Spoko loko, szukaj a znajdziesz na pewno jeszcze gdzies jest 
Kurcze szkoda, ale trzymam kciuki za poszukiwania.
Dzisiaj mamy wolny dzionek i plyniemy pożegnać się ze znajomymi z innej wyspy, ale jak wróce to poszukam na nowo tej figurki.

Od dłuższego czasu chciałmam was zapytać o dekorację sali. Moja sala jest niebiesko- zlota(nawet bardziej żólta), ale na kasecie od koleżanki i na zdjeciach w necie na stole lezą niebieskie serwetki na białych obrusach. Z tym, ze ten niebieski jest strasznie jasny w porownaniu do reszty sali. Prawie wcale nie odróżnia się od tych obrusów. wolałabym chyba, zeby te serwetki byly zolte i ewentualnie coś innego w kolorze niebieskim. Chcę utrzymać wszystko tej żólóto- niebieskiej kolkorystyce, ale wolałabym żeby to żólty królowal bo jest cieplejszy.
No i oczywićei chcialabym mieć żywe kwiaty na stołacg. Ale jakie? Myślałam o slonecznikach, ale nie wiem czy beda. A moze macie jakieś inne pomysły?
No i jakie powinny być w takim razie serwetki dla gości , jakiego kolory winietki na stołach i co z balonami?

Poradźcie mi coś proszę. Wklejam dwa zdjecia z restauracji. Na jednym zobaczycie tą jasno-niebieską serewtke a na drugim restauracje przystrojoną bardziej na żolto.

Na tym zdjeciu widać jaki jest kolor zasłon a u gory jest jeszcze żolty kolorek:

No i mam nadzieje, ż ena tym zdjęciu cś zobaczycie bo to jest zdjęcie na pierwszej stronce restauracji.

Mam nadzieje, ze to ostatnie zdjęcie będzie ok
Napisane: Lipiec 25, 2007, 11:32:57
Po prawej stronie na ostatnim zdjeciu widać w jakiej tonacji jest utrzymana sala.
Czy to wystarczy, zeby mi coś doradzić? Jak już bede w domku to postaram sie zrobić dokładne zdjecia calej sali.