Autor Wątek: Zespoly muzyczne z kuj-pom  (Przeczytany 253553 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline natalii
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 9.08.2014
Odp: Zespoly muzyczne z kuj-pom
« Odpowiedź #390 dnia: 31 Lipca 2013, 14:26 »
Ja polecam zespół PROREMIX z Lubienia.Sama już sobie ich zaklepałam.;)
Jest to 4 osoby skład. Bawiłam się na weselu u kuzyna gdzie właśnie ten zespół grał. Można wejść na ich stronę internetową i posłuchać ich. Przyznam szczerze,że to co jest w internecie to tylko jakieś 20 % ich możliwości bo na żywo się lepiej ich  słucha i są lepsze efekty.

Offline marc071
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #391 dnia: 6 Sierpnia 2013, 15:21 »
zobaczcie ten zespół, byłem na weselu są b. OK zespolelita. pl.  Chyba z koronowa są

Offline Aga444
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #392 dnia: 8 Sierpnia 2013, 12:38 »
T&M- najlepszy! Tanio i dobrze.  Repertuar akurat taki weselny, przyjemny.  Pan Tomasz ma doswiadczenie, pomaga parom wszystko ustalic.  Jest elastyczny, mily, ma taki dobry kontakt z ludzmi, co pozniej czuc na weselu.  ja polecam

Offline SandraJ
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07.08.2015
« Odpowiedź #393 dnia: 8 Sierpnia 2013, 20:27 »
Hej kochani  :)

Ja też jestem w trakcie poszukiwań i jak na razie to znalazłam dwa zespoły którymi jestem zainteresowana, M&M Acoustics i   Holidays . 
Czy ma ktoś może jakieś opinie na ich temat? Byałabym bardzo wdzięczna za pomoc.

Pozdrawiam  :-*
« Ostatnia zmiana: 14 Sierpnia 2013, 13:48 wysłana przez Maja »

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #394 dnia: 8 Sierpnia 2013, 21:07 »
W końcu ktoś z większą ilością postów niż jeden i bez krypto reklamy ;D

Offline Vivka

• Chuck Norris
  • data ślubu: maj 2014
« Odpowiedź #395 dnia: 9 Sierpnia 2013, 09:07 »
ja 2 razy byłam na weselu gdzie grał zespół Marseb

2 lata temu u znajomych
i rok temu u kuzynki

mi się podobało, grali i śpiewali na żywo, nie fałszowali, fajne oczepiny były :)

Offline Karola19xm
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 05.09.014
« Odpowiedź #396 dnia: 12 Sierpnia 2013, 21:06 »
My wybraliśmy zespół Hey City bo podobały mi się głosy energia i repertuar zespołu no i chciałam młodych ludzi nie starszych panów ;) jak na razie słyszę o nich same pozytywne opinie ale tak na prawdę czy się sprawdzą okaże się po weselu ;)

Offline Darin85
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #397 dnia: 21 Października 2013, 14:23 »
Kojarzy ktoś z Was zespół Jagoda Band z Bydgoszczy? Jakieś opinie? ;)

Offline lidialip

• zapaleniec
  • data ślubu: 24.08.2013
« Odpowiedź #398 dnia: 21 Października 2013, 19:44 »
Polecam Hey City z czystym sumieniem, to najlepszy zespół przy którym się bawiłam.

Offline grafpit
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10 czerwca 2012
« Odpowiedź #399 dnia: 24 Października 2013, 11:53 »
Każdy zespół trzeba sprawdzić, wpaść na moment na wesele czy imprezę na której grają i zobaczyć co to za poziom.  Wiadomo, że 2-3 osobowe zespoły nie grają tylko puszczają z podkładów, niektórzy do tego coś doplumkują inni nawet udają że śpiewają - żenada.  Jeśli zespół to tylko wieloosobowy 5-6 osób.  Z naszego regiony bawiłem się przy Na Żywca i dla mnie jest to zdecydowanie najlepszy zespół.  Byłem też na weselach kilku innych - ale nikomu bym nie polecił.  nazywca. pl i jakąś opinię można sobie wyrobić.

Offline Karola19xm
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 05.09.014
« Odpowiedź #400 dnia: 24 Października 2013, 19:02 »
Cóż za wspaniała autoreklama swojego zespołu hehe raczej po takich postach nie przybędzie klientów

Offline pateryzanka
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 01.06.2012
« Odpowiedź #401 dnia: 10 Listopada 2013, 00:53 »
ja tez slyszalam bardzo dobra opinie o "Na zywca" od przyjaciolki, u której grali (poza forum mogę podac konkretne dane, żeby było wiarygodnie)
jeśli ktoś pisze o nich dobrze, to nie oznacza to, ze podszywa się pod forumowicza (a naprawdę jest członkiem zespołu), może faktycznie chce pomoc innym swoja opinia
ja tam sobie bardzo cenie bardziej "rozbudowane" rekomendacje lub przestrogi, to zaoszczedza czas.

choć prawda jest tez taka, ze opłaconych "klakierow" na tym forum nie brakuje:(

Offline donia9098
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.04.2014
« Odpowiedź #402 dnia: 1 Grudnia 2013, 22:46 »
Co do HeyCity (sami ich wybraliśmy), moja siostra a również i świadkowa bawiła się wczoraj na imprezie z ich udziałem i z jej relacji, na żywo są równie fantastycznie co na nagraniach, a może i lepsi.  Jedyna uwaga to była, że po 5-6 piosenkach robią sobie długie nawet półgodzinne przerwy.  Nie wiem czy to od charakteru imprezy zależy (to były studenckie połowinki) czy od umowy z zespołem.  Może wy macie z HeyCity jakieś doświadczenie z imprezy, balu etc i możecie skonfrontować te informacje?

