Autor Wątek: (Za)gagatkowe odliczanko do 18.08.07 :)  (Przeczytany 68447 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Barbart
  • uzależniony
Odp: (Za)gagatkowe odliczanko do 18.08.07 :)
« Odpowiedź #570 dnia: 31 Lipca 2007, 14:39 »
Uff.... odliczanko zaliczone :D

Macie bardzo ładną salę i wystrój przy stołkach MP też się ciekawie zapowiada....

Jeśli chodzi o Twoją kreację to sukienka śliczna, biżuteria skromniutka będzie do niej pasowała.

Super makijażyk :)

Również zaproszenia i księga gości bardzo mi się spodobała.
Prostota górą !

A z bolerek to zdecydowanie 3 wygląda najładniej !!!

Offline gagatka

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa Pani G., Mama Łucji, Hubercika i Emilki
  • data ślubu: :Zakochany:18.08.07
« Odpowiedź #571 dnia: 31 Lipca 2007, 14:59 »
 :skacza: Doszła mi jeszcze jedna gwiazdka i jestem już prawdziwym entuzjastą :skacza:
Mam plan zrobić sama dwa zawiadomienia dla ludków z pracy, ale zobaczę czy czas mi pozwoli na takie wybryki  :P

Uff.... odliczanko zaliczone :D

Macie bardzo ładną salę i wystrój przy stołkach MP też się ciekawie zapowiada....

Jeśli chodzi o Twoją kreację to sukienka śliczna, biżuteria skromniutka będzie do niej pasowała.

Super makijażyk :)

Również zaproszenia i księga gości bardzo mi się spodobała.
Prostota górą !

A z bolerek to zdecydowanie 3 wygląda najładniej !!!
Gratuluję Ci Kochana przebrnięcia przez całe 19 stron  :brawo_2: Dziękuję za wszystkie komplementy  :-* Tak właśnie chciałam, aby wszystko było skromnie i elegancko, bez zbędnego przepychu  :ok:
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
  • Jesteśmy jak 2 puzle,tylko 1 pasuje do drugiego
  • data ślubu: 11.08.2007
« Odpowiedź #572 dnia: 1 Sierpnia 2007, 08:37 »
Ale suuuuuuuuuper  A jaką piosenkę wybraliście?
Nawet nie mam kiedy poczytać odliczanek, żeby być na bieżąco.   
Jak znam życie to pewnie pójdziemy na zywioł, bo nie znajdziemy czasu, żeby poćwiczyć. 

S. Krajewskiego "Wielka milosc" i bedziemy tanczyc do tego bluuusa  :hopsa:

Offline Barbart
  • uzależniony
« Odpowiedź #573 dnia: 1 Sierpnia 2007, 09:39 »
Piękna piosenka....

Nie znam tego tańca ale chyba kroki nie są trudne... ?

My standardowo walc, ale jeszcze nie wiem który. Zależy jaki utwór wybierzemy :D

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #574 dnia: 1 Sierpnia 2007, 11:16 »
S. Krajewskiego "Wielka milosc" i bedziemy tanczyc do tego bluuusa  :hopsa:
Świetny wybór Kochana!! :ok: :brawo_2: Ja na naszym spisie utworów granych przez orkiestrę (dali nam spis chyba z 300 piosenek, które grają) zaznaczyłam przy tej piosence wielki czerwony wykrzyknik :D

Mam kilka pomysłów na pierwszy taniec:
 :arrow: Farba "Chcę tu zostać"
 :arrow: Sumptuastic "Kołysanka"
 :arrow: G. Tomczak "Niebieska piosenka"
 :arrow: Ronan Keating "When You Say Nothing At All" - tekst jest super, nawet dla mnie nie za bałdzo zangielszczonej, ale chyba weźmiemy coś polskiego  :hmmm:

W każdym razie NA 100% NIE WEŹMIEMY "Windą do nieba"  ;D

:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
  • Jesteśmy jak 2 puzle,tylko 1 pasuje do drugiego
  • data ślubu: 11.08.2007
« Odpowiedź #575 dnia: 1 Sierpnia 2007, 14:07 »
Piękna piosenka....
Nie znam tego tańca ale chyba kroki nie są trudne... ?
My standardowo walc, ale jeszcze nie wiem który. Zależy jaki utwór wybierzemy :D

