aniuska25, Anogete, ricardo, Lemmy, Vall, rajdowka, Barbart, asiaItomek, Aniutek83, anusiaaa , Niki Dziewczynki ciesze się, że Wam się podobają wysepki. To taka inna bajka, ale są też minusy. Jeden supermarket, trzy sklepy z ubraniami, apteka, same hotele, restauracje i puby. wszystko trzeba zamawiac przez neta i jak pogoda pozwoli to dotrze szybko a jak nie to trzeba długooooooooo czekać.
jaaaaaaaaaaaaa *pii* ja chce do Ciebie 
Ja też chcę 
Nie ma sprawy. Ja byłabym za spotkaniem forumkowym na wyspach Scilly

Milenko widzisz zagladam i nawet pisze
Przepiekne widoki - zazdroszcze Ci niezmiernie
Jak juz przyjedziesz do Polski to muisimy sobie zrobic spotkanko forumkowe
Aniu cieszę sie, ze jesteś. I jeszcze amsz siłę na czytanie innych wąteczków. Ja pierwsze co sprawdzam to co u Ciebie, bo się martwie o twojego dziadka i Ciebie (a raczej WAS)
A co do spotkania forumkowego... jestem za , ale nie wiem czy uda mi sie wyskrobać choć chwilke.
Wracam do domu na dzień przed przymiarką i 16 września wylatuje już do Manchesteru:(
Ale stanę na glowie, zebyśmy sie spotkały. Wyciągniemy forumki ze Ślaska i spotkamy się na pogaduchach.
Milenko, aż mi głupio, że dopiero teraz zaglądnęłam do Ciebie, ale serio dopiero zauważyłam, że Twój wątek jest 
Ale zawsze lepieij późno, niż później, hihi
Sukienka....hmmmm... wypowiem sie jak zobaczę na Tobie, zawsze inaczej wyglada na kimś, a nie na zdjęciu. Poczekam i się wypowiem wtedy. A z tych co mierzyłaś, to na pewno ta, która podoba się Tetuskowi i rybka i jeszcze mnie osobiście podobała się ta z różowymi rózyczkami, nie pamietam , które to zdjęcie, ale bardzo ładnie Ci w niej było.
Widoczki..... nie osłabiaj mnie! Chce takie miec z okna balkonowego mojego 
Asiu nieważnie kiedy. Ważne, ze jesteś

Ciesze się ogromnie. Tobie już tak malutko zostało.
Dziękuję za opinię o sukienkach, ale jesteś powściągliwa w wyrazeniu zdania na temat tej wybranej. az się biję pomyśleć co będzie jak już mnie w niej zobaczysz. Ale będzie szczerze?
Liczę na to.

Milenko a jeśli chodzi o sukienkę to na pewno wybrałaś śliczną i będziesz cudownie wyglądać.
Z tych co pokazałaś rybka była super.
Jestem bardzo ciekawa tej Twojej wybranej 
pozdrawiam
Barbart Jestem Ci wdzięczna za opinie i innym forumkom też. Patrzycie obiektywnie i to był też jeden z powodów dla których założyłam odliczanko. Inaczej się widzi wszystko stojąc z boku.
Tak bardzo podoba sie wam rybka...ale liczę że ta wybrana chociaż troszkę Wam sie spodoab już na mnie.
a z Ciebie jaka laska 
rajdowka Laskę to ja widziałam na zdjęciach z przymiarki sukni ślubnej w wateczku odliczeniowym "Szalenstwa oesowe......."

Ja jestem przecietną ,szarą myszką.......ale mimo to dziękuje

Ale pięknie!!!! Byłam daaawnoooo temu w tamtych miejscach!!!!!!!
Przez kilka tygodni uczyłam się blisko Lyme Regis, a stamtąd wyruszaliśmy na przerózne wyprawy, gdzie tylko się da!
Superrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!
Lemmy to musiałas dużo zwiedzać. Fajne są takie podróże.
Jak jesteście zainteresowane i nie macie dość mnie i wąteczku to jeszzce zdjęcia o tematyce milenowo-ślubnej.
A więc moje rękawiczki:

I diadem. Niektóre z was już go widziały w Wątku na 2007 rok.

Na razie kochane. Wracam do R.
Napisane: Czerwiec 27, 2007, 16:07:23
złotko ala nie mamy tak ciepko jak wy. Ja chce słonko. Dużo słonka.
Ach to drugie zdjęcie rękawiczek nie miało być takie.