Offline Loniacz

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.06.2015
« Odpowiedź #403 dnia: 5 Stycznia 2014, 13:06 »
a może ktoś z was coś słyszał na temat zespołu Retro Trio Toruń?
opinie czytałam różne, wydaje się aż za profesjonalny na imprezę typu wesele jak się słucha ich nagrań demowych.  co prawda szukamy zespołu, który nie gra tylko muzyki biesiadnej i disco polo, gdyż na naszym wesele będą różni goście no i chcemy raczej różną muzykę no i dużo zabaw integracyjnych:)

no jedynie że jeszcze coś ciekawego polecicie z naszego województwa?  ;)

Offline nolska

• forumowicz
  • "Bo jesteś tu i proszę zostań już " <3
  • data ślubu: 06.09.2014
« Odpowiedź #404 dnia: 6 Stycznia 2014, 22:20 »
My podpisaliśmy umowę z zespołem " Damy Radę " ze Strzelna ( okolice Inowrocławia ) - moim zdaniem strona zachęcająca , mają filmiki video i repertuar + częste pytania. Więcej napiszę po weselu :D ;)

Offline dogma23

• forumowicz
  • data ślubu: 11.06.2011
« Odpowiedź #405 dnia: 11 Stycznia 2014, 12:09 »
Członkiem zespołu ze Strzelna jest mój kolega z liceum :-) I z tego co pamiętam śpiew i granie na gitarze wychodziło mu profesjonalnie :-)

Offline itka

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.07.2015
Jaki zespół muzyczny?
« Odpowiedź #406 dnia: 24 Kwietnia 2014, 10:09 »
Witam, poleciłby ktoś fajny zespół muzyczny? Może być z Bydgoszczy i okolic, ale niekoniecznie i najlepiej bez wokalistki, chociaż nie zamykam się tylko na tą opcję.  Miałam wybrany zespół M&M Acoustics, ale niestety na przyszły rok praktycznie brak terminów  :'( Będę wdzięczna za pomoc ;)

Offline Vivka

• Chuck Norris
  • data ślubu: maj 2014
Odp: Jaki zespół muzyczny?
« Odpowiedź #407 dnia: 24 Kwietnia 2014, 10:41 »

Itka jest wiele tematów dot. zespolów i DJów z naszego województwa

przejrzyj sobie wątek kujawsko-pomorski i na pewno znajdziesz ;)

Offline itka

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #408 dnia: 24 Kwietnia 2014, 10:51 »
Cytat: Vivka link=topic=49127. msg2078523#msg2078523 date=1398328909

Itka jest wiele tematów dot.  zespolów i DJów z naszego województwa

przejrzyj sobie wątek kujawsko-pomorski i na pewno znajdziesz ;)

Przejrzałam cały :) I założyłam jeszcze raz bo wszędzie zbaczają z tematu, albo posty bardzo bardzo stare.
Wolałabym jakieś wypowiedzi osób, które były bądź robiły wesele w jakimś niezbyt odległym czasie.  Repertuar się zmienia, wokaliści dochodzą.

Offline KasiuniaB
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #409 dnia: 23 Czerwca 2014, 23:23 »
A czy ktoś z was bawił się przy zespole Melomania? Szukam opinii o tym zespole  :)

Offline ulanowski

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #410 dnia: 24 Czerwca 2014, 08:16 »
A czy ktoś z was bawił się przy zespole Melomania? Szukam opinii o tym zespole  :)

Jeden z lepszych na naszym terenie. Pracowaliśmy razem przy kilku weselach i za każdym razem PM była zadowolona, a ja miałem masę fajnych, dynamicznych zdjęć.

Polecam!

Piotr Ulanowski

Offline domikrop
  • nowicjusz
  • *
zespol muzyczny Bella Notte zna ktos?
« Odpowiedź #411 dnia: 5 Sierpnia 2014, 20:54 »
Czy byli u Was na weselu??????jakies wrazenia?ktos cos?szukam zespolu na wesele plisssss pomozcie;)

Offline domikrop
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #412 dnia: 5 Sierpnia 2014, 21:26 »
Wlasnie powiedzcie jak tam zespol bella notte????????????????

Offline doksik86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.09.2014
« Odpowiedź #413 dnia: 20 Sierpnia 2014, 13:51 »
zna ktoś zespół Flash?

