Elcik, Anusia-szczecin, AndziaK, natusia999, Vall, AGULA, Jagna77, ela Baaardzo dziękujemy!!! Jesteśmy przeszczęśliwi!!! Elcik Witam w moim wateczku
AndziaK znalazłam stronkę, gdzie wrzuciłam ostatnią fotk brzucha i nie widziałaś wyraźnie pępka, ale pisałaś, że wygląda Ci na
dziewczynkę
A teraz więcej info, wczoraj byłam cały dzień na nogach i padałam na pyszczek

Malutka leży w położeniu podłużnym miednicowym, czyli ma główkę u góry a pupcię i nóżki koło pęcherza, czyli jak Wam pisałam, że Niunia kopie mnie po szyjce już teraz wiem czemu

Ma jeszcze sporo miejsca i zdąży się przekręcić

Wszystkie parametry ma w normie, brzuszek, główka proporcjonalnie, żołądek, nerki, serduszko, płuca OK. Kręgosłup prościutki, ciągły. Nosek, usteczka i oczka symetryczne, bez zniekształceń. Nózie długie

Łapki dwie

Pokazała nam znak zwycięstwa

A już się bałam, że pokaże nam środkowego paluszka

Widzieliśmy też stopkę

Malutka, taka do wycałowania

Niunia najpierw 5 razy ziewnęła, mlaskala, spała z rączką pod główką

Wynudziłam ją wczoraj, bo cały czas jeździłam z mamą po mieście

Jakie to cudowne patrzeć na własne dzieciątko w brzuszku jak ziewa

Mogłabym tam już zostać i patrzeć na nią do porodu
No i jestem pod wrażeniem sprzętu!! Weszliśmy z mężem do gabinetu, to mnie aż wmurowało!! Męża tez:) Położyłam się na leżance i myślę, kuźwa, ale ja nie widzę monitora! Patrzę przed siebie, a tam na ścianie osobny telewizor z płaskim kineskopem dla rodziców

Lekarz włączył nam hmm własnie nie wiem, czy to było 3D czy 4D (obraz na żółto) i widzieliśmy jak Mała się rusza, więc to chyba 4D. Lekarz wiedział, że nam zależy, żeby zobaczyc jej pysiolka i długo jeździł głowicą, bo Mała była tak przytulona do ścian, że ciężko było ją złapać. Ale udało się i mamy buźkę z rączką

Pozdrawiam