witam mala jest bardzo spokojna budzi sie tylko na przewijanie i karmienie a tak prawie caly czas dzielnie spi

bardzo ładnie radzi sobie z baczyskami w nocy budzi sie tylko 2 razy na jedzonko
spi w lozeczku

ja mam sie dobrze poza tym ze cyce pekaja

i dopadlo mnie zapalenie ucha sama nie wiem skad wiec jestem na antybiotyku

Tomus bardzo chce na siebie zwracac uwage ale chwali sie mala gdzie tylko moze

----------------
teraz troche o porodzie w porownianiu do pierwszego to msakra
maz wyrwal sie z pracy na 3 h siedzial z nami w domu nic sie nie zapowiadalo na porod po objedzie mial jechac do olsztynka i wrocic do domu dopiero kolo 21

wyszedl z domu i ledwie wyjechal z pod bloku a ja czuje ze jakos plecymasakrycznie zaczynaja mnie napie....
a do tego mam cos za czesto skurczyki w palczeniu z krzyzem myslam ze umre az mi lzy same lecialy
wiec dzwonie do meza ktory stal w masakrycznym korku za 20 minut jest
szybkio wzielismy torby moje i torbe Toma
szybko zawiezlismy Tomka do moich rodzicow <pierwszy raz byl sam bez mamy o dziwo grzecznie poszedl spac i spal csala noc>
i szybko ruszylismy do szpitala skurcze coraz bardziej bolesne co jakies 10-8 minut
korki straszne rozlozylam fotel na lezaco nie bylam w stanie siedziec
szybko potoczylismy sie na oddial M odrazu wzial torby z auta tylko sprawdzil czy mnie zostawiaja i musial wracac do pracy
wiec polozna mowi rozwarcie 4 cm glowka bardzo nisko skurcze silne i rozwarcie szybko idzie wiec zostajemy
ja odrazu kazalam wezwac anastezjologa bo bol byl tak duzy ze nie bylam w stanie siedziec chodzic lezec
no nic 400 zl ale mialo byc bez bolu anastezjolog zjawil sie po 30 minutach
szybko dal mi znieczulenie <wiedzialam co i jak bo przy Tomciu tez mialam>
po 5 minutach odzylam nic nie boli moge smigac tylko na skurczach kucac z rozchylonymi nogami
przyjechala do mnie psiapsiolka zeby mnie wspierac i zebym nie umarla z nudow

znowu na badanie i rozwarcie 7 cm ale skurcze slabsze znieczulenie je oslabilo wiec dostalam kroplowe
ale po jakis 30 minutach skurcze zrobily sie masakryczne
cd n Edzia wstala