Autor Wątek: Zespoly muzyczne z kuj-pom  (Przeczytany 253875 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline agatkap81
  • bywalec
  • data ślubu: 31.08.2007
Odp: Zespoly muzyczne z kuj-pom
« Odpowiedź #30 dnia: 11 Września 2007, 20:00 »
 wejdź na ich stronke i tam sa wszystkie potrzebne namiary:

REGULAMIN!
możesz ściągnąć sobie ich piosenki. niektóre nie wyszły im rewelacyjnie ale na żywo śpiewają super. Chłopaki pracują i mieszkają w bydgoszczy a są z okolic brodnicy. Są po naszej akademii muzycznej.

Kryptoreklama
« Ostatnia zmiana: 11 Września 2007, 20:52 wysłana przez rybkawiedenka »
Związani na zawsze od 31.08.2007

Offline justyna2384

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 23.08.2008
« Odpowiedź #31 dnia: 11 Września 2007, 20:15 »
do agatkap81
dzieki ci bardzo ,zaraz wejde na ich stronke ,a mozesz mi jeszcze napisac ile oni biora??

Offline justyna2384

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #32 dnia: 11 Września 2007, 20:29 »
acha jeszcze jedno  :) mozesz mi cos napisac jak oni prowadzili ogolnie cala impreze, chodzi mi o to czy umieli zabawic gosci??? czy oczepiny sie udaly??? bede wdzieczna za wszystkie informacje

Offline MISIEK

• Nigdy nie jest tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej
  • zapaleniec
« Odpowiedź #33 dnia: 11 Września 2007, 20:44 »
dziewczyny poczytajcie proszę regulamin  :dno: - wszystkie dane teleadresowe wyłącznie na PW - proszę przestrzegać regulaminu

Offline agatkap81
  • bywalec
« Odpowiedź #34 dnia: 12 Września 2007, 09:53 »
Wiem, wiem,

Dzięki za ostrzeżenie i wielkie sorki,ale nigdzie nie mogę znaleźć linka do regulaminu.

obiecuje już nie popełnić takiego czegoś!

Offline justyna2384

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #35 dnia: 15 Września 2007, 16:18 »
poszukiwania nadal trwaja....... :'(   :(
kontaktowalam sie z polecanymi zespolami MUSIC BAND ORAZ DEJAVU i niestety oba maja zajete termin na 23.08.2008  ??? Nie wiem co juz mam robic? Wszedzie gdzie nie zadzwonie odpowiedz jest taka sama . Ludzie czy sa jeszcze jakies wolne zespoly na sierpien przyszlego roku ???? HELPPPPPP  >:(

Offline grecka

• bywalec
  • data ślubu: 08.08.2008
« Odpowiedź #36 dnia: 15 Września 2007, 16:31 »
Witaj justyna2384 :) Miałam ten sam problem, szukając zespołu weselnego. W końcu zdecydowałam się na Music Band:) Prześle ci kilka telefonów na prv tylko muszę znaleźć płytę bo gdzieś się zapodziała :-\ Może znajdzie się tam coś wolnego i ciekawego.  Pozdrawiam i życzę powoidzenia

Offline justyna2384

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #37 dnia: 15 Września 2007, 21:42 »
bede wdzieczna za kazda podpowiedz i namiary na jakies sesowne zespoly.Pozostaje mi tylko miec nadzieje ze moze wkrotce cos znajde. Z gory dzieki za kazda pomoc.

Offline grecka

• bywalec
« Odpowiedź #38 dnia: 17 Września 2007, 12:52 »
Płyty nie znalazłam- chyba moj Przyszły robił porządki bo nic nie leży na swoim miejscu  :glupek:-  ale znalazłam kilka innych numerow- sle na prv

Offline PaulaPrzem
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #39 dnia: 21 Września 2007, 20:25 »
Witajcie ponownie!!! Dawno mnie tu nie było...... Ale najpierw byłam na urlopie,potem wolne się skończyło i do szkoółki trzeba było wrócić...... A tam pełłłno robotyyy........ wrrr same papierki  >:( A zespół właśnie dziś znaleźliśmy... w końcu... lepiej póxno niż wclae:)) No więc są z Bydzi, 3 osóbki w tym kobitka i niexle śpiewają,angielskiego aż tak nie kaleczą,co u innych było wyraźnie słychać, na szczęście mieli jescze wolny nasz termin. Jeszcze tylko musze w tym roku załatwić fotografa i filmowca jakiegoś... pozdrawiam:)))

Offline grecka

• bywalec
« Odpowiedź #40 dnia: 22 Września 2007, 12:10 »
PaulaPrzem widze ze jestesmy na tym samym poziomie przygotowan ;D Jesli mozeszto napisz jeki zespol wybralas. Buziaki :hopsa:

Offline PaulaPrzem
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #41 dnia: 28 Września 2007, 19:26 »
Now ięc my mamy zespół o nazwie wiking players. Naprawdę nieźle śpiewają. Ale tyle się naszukaliśmy,a ten namiar dostałam od kogoś,więc niepotrzebnie tak się męczyliśmy i w ogóle. Grecka,a TY gdzie będziesz miała ślub i wesele?? Bo widze,że mamy tę samą datę:)) Buziaczki!!!!

