie jadala ladnie i proporcjonalnie  :) Z kapiela to z pewnoscia musisz troszke popracowac , jesli ja ktos wystraszyl trzeba powolutku przyzwyczaic , wiem ,ze to nie takie latwe ale dasz rade  :ok: :ok: :ok:

Pozdrawiam :)

Dzięki Jaguś że jesteś z nami!! :)

do kapieli sie przyzwyczai moja tez miała traume ze szpitala ale przeszło

Jagodko widzę, że nie jestem osamotniona w tej kwestii! Nie rozumiem dlaczego pielęgniarki kąpiące noworodki postepują w taki sposób, że maleństwa  potem tak strasznie to przeżywają!! Oczywiście nie wszystkie. Nie można generalizować!
Mam nadzieję, że to jest "tylko" kwestia za zimnej lub za ciepłej  wody ... mam nadzieję,że to nic gorszego ... brrrr aż strach pomyśleć!
W każdym bądź razie nasze Maleństwo było strasznie roztrzęsione i do dziś dnia mamy kłopot z kąpielą.

Ale wczoraj była u Nas w odwiedzinach zaprzyjaźniona położna i powiedziala żebyśmy poczekali aż mała zapomni o przykrościach kąpielowych i przez pewien okres czasu mamy  kapać Kruszynkę "na sucho" to znaczy myć i polewać delikatnie wodą na przewijaczku! Tak tez robimy!

Nie panikuj z tym fleshem.Po prostu unikajcie go i już.

Co do męża- tfu tfu,hihi

A co do brzuszka- mój Miek też łapczywie jadł i ulewał długo.Ale w końcu się nauczył i jadł spokojniej.Czasem działło inne położenie,bo pokarm leciał mi jak z kranu.Kładłam się ja na plecach i w pozycji na brzuszku Miłek ciągnął pierś.W takiej pozycji pokarm wolniej wypływa (siła grawitacji,hihi powoduje,że nie tryska,jak się siedzi).

A z kąpielą to kwestia czasu. Spróbuj może jakk Rybka- wykąpac się wspólnie??

Asieczku ... staramy się tego flesza aagminnie nie uzywać, ale zdarza nam się zdarza (zazwyczaj jak spi i z daleka)...  :wink:

...  :D co do Męża to tfu tfu...  :grin: :lol: :lol:

... No nasza Kamilka też łapczywie zajada, ale mam nadzieję, że to kwestia czasu. Mam podobną sytuację z pokarmem. Leci jak z kranu i być może dlatego Malutka łapczywie zajada! Położna mówila mi żebym to mleko, które tak wycieka, przed karmieniem  odciągała bo i tak zaraz napłynie kolejna tura a dzieki temu  Mała będzie jadła spokojniej i być może zahamujemy w ten sposób bóle brzuszka...

hm.. musze wypróbować tę pozycję karmienia leżąc na plecach ... Zauwazylam ze jak mleczko samo wyplywa to wtedy Mała jest konkretnie przyssana do piersi a jak juz musi włozyć troszke wiecej pracy w ssanie to zaczyna się denerwowac! Slodki Mały Leniuszek! :Serduszka:

Powiem Wam, że ogólnie nie jest źle. Nie mogę narzekać bo Nasz Skarbuś jest słodki i calkiem grzeczny!  :Serduszka:
Nocką potrafi przespać 5 godzin bez budzenia!Oczywiscie nie codziennie ale tak bywa. Przestałam Ją budzic co 3 godzinki bo i tak wtedy Leniuszek nie chce otworzyc buźki. Na nic wtedy drażnienie naszej Kruszynki piersią! Poprostu spi jak suseł i nie chce otworzyc buźki!hihhih... Jak się sama obudzi i chce w nocy zjesc to zajada!!!
Ale pieluszkę staram sie zmieniać co 3 godzinki!  :tak_2:

Dziewczyny powiem Wam jeszcze tylko, że w środę byliśmy u Ortopedy i Pan Doktor powiedział, że Kamilka ma piekne zdrowe bioderka i że jest bardzo żywiołową dziewczynką! Wszystko jest w jak najlepszym porządku, nie ma potrzeby szerokiego pieluszkowania, ale zaprosił nas żebysmy profilaktycznie zrobili Maleńkiej USG bioderek!Jestesmy umówieni na 22 sierpnia!
 Pozdrawiam Was serdecznie i dziekuję że zaglądacie do Naszego wątku!
... a teraz lecę do Skarbunia!!! :Serduszka:

Udanego weekendziku!!
papa :id_juz:

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #107 dnia: 10 Sierpnia 2007, 22:17 »
Super ze wszystko tak fajnie wygląda. Tylko nie rozumiem po co zmiana pieluszki do 3h?

Offline Jagna77

• Chuck Norris
« Odpowiedź #108 dnia: 11 Sierpnia 2007, 06:07 »
AGULA no to super ,ze chociaz kapiela na sucho nie stresujecie dodatkowo malutkiej , plus dla poloznej za dobra rade , z pewnosica sama ja zapamietam  :ok: :ok: :ok:

Wspaniale wiesci , ze z bioderkami jest ok ,ze malutka jest cudowna i kochana , ze potrafi przesypiac naet do 5h i ,ze nie ma problemu z karmieniem. Caluski dla malutkiem i pozdrowonka dla Was  :uscisk: :uscisk: :uscisk:

Offline AGULA

• entuzjasta
« Odpowiedź #109 dnia: 11 Sierpnia 2007, 13:46 »
Super ze wszystko tak fajnie wygląda. Tylko nie rozumiem po co zmiana pieluszki do 3h?

Rybko może Tobie wydaje się  to dziwne, ale mi nie, poprostu staram się Małej zmieniać pieluszkę co 3 godzinki, żeby Jej pupki nie odparzyć!  ;) Za każdym razem pampersik zawiera jakąś zawartość  :) , więc wolę zapobiegać niż potem leczyć! Pozdrawiam serdecznie!  ;)

AGULA no to super ,ze chociaz kapiela na sucho nie stresujecie dodatkowo malutkiej , plus dla poloznej za dobra rade , z pewnosica sama ja zapamietam  :ok: :ok: :ok:

Wspaniale wiesci , ze z bioderkami jest ok ,ze malutka jest cudowna i kochana , ze potrafi przesypiac naet do 5h i ,ze nie ma problemu z karmieniem. Caluski dla malutkiem i pozdrowonka dla Was  :uscisk: :uscisk: :uscisk:

Dziękujemy Jagienko za pozdrowionka!!!
Faktycznie Kamilka leży bardzo grzecznie na przewijaku jak myjemy i polewamy Ją wodą. Mam nadzieję, że te przykre szpitalne wspomnienia szybciutko miną!
My również serdecznie pozdrawiamy a Skarbulek przesyła cioci całuska!  :uscisk:

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #110 dnia: 11 Sierpnia 2007, 19:17 »
cieszę się, że u Was wszystko ok :!: Z kapielą na pewno też się wszystko ułoży... Buziaczki dla Małej :!:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Tajusia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.09.2005
« Odpowiedź #111 dnia: 11 Sierpnia 2007, 23:55 »
trzymam kciuki za kapiel :ok:
Mała napewno sie przyzwyczai i zobaczysz - jeszcze bedzie cała radosna i nie bedziesz mogła jej wyciągnąc z kapieli :D
często jest to sprawa temperatury- dzieciaczki szybko marzną i dlatego płaczą, spróbujcie z cieplejszą wodą - my dawno włożyliśmy 36st C między bajki - przecież sama jakbyś weszła do takiej wody to byłoby Ci chłodno i wiecej jej nalejcie żeby nie marzła

pozdrawiam Waszego SKarbeczka :przytul:

P.S> Ja też nie budzę Aleksia jak śpi (np. 4 czy 5 h) na zmianę pieluszki  i pupeczka wyglada idealnie, jeżeli nie zrobisz tego co jakiś czas to nic się nie stanie, chodzi o to żeby notorycznie nie dopuszczać do kilkugodzinnego kontaku skóry z moczem
"...Jest na ziemi jedno moje małe miejsce, gdzie poza biciem serca nie liczy się NIC więcej..."

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #112 dnia: 12 Sierpnia 2007, 09:23 »
Po to wymyślono pampersy żeby dzieci nie budzić co chwila! Antosia zasypia ok 20 a budzi si,e o 7 i całę ten czas jest w jednej pieluszce. Nie ma potrzeby zeby jej ją w nocy zmieniać bo jje tylko 2 razy przez ten czas więc i produkuje mniej.

