Lemmy, Aniutek83, złotko Witam Was. Ale się ciesze , że i wy dołączyłyście.
Super autko!!!! A sukienki, rewelacja, rzeczywiście ładnie Ci we wszystkim i masz idealną figurę!
MILENKA
Z TAKA FIGURA TO ŁADNIE CI JEST W KAZDEJ SUKIENCE TWOJA FAWORYTKA TEZ SUPER!
jejku jaką Ty masz figurę
poprostu rewelacja a suknie rybki dą dla Ciebie stworzone!!! Wyglądasz w niej powalająco
niemam pojęcia dlaczego się w niej sama sobie niepodobałaś? bo wyglądasz w niej cudnie!
Dziękuje ślicznie. Aż nie wiem co mam napisać tak mnie zatkało.

MILENKA
OBIECUJE PISAC ALE ZAGHLĄDAC BEDE NA PEWNO ( jak juz mi sie wszystko w zyciu poukłada)
oj Aniutku nawet jaknie będziesz pisać to zrozumiem. cieszę się jednak, że z W. zaczyna Ci się ukladac i trzymam kciuki za dziadka.
nie widzieć zdjątek być nieszczesliwa!!!!!!!!!!!

złotko ja nie mam kilku i nawet nie wiem co się stało? a ty nie możesz zobaczyć ani jednej?
Warszawki...............warszawki faaajne są 
Elcik ty coś o tym wiesz nie?

autko super kocham stare samochody 
Dziękuję epox.
Nie no - Milenko -Warszawka PIERWSZA KLASA

Vall widzę, że jesteś stała czytelniczką mojego wąteczku. Strasznie się cieszę.

hm.. mi tez nie otwieraja sie wszystkie zdjecia ale popieram dziewczyny - z taka figura - rybka! 
Nie wiem co się stało, ale mam nadzieję, ze wybrankę widziałas?
RYBKa jest the best !!!!!!!!!!
Najbardziej mi sie podobasz w rybce!
A na dodatek sukienka jest śliczna z bardzo ładnego materiału.
Pozostałe też ok ale rybka to jest to.
Jesteś zgrabna wieć nie masz się co zastanawiać. No chyba że nie odpowiada Ci materiał.
To szukaj innej rybki.
powodzenia i zastanów się bo jak czytam to dziewczyny też stawiają na rybkę 
Barbart decyzja już podjęta. Nie zmienię zdania co do sukienki, bo wiem, ze źle czułabym się w rybce.
Liczę jednak na to, ze w tej wybranej też Wam się spodobam.
Twoja wybranka jest bardzo oryginalna. Gdzieś w necie już ją widziałam. Coś kojarzę te czerwone buciki
Czy to jest z rosyjskiej kolekcji Papilio. Szkoda, że nie masz zdjątek w niej bo byłoby nam łatwiej ją ocenić
ale skoro Ty się w niej dobrze czułaś to jest to najważniejsze
A włosy do tej sukni to według mnie musisz mieć upięte bo przy rozpuszczonych suknia straci swój urok.
Niki to nie Papilio. to jest polska kolecja sukien z salonu Anna w Gliwicach.
A co do włoskow to chcę mieć jakiś kok...ale nie wiem jeszzce jaki. nie chcę zasłaniać kołnierza w tej sukni.

Milenko nie otwierają mi się wszystkie zdjątka, ale chyba te co trzeba się otworzyły 
Kiecunia co wybrałaś jeś super!! Nigdy nie widziałam takiej u nikogo (nawet w salonie) jest bardzo oryginalna ze względu na te falbanki prz dekoldzie i szyi (wiesz o co chodzi), ale ma swój urok
Bardzo mi się podobają plecy tej sukienki!! Jest tylko jedno małe ale: ten materiał on jest taki gnieciony?? Ja za takim nie przepadam, ale sukienka tworzy jedną całość
Kiedy idziesz na przymiarkę?? Bo chciałybyśmy zobaczyć Ciebie w tej kiecuni!!
Ricardo cieszę się, ze Ci się podoba sukienka.
A materiał nazywa się rock (nie bardzo wiem jak to się pisze). Nie jest gnieciona. Ma tylko trzy falbanki (nie bardzo to widać na zdjęciach)i na każdej z nich jest inny material, wsrod nich jest jeden gnieciony.
A przymiarka jest
9 sierpnia, Wezmę z sobą wszystkie dodatki, żebyscie zobaczyły całosć.
Niestety nie otwieraja mi się wszystkie fociaki
Ale Twoja wybrana suknia bardzo ciekawa i oryginalna.
Naprawdę ładna, choć oczywiście szkoda,że nie ma zdjęć na Tobie.Ale ja znam ten ból, bo w mojej wybrance też jeszcze fatki niet
Ale wybór extra

W każdym razie jestem przekonana, że gdy ją ubrałaś to poczułaś, że właśnie "ta" i na pewno wyglądasz w niej olśniewająco 
Aniuska25 dziękuję.

Milenka autko, jak sie patrzy
pomimo ze ja nie preferuje tych starych aut, trzeba przyznac ze urok to one maja 
Anuisaaa dziękuję Ci .J anie chcialam na poczatku Warszawy, ale jak ją zobazcyłam to zmieniłam zdanie.
Milenko autko super, też je widziałam w spodku - trudno było nie zauważyć 
Wiadomość doszła i już odpisałam
Szkoda, że odliczanka są na 100 dni przed, wtedy to my wsio chyba będziemy mieć załatwione i wybrane z grubsza, no ale co tradycja to tradycja i tego się będe trzymać.
Kasiu dostałam. Odpiszę jutro bo dzis padam, ale teraz to ja chyba machnę elaborat

Kasiu ja chciałabym być taka zorganizowana jak ty.

Dobra chyba nic nie pominęłma. mam nadzieję, że niedługo będe miec więcej czasu i Wam wkleję jeszzce jakieś zdjątka.
Teraz tylko parę naszych widoczkow, chociaż pogoda nie była zbyt fajna.

Dobra reszta jutro a Wy poradzcie mi proszę co wymyślić jeśli będzie zimno?