Autor Wątek: 8 Wrzesnia 2007 zbliża sie wielkimi krokami  (Przeczytany 7406 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
Odp: 8 Wrzesnia 2007 zbliża sie wielkimi krokami
« Odpowiedź #60 dnia: 22 Lipca 2007, 16:44 »
ooo pierwsza jest śliczna i pasuje do Ciebie  :los:

Offline asia-be

• bywalec
  • data ślubu: 8 wrzesień 2007
« Odpowiedź #61 dnia: 22 Lipca 2007, 21:33 »
Asiu 1 sukienka śliczna. W tej drugiej jakoś mi się nie widzisz.
A na tą pierwsza już się zdecydowałaś?
Ja również jestem zdecydowanie za sukienką nr 1  :ok: :ok: :ok:. Poza tym jest śliczna, w moim typie  :) :) :)

A na tą pierwsza już się zdecydowałaś?

:?: :?: :?: :?: :?:

ta pierwsza sukienka jest stworzona idealnie na Ciebie !!!
nom, ta pierwsza faktycznie lepsza :D
ooo pierwsza jest śliczna i pasuje do Ciebie  :los:

Ta pierwsza jest debest, i juz jest cala dla mnie. To bedzie ta na 100%, po prostu wiecie jak to jest, zastanawiac sie bede do samego konca,
chociaz to bylo jak przeznaczenie z ta suknia. Jak weszlam do tej wypozyczalni(po rundce po salonach w calym miescie-jeszcze nigdy nie mierzylam tyle kiecek0 to pani od razu wiedziala ze ta i zadna inna, ja tez czuje sie w niej rewelacyjnie i kolorystycznie tez do mnie pasuje, chociaz nie przepadam za zlotym kolorem. Poza tym spodobala sie wszystkim, ktorzy mnie w niej widzieli, wlaczajac to moja przyjacolke, mame i siostry-a to sie rzadko zgadza, zeby byly tak zgodne.

. A diademik jest strasznie niewyraźny.
Bo to moja niezdolna siostra robila zdjecia, poza tym nie wybralam zadnego konkretnego, po prostu chcialm zobaczyv jak w nim wgladam, bo uwazam ze diademy swietnie sie komponuja z grzywka-a ja ja wlasnie mam i raczej nie zrezygnuje.
ale to jeszcze otwarta sprawa

Offline Barbart
  • uzależniony
« Odpowiedź #62 dnia: 23 Lipca 2007, 18:59 »
Bardzo ladna sukienka :D

Też uważam, że bolerko bedzie lepsze, poza tym wygodniejsze... na pewno go nie zgubisz ;)

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #63 dnia: 24 Lipca 2007, 20:27 »
Ta pierwsza jest debest, i juz jest cala dla mnie. To bedzie ta na 100%, po prostu wiecie jak to jest, zastanawiac sie bede do samego konca,
chociaz to bylo jak przeznaczenie z ta suknia. Jak weszlam do tej wypozyczalni(po rundce po salonach w calym miescie-jeszcze nigdy nie mierzylam tyle kiecek0 to pani od razu wiedziala ze ta i zadna inna, ja tez czuje sie w niej rewelacyjnie i kolorystycznie tez do mnie pasuje, chociaz nie przepadam za zlotym kolorem. Poza tym spodobala sie wszystkim, ktorzy mnie w niej widzieli, wlaczajac to moja przyjacolke, mame i siostry-a to sie rzadko zgadza, zeby byly tak zgodne.

No to super ze sukienka wybrana.
Ja czulam dokladnie to samo jak zmierzylam swoja sukienke. To się wie. ja zdecydowalam jeszcze tego samego dnia, w ktorym miałam ją na sobie. A teraz czeka mnie przymiarka.  :skacza:

Offline Magda_lenka

• forumowicz
  • data ślubu: 6.10.2007
« Odpowiedź #64 dnia: 3 Sierpnia 2007, 10:14 »
Melduję się w odliczaniu...

i co postanowiliście odnosnie Werandy???

rozumiem,ze to ta restauracja w Morzyczynie/Zieleniewie...

ja słyszałam raczej pochlebne opinie o przygotowanych potrawac,  o obsłudze i o uczciwości pracujacych tam ludzi, a to przecież b. wazne, żeby przez całe wesele nie mysleć, że ktos podebrał alkohol, ciasto czy cos innego.

moja koleżanka z pracy robiła tam wesele córce, była zachwycona i ja się tez zdecydowałam...

troszkę mnie zmartwiło to co tu przeczytałam, gdyz ja niczego złego o tym miejscu nie słyszałam...

