Autor Wątek: Zwykłe odliczanie do niezwykłego dnia......8 wrzesien 2007 ślub Mileny i Ryśka  (Przeczytany 61861 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lara_Croft

• maniak
  • Ten Pan i ta Pani, są na siebie skazani :)
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
Milenko, ja tez mam chyba nie najlepszą wiadomość, bo mnie tez najbardziej podobałaś się w rybce właśnie :( według mnie wyglądasz w niej wprost fenomenalnie, zwłaszcza w tym modelu z taką koronką :D
ale ślicznie też Ci jest w tych:

nie wiem, czy nie będziesz zła, ale jeśli o tą Twoją faworytkę, to jest zbyt strojna (jak choinka :skacza: )

ale ta, którą wybrałaś też jest bardzo ładna :D tylko bez czerwonych bucików :skacza: szkoda, że nie masz zdjęć w niej :(
"Gdyby człowiek miał świadomość, co traci przez to, że nie może mieć dzieci, to by tego chyba nie zniósł tak po ludzku."

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
Milenko póki co nie skomentuje wyboru sukni, bo...cos mi sie zdjątka nie ładują  ::) :-\

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Milenka dalej faworytka jest rybka, ale sukienka, ktora wybralas jest bardzo ladna,szkoda ze nie na tobie :'(
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
aeniołek, anusiaaa
Moich kompleksów się nie pozbęde, ale dziękuję za Wasze opinie. :przytul: :przytul: :przytul:
Po przymiarce oczywiście wkleję zdjęcia, zebyście zobaczyły tą moją wybrankę na mnie a nie na modelce.
Vall szkoda, że się nie otwierają zdjątka:(
Lara_Croft ta pierwsza, którą wkleiłaś to byla jedyna suknia, którą mogłabym kupić na już (jak na mnie uszyta)............ale nie mogłam w niej podnieść rąk do góry, strasznie krępowała wszelkie ruchy.
Faworytka tak jak napisałaś z czasem wydała mi się za strojna.
A ta księżniczka... to nie mój typ. Za cieżka i za duża jak na mnie. Czułam się taka strasznie obszerna :taktak:
A wybranka........................ czuję się leciutko i super wygodnie.
Ach i czerwonych butków nie bedzie. Będą białe :skacza:

Offline Vall

• Chuck Norris
hej..Milenko - w koncu zobaczyłam twoja wybrankę  ;D Chce zobaczyc ja na Tobie :) Jest batrdzo oryginalna, i chyba nie widziąłm podbnjen na forumie  ;D Czekamna towje fociaki... :-*

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
Milenko możesz odebrać maila  :oops: :oops: :oops: :oops:

Offline milenaw
  • Chuck Norris
Kasiu odebrałam i odpisałam. Daj znać czy przyszło. Jest super i wcale się nie dziwię ze to jest to na 99%. I jeszcze raz dziękuję.
Vall
hej..Milenko - w koncu zobaczyłam twoja wybrankę  ;D Chce zobaczyc ja na Tobie :) Jest batrdzo oryginalna, i chyba nie widziąłm podbnjen na forumie  ;D Czekamna towje fociaki... :-*
Ciesze, się że w końcu  i ty zoabzcyłas. Tak bardzo chciałam znać Twoją opinię. mam nadzieję, że i nam mnie bedzie tak oryginalnie wyglądac.
Wy będziecie pierwszymi osobkami, które ją ujrzą na mnie. nie ukrywam, że zależy mi na waszym zdaniu.

Ach to może jeszcze pokażę Wam autko?????
Oto nasza Warszawka:
Trochę ciemno było na targach w spodku, ale coś zobaczycie.

A jutro wkleję zdjęcia autka ktore są na stronce internetowej, bo te nie pokazują całego uroku:)
Napisane: Czerwiec 25, 2007, 01:19:17
Kasiu odebrałam i odpisałam. Daj znać czy przyszło. Jest super i wcale się nie dziwię ze to jest to na 99%. I jeszcze raz dziękuję.
Vall
Ciesze, się że w końcu  i ty zoabzcyłas. Tak bardzo chciałam znać Twoją opinię. mam nadzieję, że i nam mnie bedzie tak oryginalnie wyglądac.
Wy będziecie pierwszymi osobkami, które ją ujrzą na mnie. nie ukrywam, że zależy mi na waszym zdaniu.

Ach to może jeszcze pokażę Wam autko?????
Oto nasza Warszawka:
Trochę ciemno było na targach w spodku, ale coś zobaczycie.

