Autor Wątek: Pogaduchy ciężarówek  (Przeczytany 3513046 razy)

Offline s.aga

• maniak
  • Życie jest piękne, gdy patrzysz na nie pięknie
  • data ślubu: 16.10.2004
Odp: Pogaduchy ciężarówek
« Odpowiedź #2310 dnia: 30 Lipca 2008, 08:32 »
A mój bąbel wczoraj próbuje wyprowadzić matke z równowagi i rusza się jak na lekarstwo. Trochę się zaczynam martwić. Ale może to na pogode tak jest bo skoro ja mega osłabiona to ono także.
A noc to tez dramat, jak nie kurcze łydek to dziwny ból całej nogi.
Ja chcę juz jesień

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2311 dnia: 30 Lipca 2008, 08:38 »
Mówicie że się zaczynają uroki 3 trymestru? u mnie problemów ze spaniem jak na razie nie ma choć ostatnio rano mam zdrętwiałe dłonie.

A chwaliłam się wam jak się wybawiłam na weselu w warszawie? mąż z parkietu na siłę mnie ściągał  ;D
"Wstać rano, zrobić przedziałek i odpieprzyć się od siebie. Czyli nie mówić sobie: muszę to, tamto, owo. Ja zapisuję rano, co mam zrobić. A chwilę potem skreślam połowę"

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #2312 dnia: 30 Lipca 2008, 08:42 »
Nooo Eluś niezła kondycha, choć przyznam że i ja bym na jakieś wesele poszła. Owszem mamy ale 29.09 a to juz dla mnie raczej męczarnia bedzie ;)
No i pokaż co wymyśliłas z dodatkami do sukienki i czy poszłaś w tej która nam prezentowałaś?  ;D ;)

Offline kuchasia

• Szczęśliwa Pani W.:)
  • Chuck Norris
  • Lenka-Nasz Największy Skarb...
  • data ślubu: 21.04.2007 godz.18.00 Sak
« Odpowiedź #2313 dnia: 30 Lipca 2008, 10:41 »
Co do ruchow dzieciaczkow to ostatnio wyczytalam w ksiazce,ze w ciagu dnia jak mamy chodza to  dziedzko spi bo dla niego to jest jak kolysanie:)Natomiast przychodzi wieczor kiedy sie kladziemy spac dziedzko juz nie czuje tego kolysania i sie budzi i pokazuje co  potrafi hihi i zaczelam to obserwowac i chyba cos w tym jest,ja ostatnio co sie w nocy obudze  to czuje jak malenstwo sie rozpycha...
A co do wesel to ja tez uwielbiam wesela ale  modle sie zeby w tym roku juz zadne nie wyskoczyło:)Bo teraz juz nie mam na to sil a jak bedzie malenstwo to tez nie bede mogla odrazu isc bo co z nim zrobimy:)

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2314 dnia: 30 Lipca 2008, 12:19 »
No to moje w dzień też nie śpi.... własnie dokazuje ;) Czasami nawet jak chodzę to czuję jak kopie :) Jakiś wyjatkowo nerwowy egzemplarz będę miała  ;D.... no ale jak mam nerwowa to i dziecko..... :-\

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2315 dnia: 30 Lipca 2008, 15:46 »
No i pokaż co wymyśliłas z dodatkami do sukienki i czy poszłaś w tej która nam prezentowałaś?  ;D ;)
poszłam w tej złotej bo nic innego nie znalazłam - w sklepach żenada. jak będę miała zdjęcia to wkleję. ale teraz mam inny problem - spuchły mi potwornie łydy. wyglądają strasznie... zwalam to na upały, wczorajsze stanie przy desce do prasowania i dzisiejsze kilka godzin w pozycji siedzącej ( musiałam wpaść do pracy).  polecacie może jakieś żele??
"Wstać rano, zrobić przedziałek i odpieprzyć się od siebie. Czyli nie mówić sobie: muszę to, tamto, owo. Ja zapisuję rano, co mam zrobić. A chwilę potem skreślam połowę"

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2316 dnia: 30 Lipca 2008, 15:52 »
Elo  ;D ;D ;D ;D

Znowu upał :mdleje: Tak jak zawsze lubie lato, teraz czekam z niecierpliwością na jesień  :Maruda:

Nocka jak dla mnie zwycięska, tylko 2 razy siku i cała przespana :cancan:

Jutro idziemy na badanko, już  :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:

A na weselisko też idziemy, 20 wrzesnia...sukienka juz mam, kupilam ciązową mam nadzieję, że się w nią zmieszczę  ???

O taką, i nie wiem jakie buty i żakiecik ???

Ela, ja mam kremik z Musteli do stópek, ale jeszcze nie używałam bo narazie mi nic nie dolega ::) wiec nie moge sie wypowiedziec.

"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2317 dnia: 30 Lipca 2008, 16:14 »
o jaka ładna sukienka! ale anusia jeszcze masz 2 miechy i już kupiłaś kiecę? ja kupowałam tydzień przed weselem. nie wiedziałam czy się zmieszczę i się udało - weszłam w nieciążową ;)

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2318 dnia: 30 Lipca 2008, 16:16 »
No to jest taka kieca, co ja mozna za posrednictwem tego pasa zwiekszać i zmniejszac :)

A jak sie nie zmieszcze, to se nowa kupię, od przybytku głowa nie boli, co nie ;D A to była okazja bo na allegro wylicytowałam za 45 zł, fulken nówka nie śmigana ;D

Offline martulka

• Chuck Norris
  • 2+2+2=nasza rodzinka :)
  • data ślubu: 18-06-2005
« Odpowiedź #2319 dnia: 30 Lipca 2008, 16:29 »
A mój maluszek uwielbia się bawić moim pepkiem i cały czas mi go wypycha i wciaga na przemian :)
A jakiś żel na spuchniete stopy też by mi sie przydał bo juz mnie japonki cisną :mdleje:

Offline Nika
  • Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Pola i Lenka nasze szczęście ...
« Odpowiedź #2320 dnia: 30 Lipca 2008, 17:13 »
Hej Ciężaróweczki!!ja na opuchnięte nogi stosowałam Emo żel, może być używany przez kobiety w ciąży, fjnie chłodzi, poza tym najlepsze efekty przynosi chyba jednak leżenie z nogami do góry i picie wody niegazowanej, ale tu chyba ameryki nie odkryłam  :-\

Offline martulka

• Chuck Norris
  • 2+2+2=nasza rodzinka :)
  • data ślubu: 18-06-2005
« Odpowiedź #2321 dnia: 30 Lipca 2008, 21:02 »
A ten emo żel można kupić w aptece?

Offline Nika
  • Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Pola i Lenka nasze szczęście ...
« Odpowiedź #2322 dnia: 31 Lipca 2008, 07:23 »
Tak Martulko w aptekach i zielarskich, mi go właśnie farmaceutka poleciła, ale ja miałam tak popuchnięte nogi, że szok!!!

Offline natusia999

• bywalec
  • data ślubu: 22-07-2006
« Odpowiedź #2323 dnia: 31 Lipca 2008, 08:02 »
Jak dobrze, że jest to forum :) zaraz śmigam do apteki po ten żel - mi też te upały dają w kość i nogi puchną niesamowicie, letnia woda z solą faktycznie trochę pomaga :) , niestety tylko trochę...

A to nasze malutkie Szczęście - fotka z przedwczorajszej wizyty :) Szczerze, to już niewiele z mężem wiemy z tego USG hihi, jak dzidziuś był mniejszy to wszystko wyraźnie było widać, nio ale najważniejsze, że lekarka wie co i jak :)

30t2dz - waga 1880 g

buźka z profilu

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2324 dnia: 31 Lipca 2008, 08:30 »
O kurde, nie wiem jak patrzeć natusia na tego twojego bobasa...gdzie on jest ;D

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2325 dnia: 31 Lipca 2008, 08:34 »
Eluś na opuchnięte nogi to najlepiej duuużo wody i nogi wyżej, ale wiem że są żele na opuchliznę też. Może to co dziewczyny polecają....  :-\
Czekamy na fotki :)