Offline Nathali
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10.06.2016
« Odpowiedź #414 dnia: 31 Sierpnia 2014, 12:21 »
Witajcie.  Jestem tu nowa, ale od jakiegoś czasu śledzę posty, które są umieszczane na tym forum.  Planuję wesele na czerwiec 2016.  Czy znajdzie się dobra osoba, która podeśle listę zespołów, które są najbardziej rozchwytywane, polecane.  Zespoły te mogą być z Bydgoszczy i okolic.
Pozdrawiam serdecznie.

Offline weronafoto

• forumowicz
  • data ślubu: czerwiec 2015
« Odpowiedź #415 dnia: 20 Października 2014, 10:40 »
Dlatego i ja założyłam kolejny.  A zamiast pomóc i odpowiedzieć na pytania to oczywiście odsyłają do poprzednich wątków. . . .
Masz już wybrany zespół? :)

Offline weronafoto

• forumowicz
« Odpowiedź #416 dnia: 20 Października 2014, 10:55 »
Poszukuję opinii na temat zespołów:
- KochanowskiBand z Torunia
- BlueBirds z Bydgoszczy
- Impuls z Strzelna

Offline Milka89
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.07.2015
« Odpowiedź #417 dnia: 21 Października 2014, 11:18 »
Witam,
Ja też jestem tu nowa :) Wybór zespołu był dla mnie nie małym problemem.  Poszukiwania rozpoczęłam dość szybko bo prawie 1,5 roku wcześniej, ale nie żałuję.  Problemem dla Nas było to że zarówno ja jak i mój narzeczony jesteśmy wielkimi miłośnikami muzyki i wszelkie "zespoły" składające się z faceta na klawiszach i śpiewającej laski automatycznie odpadały.  Jednocześnie nie chcieliśmy wydać fortuny na zespół.  Na początku bardzo nam się spodobał Aristos Band (Wojciech Bełza) czy jakoś tak, ale niestety cena nas bardzo zniechęciła (no ale czego oczekiwać od 6- os zespołu, nic dziwnego że są drodzy :)).  Po drodze było kilka propozycji np Bella Note ładne wokale, ale grają tylko na klawiszach i to nas zniechęciło.  Ostatecznie stanęło na Emotion Band na, których wpadliśmy przypadkiem.  Mam wrażenie, że ten zespół bardzo słabo się ogłasza i to mnie trochę martwi, bo w sumie w internecie to nawet zbytnio ich się nie da posłuchać.  Umówiliśmy się z nimi na spotkanie i zostały nam przedstawione nagrania z wesel i wyglądało to naprawdę nieźle, fajny wokal prawdziwe instrumenty.  Chociaż w dalszym ciągu trochę się boję mam nadzieję, że będzie dobrze.  A Wy macie może jakieś opinie na temat Emotion Band może ktoś był na weselu gdzie grali ?? To by mnie trochę uspokoiło.
Pozdrawiam Mila

Offline weronafoto

• forumowicz
« Odpowiedź #418 dnia: 21 Października 2014, 11:34 »
Milka89  my też chcieliśmy Emotion Band bo kolega dwa lata temu miał ich na swoim weselu  i nam zaproponował.  Ale po spotkaniu z wokalistką (Pan Sławek który się z nami kontaktował nie miał czasu - już jeden minus żeby zająć się klientami) mieliśmy mieszane uczucia.  Mianowicie podejście do klienta. . . .  Okropne
- z rozmowy wynikało że nie możemy za dużo ingerować w ich "występ"
- zabawy już nie są na czasie według tej Pani, mało sie ich robi a już na pewno nie tych "szalonych"
- śpiewają w 60% po angielsku i tylko w 40% po polsku
Nastawienie tej Pani (naprawdę nie pamiętam jak miała na imię - chyba nawet się nie przedstawiła) daje dużo do życzenia. . .  Strasznie pewna siebie i z wyższością traktowała swoje występy i osobę.

Nie chcę jej ubliżać, bo nie znam osoby, ale po prostu zachowywała się jak gwiazdka, która nie musi mieć reklamy. . . . .   :-X

Ogólnie mi się rozmowa z tą Panią dłużyła i nie podobała.  Złe nastawienie do klienta.  Miałam odczucie że śpiewają dla swojej satysfakcji a nie dla klienta.  Być może to fajne ale tak naprawdę to Twój dzień i musisz mieć jakiś wgląd w ich "występ" oni to praktycznie uniemożliwiają. . . .

Dodam że jadąc na spotkanie z nimi byliśmy prawie pewni i nastawieni na podpisanie umowy! Szukamy dalej  :(

Offline itka

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #419 dnia: 25 Października 2014, 11:13 »
Dlatego i ja założyłam kolejny.  A zamiast pomóc i odpowiedzieć na pytania to oczywiście odsyłają do poprzednich wątków. . . .
Masz już wybrany zespół? :)

Tak ja już mam wszystko wybrane ;) Zespół September 3 kobiety i mężczyzna, w sumie zamykałam się na opcję z kobietami, ale wzięłam z polecenia i w sumie muszę przyznać świetny mają wokal :)