A jutro wkleję zdjęcia autka ktore są na stronce internetowej, bo te nie pokazują całego uroku:)

Offline aniuska25

• forumowicz
  • data ślubu: 22.09.2007
Niestety nie otwieraja mi się wszystkie fociaki :-[ Ale Twoja wybrana suknia bardzo ciekawa i oryginalna.
Naprawdę ładna, choć oczywiście szkoda,że nie ma zdjęć na Tobie.Ale ja znam ten ból, bo w mojej wybrance też jeszcze fatki niet :-\ Ale wybór extra :brawo_2: :brawo_2:
W każdym razie jestem przekonana, że gdy ją ubrałaś to poczułaś, że właśnie "ta" i na pewno wyglądasz w niej olśniewająco ;D

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Milenka autko, jak sie patrzy :brawo: pomimo ze ja nie preferuje tych starych aut, trzeba przyznac ze urok to one maja ;D

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
Milenko nie otwierają mi się wszystkie zdjątka, ale chyba te co trzeba się otworzyły :)

Kiecunia co wybrałaś jeś super!! Nigdy nie widziałam takiej u nikogo (nawet w salonie) jest bardzo oryginalna ze względu na te falbanki prz dekoldzie i szyi (wiesz o co chodzi), ale ma swój urok :) Bardzo mi się podobają plecy tej sukienki!! Jest tylko jedno małe ale: ten materiał on jest taki gnieciony?? Ja za takim nie przepadam, ale sukienka tworzy jedną całość :) Kiedy idziesz na przymiarkę?? Bo chciałybyśmy zobaczyć Ciebie w tej kiecuni!!

Offline Anogete
  • zapaleniec
jejku jaką Ty masz figurę  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: poprostu rewelacja a suknie rybki dą dla Ciebie stworzone!!! Wyglądasz  w niej powalająco  :szczeka: :szczeka: :szczeka: niemam pojęcia dlaczego się w niej sama sobie niepodobałaś? bo wyglądasz w niej cudnie!
Jest jak jest, nie jak powinno być ;)

[img]http://ticker.7910.org

Offline rajdowka

• Chuck Norris
hm.. mi tez nie otwieraja sie wszystkie zdjecia ale popieram dziewczyny - z taka figura - rybka! :D

Offline Niki

• entuzjasta
  • data ślubu: 21 lipca 2007
Twoja wybranka jest bardzo oryginalna. Gdzieś w necie już ją widziałam. Coś kojarzę te czerwone buciki :wink:  Czy to jest z rosyjskiej kolekcji Papilio. Szkoda, że nie masz zdjątek w niej bo byłoby nam łatwiej ją ocenić   :(  ale skoro Ty się w niej dobrze czułaś to jest to najważniejsze :ok:  A włosy do tej sukni to według mnie musisz mieć upięte bo przy rozpuszczonych suknia straci swój urok.

Offline Barbart
  • uzależniony
RYBKa jest the best !!!!!!!!!!

Najbardziej mi sie podobasz w rybce!

A na dodatek sukienka jest śliczna z bardzo ładnego materiału.

Pozostałe też ok ale rybka to jest to.
Jesteś zgrabna wieć nie masz się co zastanawiać. No chyba że nie odpowiada Ci materiał.

To szukaj innej rybki.

powodzenia i zastanów się bo jak czytam to dziewczyny też stawiają na rybkę :D

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
Milenko autko super, też je widziałam w spodku - trudno było nie zauważyć  :D
Wiadomość doszła i już odpisałam  ;) Szkoda, że odliczanka są na 100 dni przed, wtedy to my wsio chyba będziemy mieć załatwione i wybrane z grubsza, no ale co tradycja to tradycja i tego się będe trzymać.

Offline Vall

• Chuck Norris
 :D Nie no - Milenko -Warszawka PIERWSZA KLASA  ;D ;D

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
autko super kocham stare samochody  :ok:,sukienka bardzo mi się podoba czekam na Twoje fotki w sukience :los:

Offline Elcik

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.06.2007
Warszawki...............warszawki faaajne są  :skacza:

Offline milenaw
  • Chuck Norris
AnogeteWitam u siebie. Odpiszę na Twój pościk póxnym wioeczorkeim jak wróce z pracy.
Dziewczynki rozbroiłyscie mnie. Sukienki już nie zmienię, ale szykują mi się dwa wesela za rk w sierpniu więc wykorzystam okazję i kupię ..........rybke ;)
No  i mam nadzieje, że to samo napiszecie o mnie w mojej wybranej sukience. Jeszce ponad miesiąc i przymiarka :skacza: :skacza:
A figurka...mhmmm to bylo w grudniu i żyłam stresem związanym ze spotkaniami z fotografem, kamerzystą, panem od sali i szukaniem tej wybranki itd, że trochę schudłam.
A więc motylem byłam ale utyłam ;)Teraz muszę się trochę wziąć za sibie i i zrzucić jakieś trzy kilo. ::)
Do wieczorka kochane.
katarzyna_84 chyba nic nie dostałam jeszcze. sprawdzę po pracy.

