gagatka, jeszcze przed swoim ślubem dotarłam do Ciebie i muszę powiedzieć/napisać, że według mnie najlepsze jest 3
bolerko 
ślicznie w nim wyglądasz 
Dzięki, dzięki Moniu

gagatka ja obstawiam bolerko nr 3. Nie jestem oryginalna nie? 
No cóż Milenko, nie za bałdzo

Ale dziękuję za głosik

stawiam na bolerko nr 3- najlepiej leży, wyglądasz w nim zgrabnie- nie zakrywa zdobień gorsetu, a nie wygladasz goło.
Kochana przekonałaś mnie do tej Trójeczki

Gagatku ja tez glosuje na bolerko nr 3 
Dzięki za głosik w imieniu Trójeczki

Niniejszym podaję najnowsze wyniki:
STAN RYWALIZACJI BOLERKOWEJ NA DZIEŃ 30.07 GODZ. 15:41:Nr 1: 1 głos

Nr 2: 0,5 głosów

Nr 3: 14,5 głosów

Rywalizację uważam za zakończoną i stwierdzam bez żadnych wątpliwości, że decyzją Kochanych Forumek:
i właśnie w nim zamierzam pokazać się dn. 18.08.07

Bardzo ładna jest twoja sukienka i ty w niej tez slicznie wyglądasz
Będziesz sliczną Panną Młodą.
Dziękuję Ci przeogromnie
kobietko za komplementa

Bukiet, który wkleiłas wczesniej, taki pokręcony myśle, że będzie pasował, dodałabym, tylko troche więcej zielonego, albo jakieś srebrne dodatki tytpu drucik, zyłka, jakieś kuleczki 
Właśnie taki zamówiłam

Będą takie pokręcone białe kanty z deski i 3 białe róże na środku

Do tego chciałam jeszcze trochę jakiś zielonych badyli liściastych, coby mdło nie było

Dla Świadkowej i mojej Chrześniaczki będą chyba z białych róż takie mniejsze.
Gagatka a jak tam nauka tanca, zapisaliscie sie?
Wiesz Kochana u nas trochę teraz krucho z czasem, więc chyba nic z tego

Mój Grześ stwierdził, że po co kasę wydawać jak możemy sami ćwiczyć w domku

Byłam w weekendzik w domku i oprócz zamówienia bukietu, byłam z Florystami na sali, wymierzyliśmy wszystko i ustaliliśmy koncepcję strojenia

W sumie fajnie tak komuś zostawić to na głowie

Tylko moja Mamcia musi kupić tiul u Sąsiadki, która sprzedaje firanki i będzie ok
Poza tym byłam u księdza zanieść to zaświadczenie z USC i umówiłam nas na poniedziałek przed ślubem na dogadanie szczegółów

Trzecia załatwiona w weekend rzecz to zamówiony tort-na bitej śmietanie, 3 piętra, z tego 2 truskawkowe (żeby nie były mdłe) i 1 śmietankowe. Muszę tylko kupić jakąś figurkę, bo te, które mieli w cukierni, to takie nie za bardzo.
I tak się tym wszystkim zmęczyłam, że aż cały wieczór w sobotę przespałam