Autor Wątek: Martyna1985 będzie miała m&m'sika :) :)  (Przeczytany 86891 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
Odp: Martyna1985 będzie miała m&m'sika :) :)
« Odpowiedź #1410 dnia: 23 Października 2007, 15:15 »
Zobaczymy Martynko, czekam cierpliwie, a w razie czego zaczynamy staranka od nowa :-)
Do dopiero drugi cykl starań. Jeszcze czas na zamartwianie się ;-)

kochana, nie będzie czasu na zamartwianie, bo dzieci w brzuchu ponoc nie wolno stresować :P :)

Offline megi28

• uzależniony
  • data ślubu: 30.09.2006
« Odpowiedź #1411 dnia: 24 Października 2007, 08:39 »
hej Martynko

Ja do ciebie zaglądam codziennietylko czasem nic nie napiszę bo nie mam jak z małą na rękach ale podczytuję cię na bieżąco.
Wynik masz dobry norma jest do 140.

Pozdrawiam

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1412 dnia: 24 Października 2007, 09:01 »
hej Martynko

Ja do ciebie zaglądam codziennietylko czasem nic nie napiszę bo nie mam jak z małą na rękach ale podczytuję cię na bieżąco.
Wynik masz dobry norma jest do 140.

Pozdrawiam

To bardzo się cieszę :)

Dziś mam o 20:30 wizyte  :-\ nie  powiem, ze sie nie boje. Wczoraj byla tragedia...jakby moj organizm w ogole nie reagowal na tabletki...Wieczorem skurcze zaczely przeginac, myslalam, ze spakuje sie i pojade na izbe, ale jak sie polozylam spac, to przeszlo. Czulam pol dnia duzy nacisk na cale krocze, latalam siku co 10 min  :'(  Pomalu trace cierpliwosc...wczoraj nie wytrzymalam i jak M wrocil, to wyryczalam mu sie w rekaw. Juz mam naprawde pomalu dość  :'( Mam nadzieje, ze dzis bedzie lepiej.

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1413 dnia: 24 Października 2007, 09:12 »
ojej bidulko...
wczoraj obie miałyśmy ciężki wieczór...
mam nadzieje, ze dziś bedzie lepiej
trzymam kciuki i czekam na wieści po wizycie u lekarza

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1414 dnia: 24 Października 2007, 09:20 »
ojej bidulko...
wczoraj obie miałyśmy ciężki wieczór...
mam nadzieje, ze dziś bedzie lepiej
trzymam kciuki i czekam na wieści po wizycie u lekarza

Wiesci beda albo dzis poznym wieczorem, albo jutro. Jade od razu po wizycie do rodzicow, a mama mnie gania, ze siedze tyle przed kompem jak mam lezec, a tam nie mam bezprzewodowego netu. Mam nadzieje, ze dzis bedzie lepiej, bo jak nie to chyba oszaleje.

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #1415 dnia: 24 Października 2007, 09:24 »
Martynko  :-* - 3mamc kiuki i wierze ze wiesci bed alepsze niz ostatnio!!

i przyłączam sie do klubu wraz z Anią - wczorajszy dzien, popoludnie, wiecżór były nie fajne  :-[

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1416 dnia: 24 Października 2007, 09:39 »
No to czekamy na wiesci - na pewno beda pomyslne :)

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #1417 dnia: 24 Października 2007, 12:29 »
Martynko  :przytul: tak mi przykro, że znowu jest gorzej  :przytul:
Mocno zaciskam kciuki i modlę się aby w końcu wszystko się unormowało... tak mi smutno, że się męczysz i denerwujesz  :przytul:
Tulam Ciebie mocno  :przytul:

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1418 dnia: 24 Października 2007, 12:40 »
Martynko  :przytul: tak mi przykro, że znowu jest gorzej  :przytul:
Mocno zaciskam kciuki i modlę się aby w końcu wszystko się unormowało... tak mi smutno, że się męczysz i denerwujesz  :przytul:
Tulam Ciebie mocno  :przytul:

:przytul:

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
« Odpowiedź #1419 dnia: 24 Października 2007, 12:42 »
Hej!

Tulam Cię na dzien dobry  :przytul: Mam nadzieję, że czujesz się choć odrobinkę lepiej.
Nie chcę zrzędzić...ale mama może ma rację ??? Skoro leżeć to leżeć  ::)

Offline KASIA_G
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #1420 dnia: 24 Października 2007, 13:08 »
Witaj Martynko! Podczytuję Cię cały czas, nie piszę bo nie zawsze mam czas, ponieważ jestem w pracy, a jak wiadomo to różnie bywa, zresztą jak w pracy.
Na początku serdecznie gratuluję córeczki, z tego co sie orientuję to chyba jesteśmy w podobnym stadium ciąż. Mam nadzieję, ze wszystkie dolegliwości miną, i będzie dobrze. Gabrysia napewno zaczeka do swojego terminu wyjścia na świat... Dziś na wizycie napewno lekarz rozwieje Twoje wszystki wątpliwości. Będę trzymała kciuki razem ze swoją Dzidzią aby wszystko u Was było w porządku.
Pozdrawiam i głowa do góry będzie OK! :)

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1421 dnia: 24 Października 2007, 13:15 »
Hej!

Tulam Cię na dzien dobry  :przytul: Mam nadzieję, że czujesz się choć odrobinkę lepiej.
Nie chcę zrzędzić...ale mama może ma rację ??? Skoro leżeć to leżeć  ::)

czuję się róznie, ale nie jest źle. Mama ma rację, tylko, ze ja leze, ale akurat jak ona przychodzi to ja siedze przy kompie:) przychodzi nie w porę :)

Witaj Martynko! Podczytuję Cię cały czas, nie piszę bo nie zawsze mam czas, ponieważ jestem w pracy, a jak wiadomo to różnie bywa, zresztą jak w pracy.
Na początku serdecznie gratuluję córeczki, z tego co sie orientuję to chyba jesteśmy w podobnym stadium ciąż. Mam nadzieję, ze wszystkie dolegliwości miną, i będzie dobrze. Gabrysia napewno zaczeka do swojego terminu wyjścia na świat... Dziś na wizycie napewno lekarz rozwieje Twoje wszystki wątpliwości. Będę trzymała kciuki razem ze swoją Dzidzią aby wszystko u Was było w porządku.
Pozdrawiam i głowa do góry będzie OK! :)

Witaj Kasiu :) Rozumiem, że nie masz czasu...w pracy tak bywa:)
Dziękuję za gratulacje, szkoda, że Ty nie masz swojego wątku, z chęcią poczytałabym co u Ciebie. Wiesz już czy będziesz mieć chłopca czy dziewczynkę?? Jesteś 2 tyg przede mną. Ja termin z OM mam na 21.01 z USG na 16.

Pozdrawiam

Offline KASIA_G
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #1422 dnia: 24 Października 2007, 13:27 »
Nie mam swojego wątku, bo nie wiem czy miałabym czas na prowadzenie go na bierząco, ponieważ jak narazie nie mam w domku internetu. Jeszcze niestety nie wiemy czy to będzie chłopiec czy dziewczynka, chociaż wszyscy mówią ze będzie dziewczynka. W najbliższy poniedziałek mam wizytę i mam nadzieję że się dowiemy kto mieszka w moim brzuszku. Teraz po liczniczkach zauważyłam 2 tygodniową różnicę ja wg OM mam na 07.01.2008 a wg USG 09.01.2008