Offline asia-be

• bywalec
« Odpowiedź #65 dnia: 5 Sierpnia 2007, 20:03 »
Melduję się w odliczaniu...

i co postanowiliście odnosnie Werandy???

rozumiem,ze to ta restauracja w Morzyczynie/Zieleniewie...
Witam u siebie :)

Weranda zostaje(tak to ta w Morzyczynie :)), zweryfikowalam fakty, odrzucilam ploty i wyszlo ze to naparwde bardzo dobry lokal, umowa podpisana i czesc pieniedzy wplacona. Jeszcze nie wiem co z dekoracja, bo bede ja robila sama chyba i nie wiem  na ile mi pozwoli wlascicielka, ale lokal jest tak sliczny, ze nie trzeba wiele.

Gabiś
  • Gość
« Odpowiedź #66 dnia: 6 Sierpnia 2007, 09:07 »
Asiu późno, bo późno ale melduję się w Twoim odliczanku:) Piękne butki, wspaniały wybór sukni :):):) Obiecuje śledzić twój wąteczek do końca:)

Offline bubulina
  • maniak
« Odpowiedź #67 dnia: 8 Sierpnia 2007, 14:47 »
masz racje sukienka pierwsza jest syta jak na ciebie poprostu slicznei ci w niej. a pierwszy strzal jest zawsze najlepszy i jezeli jeszcze sie wszystkim na okolo podobala to juz  rewelacja.

Offline Magda_lenka

• forumowicz
« Odpowiedź #68 dnia: 4 Września 2007, 08:41 »

Weranda zostaje(tak to ta w Morzyczynie :)), zweryfikowalam fakty, odrzucilam ploty i wyszlo ze to naparwde bardzo dobry lokal, umowa podpisana i czesc pieniedzy wplacona. Jeszcze nie wiem co z dekoracja, bo bede ja robila sama chyba i nie wiem  na ile mi pozwoli wlascicielka, ale lokal jest tak sliczny, ze nie trzeba wiele.

ja nie będę wiele dekorować sali, może kilka białych baloników...może w innym kolorze, ale jeszcze nie zdecydowałam się na wystrój lokalu ( tzn. obrusy, serwetki itd. ). Lokal jest ładny sam w sobie, tak sobie myslę, że dekoracja typowo weselna by była przesadzona w tym miejscu, niektóre sale wymagają tego, a ta chyba nie...

Offline asia-be

• bywalec
« Odpowiedź #69 dnia: 5 Września 2007, 23:03 »
Jak ja nie mam czasu na nic, ;(
Jestem w Polsce od 2 tygodni, zapinam wszystko na ostatnie guziki, w miedzyczasie Wojtus chorowal troszke iw ogole masa rzeczy do zrobienia, dlatego mnnie tu nie ma, przepraszam wszystkie odliczajace ze mna(obiecuje nadrobic relacja) :tak_2:

Witam tez noowe buzki :hello:

Suknia juz wisi w pokoiku moim.
Garniak kupiony, buciory dla nas obojga tez sa.
Jeszcze tylko wodeczka, ciuszki dla juniora.

Oj bedzie sie działo :) :)

Offline Barbart
  • uzależniony
« Odpowiedź #70 dnia: 6 Września 2007, 07:52 »
Asiu jeszcze tylko 2 dni :D

Gabiś
  • Gość
« Odpowiedź #71 dnia: 6 Września 2007, 10:38 »
Asi już tylko 2 dni panieństwa Ci zostało!!! Życzę Ci wspaniałego śłubu i wesela!!

Offline Magda_lenka

• forumowicz
« Odpowiedź #72 dnia: 6 Września 2007, 11:43 »
Zyczę udanego wesela!  :)
Denerwujesz się juz troszkę???

i czekamy na relację ( ja w szczególności, w koncu ten sam lokal )