No wlasnie na pewno prostsze niz do walca i o to nam wlasnie chodzilo  ;D

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #576 dnia: 1 Sierpnia 2007, 14:14 »
No wlasnie na pewno prostsze niz do walca i o to nam wlasnie chodzilo  ;D
No właśnie, po co sobie jeszcze bardziej życie komplikować?? Już same przygotowania ślubne są wystarczająco skomplikowane  :urwanie_glowy:

Offline malgosiak

• forumowicz
« Odpowiedź #577 dnia: 1 Sierpnia 2007, 20:13 »
Gagatka jakie czekoladki odbierasz?? Robisz na zamowienie opakowania?? Jak cos to wyslij mi namiary na privka! :) PLEASE!!!

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #578 dnia: 2 Sierpnia 2007, 08:19 »
Gosiu o czekoladkach na podziękowania dla gości pisałam już w tym wąteczku, a wzór znajdziesz tutaj: https://e-wesele.pl/forum//index.php?topic=6975.msg332509;topicseen#msg332509 Mogą być albo w srebrnym albo w złotym opakowaniu. Chcę poczekać aż będą zawieszki i odebrać wszystko razem, także zdjątka będą później. Jakbyś je nadal chciała, to wyślę Ci na priva namiary. Minimalne zamówienie takich spersonalizowanych czekoladek (z Waszymi imionami, datą ślubu) to 100 sztuk, a cena za sztukę 3,60 PLN.

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #579 dnia: 2 Sierpnia 2007, 10:13 »
Dziewczynki kochane tradycyjnie proszę Was o pomoc w 3 sprawach:

1) jak wspomniałam kiedyś tam zamierzam zrobić zawiadomienia dla ludków ode mnie z pracy i dla Grzesia. Mam tylko problem, bo przewidziałam osobne tak dla wszystkich pracowników (będzie stało w sekretariacie) i osobne dla moich 6-ciu koleżanek z działu. W związku z tym poradźcie proszę czy napisać "... mają zaszczyt zawiadomić Koleżanki z działu Handlowego  o uroczystości Zawarcia Związku Małżeńskiego," czy może Dziewczyny z Działu Handlowego czy macie inną propozycję??  :drapanie:

2) może gdzieś przeglądając necik rzuciła Wam się w oczęta jakaś slubna papeteria taka na maila, bo chciałabym wysłać maila takim dalszym znajomym z zawiadomieniem o ślubie.

3) złaziłam wczoraj z koleżanką pół miasta w poszukiwaniu kiecki poprawinowej i echo!! Nic na mnie nie pasowało  :nerwus: Macie może jakieś propzycje mniejszych sklepów, gdzie mogłabym znaleźć coś fajnego?? (byłam oczywiście w Carrefourze, Fali i Galaxy).

Tradycyjnie APELUJĘ DO WAS FORUMKI POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!!  :blagam: :blagam: :blagam:

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #580 dnia: 2 Sierpnia 2007, 10:20 »
Ja w ostaniej sprawie nie pomogę, no chyba, że masz ochotę wybrać się do Katowckiej silesii  ;)

W zawiadomieniu do pracy napisałabym Koleżanki z działu. Jakoś tak lepiej brzmi.

Niestety na takową papeterię nie trafiłam, a przydałaby się, tak więc jeśli wejdziesz w posiadanie takowej to proszę o mnie pamiętać  ;)
« Ostatnia zmiana: 2 Sierpnia 2007, 10:29 wysłana przez katarzyna_84 »

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #581 dnia: 2 Sierpnia 2007, 10:27 »
Odnośnie zaproszeń to zależy, w jakich korelacjach jesteście..mnie się koleżanki "kojarzą", więc, jeśli masz zgraną paczkę (jak na pracę) fajnych babek to zaprosiłabym wymieniając te 6 dziewczyn..to nie jest dużo ;) a zawsze jakoś tak ładniej i z wyróżnieniem...myślę, że nawet same imiona wystarczą :tak_2:

