Niki to moze mnie odwiedzicie, wpadniecie na kawke, ja pracuje 50 m od Spodka 
Ja bardzo chętnie

ale jeszcze nie wiem na które mecze dostaniemy bilety
Jak będę wiedzieć to na pewno dam znać. Przypuszczam, że nie pracujesz w soboty (nie mówiąc już o niedzieli)

Rodos to niewielka wyspa. Przez 3 dni zdązycie objechac ja wszerz i wzdluz. Jestem pewna ze uda Wam sie zwiedzic wszystkie miejscowosci:)
Polecam wypozyczyc sobie autko. To naprawde niewielki koszt a duuuza wygoda, zwlaszcza, ze w Grecji nie ma chyba aut bez klimy...
No właśnie planujemy wypożyczyć sobie autko na 2-3 dni. A skoro twierdzisz, że zdążymy objechać w 3 dni całą wyspę to myślę, że to jest świetny pomysł

Niezapomniane uczucie, a zabawa rewelacyjna 
Dokładnie

podpisuję się pod tym obiema rękoma

A teraz pochwalę się nowymi zdobyczami specjalnie zakupionymi na wyjazd na Rodos

Ponieważ mam trochę duży rozmiar biustonosza to miałam problem ze znalezieniem czegoś ciekawego w sklepie. Po dwóch tygodniach poszukiwań doszliśmy (Ł. też był bardzo zaangażowany w poszukiwania) do wniosku, że trzeba zamówić w internecie. No i zamówiliśmy na brytyjskiej stronie w niedzielę wieczorem. Wczoraj dostałam awizo. Na początku myślałam, że to krem przyszedł (również w niedzielę zamówiony ale w Polsce i nawet od razu opłacony). Nawet nie wyobrażacie sobie mojego zdziwienia jak pani na poczcie dała mi duże pudełko
A oto moje kostiumy:

Jak je zamawiałam to stwierdziłam, że jak już przyjdą to wybiorę sobie jeden z nich, który będzie mi się bardziej podobał/pasował a ten drugi odeślę. No i wczoraj wieczorem przymierzyłam i jeden i drugi pokazując się w nich Ł. no i zapadła decyzja, że jednak obydwa sobie zostawię

właściwie to Ł. mnie przekonał, że to bez sensu odsyłać którykolwiek z nich bo na pewno oba mi się przydadzą, jeśli nie w tym roku to na pewno w przyszłych latach

Pozostałymi nabytkami pochwalę się później...