Offline Jagna77

• Chuck Norris
« Odpowiedź #113 dnia: 12 Sierpnia 2007, 15:10 »
Kamila Maria ma juz dzis 1 miesiac :brawo_2:  Caluski dla miesiecznek Kamilki  :uscisk:

Offline AGULA

• entuzjasta
« Odpowiedź #114 dnia: 12 Sierpnia 2007, 16:07 »
 :i_love_you: :Serduszka: :Zakochany:   :serce: :serce: :serce:

JAGUSIU!!! Dziekujemy bardzo za pamięć!!!Jesteś niezawodną Ciocią! hihihih  :uscisk: :tak_2: :ok:

Rybkowiedenko Gratuluję tego, że Antosia przesypia pieknie całą nockę od 20 do 7 rano! Być może jak Nasza Kamilka będzie miała 3 miesiące to też będzie przesypiała większą część nocki! póki co ma 4 tygodnie i między 20 a 7 rano jada nieco częściej niż 2 razy. Owszem zdarza jej sie przespać 4-5 godzin od połnocy do 5 rano. Ale nie dlużej. Poza tym jak zmieniam jej w nocy pieluszkę to nawet nie drgnie, więc nie nie jest to dla nas żadnym problemem. Mimo wszystko dzieki za porady! ;)  W końcu jesteś już doświadczoną mamą!  ;) a kazda rada jest cenna!Pozdrawiam!

TAJUSIU Dziekujemy że zajrzałaś do nas! My też mamy nadzieję, że maleńka przyzwyczai się do kapieli! Jeżeli chodzi o temp. wody to my też zrezygnowaliśmy z temp. 36-37 stC. Jak dla nas za chłodna!A faktycznie dzieciątka szybko marzną! Póki co stosujemy metodę zasugerowaną przez położną i Kamilka chyba powoli zaczyna lubić wodę! hihi ...co prawda od pamietnego momentu wielkiej histerii, do wanny jej jeszcze nie wsadzamy, ale chyba są już postępy. Zobaczymy za kilka dni!
Tajusiu Również Pozdrawiamy serdecznie!Ucałuj swojego Niuniusia!!! :przytul:

Demko dziękujemy za odwiedziny w naszym wątku i za to że jesteście z nami!Pozdrawaimy i przesyłamy całuska dla Oliweczki!!! :Serduszka:

hm... to już 4 TYGODNIE ŻYCIA PO DRUGIEJ STRONIE BRZUSIA!!! :Serduszka:

To ja ... 15 lipca ...   :Serduszka:

To ja ... 12 sierpnia ..  troszkę podrosłam? ihihi...  :Serduszka:

Pozdrawiam wszystkie forumkowe Ciocie!!! :id_juz:

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #115 dnia: 12 Sierpnia 2007, 16:26 »
Podrosłą i jak się zmieniłą :serce: słodka kruszynka... Wszytskiego naj, naj...
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Jagna77

• Chuck Norris
« Odpowiedź #116 dnia: 12 Sierpnia 2007, 17:06 »
Podrosłą i jak się zmieniłą :serce: słodka kruszynka...

Zgadzam sie w 100 %  :skacza: :skacza: :skacza:

Offline topyciu

• uzależniony
  • data ślubu: 18-06-2005
« Odpowiedź #117 dnia: 12 Sierpnia 2007, 21:48 »
AGULA - powiem Ci że nasz Wiktorek też nie chciał się kąpać w temp 36-37 stopni a jak mu zrobiłem cieplejszą 40-42 to od razu polubił kąpiele :)

Offline AGULA

• entuzjasta
« Odpowiedź #118 dnia: 13 Sierpnia 2007, 10:10 »
AGULA - powiem Ci że nasz Wiktorek też nie chciał się kąpać w temp 36-37 stopni a jak mu zrobiłem cieplejszą 40-42 to od razu polubił kąpiele :)

Witaj Topyciu!Dzięki za odwiedzinki naszego wątku. :tak_2:
Myślę, że temperatura jest właśnie jednym z podstawowych powodów przez które nasza Maleńka czuła dyskomfort, dlatego też postanowiliśmy troszkę podwyższyć temp wody. Jak skończymy kąpiele metodą "przewijakową" to mam nadzieję, że Kamilka pokocha dluższe kąpiele w wanience. Pozdrawiam Cię serdecznie! Dziękuję za radę! :tak_2:

Demko, Jagusiu!!! Jeszcze raz serdecznie dziękujemy za życzenia! :uscisk: Skarbuś zmienia się z dnia na dzień i niesamowicie nas zaskakuje!hihihihi  :Serduszka:

Właśnie wczoraj sobie uświadomiliśmy, że Nasza Córeczka zakończyła pierwszy ważny etap życia po drugiej stronie brzuszka!
Ze słodkiego maleńkiego NOWORODKA stała się słodkim cudnym NIEMOWLACZKIEM
!
:Wzruszony: :Serduszka: :serce: :serce: :serce:
Ale ten czas leci!!! ... przecież tak niedawno się urodziła a dziś skończy już 29 dobę życia!!!  :roll: :Serduszka: :hopsa: Niesamowite ...  :Wzruszony:

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #119 dnia: 13 Sierpnia 2007, 10:18 »
Buziaczki dla słodziutkiego niemowlaczka!!!!!!!!!!!!!!!!!