Papetrii ślubnej na maila nie posiadam i tutaj nie pomogę ::)

Kieckę kupowałam dla siebie wczesniej i jakoś tak wyszło..hmm a może czasem warto zobaczyć na bazarkach, wiem że kiedyś Dziubasek kupiła na prawdę fajną :tak_2:

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #582 dnia: 2 Sierpnia 2007, 11:03 »
Ja w ostaniej sprawie nie pomogę, no chyba, że masz ochotę wybrać się do Katowckiej silesii  ;)
Ehhhh żeby mi tak czas pozwolił na taką wyprawę to chętnie!  :roll:

Niestety na takową papeterię nie trafiłam, a przydałaby się, tak więc jeśli wejdziesz w posiadanie takowej to proszę o mnie pamiętać  ;)
Na pewno pojawi się w moim wąteczku, jak tylko coś wymyślę dam znać :D

Odnośnie zaproszeń to zależy, w jakich korelacjach jesteście..mnie się koleżanki "kojarzą", więc, jeśli masz zgraną paczkę (jak na pracę) fajnych babek to zaprosiłabym wymieniając te 6 dziewczyn..to nie jest dużo ;) a zawsze jakoś tak ładniej i z wyróżnieniem...myślę, że nawet same imiona wystarczą :tak_2:
Majeczko jesteś genialna!!!  :-* :-* :-* :przytul: :przytul: :przytul: Tak właśnie zrobię  ;D

Kieckę kupowałam dla siebie wczesniej i jakoś tak wyszło..hmm a może czasem warto zobaczyć na bazarkach, wiem że kiedyś Dziubasek kupiła na prawdę fajną :tak_2:
Chyba się wybiorę w sobotę do "Turziniego" ;)

P.S
Przyznaję się bez bicia, Maju, że podczytuję Twój wąteczek w Młodych Mężatkach jak tylko mam czas :D Świetnie się go czyta  :ok: A te przepisy po prostu mniamciu  :brawo: Super pomysł takie zapiski "z życia wzięte" :D

Offline Barbart
  • uzależniony
« Odpowiedź #583 dnia: 2 Sierpnia 2007, 11:30 »
Jeśli chodzi o pirwszą sprawę to zgadzam się z Mają...

Skoro chcesz je wyróżnić to lepiej wypisać każdą z nich na zawiadomieniu...

W pozostałych sprawach niestety nie pomogę, wątpie byś jechała na zakupy na południe Polski ;)

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #584 dnia: 2 Sierpnia 2007, 12:11 »

Skoro chcesz je wyróżnić to lepiej wypisać każdą z nich na zawiadomieniu...
Wpisałam tak: "mają zaszczyt zawiadomić Sz. P. Anetkę, Anię, Magdę G., Magdę N., Monię i Renatę o uroczystości Zawarcia Związku Małżeńskiego"  ;D

:skacza: Jestem po rozmowie z moją Szefową i własnie dostałam PREMIĘ za drugi kwartał  :skacza: Jakby nie było to prawie 90% pensji  :skacza: Teraz jak każdy grosz się przydaje, to taka premia spada mi jak z nieba  :skacza: Chociaż i tak chyba będziemy musieli trochę ruszyć oszczędności  :roll:
Ale nie ma tak, żeby były w życiu same przyjemności, więc musiałam się też wkurzyć  :evil: Zaprosiłam na jutro na panieńskie pyfko moje dwie Qzynki, z którymi mam najlepszy kontakt, tak trochę w ramach tego, że nie zapraszam ich na wesele. I co?? Jedna pojechała nad morze i wraca 07.08, a druga nie przyjedzie, bo................................MUSI ZROBIĆ RODZICOM ZAKUPY NA WCZASY!!!!!!!!!!!! Padłam!!!  :mdleje:

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
« Odpowiedź #585 dnia: 2 Sierpnia 2007, 12:33 »
He he  :D o ile nieobecną jestem w stanie zrozumieć  ;) o tyle zakupy to już trochę głupi wykręt, nie rozumiem takich ludzi  :( przecież to pifko to pewnie wieczorem tak jakoś...szkoda słów

Offline Barbart
  • uzależniony
« Odpowiedź #586 dnia: 2 Sierpnia 2007, 12:34 »
Fajnie, fajniusio..... premia jak trzeba..

