Hej hej DZIEWCZYNY!!
Jestem, jestem ale tak jakoś czasu brak! Mężuś w czwartek wyjeżdza na targi do Wrocławia, a dziś, tzn. w środe wywozi nas do moich rodziców, a musze go jeszcze spakować wiec tak jakoś czas szybciutko leci i nie miałam kiedy zajrzeć!Prasowanko koszul,garnituru i takie tam!

A dziś moje drogie ... poraz pierwszy od narodzin naszego Cudeńka, wybrałyśmy się do mine do pracy!

I zaczęło się ... dziewczyny obstąpiły Kamisie z każdej strony a Ona sobie smacznie spała w foteliku

no i potem jak się przebudziła i pomimo tego, że byla senna to troszkę pokazała im swojego cudnego uśmiechnietego słodkiego uroku!hihi ... Ach to moje kulturalne dziecko!hihihihi ... nawet szefowa zbiegła do nas piętro niżej żeby poznać Kamilkę!Było bardzo miło!

A powodem odwiedzin był niestety kończący mnie się urlop macierzyński (19 listopad!!)

Ale całe szczęście mam jeszcze 35 dni zaległego urlopu więc właśnie napisałam wniosek i do 11 stycznia 2008 r. będę miała jeszcze płatny a potem biorę wychowawczy bez dwóch zdań!

... mam nadzieję, że finansowo jakoś sobie poradzimy!

Poza tym szefowa powiedziała, że jeżeli możemy sobie pozwolić to mam iśc na wychowawczy bo jak narazie (odpukać!

tfu tfu) nasza firma jest przyjaźnie nastawiona na młode mamusie więc mam wykorzystać ten cudny okres ze swoim dzieciątkiem a o pracę się nie martwić!Ojjjj mam nadzieję, ze tak będzie nadal, jak już będę chciała wrócić do pracy!
Jestem, licząc od grudnia 2005r. ósmą z kolei młodą mamusią w naszej firmie a teraz w grudniu koleżanka urodzi drugie i właśnie się dowiedziałam, ze nastepna koleżanka będzie miała dzidziusia w czerwcu! Szefowa się smieje, że chyba trzeba będzie otworzyć przyzakładowe przedszkole!

... DOBRY POMYSŁ!MOGLI BY TAK ZROBIĆ! JESTEM ZA!!!HIHIH

A potem z wieczora o 19:05 byliśmy na wizycie u ortopedy!I dzięki Bogu z bioderkami Kamilki nadal jest wszystko w porządku

... a profilaktycznie mamy zgłosić się na wizytę jak Mała skończy 7-8 miesięcy!!

A jak wrócilismy od ortopedy to Milka troszke pospała a potem sie przebudziła i jak zaczęła gaworzyc i smiac sie to tak szalała prawie do 24!! Szaleństwo małe! Tak "wojowała" z misiami że aż my mieliśmy ubaw i nijak nie moglismy jej uśpić!Leżała sobie w łóżeczku sama w pokoju i tak tam "szalała" radośnie że ho ho!
Ehhh te nasze słodkie dzieciaczki!!!
...
No dobra dziewczynki!Lecę jeszcze troszke poprasować!
Pojawię sie dopiero późnym wieczorem w poniedziałek (12.11)!
Anulko33, Elu, Jagusiu ! Buziaki Wam ślemy a szczególne dla Jagusi!

Mam nadzieję, że zdążę złożyć gratulacje w należytym czasie!
...
A na deserek kilka fotek Kamilki!

No to narazie! Trzymajcie sie dziewczyny!
Ps.
Jaguś! gdyby spotkanie z Cudeńkiem przypadło faktycznie na 11 listopada ... to trzymam kciuki za pomyślne i szybciutkie rozwiązanie!!!

Elu, Anulko!Uściskajcie swoje Skarby!

hahaahaha Elu! Właśnie przeczytałam
Widze cie
Serdecznie Was pozdrawiam!