Offline złotko

• entuzjasta
złotko przypełzło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
witaj kochana!!!!!!!!
nie widzieć zdjątek być nieszczesliwa!!!!!!!!!!! >:( >:( >:( >:(
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline Aniutek83
  • maniak
MILENKA MELDUJE SIE U CIEBIE
Z TAKA FIGURA TO ŁADNIE CI JEST W KAZDEJ SUKIENCE TWOJA FAWORYTKA TEZ SUPER!
OBIECUJE PISAC ALE ZAGHLĄDAC BEDE NA PEWNO ( jak juz mi sie wszystko w zyciu poukłada)

Offline Lemmy
  • No one but you, I love like a fool, you're my dream come true!
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
  • data ślubu: 30 czerwca 2007
Super autko!!!! A sukienki, rewelacja, rzeczywiście ładnie Ci we wszystkim i masz idealną figurę!

Offline milenaw
  • Chuck Norris
Lemmy, Aniutek83, złotko Witam Was. Ale się ciesze , że i wy dołączyłyście.
Super autko!!!! A sukienki, rewelacja, rzeczywiście ładnie Ci we wszystkim i masz idealną figurę!
MILENKA
Z TAKA FIGURA TO ŁADNIE CI JEST W KAZDEJ SUKIENCE TWOJA FAWORYTKA TEZ SUPER!
jejku jaką Ty masz figurę  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: poprostu rewelacja a suknie rybki dą dla Ciebie stworzone!!! Wyglądasz  w niej powalająco  :szczeka: :szczeka: :szczeka: niemam pojęcia dlaczego się w niej sama sobie niepodobałaś? bo wyglądasz w niej cudnie!

Dziękuje ślicznie. Aż nie wiem co mam napisać tak mnie zatkało. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

MILENKA
OBIECUJE PISAC ALE ZAGHLĄDAC BEDE NA PEWNO ( jak juz mi sie wszystko w zyciu poukłada)
oj Aniutku nawet jaknie będziesz pisać to zrozumiem. cieszę  się jednak, że z W. zaczyna Ci się ukladac i trzymam kciuki za dziadka.

nie widzieć zdjątek być nieszczesliwa!!!!!!!!!!! >:( >:( >:( >:(
złotko ja nie mam kilku i nawet nie wiem co się stało? a ty nie możesz zobaczyć ani jednej?
Warszawki...............warszawki faaajne są  :skacza:
Elcik ty coś o tym wiesz nie? ;)
autko super kocham stare samochody  :ok:
Dziękuję epox.
:D Nie no - Milenko -Warszawka PIERWSZA KLASA  ;D ;D
Vall widzę, że jesteś stała czytelniczką mojego wąteczku. Strasznie się cieszę. :skacza:
hm.. mi tez nie otwieraja sie wszystkie zdjecia ale popieram dziewczyny - z taka figura - rybka! :D
Nie wiem co się stało, ale mam nadzieję, ze wybrankę widziałas?

RYBKa jest the best !!!!!!!!!!

Najbardziej mi sie podobasz w rybce!

A na dodatek sukienka jest śliczna z bardzo ładnego materiału.

Pozostałe też ok ale rybka to jest to.
Jesteś zgrabna wieć nie masz się co zastanawiać. No chyba że nie odpowiada Ci materiał.

To szukaj innej rybki.

powodzenia i zastanów się bo jak czytam to dziewczyny też stawiają na rybkę :D
Barbart decyzja już podjęta. Nie zmienię zdania co do sukienki, bo wiem, ze źle czułabym się w rybce.
Liczę jednak na to, ze w tej wybranej też Wam się spodobam.

Twoja wybranka jest bardzo oryginalna. Gdzieś w necie już ją widziałam. Coś kojarzę te czerwone buciki :wink:  Czy to jest z rosyjskiej kolekcji Papilio. Szkoda, że nie masz zdjątek w niej bo byłoby nam łatwiej ją ocenić   :(  ale skoro Ty się w niej dobrze czułaś to jest to najważniejsze :ok:  A włosy do tej sukni to według mnie musisz mieć upięte bo przy rozpuszczonych suknia straci swój urok.
Niki to nie Papilio. to jest polska kolecja sukien z salonu Anna w Gliwicach.
A co do włoskow to chcę mieć jakiś kok...ale nie wiem jeszzce jaki. nie chcę zasłaniać kołnierza w tej sukni. ;)

Milenko nie otwierają mi się wszystkie zdjątka, ale chyba te co trzeba się otworzyły :)