To Cie szefostwo doceniło :D

A qzynki dają popalić.... świntuchy i tyle !

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #587 dnia: 2 Sierpnia 2007, 14:14 »
Ja tez jestem za imionami na zawiadomieniu, ładniej to wygląda a każdy czuje się "doceniony"  :)

Papeterii na maila nie mam, ale też o tym myślałam :) Jakby co to przecież chyba może być jakaś inna?? :)

Sukienkę poszukaj na turzynach i na tobruku :) Napewno coś znajdziesz :)

Wykręty gości są baaaardzo dobre. Ja dziś usłyszałam, że jedna kuzynka ni eprzyjedzie bo jedzie w tym czasie na obóz  ??? we wrześniu kiedy jest szkoła?? a no co tam, nie to nie. O zakupach jeszzcze nie słyszalam, ale baaardzo dobre :)

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #588 dnia: 2 Sierpnia 2007, 14:58 »
Dodam, że Qzynka od zakupów jest w 4-tym miesiącu ciąży!! I pewnie będzie dźwigać siaty z zakupami  :mdleje: No cóż, może chciały się odgryźć za to, że ich na wesele nie zaprosiłam??!!

Wymodziłam te zawiadomienia na maila, ale nijak nie wiem jakby je tu wkleić, bo są w Wordzie. Przesłałam sobie ze skrzynki firmowej (z Outlooka) na inne skrzynki i czasem normalnie w treści się wyświetla, a czasem tekst osobno i tło osobno  :-\ Ehhhhh to niedouczenie informatyczne :( Jakby co to mogę Wam wysłać na mailika.

Sukienkę poszukaj na turzynach i na tobruku :) Napewno coś znajdziesz :)
Dziś wieczorem planuję pobuszować po Sterze, bo mój Grześ twierdzi, że nic nie mogę kupić, bo szukam bez Niego ;) Tak więc dziś idziemy razem :D

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #589 dnia: 2 Sierpnia 2007, 15:13 »
no to ja chętnie na mejlika się piszę :) patka_m@wp.pl

Po sterze powiadasz?? :) to rozumiem że dziś uświetnisz mi swoją osobą moje 12-nasto godzinne pracowanie  ;D

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #590 dnia: 2 Sierpnia 2007, 15:22 »
Patruniu poszło :D Daj znać czy dostałaś jakoś to w jednej całości czy jako załączniki, bo tego się obawiam  :-[

Po sterze powiadasz?? :) to rozumiem że dziś uświetnisz mi swoją osobą moje 12-nasto godzinne pracowanie  ;D
Kochana jak tylko zabłądzę na prawo, to na pewno zajrzę ;) Nie wiem tylko o której się tam doczłapię, bo idę jeszcze tu i tam ;)

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #591 dnia: 2 Sierpnia 2007, 17:19 »
Piszę to już znów normalnie 3 raz...  teraz wiadomosci można wysyłam co kilka minut?? nie można częściej?? straszne to jest...

wiadomość doszła :) tło białe, napisy, na dole obrazek. Tak miało być??

Kochana jak tylko zabłądzę na prawo, to na pewno zajrzę ;) Nie wiem tylko o której się tam doczłapię, bo idę jeszcze tu i tam ;)

Błądź, błądź

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #592 dnia: 2 Sierpnia 2007, 18:37 »
Piszę to już znów normalnie 3 raz...  teraz wiadomosci można wysyłam co kilka minut?? nie można częściej?? straszne to jest...

wiadomość doszła :) tło białe, napisy, na dole obrazek. Tak miało być??
Ehhhhh no właśnie niezupełnie tak :drapanie: Ten tekst miał być na obrazku i tak go widzę na skrzynce na o2, ale już na wp jest wszystko osobno  :pogrzeb: Tak więc chyba muszę zmienić koncepcję :'(