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1423 dnia: 24 Października 2007, 13:32 »
Nie mam swojego wątku, bo nie wiem czy miałabym czas na prowadzenie go na bierząco, ponieważ jak narazie nie mam w domku internetu. Jeszcze niestety nie wiemy czy to będzie chłopiec czy dziewczynka, chociaż wszyscy mówią ze będzie dziewczynka. W najbliższy poniedziałek mam wizytę i mam nadzieję że się dowiemy kto mieszka w moim brzuszku. Teraz po liczniczkach zauważyłam 2 tygodniową różnicę ja wg OM mam na 07.01.2008 a wg USG 09.01.2008

Rozumiem. Życzę więc, żeby dzidzia się ujawniła :) Spokojnych pozostałych miesięcy :)

Offline AGULA

• entuzjasta
  • data ślubu: 25.06.2005 r.
« Odpowiedź #1424 dnia: 24 Października 2007, 13:53 »

Dziś mam o 20:30 wizyte  :-\ nie  powiem, ze sie nie boje. Wczoraj byla tragedia...jakby moj organizm w ogole nie reagowal na tabletki...Wieczorem skurcze zaczely przeginac, myslalam, ze spakuje sie i pojade na izbe, ale jak sie polozylam spac, to przeszlo. Czulam pol dnia duzy nacisk na cale krocze, latalam siku co 10 min  :'(  Pomalu trace cierpliwosc...wczoraj nie wytrzymalam i jak M wrocil, to wyryczalam mu sie w rekaw. Juz mam naprawde pomalu dość  :'( Mam nadzieje, ze dzis bedzie lepiej.

Witaj Matynko!
I bardzo dobrze że dzis będziesz u doktora!
 I proszę Cię nie denerwuj się i nie stresuj! Ja wiem, że łatwo się mówi trudniej to zrobić, ale pamiętaj, że jak Ty sie denerwujesz to twoje emocje również udzielają się dzidzi! Ja nauczyłam się cierpliwości i relaksu właśnie podczas ciąży!Zawsze mąż stawiał mnie do pionu, tłumacząc, że mam dbać o zdrówko dzidziusia!Więc proszę Cię spróbuj się zrelaksować!Poddychaj sobie głeboko! :tak_2: :tak_2: :tak_2: Ucz sie powoli oddychanka przeponowego do porodu! A taki relaks to będzie przyjemne z pożytecznym!  ;)  :Rezyser: I LEŻ!!ODPOCZYWAJ!!!TO ROZKAZ anie prośba!!!!!!

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1425 dnia: 24 Października 2007, 17:34 »
 :) czekam na wieczorne wiesci co u Was!!

ps,. ale jak beda zbyt pozno to przeczytam rano  ::)

Offline Nika
  • Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Pola i Lenka nasze szczęście ...
« Odpowiedź #1426 dnia: 24 Października 2007, 17:43 »
Martynko trzymamy kciuki i czekamy na wieści niecierpliwie!!!jestem pewna że będzie dobrze najwyżej lekarz zwiększy Ci dawkę leku!!trzymajcie sie dziewczyny!!!!  :przytul:

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1427 dnia: 24 Października 2007, 22:10 »
Po wizycie. Jutro idę do szpitala...na 3-4 dni. Szyja dalej sie skraca, na szczescie trzyma. DOktor chce, zeby podlaczyli mi kroplowki w celu nawodnienia :drapanie: cos na skurcze itp. Ja nigdy w szpitalu nie leżałam...nawet nie wiem, co mam ze sobą wziąc oprocz piżamki i kosmetyków...Maż chyba bardziej przerażony ode mnie...ja się domyslalam,ze to tak sie skonczy. Oby wszystko bylo OK...
« Ostatnia zmiana: 24 Października 2007, 22:13 wysłana przez martyna1985 »

Offline Jagna77

• Chuck Norris
  • Mateuszek cały nasz świat ....
  • data ślubu: 08.04.2007 *WIELKANOC*
« Odpowiedź #1428 dnia: 24 Października 2007, 22:21 »
martyna1985 mus to mus , najwazniejsze aby z dzidzia  bylo wszytsko dobrze.

