ja tez chcialam zespol express duo plus ale moj termin mieli juz zajety.sprawiali super wrazenie jak na poczatek i wydaje mi sie ze sa swietni, tymbardziej ze czytalam wiele pozytywnych opini o nich.
jesli chodzi o zespol Dejavu kompletna porazka, nie pod wzgledem ich muzyki i grania ale profesjonalizmu marketingowego i podejscia do potencjalnego klienta.zespol wywarl na mnie straszne wrazenie.kazali mi do siebie bez przerwy oddzwaniac bo -a to nie mieli terminarza przy sobie,-potem niby kogos mieli na nasz termin ale niby na gebe od znajomych z polecenia i dopiero beda wiedziec na nastepny dzien.zadzwonilam wiec do nich a tu zero decyzji?

!!!!!! i ze mam zadzwonic w nastepny dzien.noooo ludzie!!!!!!!powiedzialam ze nie bede wydzwaniala i daje im 3 dni na wyslanie e-maila do mnie(dalam im wszystkie namiary telefoniczne i mailowe).minelo 4 m-ce a ja nadal nie mam od nich wiadomosci.jak dla mnie skandaliczne zachowanie.odczulam ich podejscie tak jakby probowali podtrzymac dwie sroki za jeden ogon.nie wyszloby z tamtymi to chcieli miec nas w zapasie.ciekawe podejscie.
na szczescie znalazlam inny zespol troszke drogi, ale przynajmniej konkretni ludzie.od razu wszystko bylo jasne i klarowne.przyslali mi nawet kilkustronnicowy repertuar wstepny i sa otwarci na wszelkie inne moje sugestie.milo sie z nimi wspolpracuje.mamy ich z polecenia od fotografa a takze byli na liscie wlasciciela naszego weselnego lokalu.
ten zespol to "na zywca" 6-osobowy.wokalistka,gitara basowa,klawisze,perkusja,saksofon:)

(z tego sie najbardziej ciesze)
moge jeszcze polecic (przesluchalam ich demo na necie, z kontaktow e-mailowych wydaja sie sympatyczni,konkretni i otwarci na propozycje pary mlodej)
-axel band
-har-way
-samowar ale oni sa strasznie drodzy bo chca az 6tys. zlotych
-savoy band