Autor Wątek: Zespoly muzyczne z kuj-pom  (Przeczytany 254385 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline El-Maniaque
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 02.08.2008
Odp: Zespoly muzyczne z kuj-pom
« Odpowiedź #60 dnia: 30 Listopada 2007, 19:52 »
Witam wszystkich.

Na forum trafiłem przed chwilką dosłownie i ucieszyłem się bo można się tu dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy :)

Właśnie niedawno zaklepałem sobie salę na 2 sierpnia na wesele i mam nadzieję, zę wszystko wypali.

Piszę w tym temacie ponieważ jestem muzykiem z Bydgoszczy.  Jeśli ktoś poszukuje zespołu  na wesele, to proszę o kontakt na PW.  Tam uedzielę wszelkich informacji.

To mój pierwszy post i mam nadzieję, że nie złamałem regulaminu :)

Pozdrawiam serdecznie.  :D

Offline monia856
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #61 dnia: 22 Grudnia 2007, 17:10 »
witam wszystkich mam prosbe czy moflybyscie wyslac mi jakiekolwiek namiary na zespoly weselne,bede wdzieczna :)

Offline meill

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #62 dnia: 3 Lutego 2008, 19:32 »
Cześć
Jestem tu od niedawna .  W sierpniu ślubuje i również szukam fajnego zespołu na wesele.  Gdyby koś miał namiary na  zespół DEJVU to proszę  ::)
Szukałam w inernecie ale chyba nie maja stronki.
Pa :-*

Offline sylvia1pl

• Małżeństwo to słodka,dożywotnia kara za miłość :)
  • entuzjasta
  • Szalone małżeństwo
  • data ślubu: 08.08.2008
« Odpowiedź #63 dnia: 4 Lutego 2008, 14:33 »
Witam.
Tak w skrócie Ja również wychodzę za mąż w sierpniu a dokładnie 8 sierpnia tego roku. Mamy już prawie wszystko załatwione. Mogę przybliżyć moich "ludzi od spraw najważniejszych"

Sala to Hotel pod Orłem - pakiety zaczynające się od 125zł za osobę kończące na 170zł Ja mam ten za 125zł

Kamerzysta to firma Arboris - koszt to 1400zł

Fotograf to Pani Monika Buńkowska "Foto M" - koszt 1000zł z dwoma albumami to 1200zł

Zespól muzyczny to "New Star" - koszt 1500zł

Wystrój sali weselnej to firma "Bamado" - koszt kompleksowej usługi to 1200zł pojedyncze ozdoby również robią

O jakiekolwiek inne pytanie możecie walić jak w dym

A zapomniałabym samochód mamy z salonu samochodowego Pana Zasady Chrysler PT Cruiser - Koszt?? Całkowicie za darmo hi hi hi

Offline grecka

• bywalec
« Odpowiedź #64 dnia: 8 Lutego 2008, 17:23 »
sylvia1pl bardzo sie ciesze ze ktos jeszce slubuje w piatek 08.08  ;D ;D ;D My tez wybraliśmy ta date. w sumie tez duzo juz zalatwilismy- sala (stołówka atr) zespół (music band), fotograf (znajomy), zaproszenia (świadek), suknia ( ;D), ostatnim naszym lupem sa pobraczki ( jakby co moge polecic zlotnika- swoich obraczek jeszcze nie mam- odbieram pod koniec lutego- ale kolezanka u niego robila i jestr zadowolona), no i kościół przede wszystkim (MBKM- fordon) z zespołem (nie chcielismy organistki) ;D ;D ;D.
brakuje nam kamerzysty, garnituru dla mlodego  :-\  ...i kasy  :P
Serdecznie pozdrawiam i życze miłego czekania  :D

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
  • data ślubu: beż ślubu najlepiej :)
« Odpowiedź #65 dnia: 24 Lutego 2008, 12:12 »
Ja tez wybralam zespół muzyczny  i mam mieszane uczucia choc wszyscy goraco mi go polecali .. jednak posluchalam i mysle ze powinno byc dobrze ... zdecydowalam sie na zespól z jedną obieta i 4 facetami ... pozdrawiam wszystkie co slubują 08-08-2008 Bydgoszcz :)

