Autor Wątek: 106? to nie model Peugota :) to moje odliczanie do 8 wrzesnia  (Przeczytany 43187 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Niki

• entuzjasta
  • data ślubu: 21 lipca 2007
Odp: 106? to nie model Peugota :) to moje odliczanie do 8 wrzesnia
« Odpowiedź #120 dnia: 5 Czerwca 2007, 12:58 »
jak dla mnie :ok:

Offline Asia-85

• uzależniony
  • Zrozumiałam po co żyję, wiem że czujesz to co ja..
  • data ślubu: 8.09.2007 nasz magiczny dzień...
« Odpowiedź #121 dnia: 6 Czerwca 2007, 08:45 »
Cześć dziewczyny jak wam mija dzien bo u mnie straszne nudy jak zwykle nic sie nie dzieje w pracy i pewnie tak juz zostanie do 15 ale puki co wskoczyłam na forum i czytam sobie newsy(czy jakos tak nie wiem jak sie to pisze :))

Wczoraj z moim kochaniem wybralismy sie na rowerki i zabładzilismy  :Szczerbaty:mało tego okazałao sie ze wyjechaliśmy na drogę oddaloną od mojego domu jakies 15 km hehe no i oczywiscie musielismy szybko wrócic bo zazynało padac a dzis mnie du..pka boli  :Szczerbaty:

Ostatanio zastanawiałam sie na pierwszym tancem i wydaje mi sie ze bedzie to "moje jedyne marzenie"Anny Jantar. A wy jakie macie lub miałyście piosenki??
[img width= height=]http://suwaczki.maluchy.pl/sl-9422.png[/img]

Offline kuchasia

• Szczęśliwa Pani W.:)
  • Chuck Norris
  • Lenka-Nasz Największy Skarb...
  • data ślubu: 21.04.2007 godz.18.00 Sak
« Odpowiedź #122 dnia: 6 Czerwca 2007, 09:07 »
Asiu witam w TWoim odliczanku:)Co do pierwszego tanca to na forum jest watek temu poswiecony i jest duzooo propozycji na pierwszy taniec:)Warto sobie poczytac:)Ja na pierwszy taniec mialam "Dwa serca gorace"chcialam utwor typowo o weselu:)

Zapraszam do mojej relacyjki pt"Kuchasiowa relacja..."

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #123 dnia: 6 Czerwca 2007, 09:16 »
Asia ja tez myslalam o tej pioence co ty na pierwszy taniec, moze sie zdecyduje bo juz nie mam glowy do tego ???
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline aniuska25

• forumowicz
  • data ślubu: 22.09.2007
« Odpowiedź #124 dnia: 6 Czerwca 2007, 09:19 »
 ;D U nas na razie też obstawiamy "Moje jedyne marzenie" Anny Jantar ;D Nie wiem czemu, lae zawsze chcieliśmy tą piosenkę na pierwszy taniec ;)

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #125 dnia: 6 Czerwca 2007, 10:00 »
A ja nie wiem jaka to piosenka, muszę ją sobie ściągnąć.

Offline Asia-85

• uzależniony
« Odpowiedź #126 dnia: 6 Czerwca 2007, 11:40 »
Yupii cieszę sie ze wy tez myslicie o tej piosence ;D mi sie bardzo podoba i mojemu Danielkowi też więc na 99% będzie to ta własnie pioseneczka a nasza solistka z zespołu ma piekny głos więc napewno bardzo ładnie jej to wyjdzie.

Ide dzis kuipić sobie butki ślubne wieczorkiem postaram sie wkleić wam foteczki  ;D alez ja jestem podekscytowana uwielbiam ślubne zakupy  :skacza:

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #127 dnia: 6 Czerwca 2007, 11:49 »
To czekamy na foteczki bucików!! Mam nadzieję że kupisz jakieś fajniutkie no i oczywiście wygodne :)

Offline Asia-85

• uzależniony
« Odpowiedź #128 dnia: 7 Czerwca 2007, 21:59 »
Czesc wam kobietki musze sie wyżalic bo siedzi to we mnie od wczoraj i z tego co widze jedyna osoba która mnie rozumie w tej kwestii jest mój Daniel

Zaczeło sie od tego ze chyba zmienię suknię bo moja mama stwierdziła ze poprzednia chyba jednak nie bedzie mi pasować i jutro czeka mnie rajd po salonach boje sie ze nic nie znajdę i ze nie odzyskam pieniedzy za tamtą poprzednią, jestem załamana bo tamta faktycznie wybrałyśmy w pospiechu choc mi sie podobała nie byłam tez do konca przekonana co do niej echhh nie wiem co robic.... :( mam mieszane uczucia niby chciałabym ja zostawic a jednak chcę inna[

Drugą sprawa jest dużo gorsza dla mnie bo przez nią płakałam pół nocy otóz moja siostra i na dodatek swiatkowa postanowiła wywinąc mi numer z białą suknią i nawet wczoraj była juz ją zdolan kupić uparła sie na suknie z kołem balową a ze w bieli czuje sie najlepiej oswiadczyła mi wczoraj ze chce tak sie ubrac..... :( :( popłakałam sie oczywiscie i skonczyło sie na tym ze zamiast białej zdecyduje sie na jasny róż nie wiem czemu ona mi to robi tak bardzo chciałam czuc sie wyjątkowo w tym dniu i najbliższa mi osoba nie potrafi tego zrozumiec od zawsze czułam sie brzydsza od niej to za nia biegali faceci i teraz najwyrazniej tez chce przycmic swoja uroda mój jedyny dzień  :'( :'( :'( :'( :'(

Offline Marcix
  • forumowicz
  • data ślubu: 25 sierpień 2007
« Odpowiedź #129 dnia: 7 Czerwca 2007, 22:19 »
Asia, przede wszystkim weź jakąś swoją najlepszą przyjaciółkę i idź z nią do salonu, przymierz jeszcze raz tamtą suknię i zobacz jak się w niej czujesz i co myśli o niej koleżanka. Jeśli nie do końca Ci pasuje to jeszcze masz czas żeby ją zmienić.

A co do Twojej siostry to jeśli jest tak faktycznie i chce Tobie odebrać palmę pierwszeństwa z premedytacją to bardzo chamska zagrywka.

Ja na Twoim miejscu zdecydowałabym się na białą sukienkę, piękną i strojną żebyś wyglądała jak księżniczka i specjalnie się nie zwierzaj przed siostrą. A jeśli faktycznie ona jest aż tak niedomyślna i nietaktowna i jednak przyjdzie w bieli to raczej jej będzie głupio, bo wszyscy wiedza, że biały w tym dniu jest zarezerwowany wyłącznie dla Młodej.

A już na pewno nie ustępuj i nie rezygnuj ze swoich marzeń!!! I nie kupuj sobie na siłę różowej sukienki tylko dlatego, żeby zrobić przyjemność swojej siostrze kosztem swojego własnego szczęścia i poczucia wyjątkowego dnia.

Nie rezygnuj, proszę Cię! To jest Twój dzień!

Offline Asia-85

• uzależniony
« Odpowiedź #130 dnia: 7 Czerwca 2007, 22:39 »
Marcix dziekuję ci za te słowa z całego serduszka potrzebowałam takich słow ja naprawde choc raz w zyciu chce być najpiękniejsza chce czuc sie wyjatkowo jutro sie wszystko wyjasni z moja suknią ślubną, a na przymiarke musze isc tylko z mamą bo niestety nie mam zadnej przyjaciółki mam tylko jedna kolezanke i to taka z która widze sie raz na dwa tygodnie poza tym oprócz tutaj dziewczyn na forum nie mam komu sie wyżalic.. przepraszam jesli komus marudze ale tak po prostu jest...

Offline Marcix
  • forumowicz
  • data ślubu: 25 sierpień 2007
« Odpowiedź #131 dnia: 7 Czerwca 2007, 22:48 »
Asia, nie marudzisz! Tym bardziej jeśli faktycznie nie masz z kim pogadać. To idź z mamą, ale przede wszystkim zaufaj sobie, swojej intuicji i pozbądź się wszelkich kompleksów przy wyborze tej sukienki. Jeśli nie czujesz sie w niej dobrze to zrezygnuj i kup taką w której będziesz się czuła super i wyjątkowo. Na ten dzień to akurat na suknię bym nie żałowała.

Głowa do góry i życzę udanej wyprawy do salonu!  ;D

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #132 dnia: 7 Czerwca 2007, 23:24 »
Asiu Ale się zdenerwowalam na Twoją siostrę :nie: :nie: :nie:Popwiedzialmabym jej parę słow do rozumu.
To jest twój dzień, Twój ślub, Twoje marzenia i nikt iani nic nie może tego zburzyć. Twojak siostar jest strasznie nierozsądna i ty napisałAś że ty zawsze mialas kompleksy z jej powodu. Myślę z eto onanie może przeżyć że teraz ty bedziesz najważniejsza i wzrok wszystkich ludzi bedzie skupiony na Tobie.
Ja poszłabym zmierzyc jeszcze raz tą już wybraną sukienke, a jeśli Ci nie opowiada to może pooglądaj sukienki w tym salonie. Moż emają coś czego wcześniej nie widziałaś i dałoby sie zamienić. I mierz wszystko co się da. J anie chcialam mierzyć ządnej sukienki innej niż rybka ale w końcu jakas pani w salonie wcisł amnie w inne i wtedy zmieniłam moje zdanie na temat sukni.
Najlepiej miej z sobą aparat. Mnie to pomogło. Czasami coś mi się podobalo w salonie a jak zobaczylam na zdjeciu to zmienilam zdanie.
Ach i przede wszystkim postaw na swoim. Twoja jest biel. Nie rezygnuj z niej.
 :przytul: :przytul: :przytul: :przytul:

Offline Lara_Croft

• maniak
  • Ten Pan i ta Pani, są na siebie skazani :)
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #133 dnia: 8 Czerwca 2007, 08:44 »
Asieńko, jo Cię dobrze rozumiem, u mnie była podobna sytuacja, kiedy poszliśmy całą piątką szukać sukienki na ślub dla mojej siostry-świadkowej
Przymierzyła przy nas kilka sukienek, po czym przy kolejnej moja mama powiedziała, że może by spróbowała przymierzyć białą !! Kiedy sie obruszyłam, że jak białą?? Przecież ja mam białą sukienkę  :'( to się na mnie dziwnie popatrzyli, wszyscy.... mama, siostra, jej przyszły mąż i mój tata  :'( :'( :'( szczęśliwie dla mnie skończyło się tym, że ta która jej się spodobała byłą w kolorze niebieskim, ale niestety źle uszyta i jej nie wzięli, tylko będzie przerabiać sukienkę, którą już ma w domu :( Ale pomimo tego cały czas wycina mi jakieś numery, a sukienka była tylko początkiem  :'(
Mój Marcin mówi, żeby się nie przejmować i najwyżej zmienimy świadkową, więc o tym nie myślę, tylko czasami robi mi się piekielnie przykro, że ona chce grać pierwsze skrzypce tam i wtedy, gdzie i kiedy nie powinna  :'(
"Gdyby człowiek miał świadomość, co traci przez to, że nie może mieć dzieci, to by tego chyba nie zniósł tak po ludzku."

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #134 dnia: 8 Czerwca 2007, 08:54 »
Oj kochana jak to przeczytałam wszystko to się we mnie normalnie pogotowało aż musiałam coś słodkiego przegryźć! Siostrą się nie przejmuj,powiedz jej tylko to, co musisz - czyli zeby się odtaleptała od białego koloru i sukni z kołem bo jej przyfasolisz tak, że będzie miała fioletowy kolor na twarzy...

A co do Twojej sukienki, to skoro nie jesteś przekonana to pojedź jeszcze raz do salonu, przymierz inne kiecki, a na końcu przymierz tą Twoją i zobaczysz czy Ci się jeszcze podoba czy nie. Nie wiem jak jest u Ciebie w salonie, ale u mnie jakbym chciała zrezygnować z kiecki to wpłacona zaliczka (200 zł) przepada... Chyba że wymienię na inną sukienkę z ich salonu - to wtedy jest dalej te 200 zł.

Nie martw się - będzie dobrze :)

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #135 dnia: 8 Czerwca 2007, 10:03 »
O dzizes sorry ze to napisze ale siostra zachowala sie okropnie!! przeciez wszyscy wiedza ze biel, ecru itp sa kolorami zarezerwowanymi dla Panny Mlodej!!! porazka..

A z sukienka sie nie przejmuj - wybierz taka ktora sie TOBIE podoba i juz! pomysl po prostu ze to ma byc jedyny taki dzien w zyciu

Offline Niki

• entuzjasta
« Odpowiedź #136 dnia: 8 Czerwca 2007, 11:41 »
Normalnie  :boks_4: :boks_4: :boks_4: Twoją siostrę za takie pomysły.
A co do sukni to dziewczyny już napisały to co i ja bym Ci radziła.
Po powrocie z wycieczki po salonach daj znać jaka jest Twoja decyzja co do sukni. Będziemy tu na Ciebie czekać  :tupot: :tupot: :tupot:

Zapomniałabym  :drapanie:  jeśli chodzi o Twoje marudzenie to przecież to jest TWÓJ wątek i wolno Ci w nim marudzić, narzekać, opowiadać co Ci się tylko podoba i w ogóle robić co chcesz  :przytul:

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
« Odpowiedź #137 dnia: 8 Czerwca 2007, 13:24 »
O raju, ja bym od razu zmieniła taką świadkową na kogokolwiek... byle nie ktoś kto nie chce mojego szczęścia
I to jeszcze własna siostra takie numery odstawia...