Do szpitala zabierz ze soba reczniki , przybory toaletowe , swoje sztucce , kubek , cos do picia i wode mineralna. Na bierzaco maz Ci doniesie co bedzie trzeba .

Trzymam kciuki kochana  :przytul: :przytul: :przytul: :przytul:

Offline AGULA

• entuzjasta
  • data ślubu: 25.06.2005 r.
« Odpowiedź #1429 dnia: 24 Października 2007, 23:28 »
Martynko  :przytul: myśl pozytywnie!
Pamiętaj, że to dla dobra dzidziusia!!! Wszystko będzie dobrze! Odpoczniesz sobie, poobserwują Cie chwilkę i wrócisz do domku! :przytul:
A z dzidzią napewno wszystko jest i będzie dobrze! :przytul:  ... To Ty poprostu musisz nabrać sił, żeby nie zaszkodzić dzidzi i nie doprowadzić do wcześniejszego porodu!Oprócz tego co napisała Ci Jagna, do szpitala weź sobie jakieś czytadło, np. gazetki o ciąży, macierzyństwie,etc. Aaaa... nie zapomnij klapek pod prysznic! ;)
BĘDZIE DOBRZE KOCHANIEŃKA!!!
Trzymam za Was kciuki!!! :przytul:

Offline Jagna77

• Chuck Norris
  • Mateuszek cały nasz świat ....
  • data ślubu: 08.04.2007 *WIELKANOC*
« Odpowiedź #1430 dnia: 25 Października 2007, 06:16 »
martyna1985 w ktorym szpitalu bedziesz lezala  :drapanie:

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1431 dnia: 25 Października 2007, 08:02 »
Witajcie.

Bede lezala w Zdrojach.

Zapomnialam napisac,ze mam ciut za wysoki cukier i czas na dietke :mdleje: zero slodyczy, owocow, sokow owocowych-tylko woda bleeee....Narazie mialam ja miec 5 dni to kolejnego badania, no ale teraz badanie sie przesunie ze wzg na szpital. Nie wiem jak ja zniose to zero slodyczy!!

Dziekuje za pomoc w pakowaniu. zaraz ide sie spakowac i ok 11 na izbe.

Aaaaa AGULKA w to,ze z Gabi wszystko OK to nie watpie. Wczoraj od 23 do 00:30 ruszala sie non stop. Zaczelam miec podejrzenia,czy na pewno mam jedno dzieciatko pod sercem :) ale to mile uczucie...i tak nie chcialo mi sie spac!! Ale dzis sie wszystko okaze, bo bede miala USG i zobaczymy ile ta nasza gwiazda wazy i jak sie ma!

Nie wiem,czy przed wyjazdem jeszcze tu zajrze, bo Mąż ma bata i powiedzial,ze teraz koniec z internetem, szkola i wychodzeniem z domu  :bicz: :bicz:  Mam sie odzwyczajac od netu, bo potrafie caaaly dzien przesiedziec!! :P 

Trzymajcie się i do napisania za kilka dni!!

P.S. Mam nadzieje, ze tam daja wiecej niz 3 posilki!! Kobieta ciezarna powinna jesc 5!! Musze sie najesc w domu :P

:popija: :uscisk: :uscisk: :buu: :id_juz: :id_juz: :id_juz:

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1432 dnia: 25 Października 2007, 08:13 »
Kochana - trzymaj się!!
szkoda, że cię "odetną" od neta ale jak będziesz miała chwile i ochtę to daj znać esemeskiem co tam u was.
najedz się na zapas hehe
ja będę zjadać za ciebie słodycze  ;)

Myśl pozytywnie - będzie dobrze!!
buziaki i głaski dla gabi!!

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1433 dnia: 25 Października 2007, 08:17 »
Oczywiscie, ze bede sie odzywac smsami:)

Mysle pozytywnie!! Na poczatku bylo przerazenie, pozniej mama dzwonila i mnie pocieszala, ze tam bede pod dobra opieka itp...ma racje.