Kiecunia co wybrałaś jeś super!! Nigdy nie widziałam takiej u nikogo (nawet w salonie) jest bardzo oryginalna ze względu na te falbanki prz dekoldzie i szyi (wiesz o co chodzi), ale ma swój urok :) Bardzo mi się podobają plecy tej sukienki!! Jest tylko jedno małe ale: ten materiał on jest taki gnieciony?? Ja za takim nie przepadam, ale sukienka tworzy jedną całość :) Kiedy idziesz na przymiarkę?? Bo chciałybyśmy zobaczyć Ciebie w tej kiecuni!!
Ricardo cieszę się, ze Ci się podoba sukienka.
A materiał nazywa się rock (nie bardzo wiem jak to się pisze). Nie jest gnieciona. Ma tylko  trzy falbanki (nie bardzo to widać na zdjęciach)i na każdej z nich jest inny material, wsrod nich jest jeden gnieciony.
A przymiarka jest 9 sierpnia, Wezmę z sobą wszystkie dodatki, żebyscie zobaczyły całosć.

Niestety nie otwieraja mi się wszystkie fociaki :-[ Ale Twoja wybrana suknia bardzo ciekawa i oryginalna.
Naprawdę ładna, choć oczywiście szkoda,że nie ma zdjęć na Tobie.Ale ja znam ten ból, bo w mojej wybrance też jeszcze fatki niet :-\ Ale wybór extra :brawo_2: :brawo_2:
W każdym razie jestem przekonana, że gdy ją ubrałaś to poczułaś, że właśnie "ta" i na pewno wyglądasz w niej olśniewająco ;D
Aniuska25 dziękuję. :przytul: :przytul: :przytul:

Milenka autko, jak sie patrzy :brawo: pomimo ze ja nie preferuje tych starych aut, trzeba przyznac ze urok to one maja ;D
Anuisaaa dziękuję Ci .J anie chcialam na poczatku Warszawy, ale jak ją zobazcyłam to zmieniłam zdanie.

Milenko autko super, też je widziałam w spodku - trudno było nie zauważyć  :D
Wiadomość doszła i już odpisałam  ;) Szkoda, że odliczanka są na 100 dni przed, wtedy to my wsio chyba będziemy mieć załatwione i wybrane z grubsza, no ale co tradycja to tradycja i tego się będe trzymać.
Kasiu dostałam. Odpiszę jutro bo dzis padam, ale teraz to ja chyba machnę elaborat ;)
Kasiu ja chciałabym  być taka zorganizowana jak ty. :taktak:

Dobra chyba nic nie pominęłma. mam nadzieję, że niedługo będe miec więcej czasu i Wam wkleję jeszzce jakieś zdjątka.
Teraz tylko parę naszych widoczkow, chociaż pogoda nie była zbyt fajna.

Dobra reszta jutro a Wy poradzcie mi proszę co wymyślić jeśli będzie zimno? :drapanie:

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
Jakie super, ekstra widoki!! Ty masz tak z okna? Czy byliście gdzieś na wyjeździe? Przeglądałam cały wątek, a nic nie znalazłam o jakiejś wycieczce, więc wnioskuję, że to w Twoich okolicach :)

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007

a mnie urzekłas w tej sukience!!!!!!! sam szyk elegancja-domnie to najbardziej przemawia..
ps przepraszam ze zadko sie udzielam-ale czytam regularnie...
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Nawet bez pogody widoczki są sliczne :mdleje: Nie ma to co u nas...kominy, spaliny itp :P

Offline Anogete
  • zapaleniec
motylem byłam ale utyłam" haha dobre sobie  ;D Tez chcialabym tak tyc i tak wyglądać. Wybrana suknia tez jest piękna bo oryginalna a takie lubie bo sama mialam taka :) A co do sukni rybek to masz racje niezła okazja by w niej wystapic na innych weselach Uwazaj tylko moja droga cobys nie przyćmiła Panny Młodej :skacza:

a widoczki ..... supeeeer!!!
Jest jak jest, nie jak powinno być ;)

[img]http://ticker.7910.org

Offline Asia-85

• uzależniony
  • Zrozumiałam po co żyję, wiem że czujesz to co ja..
  • data ślubu: 8.09.2007 nasz magiczny dzień...
Twoja wybrana suknia jest przesliczna i pomimo tego ze w rybce było ci również bardzo dobrze to dla mnie lepsza wydaje sie ta druga :) a widoki po prostu cudne....
ps. juz nie mogę doczekac sie fotek z przymiarki :)
[img width= height=]http://suwaczki.maluchy.pl/sl-9422.png[/img]

Offline .monia.

• * * * * *
  • Chuck Norris
widoczki super

Offline Niki

• entuzjasta
  • data ślubu: 21 lipca 2007
Piękne są te widoki  :Uu:  ja też chcę mieć takie w okolicy  :diabel_3: