Ja nie jestem rzecznikiem żadnego zespołu, ale Blue Bird cenię za klasę, styl, elegancję, a zarazem za żywiołowość i bezsprzecznie jakość grania na żywo. A jeżeli ktoś jest nie zadowolony, to już jego problem. Ale jak ktos chce opinie wyrazić ze słyszenia, to niech po prostu sprawdzi u źródeł. Bo latwo cos napisać, ale odwołać trudniej. Obsługując, słuchając zespoły to ręce opadają . Jest taki zespół. . . dużo powiedziane zespół . . . dwóch panów plus wokalistka, który powinien być napiętnowany za pomówienia. Malo sie sprawa o sąd nie oparała. A dotknęła inny zespół tutaj niedawno opisywany. Dużo się dowiadujemy podsłuchując. . .

Dlatego jeżeli ktoś rozsiewa pogłoski, aby zwalczać konkurencję to chyba coś nie tak. A ludzie słuchają, potem powtarzają . . .

Internet przyjmie wszystko

Ja Blue Bird znam od dawna i będe go promował, bo takich zespołów już nie ma. Wyparły ich właśnie takie składy 2-3 osobowe z podkładami. Bez podkładów nie potrafią nic zagrać. . . żenada:( Tego się ne da słuchać. Łupanie od początku do końca . . .

Blue Bird gra i biesiadę i Jesteś szalona. Fakt, że malo grają w okolicach. Głównie W-wa. A szkoda. Bo na prawde miło było pracować z ich udziałem. A goście z mojego ślubu bardzo ładnie pamiętają wesele. A to zasługa dobrego zespołu.
Nie raz słyszymy pretensje gości, młodych do zespołów, ale nigdy nie do Blue Bird
Moim celem głownie było zwrócenie uwagi na inne zespoły, zapewne droższe, ale grające

Pozdrawiam wszystkich