Tylko jak ja bez was wytrzymam  :nie: :Placz_1:

Anusia...nawet nie wiesz jak ja przezywam te slodycze...ale sobie pokryjomu cos zjem kiedys:)

Offline Kastor (Olcia)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.04.2006cywilny 28.04.2
« Odpowiedź #1434 dnia: 25 Października 2007, 08:21 »
trzymam za Was kciuki
trzymaj sie cieplusio i badz dobrej mysli ;)
wszystko bedzie oki  :glaszcze:

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1435 dnia: 25 Października 2007, 08:30 »
Anusia...nawet nie wiesz jak ja przezywam te slodycze...ale sobie pokryjomu cos zjem kiedys:)
nie wolno  :Kill: :los:
ja nikomu nie powiem

w szpitalu nie jest tak źle - pobudka o 5tej na mierzenie temp...śniadanie o 8ej, potem obchód...leżenie/spanie....weź drobne na tv - może bedzie płatny w pokoju  :)

a masz neta w komórce?

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1436 dnia: 25 Października 2007, 09:11 »
Martynko  :przytul: :przytul: :przytul:

Mysle, ze ten szpital to nie jest taki zły  -doksonala opieka, wszystko pod okiem fachowców, leki, usg... i moze ty sie wyciszysz, uspokoisz  ::)
W kazdymr azie dawaj nam znac co z Wami, bo będzimey się martwić :-[

Ściskam :przytul:

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1437 dnia: 25 Października 2007, 09:22 »
nie wolno  :Kill: :los:
ja nikomu nie powiem

w szpitalu nie jest tak źle - pobudka o 5tej na mierzenie temp...śniadanie o 8ej, potem obchód...leżenie/spanie....weź drobne na tv - może bedzie płatny w pokoju  :)

a masz neta w komórce?

Aniu, mam chyba net, ale nie wiem jak to obslugiwac, bo sie tym nigdy nie interesowalam. Zobaczymy, moze tam rozgryze...

Martynko  :przytul: :przytul: :przytul:

Mysle, ze ten szpital to nie jest taki zły  -doksonala opieka, wszystko pod okiem fachowców, leki, usg... i moze ty sie wyciszysz, uspokoisz  ::)
W kazdymr azie dawaj nam znac co z Wami, bo będzimey się martwić :-[

Ściskam :przytul:

bede dawala znaki!!

Buziaczki, lece!!

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1438 dnia: 25 Października 2007, 09:28 »
Witam
Moze lepiej ze idziesz an obserwacje i "nawodnienie". Szpital to jednak szpital - stała fachowa opieka - nigdzie takiej nie znajdziesz.
Nie wiem czy przeoczylam gdzies ale pewnie nie masz jeszcze wyprawki dla dzidzi co ?
Slodycze sobie daruj - przezyjesz  ;D zreszta po porodzie tez bedziesz musiala sie ograniczac wiec taki odwyk Ci sie przyda juz teraz :)

Ja mialam w szpitalu 3 posilki ale mama przynosila mi papu z domku :)
A zycie w szpitalu nie jest takie zle.Ja bylam tam pierwszy raz i tez sobi ewyobrazalam Bog wie co a mialam o 7 temperaturka, 8 obchod i o 19 znowu obchod :)

Wez sobie czytadło, moze jakiegos MP3 playera i co najwazniejsze wez WIARE ZE JEST OK I TO TYLKO SYTUACJA PZREJSCIOWA.
Jesli pozwolisz bede Cie nekac smskami :)

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1439 dnia: 25 Października 2007, 09:30 »
Aniu, mam chyba net, ale nie wiem jak to obslugiwac, bo sie tym nigdy nie interesowalam. Zobaczymy, moze tam rozgryze...
napewno dasz radę
i będziemy wtedy w ciagłym kontakcie!!  ;)
powodzenia!!