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #138 dnia: 8 Czerwca 2007, 13:36 »
Asienko bardzo mi przykro słyszec takie rzeczy, że siostra może tak po swinsku sie zachować :-\ Nie wiem, czy dalej bym chciala zeby mi swiadkowała ???
Ale nie przejmuj sie bo to jedyny taki twoj dzien i i tak to Ty bedziesz najpiekniejsza :-*

A sukienka, no coz, skoro nie jestes przekonana sprobuj jeszcze raz poszukac, ale wybierz tylko i wylacznie wtedy inną jeżeli bedziesz pewna na 100%, zebys pozniej nie załowala swojego kolejnego wyboru :-\
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline asia-be

• bywalec
  • data ślubu: 8 wrzesień 2007
« Odpowiedź #139 dnia: 8 Czerwca 2007, 16:14 »
Melduje sie w twoim odliczanku.
Bardzo przykro mi ze taki numer ci wlasna siostra odstawia, ale nie przejmuj sie, bo jak bardzo ona sie nie odstrzeli to i tak wszyscy beda podziwiac ciebie, bo przyjda tam dla was :)
pozdrwiam

Offline Asia-85

• uzależniony
« Odpowiedź #140 dnia: 10 Czerwca 2007, 11:26 »
Dziewczyny wróciłam odmieniona z usmiechem na twarzy i co najważniejsze bez zadnych wątpliwości.

Zacznę może od początku a jest co opowiadać bo przez te 3 dni chyba całkiem osiwiałam z tych nerwów ;)
W piątek zaczełam swój rajd po salonach ślubnych odwiedziłam wszystkie możliwe w gorzowie po to aby pozbyć sie wątpliwości co do mojej sukni ślubnej, w ostatanim znalazłam tą która była dla mnie najpiękniejsza i najlepsza na swiecie czułam sie w niej rewelacyjnie no i przede wszystkim była jednoczęsciowa ps. chciałam miec taka ale nie mogłam dobrac odpowiedniego fasonu w zadnym innym, salonie, co sie okazało idealnie podkreśliła moja figurę i ukryła co nieco (jak sie jest malutkim pączkiem to wyobrazcie sobie jak bym wyglądała w sukni typu beza) :P, moja wczesniejsza suknia była z gorsetem i na dodatek w salonie wypozyczyli mi o 2 numery za małą i mówili ze przerobia tego najbardziej sie obawiałam ze nie beda w stanie mi jej odpowiednio dopasować a nie chciałam isc z 20 cm przerwa na plecach a te panie były zdolne mi takie cos zrobic. Zdecydowałam sie wiec na tą która mnie olsniła ale pojawił sie problem bo to był zupełnie inny salon a w tamtym miałam wpłacone 300 zł zaliczki która teoretycznie powinna mi przepaść, jednak z mamą wpadłysmy na plan ze posłużymy sie małym kłamstewkiem i pojechałaysmy tam prosic o rozliczenie tej zaliczki na kupno butów powiedziałysmy równiez ze dostałam suknie od kuzynki i przykro jej bedzie jesli jej nie założe na swoje wesele oczywiscie bardzo prosiłysmy i pani oddała nam 200 z a 100 niestety przepadała ale to i tak dobrze w porównaniu z 300 zł które teoretycznie miałysmy juz nie odzyskac, za te pieniazki zakupiłam piekne butki których fotke ujżycie niebawem, tak wiec wróciłam do tamtego salonu gdzie jest moja ukochana kiecka i zapłaciłam za nią wtedy ulzyło mi i nareszcie poczułam ze bede wyjątkową panną młodą bo mam swoją wymarzoną suknię ;D ;D ;D ;D ;D.
Lecz to jeszcze nie koniec przygód jak wiecie kłamstwo ma krótkie nogi, tak wiec w salonie gdzie oddali mi zaliczke spotkałysmy pania z córka która była obecna przy przymiarce sukni w innym salonie; jej córka równiez szukała czegos dla siebie, kiedy wyszłysmy ta wygadała sie włascicielce ze ja tez mierzyłam inne suknie i wtedy ta uswiadomiła sobie ze nie dostałam sukni od kuzynki lecz wypozyczyłam w innym konkurencyjnym dla niej salonie zaraz oczywiscie zaczeła do mnie telefonowac i poprosiła zebym sie wróciła zeby spisac inna umowe poniewaz musi miec swistek potwierdzajacy oddaną mi zaliczke(WTEDY BYŁA BARDZO MIŁA) kiedy sie wróciłam naskoczyła odrazu na mnie ze mam natyczniast oddawać buty i ze ją okłamałam i ona mi za to narobi kłopotów bo zadzwoni do wszystkich salonów i nigdzie w gorzowie nie dostane kiecki bo nagada na mnie jakis niestworzonych rzeczy, chyba wyobrazacie sobie moje przerazenie w oczach kiedy z tamtąd wyszłam :o skonczyło sie jedynie na straszeniu chyba bo przeciez nic nie moze mi zrobic

Pewnie was juz zanudziłam na smierc przepraszam jesli narobiłam pełno byków bo spieszyłam sie z pisaniem :P

Jestem szczęsliwa  :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: ach nawet nie wiecie jak bardzo

Dla wytrwałych wklejam niespodzianke zgadnijcie kto to jest i co ma na sobie :)

Przepraszam za jakośc zdjecia fotka robiona telefonem, za miesiac jak przyjdzie od producenta moja zamówiona wkleje wam zdjecie z przymiarki juz dokładniejsze. Powiedzcie czy nie lepiej wygladam w takim fasonie niż w sukni z gorsetem i falbankami??? ja sie czuję nieporównywanie lepiej bo nie naleze do szczupłych a ta jest idealna nic mnie nie cisnie nie wychodza mi piersi jak przy zwykłym gorsecie mogę w niej nawet oddychac hihihi ;)

Offline Yukari-chan

• uzależniony
  • z perspektywy podłogi wszystko jest metafizyką..
  • data ślubu: 26.09.2009
« Odpowiedź #141 dnia: 10 Czerwca 2007, 11:43 »
naskoczyła odrazu na mnie...

Ale ludzie potrafią być wredni. Aż szkoda słów, na tą co pracuje w salonie i na tą co was wcześniej widziała... byleby dbac o własny interes...szkoda gadać! Aż się zdenerwowałam  >:(

Offline milenaw
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #142 dnia: 10 Czerwca 2007, 13:49 »
Asiu na pewno będziesz wygladac cudnie. Dobrze ż etak się to skonczyło. i czekam na zdjeica butkow.

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #143 dnia: 10 Czerwca 2007, 14:56 »
No to super, że znalazłaś lepszą dla siebie kiecunie i faktycznie jest śliczna!! A ta baba w salonie to jakas nienormalna, ale no cóż zrobić... Teraz można ostrzec koleżanki przed nią.

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
« Odpowiedź #144 dnia: 10 Czerwca 2007, 15:31 »
To dobrze ze wszystko sie dobrze skonczyło  ;D ;D ;D

Offline Asia-85

• uzależniony
« Odpowiedź #145 dnia: 10 Czerwca 2007, 17:43 »
Strasznie sie cieszę naprawdę cięzko mi to słowami wyrazic  :skacza: :skacza: :skacza:]

Suknia na wierzchu cała jest pokryta koronką w kwiatuszki które ozdobione są perełkami i mieniącym i sie takimi małymi pierdutnikami :P mysle ze w swietle dziennym da to bardzo ciekawy efekt :)

Tamtego salonu napewno nie polece nikomu jak można człowieka straszyc i to jeszcze w taki sposób ehhh szkoda słów
Chciałabym wam podziękować za tak miłe słowa i za to ze mnie wspieracie dziekuje za cenne rady jestescie kochane :przytul:

Offline Asia-85

• uzależniony
« Odpowiedź #146 dnia: 10 Czerwca 2007, 17:59 »
Od dziś zostało juz tylko 90 dni albo aż hihihi

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #147 dnia: 10 Czerwca 2007, 18:22 »
Aj dziękujemy, dziękujemy :)  :przytul: od nas zawsze usłyszysz dobre słowo :)

Offline Niki

• entuzjasta
« Odpowiedź #148 dnia: 10 Czerwca 2007, 18:27 »
Suknia, na któą się w końcu zdecydowałaś jest o wiele ładniejsza niż jej poprzedniczka. Gratuluję wyboru  :brawo_2:

Offline milenaw
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #149 dnia: 10 Czerwca 2007, 23:54 »
Asiu na pewno na forumki możesz liczyć. A tak w ogóle to  na czym staneło z tą suknią od siostry?