Offline AGNIESIA

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 26.07.2008
« Odpowiedź #42 dnia: 30 Września 2007, 08:42 »
A słyszałyście drogie forumowiczki o zespole z Bydgoszczy o nazwie SUPLEMENT?

Offline PaulaPrzem
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #43 dnia: 30 Września 2007, 12:37 »
My słyszeliśmy o nim z moim facetem,ale osobiście nie przypadli nam do gustu. Ale to zależy co kto lubi:)Dlatego wybraliśmy sobie inny zespół i jutro teściowa niedoszła podpisuje z nimi umowę:))

Offline grecka

• bywalec
« Odpowiedź #44 dnia: 1 Października 2007, 19:50 »
Witaj PaulaPrzem :) Mam salę na ATRze , zespół  Music Band z leśnego, a mszę na Fordonie tam gdzie jest Wiatrak   i Martyria o godzinie 15,00- dość wczesnie ale bawimy się bez poprawin wiec chcieliśmy się wyszaleć. Teraz powoli dojrzewam aby ruszyć sprawę kamerzysty no i sukni oczywiście. Nie chciała bym obudziś cie tak jak z sala kiedy było już prawie za późno żeby dostaś w ATRze sierpień :hopsa:

Offline agatkap81
  • bywalec
« Odpowiedź #45 dnia: 1 Października 2007, 20:11 »
grecka super wybór z salą na ATR. Ja miałam tam swoje wesele ostatniego sierpnia i bawiliśmy się cudownie i w tym samym kościele ślubowaliśmy - bo mieszkam na przeciwko:)

na Atr się wszystko świetnie udało - obsługa super, jedzenie pychota - i słuchaj się na ustaleniach weselnych tego co bedzie spisywał bo na prawdę wiedzą co i jak. My też nie mieliśmy poprawin, a ślub był o 16 , niestety gości mieliśmy z daleka i o 3 postanowiliśmy zakończyć zabawę - ale i tak wybawiliśmy się jak nigdy!!

Offline grecka

• bywalec
« Odpowiedź #46 dnia: 1 Października 2007, 22:49 »
a gdzie goście nocowali jeśli można spytac? ja mam rodzinę z okolic szczecina więc mam problem z noclegami. nie dam rady umieścić ich u znajomych i rodzin przyszłego męża więc szukam taniego nie przynoszącego wstydu noclegu blisko ATR :)
Co do wesela to zdecydowaliśmy się na stołówkę ATR z powodu świetnych recenzji znajomych i forumowiczów :)

Offline agatkap81
  • bywalec
« Odpowiedź #47 dnia: 2 Października 2007, 09:28 »
Wiesz co, ja załatwiłam gościom  pokoje w akademiku - ale te studenckie. Nie był to żaden luksus, ale mieli gdzie się wygodnie wyspać swobodnie umyć i blisko:) moi wszyscy byli dojezdni z Wrocławia i byli zadowoleni:)

tylko byś musiała zagadać z kierowniczką i troszkę jej pomarudzić że np. studiowałaś na atr i że nie chcesz tych hotelowych pokoi bo to troszkę za drogo jak dla was i ze po prostu chodzi o jedna noc, a nie o tydzień.

nas skasowali 28,80 za osobę - wiec jeszcze w miarę spoko.

Bo inne hotele na fordońskiej czy gdzieś chcą po 40 zl od osoby, a te pokoje hotelowe na atr sa dość łądne i łazienka super ale 65 zl od osoby to dla mnie o wiele za drogo.

no to chyba tyle o hotelu.

Offline grecka

• bywalec
« Odpowiedź #48 dnia: 2 Października 2007, 10:10 »
Wielkie dzieki za wiadomosć:) ciągle myslałam o akademiku ale jak usłyszalam 65zl to troszke zmiekłam. Niestety nie studiowałam na ATR tzn UTP ale jakos może uda mi sie dogadać. Cieszę sie ze komus przedemną udało sie przetrzec szlaki i zmiekczyc serce kierowniczki

Offline novia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29.12.2007
« Odpowiedź #49 dnia: 3 Października 2007, 12:40 »
Witam :)

Czy mogę prosic o namiary zespołu dejavu i wiking players?
Bardzo będę wdzięczna.

P. S.  Nikt nie słyszał niczego dobrego o Suplemencie?

Offline AGNIESIA

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 26.07.2008
« Odpowiedź #50 dnia: 4 Października 2007, 07:23 »
Cześć novia.

