Milka89 my też chcieliśmy Emotion Band bo kolega dwa lata temu miał ich na swoim weselu i nam zaproponował. Ale po spotkaniu z wokalistką (Pan Sławek który się z nami kontaktował nie miał czasu - już jeden minus żeby zająć się klientami) mieliśmy mieszane uczucia. Mianowicie podejście do klienta. . . . Okropne
- z rozmowy wynikało że nie możemy za dużo ingerować w ich "występ"
- zabawy już nie są na czasie według tej Pani, mało sie ich robi a już na pewno nie tych "szalonych"
- śpiewają w 60% po angielsku i tylko w 40% po polsku
Nastawienie tej Pani (naprawdę nie pamiętam jak miała na imię - chyba nawet się nie przedstawiła) daje dużo do życzenia. . . Strasznie pewna siebie i z wyższością traktowała swoje występy i osobę.
Nie chcę jej ubliżać, bo nie znam osoby, ale po prostu zachowywała się jak gwiazdka, która nie musi mieć reklamy. . . . .

Ogólnie mi się rozmowa z tą Panią dłużyła i nie podobała. Złe nastawienie do klienta. Miałam odczucie że śpiewają dla swojej satysfakcji a nie dla klienta. Być może to fajne ale tak naprawdę to Twój dzień i musisz mieć jakiś wgląd w ich "występ" oni to praktycznie uniemożliwiają. . . .
Dodam że jadąc na spotkanie z nimi byliśmy prawie pewni i nastawieni na podpisanie umowy! Szukamy dalej