Anuisaaa sukienka super :)
Ja też mam wesele na koniec września i mam zamiar wejść w sukienkę która kupiłam sobie na rocznicę ślubu :) ;D ;D ;D

Natusia
niezły bobas już siedzi pod Twoim serduszkiem :)

Offline natusia999

• bywalec
  • data ślubu: 22-07-2006
« Odpowiedź #2326 dnia: 31 Lipca 2008, 09:04 »
ooo tak, wypoczywanie z nogami uniesionymi wyżej :D

anusiaaa główka jest z lewej strony, widać czółko, oczodoły, policzki, poniżej kręgi szyjne a z prawej strony brzuszek :) - my też musieliśmy się nieźle nagimnastykować, żeby to wszystko dojrzeć :):)

Super sukienkę kupiłaś, ja bym tylko miała obawy, co do tego żeby się w nią zmieścić, ale za tą cenę było warto :) nie na tą okazję to na inną  ;) ekstra jest :)

Przedwczoraj zrobiliśmy pierwsze zakupy wyprawkowe :) Niby niewiele, ale zawsze coś i o te parę "drobiazgów" jesteśmy do przodu :)

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #2327 dnia: 31 Lipca 2008, 09:13 »
anusiaaa a jak po wczorajeszej wizycie ??

natusia..no bobas juz slusznych rozmiarów :D

Andzik..no nie wiem czy sukienka z 4 mieaiąca styknie na 7/8 :D :D :D

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2328 dnia: 31 Lipca 2008, 09:26 »
Vall, już wiesz wizyta dziś  :D

Ide dziś stanik sobie kupic bo zostały mi dwa, które mieszcza moje cyce :-\ :-\ :-\ Ale pod wieczór wsio mnie sciska...musze coś dziś zakupic ::)

natusia dzięki za instrukcje patrzena na fote ;)

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2329 dnia: 31 Lipca 2008, 10:14 »
anusia, staniki to moja zmora w tej ciąży. biust mi urósł spooooro a że mam stosunkowo mały obwód pod mleczarnią to zakup odpowiedniego stanika graniczy z cudem. Wszystkie namioty w rozmiarze E w normalnych sklepach zaczynają się od obwodu 80.
pozostał mi internet..

Offline kuchasia

• Szczęśliwa Pani W.:)
  • Chuck Norris
  • Lenka-Nasz Największy Skarb...
  • data ślubu: 21.04.2007 godz.18.00 Sak
« Odpowiedź #2330 dnia: 31 Lipca 2008, 10:28 »
to widze ze nie tylko ja mam problem ze stanikami,tak jak lubilam kupowac sobie bielizne tak teraz nienawizde bo nie moge nigdy trafic na odpowiednia...

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2331 dnia: 31 Lipca 2008, 10:36 »
Hahahahah co do staników to ja zawsze miałam skromne 75B a teraz poprostu mam 75B bez dodatku skromne :) ale z tego co wiem pod koniec mogą jeszcze bujnąć :)  ;D

Marcia sukienka o której piszę nie jest typowo ciążowa (kupowana wg Twojego pomysłu w Promod) ;) , ale mysle że jak w ramionach nie przytyję drastycznie to spokojnie wejdę w nią, jest odcinana pod biustem :) o takowa :)

Offline Olaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2332 dnia: 31 Lipca 2008, 12:48 »
Ela, ja kupiłam swoje dwa w rozm. 75 E - jeden w Galaxy w Czarze par chyba (kosztował coś kole 60 zł) a drugi w C.H Piast na Mieszka, ale nie pamiętam ile dałam.
Chociaż powoli i  te staja się za małe :/
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #2333 dnia: 31 Lipca 2008, 19:43 »
bożesz jak ja Wam tych cycuchów zazdroszcze!!! Moje tak jak u AndziK- ze skromnych B weszły w wypełnione po brzegi B :P
Natusia fajna fotka z usg... tez mialam problem aby się w niej odnaleźć, ale teraz widzę waszego nskarba bardzo dokladnie!
Pyzolek malutki :serce:

Offline **sloneczko**

• maniak
  • data ślubu: 02-05-2007
« Odpowiedź #2334 dnia: 31 Lipca 2008, 20:07 »
ehhh u mnie też tylko nieco urosły  :-\ gdzie mi tam do rozmiaru E  :mdleje: za to leje się z nich coraz bardziej, wczoraj normalnie bluzkę musiałam domową zmienić, bo była zalana  >:( jakiś atak nastąpił wieczorem, aż kapało z nich  :pogrzeb:

za to dziś załatwiliśmy do końca sprawy łóżeczkowe  :skacza: jest pościel, materacyk, stelaż na baldachim, przewijak, karuzela i łóżeczko oczywiście. Tylko na maleństwo trzeba jeszcze czekać  :beczy:

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2335 dnia: 31 Lipca 2008, 20:09 »
Dobry  ;D

My dziś zmęczeni ale szczęśliwi  ;D

Jesteśmy po badanku, "Maluch Karaluch" to już kawał dziecia...ma 287 gram i 15 cm :Serduszka:
Ma się b.dobrze, wszystko mu rośnie prawidłowo :) Fotki nie mam, dziś z USG zamiast fotki były na wydruku wszystkie wymiary maluszka :)

Stanik kupiłam...miseczka D  :o :o :o Ale teraz to nie czuje, że mam stanik...super wygodnie mi, a dałam only 60 zł, a za drugi 15 zł hehehe ;D

Od jutra odcięta jestem od netu bo jade na 4 dni pilnować psiaka i mieszkanka rodziców  :( , jadą na weselicho :cancan:

Andzia
, fajna kiecuszka, prawie jak Magda M.  :P :P :P

A bratówka dzis sie dowiedziała, że będzie miała dziewczynkę...ciekawe czy to zaraźliwe i ja tyż 8) No ale dzis Pan doktór nic nie widział.

Aha na moje sikanie, dostalam jakąś ochydną pastę, co się ją rozpuszcza i pije...podobno capi ochydnie :|| Boję się anwet wąchać, ale jak mus to mus...idę pić :Maruda:

Buziolki.

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #2336 dnia: 31 Lipca 2008, 20:20 »
Aniu super wieści!!!! Grunt że dzidzia ma się dobrze.... a paskudztwa do picia nie zazdraszczam :nie:

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #2337 dnia: 31 Lipca 2008, 21:24 »
Anusiaaa...super wiesci :)
a ten płyn - to pewnie taki torche wyglądajacy jak blotko... ;) ? jesli tak to faktycznie do najsmacznijeszych nie należy  :D

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2338 dnia: 31 Lipca 2008, 21:57 »
Taaa wygląda jak błotko i wypiłam to świństwo..bleeeee, ale jak ma pomóc to będę pić bo z tym sikaniem to już mam dosyc :||

I wygrałam znowu w konkursie...sa sa sa...tym razem jakieś gadżety z filmu "Seks w wielkim mieście" :brewki: :los:

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2339 dnia: 1 Sierpnia 2008, 08:09 »
Anusiaaaa świetne wieści :) No spory bebolek już ;)
Co do płci to nasza Marcia obstawia u nas boja u Was gerlkę :) Zobaczymy czy dobrze wróży, no i pomyślimy o nagrodzie :) ;)
To co masz wcinać na siku to też znam, bo sama szamałam kilka lat temu, ohyda, no ale....  :-\
Nie osłabiaj mnie znów z tą wygraną ;) że też w totku nie padła 6 w TG :)

Słonko
no no no ruszacie z kopyta :)

U nas łóżeczkiem zajmuje się szwagier :) obiecał że bedziemy mieć w takim kolorze jak chcemy :) fajna taka niespodziewanka :)  ;D

Jutro będziemy obchodzić 100 - dniówkę :) Ten mój liczniczek taki fajowy, a źle liczy od początku, do tego teraz termin mi sie przesunął na 10.11 więc już wogóle nie ma co na niego patrzeć :)

« Ostatnia zmiana: 1 Sierpnia 2008, 08:14 wysłana przez AndziaK »