Offline PaulaPrzem
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #66 dnia: 27 Lutego 2008, 19:01 »
Sylvia1pl!!! Nieźle,to nic że mamy ślub tego samego dnia (8 sierpnia) to jeszcze w tym samym hotelu (pod orłem). A którą masz salę?? Bo z  tego co wiem to są dwie:)) Pozdrawiam

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
  • data ślubu: beż ślubu najlepiej :)
« Odpowiedź #67 dnia: 27 Lutego 2008, 19:33 »
No to Gratulacje dziewczyny wy bawicie sie razem pod orlem a my z grecką w Atrze  08-08-2008 :) moze zalozymy jakies stowarzyszenie z okazji tej daty :)pozdrawiam

Offline PaulaPrzem
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #68 dnia: 27 Lutego 2008, 19:48 »
Wszystko super, tylko żeby nie okazało się, że mamy tę samą salę... ;D Bo wtedy to kiszka... A znajoma kiedyś tak miała, tylko, że dowiedziała się o tym niecały tydzień przed weselem i to jeszcze przypadkiem :D :D :D

Offline sylvia1pl

• entuzjasta
  • Szalone małżeństwo
« Odpowiedź #69 dnia: 9 Marca 2008, 23:11 »
Stowarzyszenie z okazji tej daty?? Super pomysł!Ja jestem za hi hi hi

Nie no co ty Paula na tej samej sali??To chyba nie możliwe hehehe

A od której godziny się zaczyna wasze wesele??Bo nasze tak po 18

Słuchaj możemy się spotkać na korytarzu i porobić wspólne foty hehehehe

Ale już się nie mogę doczekać dziewczyny tego dnia

Offline PaulaPrzem
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #70 dnia: 10 Marca 2008, 18:00 »
My ślub mamy na 17ta, więc pewnie zajedziemy gdzieś chwilkę po 18tej. A gdzie w ogóle macie ślub??

Offline sylvia1pl

• entuzjasta
  • Szalone małżeństwo
« Odpowiedź #71 dnia: 10 Marca 2008, 22:39 »
My mamy ślub na Bartodziejach w Kościele Matki Boskiej Zwycięskiej,. Wiesz gdzie to jest?? ???
no My też mamy ślub na 17 to pewnie też będziemy jakoś chwilę po 18.
Ale jaja tego samego dnia i w tym samym hotelu.
Przyjdę Ci kwiaty wręczyć w okazji tak pięknego dnia

Offline ka_ha
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07.06.2008
« Odpowiedź #72 dnia: 3 Lipca 2008, 21:09 »
Na moim weselu (niecaly miesiac temu) gral zespol Vega.  Jesli ktos szuka zespolu ktory nie gra Majteczki w kropeczki itp to to jest strzal w dziesiatke.  Wokalistka ma swietny glos i umiejetnosc zabawy z ludzmi.  Polecam

Offline sylka29@vp.pl

• Sylka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 3-10-2009
« Odpowiedź #73 dnia: 1 Września 2008, 18:56 »
 Hej Ja slubuje dokladnie 3. 10. 2009:):))) podpisalam umowe z olkiestra ekspress duo plus z bydzi!! sa drodzy ale ponoc super graja!! jest 3 mezczyzn i 1 kobieta. Biora ode mnie ok 3000 zl 

Offline malpka

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25 wrzesień 2009
« Odpowiedź #74 dnia: 7 Września 2008, 10:35 »
Witam wszystkich,

Szukam i szukam i albo zle trafiam albo jakaś wybredna jestem. 
Proszę polecie mi jakiś fajny zespól.  Trochę się boje czy zdarzymy.  Ślub planowaliśmy za dwa lata ale stwierdziliśmy ze nie ma na co czekać tyle tylko ze nie wiem czy zdarzymy ze wszystkim

Offline michalina_k
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.09.2008
« Odpowiedź #75 dnia: 9 Września 2008, 12:31 »
u mnie na weselu byl zespol deja vu i szczerze mowiac mialam wieksze nadzieje zwiazane z tym zespolem.  ogolnie ladnie spiewaja i dobrze wygladaja ale przerwy miedzy blokami muzycznymi byly za dlugie, za malo tradycyjnej muzyki, nie bylo kaczuch :( :( :( i zero biesiady przy stolach zero zachecania gosci do zabawy:( na poczatku zaczeli super ale na koniec wesela z mezem stwierdzilismy ze drugi raz ich juz bysmy nie wzieli.  za to goraco polecam zespol sexbomba z torunia :brawo: wesele z ich udzialem to niesamowite przezycie.  dosc duzo sobie licza ale mozna sie targowac. . . .  gdybym mogla cofnac czas z pewnoscia wybralabym ten zespol.  zycze dokonania slusznego wyboru bo od orkiestry zalezy cala zabawa weselna.

Offline Kasiuniuńka

• zapraszam!!!
  • bywalec
  • data ślubu: 02.08.2008
« Odpowiedź #76 dnia: 11 Września 2008, 13:32 »
my mieliscmy zespol VEGA z Bydgoszczy i teraz z perspektywy czasu wiemy ze to byl strzal w 10 ;D nie zamienilibysmy go na zaden inny zespol ani nawet na najlepszego dj!

Offline sylka29@vp.pl

• Sylka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #77 dnia: 11 Września 2008, 18:55 »
Hej madziac ja mam rowniez sale w myslecinku i jestem bardzo szczesliwa!!!bede miala ok 120 os
mam ogromna prosbe czy mozesz przyslac mi  szczegoly i adresy dotyczace fotografa i kamerzysty bo ja mam problem ze znalezieniem porzadnej ekipy i niedrogiej. 

Offline halinkas

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.12.2007 już po :-)
« Odpowiedź #78 dnia: 12 Września 2008, 09:41 »
do - sylka29@vp.pl
na pv przesyłam co dane do foto video
powiem krótko - są świetni (ona - zdjecia, on - foto

tomasz piaskowski

pozdrawiam

Offline sylka29@vp.pl

• Sylka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #79 dnia: 12 Września 2008, 15:12 »
halinkas dziekuje bardzo:))))))))))))))))))))))))))

Offline tournesol
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24.09.2005
« Odpowiedź #80 dnia: 22 Września 2008, 00:25 »
zapytaj w cambii w inowroclawiu wlasciciele polecili nam dwa zespoły i jeden z nich wybraliśmy tylko nie wiem jak z terminami mogą miec troche zapchane

Offline agnieszka87
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 4.09.2010R torun
« Odpowiedź #81 dnia: 13 Października 2008, 20:31 »
Mam pytanie czy zna ktos numer do zespołu ekspress duo plus??? slubuje dopiero za ok 2 lat ale niemoge sie z nimi skontaktowac a sa swietni. . . prosze o pomoc
poszukuje informacji (kontaktu) na temat zespołu muzycznego express duo + z bydgoszczy. . . prosze o pomoc

Offline agnieszka87
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 4.09.2010R torun
« Odpowiedź #82 dnia: 13 Października 2008, 20:34 »
chcialabym zapytac sie o nr do ekspress duo plus. . . . czy ma ktos moze z tym zespolem kontakt???
poszukuje informacji (kontaktu) na temat zespołu muzycznego express duo + z bydgoszczy. . . prosze o pomoc

Offline bogi
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 03.10.2009
« Odpowiedź #83 dnia: 13 Grudnia 2008, 20:48 »
chcialabym zapytac sie o nr do ekspress duo plus.  .  .  .  czy ma ktos moze z tym zespolem kontakt???

« Ostatnia zmiana: 17 Grudnia 2008, 21:15 wysłana przez ela »

Offline bogi
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #84 dnia: 13 Grudnia 2008, 20:54 »
sylka29@vp. pl
 Hej Ja slubuje dokladnie 3.  10.  2009:):))) podpisalam umowe z olkiestra ekspress duo plus z bydzi!! sa drodzy ale ponoc super graja!! jest 3 mezczyzn i 1 kobieta.  Biora ode mnie ok 3000 zl  

No Sylka29 ja tez ślubuje tego dnia i też chciałam ich mieć na swoim weselu ale byłas szybsza.  Co za zbieg okoliczności.  :-)

Offline centka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12 wrzesien 2009
« Odpowiedź #85 dnia: 14 Grudnia 2008, 20:26 »
ja tez chcialam zespol express duo plus ale moj termin mieli juz zajety.sprawiali super wrazenie jak na poczatek i wydaje mi sie ze sa swietni, tymbardziej ze czytalam wiele pozytywnych opini o nich.

jesli chodzi o zespol  Dejavu kompletna porazka, nie pod wzgledem ich muzyki i grania  ale profesjonalizmu marketingowego i podejscia do potencjalnego klienta.zespol wywarl na mnie straszne wrazenie.kazali mi do siebie bez przerwy oddzwaniac bo -a to nie mieli terminarza przy sobie,-potem niby kogos mieli na nasz termin ale niby na gebe od znajomych z polecenia i dopiero beda wiedziec na nastepny dzien.zadzwonilam wiec do nich a tu zero decyzji????!!!!!! i ze mam zadzwonic w nastepny dzien.noooo ludzie!!!!!!!powiedzialam ze nie bede wydzwaniala i daje im 3 dni na wyslanie e-maila do mnie(dalam im wszystkie namiary telefoniczne i mailowe).minelo 4 m-ce a ja nadal nie mam od nich wiadomosci.jak dla mnie skandaliczne zachowanie.odczulam ich podejscie tak jakby probowali podtrzymac dwie sroki za jeden ogon.nie wyszloby z tamtymi to chcieli miec nas w zapasie.ciekawe podejscie.

na szczescie znalazlam inny zespol troszke drogi, ale przynajmniej konkretni ludzie.od razu wszystko bylo jasne i klarowne.przyslali mi nawet kilkustronnicowy repertuar wstepny i sa otwarci na wszelkie inne moje sugestie.milo sie z nimi wspolpracuje.mamy ich z polecenia od fotografa a takze byli na liscie wlasciciela naszego weselnego lokalu.

ten zespol to "na zywca" 6-osobowy.wokalistka,gitara basowa,klawisze,perkusja,saksofon:):):)(z tego sie najbardziej ciesze)

moge jeszcze polecic (przesluchalam ich demo na necie, z kontaktow e-mailowych wydaja sie sympatyczni,konkretni i otwarci na propozycje pary mlodej)

-axel band
-har-way
-samowar ale oni sa strasznie drodzy bo chca az 6tys. zlotych
-savoy band

Offline bogi
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #86 dnia: 15 Grudnia 2008, 22:29 »
Centka , masz racje że na taki zespół to szkoda czasu. 

Mam też na liście zespół z Brus Pepla Band który przesłal mi repertuar, spis utworów, nawet ramowy układ umowy
Bardzo otwarci na kontakt  i bezproblemowi. 
Jeśli ktos miał ich na weselu to prosze o opinie - napewno będzie mile widziana.

Centka czy bazujesz tylko na przesłuchaniu demo utworów czy słuchasz na żywo ?

Offline centka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12 wrzesien 2009
« Odpowiedź #87 dnia: 15 Grudnia 2008, 23:08 »
niestety bazuje tylko na nagraniach demo oraz na dobrych rekomendacjach mojego fotografa i wlasciciela lokalu w ktorym robimy wesele.mieszkam za granica i w Polsce bywam 2 razy do roku.trudno mi bylo sie zdecydowac na konkretny zespol.ta sprawa spedzala mi sen z powiek.wiadomo ze dobry zespol to polowa sukcesu udanego wesela.musialam wybierac troszke intuicyjnie i zawierzyc tym co mi doradzali:Pmam nadzieje ze sie nie zawiode.poczekamy zobaczymy:)jestem dobrej mysli

Offline bogi
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #88 dnia: 16 Grudnia 2008, 20:08 »
Greka

poprosze namiary na zespół który miałas na weselu.  A propo wybór był dobry?

Offline nicicerata

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: maj 2010
« Odpowiedź #89 dnia: 7 Stycznia 2009, 14:37 »
witam wszystkich  :)
mam ogromna prosbe, mozecie przeslac mi namiary na zespoly muzyczne na wesele - Music Band, Express duo plus, Vega i jesli macie inne sprawdzone i goraco polecane to tez :)
z gory serdecznie dziekuje i czekam na wiesci  :)