Dzięcię poszalało z matką, a teraz wykąpne smaczniutko sobie śpi!
Tatuś na kolacji firmowej a ja moczę biedne stopisko! Myślałam, ze mnie to nigdy nie dopadnie, a jednak dopadło!Wrasta mi paznokieć i teraz zaczęła mi wyciekać z niego ropa z krwią i troche boli...

A zaczęło się w momencie jak przyszły chłodne dni, obcięłąm za krotko (zbyt krótko) paznokcie i założyłam kryte buty i...

Ale paskudnie to wygląda od zeszłego piątku. Mąż już mnie goni do lekarza ale ja narazie walcze i robie sobie okłady z aloesu ... hmm... ale wiekszych efektów nie widać

Jak tak dalej pójdzie to niestety spotkanie z chirurgiem i zerwanie panokcia będzie nieuniknione (to paskudztwo, po ciąży, dorwalo juz moją bratową i kuzynkę, a ja myślałam, że ja tego uniknę ...

) ... może macie jakieś sprawdzone metody na tego typu dolegliwości??
... no dobra!Nie ma się co rozczulać!
... Wiecie co? W przeciągu 1,5 miesiąca dwukrotnie mi się zdarzyło, że jak odwiedziły nas moje ciężarne koleżanki , pobawiły się z Kamilką, ... to zaraz po dwóch dniah dostały bóli porodowych i urodziły slodkie dzieciaczki!

Tylko, że jedna z nich była u mnie 20.11.2007 we wtorek, urodziła dziś a termin miała dopiero za miesiąc na 23 grudnia! Jeszcze umaiwałysmy się na jakieś przynajmniej jedno spotkanko przed porodem ... Aż tu nagle dostaje smsa od niej , że dziś niespodziewanie przyszedl na świat synuś!
A dopiero skończył jej się 35TC! Brała tabletki na podtrzymanie ciąży i właśnie w przyszłym tygodniu miała je odstawić.. hmmm... chyba miała czuja,że odwiedziła mnie we wtorek!

Ale wszystko jest ok, maleństwo waży 3100 i ma 51 cm. Nieźle jak na wcześniaka!
Nie spodziewałysmy się takiej akcji właśnie dziś!!!

... coś mi się teraz Mała budzi co parę minut z delikatnym płaczem...
Lecę potulić moje Szczęście!
Miłego wieczorku!!!