Z moim narzeczonym zdecydowaliśmy się na ten zepół Suplement po długich poszukiwaniah i wielu castingach przeprowadzonych wśród zespołów. Wypytywaliśmy wśród znajomych i moje dwie koleżanki były nimi zachwycone. Podobno świetnie potrafia rozbawić gości no i moim skromnym zdaniem nie kaleczą angielskich piosenek jak niektórzy co jest dla mnie ważne.
Pozdrawiam

Offline novia
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #51 dnia: 4 Października 2007, 17:36 »
Agniesia,
No to bardzo mnie podbudowałaś i pocieszyłas.  My własnie wybieramy się na rozmowę z nimi.  Ale jest to dopiero nasze pierwsze spotkanie, jesli chodzi o zespół (dlatego tez pytam o namiary na innych).  Nie moge natrafić na żadne opinie o nich, więc troche byłam zaniepokojona, bo bazujemy jak na razie tylko na ich stronie internetowej, a tam jest tylko kilka piosenek (ale wykonanie nam sie podobało).  Zobaczymy. . .  Mam nadzieję, że będę mogła do Twoich pozytywnych opinii dołączyć swoją :)

Offline grecka

• bywalec
« Odpowiedź #52 dnia: 6 Października 2007, 11:56 »
Witaj Novia :) Napisz swoje przemyślenia na temat zespołu- pomoże to innym w przyszłości:) Pozdrawiam

Offline novia
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #53 dnia: 11 Października 2007, 19:34 »
Witaj Grecka :)
Hmmm. . . przemyślenia. . . Najprawdopodobniej zdecydujemy się na ten zespół, chociaz przyznam, że mam pewne wątpliwości, czy rzeczywiście dobrze rozbawią gości, zachęcą ich do zabawy, a jest to dla mnie bardzo ważne.  MArtwi mnie to trochę, że nie znamy opinii nikogo, kto bawiłby sie na weselu przez nich prowadzonym.  Czułabym sie pewniej wtedy.  Cóż. . . zobaczymy.  My już nie mamy czasu na zastanawianie i wybieranie:) Ale jesli możesz, prześliesz mi namiary na swój zespół?:)
Pozdrawiam

Offline grecka

• bywalec
« Odpowiedź #54 dnia: 11 Października 2007, 19:59 »
Witaj novia :) namiary poszły na prv. Muszę cie ostrzec ze wybrałam ich nie znajac nikogo kto widział ich w akcji a tylko po przesłuchaniu ich na próbie. Bardzo bezpośredni ludzie nastawieni na współpracę z "Młodymi" biorą sobie do serca twoje oczekiwania. Wokalistka spiewa fajnie, poza tym jest keybord (tak sie to pisze?) akordeon (bardzo mi sie podobał) i saksofon.  Pozdrawiam i życzę powodzenia:)

Offline PaulaPrzem
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #55 dnia: 13 Października 2007, 17:15 »
grecka strasznie wczesnie macie ten ślub. Zwłąszcza,ze jest to piatek. My będziemy mieli o póxniejszej godzinie z tego względu,żeby wszyscy goście zdążyli dojechać,bo pewnie nielktórzy z nich tego dnia będą pracować,a nie ammy całej naszej rodzinki w Bydzi.

Offline grecka

• bywalec
« Odpowiedź #56 dnia: 13 Października 2007, 17:34 »
Slub jest wczesnie z dwóch powodów. Po pierwsze jest bez poprawin a chce sie wybawic na swoin weselu bo drugiego nie planuję   :hopsa:. Po drugie moja rodzina tez ma daleko (jestem z pod szczecina) więc czy ślub bedzie o 15.00 czy 18.00 to i tak nie zdaża isc do pracy. Zaproszenia bedziemy rozdawac wczesniej aby każdy zdażył wziąść wolne.  Wczesna godzina wybrana została z rozmysłem:) A wy o której ślubujecie? Pozdawiam.

Offline mystikala

• entuzjasta
  • data ślubu: 16.08.2008
« Odpowiedź #57 dnia: 21 Października 2007, 14:34 »
moge prosic o namiary na zespol Dejavu?!?trafilam na stronke ,ale ni moge znalezc zadnych danych!bede wdzieczna! ;)

Offline agatkap81
  • bywalec
« Odpowiedź #58 dnia: 21 Października 2007, 22:34 »
witam, nie wiem czemu na stronce nie znalazłaś kontaktu skoro jest wyraźnie napisane : kontakt i dwa numery telefonu, chyba że złą stronke otworzyłaś:)
  po nazwie zespołu musi być rozszerzenie "net.pl"

Offline mystikala

• entuzjasta
  • data ślubu: 16.08.2008
« Odpowiedź #59 dnia: 22 Października 2007, 12:02 »
trafilam na zla stronke  ::) juz wszystko znalazlam  ;)