Offline malgosiak

• forumowicz
« Odpowiedź #593 dnia: 2 Sierpnia 2007, 19:23 »
Namiary na czekoladki poprosze na privka. Dziekuje Gagatko!!!  :)

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #594 dnia: 3 Sierpnia 2007, 08:18 »
Małgosiu namiary na czekoladki poleciały na privka.
Wczoraj, zgodnie z obietnicą zawitałam do ricardo - naszej Pani Orangowej :D Wprawdzie była już 20:55 i Patrunia zamykała prawie, ale chwilkę pogadałyśmy. Nawet nie wiecie jak miło mnie przywitała słowami: "Myślałam, że jesteś wyższa"  :hahaha: Żeby jej za bardzo nie słodzić, napiszę Wam tylko, że sympatyczne to Stworzenie i często się uśmiecha (na chyba że to z radości,  że mnie widzi ;)
Sukienki oczywiście nie znalazłam  :mdleje: Ale za to Grześ namówił mnie na buty :D

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #595 dnia: 3 Sierpnia 2007, 10:54 »
Żeby jej za bardzo nie słodzić, napiszę Wam tylko, że sympatyczne to Stworzenie i często się uśmiecha (na chyba że to z radości,  że mnie widzi ;)

Agatko to oczywiście z radości na Twój widok  ;D hihihihi  ;D dziękuję kochana za odwiedzinki, jak będziesz w okolicy to odwiedzaj mnie częściej będzie mi baaaaardzo miło  ;D

Ja ci już nie będę słodzić, żebyś nie zaczeła fruwać w pracy :) hihihi, ale już i tak pewnie przeczytałaś u mnie w wątku :P

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #596 dnia: 3 Sierpnia 2007, 11:08 »
Żeby jej za bardzo nie słodzić, napiszę Wam tylko, że sympatyczne to Stworzenie i często się uśmiecha (na chyba że to z radości,  że mnie widzi ;)

Agatko to oczywiście z radości na Twój widok  ;D hihihihi  ;D dziękuję kochana za odwiedzinki, jak będziesz w okolicy to odwiedzaj mnie częściej będzie mi baaaaardzo miło  ;D
Jak tylko będę to zajrzę do Ciebie Słonko, żeby Ci się chociaż trochę uśmiechnęła buźka :D

Ja ci już nie będę słodzić, żebyś nie zaczeła fruwać w pracy :) hihihi, ale już i tak pewnie przeczytałaś u mnie w wątku :P
No u mnie sufit raczej nie za wysoko, więc lepiej nie słodź :P A tak serio, to jest mi bardzo miło, że tak piszesz  :-* No ba!! Pierwsze co robię po przyjściu do pracy to wchodzę na Twój wątek  :-* W domku bywa różnie, bo jak Chłop sobie kupił nową grę, to juz dostęp do kompa mam baaaaardzo ograniczony ;)

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
« Odpowiedź #597 dnia: 3 Sierpnia 2007, 11:10 »
Zaraz, zaraz - tu ziemia ;D podobno ktoś kupił buty :brewki: a jakie :?:

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
« Odpowiedź #598 dnia: 3 Sierpnia 2007, 11:10 »
Hmmmmmm, czuję, że fotki będą  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #599 dnia: 3 Sierpnia 2007, 11:30 »
Hihihihihi Kochane Wy Moje Fotkożerczynie  :-* Kupiłam sobie półbuty takie do dżinów, niespecjalnie mi się podobały, tyle że są wygodne, a to dla mnie najważniejsze ;) Grześ był nimi zachwycony, więc mi kupił. A foteczki jak bardzo chcecie wkleję w weekendzik, bo dziś robię pyfko panieńskie, więc nie będzie kiedy. To już któraś z kolei para, jaką kupiliśmy w Lesti, więc Pani w prezencie dała mi taki mały zestaw podróżny: pasta do butów, szczotka, łyżka i szmatka w futerale na zamek  :ok: